Bana Baba Dedi

Bana Baba Dedi

Son dakika Bana Baba Dedi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bana Baba Dedi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bana Baba Dedi haber sayfamızda...

Bana Baba Dedi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.215 bana baba dedi haberi bulunmuştur.
İbrahim Büyükak kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu İbrahim Büyükak hangi yapımlarda rol aldı?
İbrahim Büyükak kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu İbrahim Büyükak hangi yapımlarda rol aldı? O Ses Türkiye Yılbaşı'nda her yıl olduğu gibi bu yılda eğlence dolu anlar yaşanacak. Renkli konukları ve birbirinden güzel şarkılarla herkesi ekrana kilitleyen sevilen program O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 programının bu seneki konuklarından birisi İbrahim Büyükak oldu. Peki, İbrahim Büyükak kimdir, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
İbrahim Büyükak'tan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması: Gider takımı takarım
İbrahim Büyükak'tan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması: Gider takımı takarım Yakın arkadaşları Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç'la birlikte 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı eğlence programında ünlenen, daha sonra '3 Adam' projesi ile adından söz ettiren İbrahim Büyükak, 2017 yılından itibaren kendi başına projeler üretmeye başladı. Yeni filmi ve mini dizisi hakkında bilgi veren 38 yaşındaki oyuncu ve senarist, evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftiyle ilgili de konuştu.
4.06.2022 Cadde
Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında? Ersin Korkut nereli? İşte biyografisi
Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında? Ersin Korkut nereli? İşte biyografisi Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler adlı programa konuk olan Ersin Korkut hakkında peş peşe sorular gelmeye başladı. Kanal D'nin beğeniyle izlenilen şarkı programında müzik şölenine eşlik edecek isimlerden biri olan Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ersin Korkut'un biyografisi...
14.05.2022 Cadde
İbrahim Büyükak eşi Nurdan Beşen kimdir? İbrahim Büyükak kaç yaşında, nereli?
İbrahim Büyükak eşi Nurdan Beşen kimdir? İbrahim Büyükak kaç yaşında, nereli? Çok Güzel Hareketler ile tanınan oyuncu İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Beşen Büyükak çifti bebeklerini kucaklarına aldı. BKM Mutfak ekibinin son üyelerinden olan Büyükak, çeşitli film ve dizilerde boy gösterdi. Peki, İbrahim Büyükak kimdir?
29.06.2021 Cadde
Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? İşte, dizileri...
Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? İşte, dizileri... Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası dizisinde Ayşe Yılmaz rolü ile ekrana geliyor. İki Yalancı dizisindeki performansı sonrası yeniden başrol olarak sevenleri ile buluşuyor. Yağmur Tanrısevsin aslen nereli, boyu ve kilosu kaç?
28.06.2021 Cadde
Eser Yenenler kimdir, kaç yaşında, nereli?
Eser Yenenler kimdir, kaç yaşında, nereli? Bu akşam Survivor'da yine ünlülerle Anlat Bakalım oyunu oynanacak. Sercan Yıldırım'a bu akşam eşlik eden ünlü isim ise Eser Yenenler olacak. Şimdi Eser Yenenleri tam olarak yakından tanımayanlar 'Eser Yenenler kimdir, kaç yaşında, nereli?' diye soruyor.
17.06.2020 Gündem
İbrahim Büyükak kaç yaşında? İbrahim Büyükak kiminle evli?
İbrahim Büyükak kaç yaşında? İbrahim Büyükak kiminle evli? 31 Aralık 2019 Salı günü yayınlanacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı konukları belli oldu. Ünlülerin şarkı söyleyeceği ve jüriyi döndürmeye çalışacağı O Ses Türkiye'de İbrahim Büyükak da yer alıyor. Peki İbrahim Büyükak kimdir? İbrahim Büyükak kiminle evli? İşte İbrahim Büyükak hakkında merak edilenler...
31.12.2019 Gündem
Ayrıldılar
Ayrıldılar ‘Bana Baba Dedi’ dizisindeki arkadaşlığı aşka dönüşen Yağmur Tanrısevsin-Oğuzhan Koç çifti, 3.5 yıllık ilişkilerini noktaladı.
13.10.2019 Cadde
Ersin Korkut kimdir? Ersin Korkut kaç yaşında?
Ersin Korkut kimdir? Ersin Korkut kaç yaşında? Oyuncu Ersin Korkut, “Survivor”a katılmaya hazırlanıyor.Önümüzdeki sezon yayınlanacak yeni yarışmanın ‘Ünlüler’ takımında yer alacak Ersin Korkut, Acun Ilıcalı’yla anlaştı. Program için haftalık 20 bin lira alacağı bildirilen Ersin Korkut hakkında merak edilen bilgiler haberimizde...
8.09.2019 Gündem
İbrahim Büyükak kimdir, kaç yaşında? İbrahim Büyükak filmleri
İbrahim Büyükak kimdir, kaç yaşında? İbrahim Büyükak filmleri Ekranların eğlenceli ismi İbrahim Büyükak, Çok Güzel Hareketler Bunlar ile girdiği televizyon dünyasında, yıllardır içinde yer aldığı başarılı işlerle adını duyurmayı sürdürüyor. Peki İbrahim Büyükak kimdir?
15.12.2018 Gündem
Eser Yenenler kaç yaşında?
Eser Yenenler kaç yaşında? Eser Yenenler TV8 ekranında yeni bir programa başladı. Talk show sunacak olan Eser Yenenler, EYS olarak (Eser Yenenler SHOW) ekranda olacak. Daha önce Üç Adam programında sunuculardan biri olan Eser Yenenler, bu kez ev sahipliğini tek başına üstlenecek.
15.11.2018 Gündem
İbrahim Büyükak kimdir?
İbrahim Büyükak kimdir? İbrahim Büyükak kimdir? Eser Yenenler'in ilk konuklarından birisi de İbrahim Büyükak oldu. İşte İbrahim Büyükak ile ilgili merak edilenler...
15.11.2018 Gündem
Yol Arkadaşım 2 filminin konusu ve başrol oyuncuları!
Yol Arkadaşım 2 filminin konusu ve başrol oyuncuları! Yol Arkadaşım 2 filmi 12 Ekim'de vizyona giriyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in yer aldığı Yol Arkadaşım 2 filminin başrollerinde ise Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ezgi Eyüboğlu, Olgun Toker, Kadir Polatçı, Bahar Şahin, Aycan Koptur, Kıvanç Baran Arslan ve Dilber Ay yer alıyor. Yol Arkadaşım 2 devaöm filminde ilaç mümessili olan Onur'un Şeref ile tanıştıktan sonra değişen hayatını konu alıyor.
11.10.2018 Gündem
İbrahim Büyükak kimdir?
İbrahim Büyükak kimdir? İbrahim Büyükak dün akşam Nurdan Beşen ile dünya evine girdi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı törende İbrahim Büyükak'ı arkadaşları ve dostları bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Peki İbrahim Büyükak kimdir?
7.05.2018 Gündem
İbrahim Büyükak kimdir?
İbrahim Büyükak kimdir? İbrahim Büyükak BKM Mutfak ekibinde yer alarak birçok başarı elde etmiştir. İbrahim Büyükak oyunculuğuyla akıllarda yer etmiş, büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur. 3 Kasım 2017 Cuma gecesi Beyaz Show konuklarından olan oyuncu, eğlenceli karakteriyle hayranlarını güldürmeye geliyor...Peki İbrahim Büyükak kimdir?
3.11.2017 Gündem
İbrahim Büyükak kimdir?
İbrahim Büyükak kimdir? İbrahim Büyükak bu akşam ekrana gelecek olan Beyaz Show'a konuk oluyor. Sezon finali bölümü ile ekrana gelecek olan Beyaz Show'a İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç damgasını vuracak. Peki Üç adam'ın deli dolu ismi İbrahim Büyükak kimdir?
9.06.2017 Gündem
Burçin Abdullah Diriliş Ertuğrul dizisine katıldı
Burçin Abdullah Diriliş Ertuğrul dizisine katıldı TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisine güzel bir oyuncu daha katıldı.
12.01.2017 Cadde
TV8,5 Yayın Akışında bu akşam neler var? TV8,5 frekans bilgileri
TV8,5 Yayın Akışında bu akşam neler var? TV8,5 frekans bilgileri TV8,5 yayın hayatına başladığı günden bu yana izleyenler tarafından büyük beğeni topluyor. Türksat uydusu üzerinden yayın yapan TV8,5 frekans bilgileri ve yayın akşını sizler için derleedik. İşte TV8,5 yayın akışı ve frekans bilgileri.
3.12.2016 Gündem
İbrahim Büyükak kimdir?
İbrahim Büyükak kimdir? Yarın gece Beyaz Show'a konuk olacak İbrahim Büyükak kimdir? Üç Adam programından tanıdığımız İbrahim Büyükak hakkında detaylı bilgiler. İşte İbrahim Büyükak öz geçmişi...
26.05.2016 Gündem
'Acıyı hepimiz yaşıyoruz'
'Acıyı hepimiz yaşıyoruz' ‘Ankara Yazı’nda ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nu canlandıran Münir Can Cindoruk’un nişanlısı rolündeki Burçin Abdullah, “Yaşadığımız acıyı sağcı ya da solcu diye ayırmıyoruz” dedi
24.05.2016 Cadde
Sevgilisinin eski sevgilisine destek!
Sevgilisinin eski sevgilisine destek! Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan  Yağmur Tanrısevsin'den Zeynep Koçak'a destek geldi.
24.04.2016 Cadde
İbrahim Büyükak kimdir?
İbrahim Büyükak kimdir? İbrahim Büyükak bu akşam ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk oluyor.Kanal D ekranlarının yıllardır Cuma akşamları vazgeçilmez programı Beyaz Show'da İbrahim Büyükak'ın sergileyeceği performans merak uyandırıyor.Peki İbrahim Büyükak kimdir? İşte detaylar...
8.04.2016 Gündem
Çocuğum sarışın olunca şüphelenmiştim!
Çocuğum sarışın olunca şüphelenmiştim! 'Paramparça' dizisi gerçek oldu! Karışan bebeklerin hikayesinde Adıyamanlı baba konuştu: Çocuğum sarışın olunca şüphelendim. Hastanede karışan bebeklerin film gibi hikayesinde ikinci perde! Hastane sahibinin ‘100 bin lira verelim konu kapansın' teklifini yaptığını belirten baba Demirler, 'cezalarını çekecekler" dedi.
10.03.2016 Gündem
Ekrana ara vermiyor
Ekrana ara vermiyor Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, yayından kaldırılan ‘Bana Baba Dedi’ dizisinden sonra, yaz tatilinden döner dönmez yeni projesi için anlaşmaya vardı.
6.08.2015 Cadde
Yağmur Tanrısevsin Mayıs Kraliçesi ile dönüyor!
Yağmur Tanrısevsin Mayıs Kraliçesi ile dönüyor! Show Tv ekranında yeni sezonda bomba etkisi yaratacak dizilerden birisi de Mayıs Kraliçesi. Mayıs Kraliçesi'nin başrolünde ise Yağmur Tanrısevsin olacak. İşte çok yakında başlayacak olan Mayıs Kraliçesi dizisi ve Yağmur Tanrısevsin ile ilgili detaylar..
6.08.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bana Baba Dedi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.