Bartu Küçükçağlayan

Bartu Küçükçağlayan

Son dakika Bartu Küçükçağlayan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bartu Küçükçağlayan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bartu Küçükçağlayan haber sayfamızda...

Bartu Küçükçağlayan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 226 bartu küçükçağlayan haberi bulunmuştur.
'Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi!
'Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi! 'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay' karakteriyle hafızalara kazınan Hakan Meriçler, 20 kilo aldığı haliyle gündem olmuştu. Önceki gün Rumelihisarı’nda yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncunun değişimi şaşırttı. Kameraları fark eden Meriçliler, fit halinin sırrını açıkladı.
4.04.2024 Cadde
Sürprizli lansman
Sürprizli lansman Can Bonomo, yeni albümü ‘Kara Konular’ın lansman turnesinin ilk ayağını İstanbul DasDas’ta gerçekleştirdi.
4.03.2024 Cadde
Bartu Küçükçağlayan ojeleriyle dikkat çekti
Bartu Küçükçağlayan ojeleriyle dikkat çekti Dört sene önce psikolog Merve Özgüle ile nikah masasına oturan oyuncu Bartu Küçükçağlayan, 2022'de ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Daha önce konserinde etek giymesiyle gündem olan şarkıcı ve oyuncu Küçükçağlayan, bu sefer de ojeleriyle gündem oldu.
21.06.2023 Cadde
Minik kızıyla fotoğrafını paylaştı! 'Seni seviyorum çocukluk'
Minik kızıyla fotoğrafını paylaştı! 'Seni seviyorum çocukluk' Dört sene önce psikolog Merve Özgüle ile nikah masasına oturan oyuncu Bartu Küçükçağlayan, 2022'de ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim, son olarak Instagram sayfasından minik kızıyla yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
21.03.2023 Cadde
Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı
Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı Şubat 2023'de iki yıldır aşk yaşadığı Oben Alkan ile Milano'da evlenen ünlü oyuncu Bora Akkaş, baba oluyor. 17 haftalık hamile olan Oben Alkan, müjdeli haberi "Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan beş küçük barnakcık" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurmuştu. Caddebostan'da yürürken görüntülen çift, bebeklerinin cinsiyetini ilk kez muhabirlere duyurdu.
13.03.2023 Cadde
Bora Akkaş baba oluyor
Bora Akkaş baba oluyor Şubat 2023'de iki yıldır aşk yaşadığı Oben Alkan ile Milano'da evlenen ünlü oyuncu Bora Akkaş, baba oluyor. 16 haftalık hamile olan Oben Alkan, müjdeli haberi "Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan beş küçük barnakcık" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurdu.
5.03.2023 Cadde
Av Mevsimi oyuncuları ve konusu! Av Mevsimi filmi nerede çekildi?
Av Mevsimi oyuncuları ve konusu! Av Mevsimi filmi nerede çekildi? Başrollerini Şener Şen, Çetin Tekindor ve Cem Yılmaz'ın paylaştığı polisiye türündeki yerli filmin konusu meraklara araştırılıyor. Cinayetin peşindeki üç polisin hayatlarını ekrana getiren Av Mevsimi filmi sinema salonları ardından TV ekranlarında da seyirciyi ekran başına kitliyor. İşte, Av Mevsimi oyuncu kadrosu...
29.08.2022 Bilgi Rehberi
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla ilk poz: Bir nazar boncuğunuzu alırım!
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla ilk poz: Bir nazar boncuğunuzu alırım! 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile nikah masasına oturan Bartu Küçükçağlayan, birkaç ay önce kızını kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. Ünlü isim, minik kızıyla verdiği pozu ilk kez takipçilerinin beğenisine sundu.
13.06.2022 Cadde
Taner Ölmez'den kızı Zeynep'le ilk paylaşım
Taner Ölmez'den kızı Zeynep'le ilk paylaşım Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu çift Taner Ölmez (35) ile Ece Çeşmioğlu (31), Zeynep adını verdikleri ilk bebeklerine geçtiğimiz ay kavuşmuştu. Ünlü çiftten Ölmez, kızıyla çekilen bir karesini ilk kez paylaştı.
25.04.2022 Cadde
Bartu Küçükçağlayan baba oldu
Bartu Küçükçağlayan baba oldu Psikolog Merve Özgüle ile 2019 yılında dünyaevine giren Bartu Küçükçağlayan baba oldu. 39 yaşındaki oyuncunun Instagram hesabından yayınladığı Kadıköy İlçe Nüfus Müdürlüğü fotoğrafı gündem oldu. Sanatçı dostlarından Küçükçağlayan çiftine tebrik mesajları yağdı.
1.02.2022 Cadde
Etekle sahnede
Etekle sahnede Bartu Küçükçağlayan, Büyük Ev Abluka’da konserinde sahneye etekle çıktı...
29.12.2021 Cadde
Bartu Küçükçağlayan sahneye etekle çıktı
Bartu Küçükçağlayan sahneye etekle çıktı Oyuncu ve aynı zamanda "Büyük Ev Ablukada" grubunun solisti olan Bartu Küçükçağlayan, sahneye etekle çıktı. Küçükçağlayan, ezber bozan tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.
28.12.2021 Cadde
Kelebekler filmi oyuncuları kimler? Kelebekler filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Kelebekler filmi oyuncuları kimler? Kelebekler filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kelebekler filmi televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 2018 yılında çıkan filmin yönetmenliğini ise Tolga Karaçelik gerçekleştirdi. Peki Kelebekler filmi oyuncular kimler ve konusu nedir?
17.12.2021 Cadde
Bartu Küçükçağlayan: Bende diskalkuli var!
Bartu Küçükçağlayan: Bende diskalkuli var! Bartu Küçükçağlayan, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu 'Teras Noir' adlı YouTube programına konuk oldu. 38 yaşındaki ünlü oyuncu, kendisinde diskalkuli (matematik öğrenme güçlüğü) olduğunu söyledi. İşte Küçükçağlayan'ın yaşadığı zorluklar ve diskalkuli ile ilgili detaylar...
27.10.2021 Cadde
‘Enis Arıkan’ı ben zannediyorlarmış!’
‘Enis Arıkan’ı ben zannediyorlarmış!’ Oyuncu Bartu Küçükçağlayan, bir dönem Enis Arıkan’ın kendisine benzetildiğini belirterek, ona selam yolladı
26.10.2021 Cadde
Yeni şarkı
Yeni şarkı Bartu Küçükçağlayan’ın 17 yaşında yazdığı şarkısı ‘Hayatım Yıkılmış Sarayım’, Nuri Harun Ateş yorumuyla cuma günü dijital platformlarda çıkacak.
14.10.2021 Cadde
Bartu Küçükçağlayan baba oluyor
Bartu Küçükçağlayan baba oluyor İki yıl önce Merve Küçükçağlayan ile dünyaevine giren Bartu Küçükçağlayan, baba olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ünlü oyuncu, eşine, "Seni tanıdığım ilk doğum gününde sevgili olmuştuk, bugünkü doğum gününde nerdeyse anne-babayız" diye seslendi.
5.10.2021 Cadde
Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan'la olan mesajlarını ifşa etti
Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan'la olan mesajlarını ifşa etti Model Didem Soydan, oyuncu Bartu Küçükçağlayan'la olan mesajlarını sosyal medyada ifşa etti. Soydan, yaptığı açıklamayı yanlış anlayan oyuncunun kendisini engellediğini söyledi.
5.02.2021 Cadde
Melikşah Altuntaş'tan Harry Style imajı
Melikşah Altuntaş'tan Harry Style imajı Oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile birlikte Instagram'dan yaptıkları canlı yayınlarıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Melikşah Altuntaş’ın, İngiliz şarkıcı, model ve stil ikonu Harry Style imajıyla verdiği yeni yıl pozları dikkat çekti.
4.01.2021 Cadde
Gain nedir, ne anlama geliyor? Gain TV kimin, ne zaman yayına başlıyor?
Gain nedir, ne anlama geliyor? Gain TV kimin, ne zaman yayına başlıyor? Gain Medya olarak reklamları çıkan platform kısa sürede merak konusu oldu. Peki, Gain TV sahibi kim? İstikrarlı Hayat Hakikattir şarkısı ile reklamları izleyicide büyük merak uyandırdı. Son dönemde dikkat çeken dijital platformlardan biri olarak Gain ne zaman yayına başlıyor?
30.12.2020 Cadde
Mücbir sebep nedir?
Mücbir sebep nedir? Hukukla ilgili bir deyim olan mücbir sebep sözcüğüne zaman zaman rastlıyoruz. Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan sayesinde birçok kişi bu sözcükten haberdar oldu. Ancak yine de çok az kişinin bilgi sahibi olduğu bir konu mücbir sebep. Peki, mücbir sebep nedir? Molatik olduğumuz konu mücbir sebep oldu.
30.12.2020 Hayat
İrem Sak ile Kenan Doğulu canlı yayında buluştu
İrem Sak ile Kenan Doğulu canlı yayında buluştu Oyuncu İrem Sak, geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katılmış, “Telefonunda hiç tanışmadığın bir ünlünün numarası var mı?” sorusuna, “Var. Kenan Doğulu mesela. Aramıyorum, sadece online mı diye bakıyorum” yanıtını vermişti.
15.12.2020 Cadde
Can Bonomo: Bartu çok yakın arkadaşım
Can Bonomo: Bartu çok yakın arkadaşım Şarkıcı Can Bonomo eşi Öykü Karayel, eşinin eski sevgilisi Bartu Küçükçağlayan ve Küçükçağlayan'ın eşiyle beraber tatil yaptı.
1.09.2020 Cadde
Ezgi Mola'dan gülme krizine sokan Muazzez Abacı taklidi
Ezgi Mola'dan gülme krizine sokan Muazzez Abacı taklidi Ezgi Mola, 'Mücbir Sebepler' programının sezon finali için Muazzez Abacı oldu. Saçından mikrofon tutuşuna kadar Abacı'yı andıran oyuncu geçer not aldı
29.06.2020 Magazin
Ezgi Mola'nın Muazzez Abacı taklidi kırdı geçirdi!
Ezgi Mola'nın Muazzez Abacı taklidi kırdı geçirdi! Oyuncu Ezgi Mola, Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan'ın sunduğu 'Mücbir Sebepler' programının sezon finali için Muazzez Abacı oldu. Saçından mikrofon tutuşuna kadar Abacı'ya benzeyen Mola, meslektaşlarından da tam not aldı.
29.06.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bartu Küçükçağlayan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.