Baret

Baret

Son dakika baret haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan baret gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan baret haber sayfamızda...

Baret

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 293 baret haberi bulunmuştur.
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
13.03.2024 Kariyer
Murat Kurum: Taş üstüne taş koymadılar
Murat Kurum: Taş üstüne taş koymadılar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Esenyurt’ta vatandaşlara seslendi. Murat Kurum, "Örnek ve Çınar mahallelerimizde tapu sorununu 1 Nisan’da çözüyoruz" dedi.
10.03.2024 Gündem
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Pendik'i kaybolmuş kaderinden kurtaracağız
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Pendik'i kaybolmuş kaderinden kurtaracağız İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bakın ben dalga geçmiyorum, acemi aday derken bir tespit yapıyorum. İstanbul'u bilemiyor olabilirsin ama bu ateşten gömleği giymeye karar verdiysen dersine çalışacaksın. İstanbul zor bir sınav, dersine çalışmazsan bu millet seni sınıfta bırakır" dedi.
9.03.2024 Gündem
Naci Görür: 'Ben bir belediye başkanı olsam' diyerek ilk yapacağı işi söyledi
Naci Görür: 'Ben bir belediye başkanı olsam' diyerek ilk yapacağı işi söyledi Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen Deprem Bölgesi Zirvesi, Türkiye’nin önde gelen uzmanlarını bir araya getirdi. Zirve’de konuşan Prof. Dr. Naci Görür, depremlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
16.02.2024 Gündem
Son dakika: İstanbul'da korku dolu anlar! Kontrollü yıkım sırasında çökme
Son dakika: İstanbul'da korku dolu anlar! Kontrollü yıkım sırasında çökme İstanbul Esenyurt'ta 6 katlı binanın kontrollü yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Bina caddeye çökerken yoldakiler büyük tehlike atlattı.
25.12.2023 Gündem
Dünden yarına uzanan köprü bugün kurulur
Dünden yarına uzanan köprü bugün kurulur “Gelecek Hatıraları” adlı sergi geçmişten geleceğe uzanan bir köprü kuruyor, diyalog dili geliştiriyor. En büyük ve önemli görevi de bugüne veriyor.
5.11.2023 Kültür Sanat
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Avcılar fark etti, 3 gün maden sahasında mahsur kaldı! ‘Kedi sesi gibi ince bir ses duyduk’
Avcılar fark etti, 3 gün maden sahasında mahsur kaldı! ‘Kedi sesi gibi ince bir ses duyduk’ Tekirdağ Çorlu’da domuz avına çıkan avcıların fark ettiği, maden sahasında yaklaşık 3 gündür mahsur kalan Fransız gezgin, itfaiye tarafından bitkin vaziyette sağ kurtarıldı. Avcı Destegül, “Kedi sesi diye gittik, sonra birinin şişe salladığını görünce yardımına koştuk” dedi.
25.09.2023 Haberler
3 gün kurtarılmayı bekledi! Avcılar kedi sandı, görünce inanamadılar
3 gün kurtarılmayı bekledi! Avcılar kedi sandı, görünce inanamadılar Tekirdağ Çorlu’da domuz avına çıkan avcıların fark ettiği, maden sahasında yaklaşık 3 gündür mahsur kalan Fransız gezgin, itfaiye tarafından bitkin vaziyette sağ kurtarıldı. Avcı Destegül, “Kedi sesi diye gittik, sonra birinin şişe salladığını görünce yardımına koştuk” dedi.
25.09.2023 Gündem
Baretli işçilerin kamyonet kasasında oynaması kamerada
Baretli işçilerin kamyonet kasasında oynaması kamerada Konya’da seyir halindeki kamyonetin kasasında bulunan baretli 3 kişinin oynadığı anlar arkadan gelen araçtakilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Oynarken bareti uçan bir kişi ise yeni baret takarak oynamaya devam etti.
11.09.2023 Yaşam
Büyük Zafer coşkuyla kutlandı
Büyük Zafer coşkuyla kutlandı 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Büyük Zafer’in 101’inci yılında kutlama alanlarına akın eden 7’den 70’e binlerce vatandaş, bu büyük günün gururunu yaşadı.
31.08.2023 Gündem
Sis bombaları arasında komandolar! Caddeyi inleten marş
Sis bombaları arasında komandolar! Caddeyi inleten marş Bolu'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında, sokaklarda marşlar eşliğinde yürüyen komandolar büyük alkış aldı.
30.08.2023 Haberler
Sis bombaları arasında komandolar! Caddeyi inleten marş
Sis bombaları arasında komandolar! Caddeyi inleten marş Bolu'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında, sokaklarda marşlar eşliğinde yürüyen komandolar büyük alkış aldı.
30.08.2023 Gündem
İstanbul'da 'Deprem afet konteynerleri' hazır ancak kullanmayı bilen çok az
İstanbul'da 'Deprem afet konteynerleri' hazır ancak kullanmayı bilen çok az İstanbul'un 39 ilçesinde bulunan 'Deprem Afet Konteynerleri' deprem sonrasında arama kurtarma için gerekli ekipmanlarla bekliyor. Ancak bu istasyonlarla ilgili vatandaşlarının bilgisi yok.
5.03.2023 Haberler
Deprem sonrası gündemde! İstanbul'un 39 ilçesinde var... ' Nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz, anahtarı nerede?'
Deprem sonrası gündemde! İstanbul'un 39 ilçesinde var... ' Nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz, anahtarı nerede?' İstanbul'un 39 ilçesinde bulunan 'Deprem Afet Konteynerleri' deprem sonrasında arama kurtarma için gerekli ekipmanlarla bekliyor. Ancak bu istasyonlarla ilgili vatandaşlarının bilgisi yok.
5.03.2023 Gündem
12 yaşındaki Cihan’dan geriye kalanlar yürek burktu
12 yaşındaki Cihan’dan geriye kalanlar yürek burktu Adıyaman’da 62 saat sonra enkazdan çıkartılan ve Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Cihan Emir Parlak’tan geriye futbolcuların verdiği formalar ile madencilerin verdiği baret kaldı.
1.03.2023 Gündem
Her şey çocuklar için
Her şey çocuklar için Oyuncu Zeynep Beşerler’in gönüllülük esasına dayanarak ihtiyacı olan köy okullarında açtığı “Atatürk Kütüphaneleri” beşinci kütüphanesine ulaştı. Beşerler, “Amacımız çocukların ufku genişlesin, başka bir dünyanın da olduğunu öğrensinler” diyor.
18.12.2022 Kültür Sanat
CHP’den Amasra raporu
CHP’den Amasra raporu CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Amasra Kömür Madeni Faciası Raporu hazırladı.
22.10.2022 Siyaset
Amasra'da maden faciası! Sır dolu 12 dakika
Amasra'da maden faciası! Sır dolu 12 dakika Bartın'ın Amasra ilçesinde 41 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasına yönelik soruşturma kapsamında, şu ana kadar kurum yöneticileri ile madenciler olmak üzere 50'yi aşkın personelin ifadesine başvuruldu. Öte yandan 41 madencinin hayatını kaybettiği patlamadan 12 dakika önceki veriler ortaya çıktı.
21.10.2022 Gündem
Maden ocağında toplanan deliller adliyeye getirildi
Maden ocağında toplanan deliller adliyeye getirildi Türkiye Taş Kömürü Amasra Müessese Müdürlüğünde meydana gelen maden kazası sonrası toplanan yeni delil ve materyaller, polis ekipleri tarafından adliye getirildi.
20.10.2022 Haberler
Maden ocağında toplanan deliller adliyeye getirildi
Maden ocağında toplanan deliller adliyeye getirildi Türkiye Taş Kömürü Amasra Müessese Müdürlüğünde meydana gelen maden kazası sonrası toplanan yeni delil ve materyaller, polis ekipleri tarafından adliye getirildi.
20.10.2022 Gündem
Miniklerden yaralı madencilerin ailelerine ziyaret
Miniklerden yaralı madencilerin ailelerine ziyaret Bartın’ın Amasra İlçesi’nde meydana gelen maden ocağı patlamasında yaralanan 6 kişi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Başakşehir Ahmet Kabaklı İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, yaralı madencilerin yakınlarını, hastanede süren bekleyişlerinin 4. gününde kafalarında madenci baretleriyle ziyaret etti.
19.10.2022 Eğitim
Madende oğlu şehit düşen anne: Kurtarmak için girdi bir daha sağ çıkamadı
Madende oğlu şehit düşen anne: Kurtarmak için girdi bir daha sağ çıkamadı Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden faciasında 34 yaşındaki maden işçisi Serhat Kahraman'ın patlamadan sağ kurtulduktan sonra arkadaşlarını kurtarmak için yeniden madene girdiğinde hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
18.10.2022 Gündem
Bakırköy'de baretli ve yelekli hırsızlar 'bizi patron gönderdi' diyerek çaldılar
Bakırköy'de baretli ve yelekli hırsızlar 'bizi patron gönderdi' diyerek çaldılar Bakırköy'de inşaat alanına minibüsle işçi kılığında gelen baretli ve yelekli hırsızlar, "Bizi patron gönderdi" diyerek beton dökümünde kullanılan tahta kalıpları çaldı. Şüphelilerin inşaat alanındaki hırsızlık anları ve olayın anlaşılması ile işçiler tarafından kovalanması güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. 
9.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baret ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.