Bariyer

Bariyer

Son dakika bariyer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bariyer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bariyer haber sayfamızda...

Bariyer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.734 bariyer haberi bulunmuştur.
Tartıştığı motosiklet sürücüsünü öldürmeye çalışan adama hapis cezası
Tartıştığı motosiklet sürücüsünü öldürmeye çalışan adama hapis cezası İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyindeki Milton Keynes bölgesinde Nikesh Mistry (34) adlı otomobil sürücüsü, tartıştığı motosikletliyi aracıyla taciz etti. Buckinghamshire Köprüsü’ne ters şeritten giriş yapan Nikesh’in otomobili, başka bir otomobille çarpışarak motosiklet sürücüsünün iki aracın arasında kalmasına neden oldu. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü, köprüden düşerek ağır yaralandı. Nikesh, Aylesbury Kraliyet Mahkemesi'nce 4 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
20.03.2024 Haberler
'Suriye'deki terörist müttefiklerimiz' ABD'li dergiden itiraf gibi analiz: Türkleri kısıtlamak için destekliyoruz
'Suriye'deki terörist müttefiklerimiz' ABD'li dergiden itiraf gibi analiz: Türkleri kısıtlamak için destekliyoruz Washington'un terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısına verdiği destek hakkında analiz yayınlayan ABD'li dergi The American Conservative, ABD'nin Türkiye'ye karşı neden YPG'yi silahlandırdığını yazdı.
20.03.2024 Dünya
Kocaeli'de feci kaza: Bir kişinin bacağı koptu!
Kocaeli'de feci kaza: Bir kişinin bacağı koptu! Servis aracının bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada bacağı kopan sürücü ağır yaralandı.
11.03.2024 Gündem
TİKAD'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması
TİKAD'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında önemli bir açıklama yaptı.
8.03.2024 Ekonomi
Çernobil'de de bu koruma yoktu! 6 Şubat, Türkiye sınırındaki Metsamor'u tetikledi mi?
Çernobil'de de bu koruma yoktu! 6 Şubat, Türkiye sınırındaki Metsamor'u tetikledi mi? Türkiye-Ermenistan sınırındaki Metsamor Nükleer Santrali, 6 Şubat depremlerinin ardından 36 yıl içinde 2'nci kez sallandı. Santralin eski ve pek çok kişi tarafından riskli bulunuyor olması ise akıllara "Türkiye için tehlike yaratacak bir sızıntı olur mu?" sorularını getirdi. "Çernobil'de de bu koruma yoktu" diyen Prof. Dr. Haluk Yücel merak edilenleri Milliyet.com.tr'ye anlattı.
6.03.2024 Gündem
Korkunç kaza! Bariyerlere adeta 'ok' gibi saplandı
Korkunç kaza! Bariyerlere adeta 'ok' gibi saplandı Kocaeli D100 Karayolu ile TEM Otoyolu ayrımında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyer çarptı.
15.02.2024 Haberler
Korkunç kaza! Bariyerlere adeta 'ok' gibi saplandı
Korkunç kaza! Bariyerlere adeta 'ok' gibi saplandı Kocaeli D100 Karayolu ile TEM Otoyolu ayrımında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyer çarptı.
15.02.2024 Gündem
Yer: Erzurum! Ölümün izleri ölüm virajında
Yer: Erzurum! Ölümün izleri ölüm virajında Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı Aksu Kapı Mahallesi'nden geçen, Oltu-Erzurum kara yolu üzerinde bulunan ve "Ölüm Virajı" ismiyle anılan virajda, yaşanan ölümlü ve yaralanmalı kazalardan kalan izler hala yol kenarında duruyor.
14.02.2024 Gündem
Ateşler içinde yandı, derisi pul pul döküldü! Kendine alerjisi varmış, Türkiye'de artıyor
Ateşler içinde yandı, derisi pul pul döküldü! Kendine alerjisi varmış, Türkiye'de artıyor Dans etmek vazgeçilmeziydi ancak 11 yaşında, hayatı bir anda değişti. Tüm bedeni alev gibi yanıyor, derisi pul pul dökülüyordu. Doktorlar ise gördüğü tablo karşısında şaşkındı. Erkenden tedavisine başlandığı için ailesi çok mutlu olsa da küçük kız yaşadığı şeyin şokunu henüz atlatamadı. İşte Türkiye'de de gittikçe artan rahatsızlığın sebebi.
13.02.2024 Genel Sağlık
Cilt kanserlerine erken tanı geliştirdi
Cilt kanserlerine erken tanı geliştirdi Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü öğretim üyesi Doç. Dr. Ayşe Caner’in yürütücülüğünü yaptığı “Melanomun Erken Tanısı, Displastik Nevüslerden Ayrımı İçin Deri ve Kan Örneklerinde Mikrobiyota ile Lipid Profillerinin Rolü” başlıklı proje, TÜBİTAK-ARDEB 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulundu.
10.02.2024 Ege
Yolu şaşırdı, lüks otomobille 5 metreden aşağı düştü
Yolu şaşırdı, lüks otomobille 5 metreden aşağı düştü Antalya Serik'te yolu şaşırınca 5 metrelik istinat duvardan lüks otomobili ile aşağı düştü. İşte detaylar...
10.02.2024 Gündem
Bariyerlere çarpan araç hurdaya döndü, sürücü hayatını kaybetti
Bariyerlere çarpan araç hurdaya döndü, sürücü hayatını kaybetti Antalya’da seyir halindeyken yoldan çıkan hafif ticari aracın bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti. Kaza anıysa bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.
8.02.2024 Haberler
ABD’de tartışma ‘sınır’ı aştı!
ABD’de tartışma ‘sınır’ı aştı! Joe Biden yönetimiyle Teksas Valisi arasındaki rahatsızlık “sınır”ı aştı. Mahkeme kararını uygulamayıp, dikenli telleri kesmeyeceğini söyleyen Teksas Valisi’ne Cumhuriyetçi valiler destek verirken, güvenlik desteği yollamayı vadettiler.
28.01.2024 Dünya
Kocaeli'nde bariyere çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 ölü, 1 yaralı
Kocaeli'nde bariyere çarpan otomobil hurdaya döndü: 2 ölü, 1 yaralı Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bariyere çarparak 100 metre sürüklenen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, 1 yolcu ise yaralandı. Kazada otomobil hurdaya döndü.
26.01.2024 Gündem
‘Bariyer’ görevini üstleniyorlar! Çocuklarda bademcik ameliyatı ne zaman yapılmalı?
‘Bariyer’ görevini üstleniyorlar! Çocuklarda bademcik ameliyatı ne zaman yapılmalı? Vücudumuzun savunma organlarından biri olan bademcikler, burun ile ağızdan giren mikropları yakalamak ve süzmek gibi son derece önemli işleve sahipler. Dolayısıyla solunum yolu hastalıklarına karşı adeta ‘bariyer’ görevini üstleniyorlar. Ancak çocukların sağlıklı bir yaşam sürmelerinde kilit konumda olan bademcikler bazen kendileri enfeksiyon odağına dönüşüp, ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Haluk Özkarakaş, bu nedenle ihtiyaç halinde bademciklerin tümüyle veya kısmen alınmalarının büyük önem taşıdığına işaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu.
22.01.2024 Genel Sağlık
Kemal Sunal’ın filmine de mekan olmuştu! Sarıkemer Köprüsü ile ilgili büyük tehlike
Kemal Sunal’ın filmine de mekan olmuştu! Sarıkemer Köprüsü ile ilgili büyük tehlike Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği Başkanı Bahattin Sürücü, Büyük Menderes Nehri'nin yukarı havzalardan taşıdığı atıkların, 'taş köprü' olarak bilinen tarihi Sarıkemer Köprüsü'nün kemerlerinde biriktiğini söyledi. Atıkların temizlenmezse, köprüyü aşıp Ege Denizi'ne ulaşacağını belirten Sürücü, "Köprünün yıkılma tehlikesi de var" diye konuştu.
22.01.2024 Gündem
Baltık ülkelerinden savunma hattı adımı
Baltık ülkelerinden savunma hattı adımı Estonya, Litvanya ve Letonya’nın, Rusya sınırına savunma hattı inşa etmeyi planladıkları bildirildi. Böylelikle Rusya ile Belarus arasındaki sınır boyunca ortak bir Baltık savunma bölgesi oluşturulması öngörülüyor.
21.01.2024 Dünya
Motosiklet tutkusu sonu oldu! 17 yaşındaki Efe'nin kahreden sonu
Motosiklet tutkusu sonu oldu! 17 yaşındaki Efe'nin kahreden sonu Bursa'da, 17 yaşındaki Efe Belin, motosiklet kazasında feci şekilde hayatını kaybetti.
18.01.2024 Haberler
Motosiklet tutkusu sonu oldu! 17 yaşındaki Efe'nin kahreden sonu
Motosiklet tutkusu sonu oldu! 17 yaşındaki Efe'nin kahreden sonu Bursa'da, 17 yaşındaki Efe Belin, motosiklet kazasında feci şekilde hayatını kaybetti.
18.01.2024 Gündem
Bariyerlere saplanan araç, su takviye musluğunu kırıp alt yola devrildi!
Bariyerlere saplanan araç, su takviye musluğunu kırıp alt yola devrildi! Beykoz'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce bariyerlere saplandı, ardından yol kenarında bulunan itfaiyenin su takviye musluğunu da kırarak alt yola düştü.
29.12.2023 Haberler
Bariyerlere saplanan araç, su takviye musluğunu kırıp alt yola devrildi!
Bariyerlere saplanan araç, su takviye musluğunu kırıp alt yola devrildi! Beykoz'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce bariyerlere saplandı, ardından yol kenarında bulunan itfaiyenin su takviye musluğunu da kırarak alt yola düştü.
29.12.2023 Gündem
TEM'de feci kaza! Bariyerlere ok gibi saplantı
TEM'de feci kaza! Bariyerlere ok gibi saplantı Ataşehir TEM bağlantı yolunda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerlere saplandı. Kazada, otomobilin tavan kısmı koparken sürücü araç içerisinde sıkıştı.
23.12.2023 Haberler
Fenerbahçe'de Fred'in kırmızı kartını eski hakemler yorumladı: Hiçbir hakem çat diye ihraç etmez
Fenerbahçe'de Fred'in kırmızı kartını eski hakemler yorumladı: Hiçbir hakem çat diye ihraç etmez Fenerbahçe, Kayserispor'u deplasmanda 4-3 mağlup etti.Sarı-lacivertli ekipte yıldız futbolcu Fred'in kırmızı kartı karşılaşmaya damga vurdu. Eski hakemler mücadeledeki kararları yorumladı. İşte detaylar...
21.12.2023 Fenerbahçe
Vücudun verdiği sinyallere dikkat! Sağlıklı ve parlak bir cilt için 7 önlem
Vücudun verdiği sinyallere dikkat! Sağlıklı ve parlak bir cilt için 7 önlem Cilt, vücudun en büyük organı ve vücudu tüm dış faktörlerden koruyan bir bariyer olduğunu ifade eden Dermatoloji Uzmanı Dr. Oğuz Küçükçakır, cildin aynı zamanda vücudun da aynası olduğunu söyledi.
20.12.2023 Genel Sağlık
Kocaeli'nde korkunç kaza! Otomobil bariyerlere saplandı: 2 ölü, 1 yaralı
Kocaeli'nde korkunç kaza! Otomobil bariyerlere saplandı: 2 ölü, 1 yaralı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, kontrolden çıkarak bariyerlere saplanan otomobildeki anne Ayşe (66) ve oğlu Fatih Malkoç (26) hayatını kaybetti, baba Saadettin Malkoç (64) ise yaralandı.
18.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Bariyer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.