Bant

Bant

Son dakika bant haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bant gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bant haber sayfamızda...

Bant

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.866 bant haberi bulunmuştur.
X için bant daraltma yolda
X için bant daraltma yolda Son dönemde sosyal medya devleri Twitter ve Meta da önlem ve yaptırımlarla gündemde.
26.04.2024 Ekonomi
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı! Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: ‘X’  hala Türkiye’ye temsilci atamadı
Bakan Uraloğlu: ‘X’ hala Türkiye’ye temsilci atamadı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devem ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Devamı da gündemimizde” dedi.
23.04.2024 Gündem
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı Sabrin Jouda isimli Gazzeli kız bebek, annesinin İsrail bombardımanında öldürülmesinin ardından dünyaya yetim olarak geldi.
23.04.2024 Dünya
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Milliyet Tv
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Advertorial
Bakan Uraloğlu duyurdu! Fiberde Avrupa'da 2. sıraya yükseldik
Bakan Uraloğlu duyurdu! Fiberde Avrupa'da 2. sıraya yükseldik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Avrupa’nın öncü kuruluşlarından FTTH Avrupa Konseyi (FTTH Council Europe) tarafından gerçekleştirilen FTTH/B Market Panorama Araştırması’na göre eve kadar fiberde 18 milyon hane erişimi ile Türkiye’nin Avrupa’da ikinci sıraya yükseldiğini açıkladı.
24.03.2024 Ekonomi
Fed faiz kararı sonrası altın ve dolar için yeni tahmin
Fed faiz kararı sonrası altın ve dolar için yeni tahmin ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Milli Takım'ın EURO 2024'te giyeceği formalar belli oldu
Milli Takım'ın EURO 2024'te giyeceği formalar belli oldu A Milli Takımımızın EURO 2024'te giyeceği formalar ortaya çıktı. İşte detaylar...
18.03.2024 Milli Takım
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
58 yıllık defter öğrencileri şaşkına çevirdi! Özel dolapta muhafaza ediliyor
58 yıllık defter öğrencileri şaşkına çevirdi! Özel dolapta muhafaza ediliyor Gümüşhane’nin duayen eğitimcilerinden ve yaşayan nadir Hüsn-i Hat sanatçılarından Cemal Karabulut’un ortaokul yıllarından kalma 58 yıldır gözü gibi baktığı defter öğrencilere örnek oluyor.
10.03.2024 Eğitim
‘Muhtemelen 2026’da 5G’ye geçeriz’
‘Muhtemelen 2026’da 5G’ye geçeriz’ Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya indirecek ‘Süper Hızlı Tren’de proje çalışmalarına başladıklarını bildirdi.
7.03.2024 Ekonomi
Gram altın için 3 kademeli uyarı!
Gram altın için 3 kademeli uyarı! Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı olanlar için önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, 3 kademeli "gram altında rekor" uyarısında da bulundu.
2.03.2024 Ekonomi
Vestel’den ABD’de ‘çip’ ortaklığı
Vestel’den ABD’de ‘çip’ ortaklığı Türkiye’nin önemli teknoloji ve elektronik üreticilerinden Vestel, “Vestel Ventures Arge A.Ş” aracılığıyla, otomotiv ve güç elektroniği çipleri geliştiren ABD merkezli “Elevation Microsystems”e ortak oldu.
19.02.2024 Otomobil
Fırın camını kaymak gibi yapan 'bant' yöntemi! Kimse bilmiyor, yağlar resmen akıyor
Fırın camını kaymak gibi yapan 'bant' yöntemi! Kimse bilmiyor, yağlar resmen akıyor Bir temizlik uzmanı sosyal medyada fırının en iyi şekilde nasıl lekelerden ve kirlerden arındığını paylaştı. Sosyal medyada paylaşılan videoda fırının iç camları bile lekeden arınacak.
14.02.2024 Püf Noktası
Bakan Uraloğlu: "94,3 milyon geniş bant internet abone sayısına ulaştık"
Bakan Uraloğlu: "94,3 milyon geniş bant internet abone sayısına ulaştık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ülkeler ve kıtalar arası internet otobanlarına olan ihtiyacın öngörülenin de ötesinde arttığını kaydederek, "Bugün yaklaşık 19,5 milyonu sabit abone, 74,8 milyonu mobil abone olmak üzere toplam 94,3 milyon genişbant internet abone sayısına ulaştık. Şu anda toplam fiber uzunluğumuz yaklaşık 550 bin kilometre ve fiber altyapı uzunluğumuzu bu yıl 600 bin kilometreye, 2028 yılına kadar da 850 bin kilometreye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
9.02.2024 Ekonomi
Bant modasında boğulma riski
Bant modasında boğulma riski Sağlıklı olmak için ağızdan değil, burundan nefes almak gerekiyor.
4.02.2024 Gündem
Okulda demokrasi sınavı
Okulda demokrasi sınavı İlker Çatak’ın Almanya’yı temsil ederek Oscar için yarışan filmi “Das Lehrerzimmer/Öğretmenler Odası” ideal demokrasi kavramının uygulanabilirliğini sorguluyor.
2.02.2024 Kültür Sanat
Kaban tüylenmesi ve tiftiklenmesine son veren tüyo! Mutfaktaki bu malzeme yeni gibi yapıyor
Kaban tüylenmesi ve tiftiklenmesine son veren tüyo! Mutfaktaki bu malzeme yeni gibi yapıyor Kış aylarında sürekli kullandığımız kabanlar zamanla tiftikleniyor. Ancak aklınıza dahi getirmeyeceğiniz bu mutfak eşyası tiftik ve tüylenmeden eser bırakmıyor.
30.01.2024 Püf Noktası
Atık ayrıştırma tesisinde şok! Poşetin içerisinden bebek cesedi çıktı
Atık ayrıştırma tesisinde şok! Poşetin içerisinden bebek cesedi çıktı Eskişehir'de atık ayrıştırma tesisinde siyah poşetin içinden kız bebek cesedi çıktı. Büyük şok yaşayan çalışanlar yetkililere haber verdi ve soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...
27.01.2024 Gündem
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı...
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı... Konut satışları son dönemde azalırken, arsa ve arazi satışlarında ibre tam tersi yönde... Arsa ve arazi satışlar geçen yıla göre artış gösterdi. Peki bu artışın nedeni ne? En çok hangi bölgeler tercih ediliyor? Fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Beyzbol sopalı komşu kabusu! ‘Bana ne çocuğun otizmliyse'
Beyzbol sopalı komşu kabusu! ‘Bana ne çocuğun otizmliyse' Otizmli çocuklarının eğitimi için Almanya'dan Kocaeli'ne gelen aile, komşularının kapılarına beyzbol sopası ile dayanmasıyla hayatlarının şokunu yaşadı.
10.01.2024 Haberler
Beyzbol sopalı komşu kabusu! ‘Bana ne çocuğun otizmliyse'
Beyzbol sopalı komşu kabusu! ‘Bana ne çocuğun otizmliyse' Otizmli çocuklarının eğitimi için Almanya'dan Kocaeli'ne gelen aile, komşularının kapılarına beyzbol sopası ile dayanmasıyla hayatlarının şokunu yaşadı.
10.01.2024 Gündem
Brezilya Hakkında Bilgiler; Brezilya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Brezilya Hakkında Bilgiler; Brezilya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Coğrafyaları birbirinden farklı olan kültürleri hiç tanınmayan ülkeler oldukça merak edilen ülkeler arasındadır. Ülkemize de coğrafi olarak oldukça uzak olan ülkelerden bir tanesi de Brezilya’dır. Brezilya birçok kişi için merak edilen ülkeler arasında yer almaktadır. Bu sebeple Brezilya hakkında özellikle ülkemizde birçok kişi bölge ile ilgili detayları merak eder. Brezilya hakkında bilgiler, Brezilya bayrağının anlamı, nüfusu, başkenti, para birimi gibi detayları derledik.
2.01.2024 Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Bant ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.