Başrol Oyuncuları

Başrol Oyuncuları

Son dakika başrol oyuncuları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başrol oyuncuları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başrol oyuncuları haber sayfamızda...

Başrol Oyuncuları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.505 başrol oyuncuları haberi bulunmuştur.
'Harry Potter' hayranlarına müjdeli haber! Dizi hazırlıkları başladı
'Harry Potter' hayranlarına müjdeli haber! Dizi hazırlıkları başladıİngiliz yazar J. K. Rowling'in kaleme aldığı fantastik romanlardan sinemaya uyarlanan 'Harry Potter' serisi, dijital bir platformda dizi oluyor. Proje için oyuncu seçimi süreci başlıyor.
11.09.2024Cadde
Aylarca marul ve elmayla beslendi! 'Aklımı kaybedecektim, benden bu kadar'
Aylarca marul ve elmayla beslendi! 'Aklımı kaybedecektim, benden bu kadar''Gladyatör', 'Aşk' ve 'Sınırları Aşmak' gibi yapımlarda yer alan ABD'li aktör Joaquin Phoenix, 'Joker'ın devam filmi 'Joker: Folie a Deux' için büyük bir fiziksel değişim geçirdi. Özel bir diyet uygulayarak oldukça fazla kilo veren ünlü isim, neredeyse aklını kaybedeceğini açıkladı.
6.09.2024Cadde
Kenan Yıldız İtalyanları büyüledi! 'Türk mücevheri'
Kenan Yıldız İtalyanları büyüledi! 'Türk mücevheri'Juventus'un Como'yu ağırladığı maçta ilk kez 10 numaralı formayla sahaya çıkan Kenan Yıldız, İtalyanları büyüledi! Milli futbolcu 1 de asist yaptı...
20.08.2024İtalya Serie A
Güçlü kadrosuyla ‘Güzel Aşklar Diyarı’ geliyor!
Güçlü kadrosuyla ‘Güzel Aşklar Diyarı’ geliyor!Sezonun iddialı dizisi ‘Güzel Aşklar Diyarı’nın okuma provası gerçekleşti. Kanal D ekranlarında yayınlanacak projenin çekimleri Kapadokya’nın yanı sıra Karadeniz Bölgesi ve Diyarbakır’da yapılacak.
8.08.2024Cadde
TV'DE İLK KEZ! Hamburg-İstanbul Hattı filmi oyuncuları ve karakterleri! Hamburg-İstanbul Hattı (Tschiller: Off Duty) konusu! Film nerede çekildi?
TV'DE İLK KEZ! Hamburg-İstanbul Hattı filmi oyuncuları ve karakterleri! Hamburg-İstanbul Hattı (Tschiller: Off Duty) konusu! Film nerede çekildi? Hamburg-İstanbul Hattı filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. ATV ekranında bu akşam TV'de ilk kez ekrana gelecek olan film Tschiller: Off Duty filminin yönetmen kadrosunda Christian Alvart oturuyor. İşte Hamburg-İstanbul Hattı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
7.08.2024Bilgi Rehberi
HABABAM SINIFI ÜÇ BUÇUK KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER? Hababam Sınıfı Üç Buçuk nerede, ne zaman çekildi?
HABABAM SINIFI ÜÇ BUÇUK KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER? Hababam Sınıfı Üç Buçuk nerede, ne zaman çekildi? 2005 yılında İstanbul Çamlıca Lisesi'nde çekilen ve yepyeni versiyonuyla vizyona giren Hababam Sınıfı Üç Buçuk, bu akşam bir kez daha ekranlara geliyor. Büyük beğeni toplayan Hababam Sınıfı Üç Buçuk konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir?
25.07.2024Bilgi Rehberi
Herkül: Efsane Başlıyor filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Herkül: Efsane Başlıyor filmi kaç yılında çekildi?
Herkül: Efsane Başlıyor filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Herkül: Efsane Başlıyor filmi kaç yılında çekildi?Herkül: Efsane Başlıyor filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Orjinal ismi The Legend of Hercules olan filmi ABD'de 2014 yılında vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Renny Harlin'in yer aldığı Herkül: Efsane Başlıyor filmi konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde...
25.07.2024Bilgi Rehberi
Madonna’dan izin aldılar
Madonna’dan izin aldılarBu hafta ülkemizde de vizyona girecek olan “Deadpool & Wolverine” filmi için Madonna’dan şarkı izni istendiği ortaya çıktı.
23.07.2024Kültür Sanat
Gurbetçi Şaban filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Gurbetçi Şaban filmi kaç yılında çekildi?
Gurbetçi Şaban filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Gurbetçi Şaban filmi kaç yılında çekildi?Gurbetçi Şaban filmi bu akşam TV ekranında bir kez daha ekrana gelecek. 1985 yılında çekilen Gurbetçi Şaban filmi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte Gurbetçi Şaban filmi konusu ve oyuncuları...
19.07.2024Bilgi Rehberi
Hadi Be Oğlum filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? Hadi Be Oğlum ne zaman, nerede çekildi?
Hadi Be Oğlum filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? Hadi Be Oğlum ne zaman, nerede çekildi?Hadi Be Oğlum filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Bora Egemen'in oturduğu Hadi Be Oğlum filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Hadi Be Oğlum filminin konusu nedir ve başrol oyuncuları kimlerdir?
14.07.2024Gündem
Seda Bakan'dan Tuba Büyüküstün açıklaması! 'Mesaj attığı an hemen toplanıyoruz'
Seda Bakan'dan Tuba Büyüküstün açıklaması! 'Mesaj attığı an hemen toplanıyoruz'Dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinin ikinci sezonu, dün akşam Yeniköy'de bir restoranda gerçekleşen yemekle kutlandı. Başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu, Aytaç Şaşmaz, Umut Kurt ve Füsun Demirel, eğlenceli bir akşam geçirdi.
10.07.2024 Cadde
Zeytin Ağacı 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak? Zeytin Ağacı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
Zeytin Ağacı 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak? Zeytin Ağacı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...Üç yakın kız arkadaşın Ayvalık'a tatil yapmak ve kafa dağıtmak için gittikleri tatilde tanıştıkları aile dizilimi terapisi hayatlarında yeni bir dönüm noktasının açılmasına neden olacaktır. Sevgi, yakalandığı hastalık sonrasında yeni alternatif tedavi yöntemleri bulmaya çalışır. Doktor olan Ada ise bu duruma ilk başlarda tepki ile yaklaşır. İlerleyen zaman zarfında ise durum daha içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Peki Zeytin Ağacı 2. sezon ne zaman yayınlanacak?
10.07.2024Bilgi Rehberi
Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Deliha filmi kaç yılında çekildi? Oyuncu ve karakterler...
Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Deliha filmi kaç yılında çekildi? Oyuncu ve karakterler...Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı filmin senaristliğini Gupse Özay üstlendi. 2014 yılında vizyona giren filmin 4 yıl sonra devam filmi çekildi. İşte Deliha filmi konusu oyuncu kadrosu ve film hakkında merak edilenler...
14.06.2024Bilgi Rehberi
Tokat unutuldu, filme devam
Tokat unutuldu, filme devam‘90’lardan yadigâr aksiyon serisi yoluna dördüncü film “Bad Boys: Ride or Die/Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç” ile devam ediyor. Oscar törenindeki tokat olayı artık unutulan Will Smith başrolde.
Bu benzerlIk çok konuşuldu!
Bu benzerlIk çok konuşuldu!Anne-kızı oynayacak ‘Yalan’ dizisinin başrol oyuncuları Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar’ın benzerliği gündem oldu.
23.05.2024Cadde
'Yalan'da Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar'ın benzerlikleri dikkat çekti
'Yalan'da Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar'ın benzerlikleri dikkat çektiDram yüklü anne kız hikayesi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 'Yalan' dizisinin başrol oyuncuları Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar’ın benzerliği çok şaşırttı. İki oyuncunun saçlarından gülüşüne, yüz hatlarından göz renklerine kadar birçok fiziksel özelliği neredeyse aynı.
22.05.2024Televizyon
'Yalan'da Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar'ın benzerlikleri dikkat çekti
'Yalan'da Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar'ın benzerlikleri dikkat çektiDram yüklü anne kız hikayesi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 'Yalan' dizisinin başrol oyuncuları Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar’ın benzerliği çok şaşırttı. İki oyuncunun saçlarından gülüşüne, yüz hatlarından göz renklerine kadar birçok fiziksel özelliği neredeyse aynı.
22.05.2024Cadde
'Yargı'da son buluşma! Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan ve Uğur Polat'tan açıklamalar
'Yargı'da son buluşma! Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan ve Uğur Polat'tan açıklamalarÜç sezon boyunca her bölümüyle çok konuşulan, ters köşe hikayesi ile ekrana farklı bir soluk getiren 'Yargı'nın başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan ve Uğur Polat, final öncesi bir araya geldi. 26 Mayıs Pazar akşamı 95’inci bölümüyle Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde seyircili büyük finali yapmaya hazırlanan dizinin oyuncuları, dünden bugüne yaşadıklarını, Yargı ile deneyimlediklerini anlattı.
21.05.2024Cadde
Yalan'ın başrol oyuncularından 'Anneler Günü' açıklamaları!
Yalan'ın başrol oyuncularından 'Anneler Günü' açıklamaları!Yakın zamanda Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan yeni dizi Yalan'ın tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı hüzün dolu anlar yaşatmıştı. Dizinin başrol oyuncuları Aslıhan Güner, Eylül Tumbar ve Serra Pirinç Anneler Günü’ne özel samimi açıklamalar geldi.
12.05.2024Cadde
'Yalan'ın kadınları annelerini anlattı
'Yalan'ın kadınları annelerini anlattıKanal D’de ekrana gelmek için gün sayan ‘Yalan’ dizisinin oyuncuları Aslıhan Güner, Eylül Tumbar ve Serra Pirinç, ‘Annelerin umudu bitmez’ mesajıyla tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı.
12.05.2024Cadde
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı!Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza ile ilgili detaya Milliyet yazarı Mustafa Anıklı dikkat .çekti.
6.04.2024Fenerbahçe
YENİ DİZİ YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI VE KONUSU! Yaban Çiçekleri ilk bölüm ne zaman? Yaban Çiçekleri dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
YENİ DİZİ YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI VE KONUSU! Yaban Çiçekleri ilk bölüm ne zaman? Yaban Çiçekleri dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?Yaban Çiçekleri dizisi konusu ve oyuncu kadrosuna ilişkin bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ilk bölüm ile ekrana gelecek olan Yaban Çiçekleri dizisinin başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora yer alıyor. Peki Yaban Çiçekleri dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor. İşte Yaban Çiçekleri dizisi konusu ve oyuncuları...
25.03.2024Bilgi Rehberi
ÖZEL | Hami Mandıralı, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının kilit ismini ve favorisini açıkladı! 'Çok ciğerli, çok yürekli bir oyuncu'
ÖZEL | Hami Mandıralı, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının kilit ismini ve favorisini açıkladı! 'Çok ciğerli, çok yürekli bir oyuncu'Türk futbolunun sembol isimlerinden Hami Mandıralı, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından etkileyecek Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi SKORER'e konuştu. Nergis Aşkın'ın sorularını cevaplayan Hami Mandıralı, dev maçın kilit oyuncularını açıkladı.
16.03.2024Trabzonspor
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, olaylı ayrıldığı eski sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yeniden bir araya gelmişti. Erbil, Gülseren Ceylan ile romantik anlarından birini daha sevenleriyle paylaştı.
14.03.2024Cadde
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti
'Yargı' dizisine teşekkür ziyaretiİstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Bölümü, organ bağışına destek veren ve bir kişiye umut olan ‘Yargı’ ekibine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
11.03.2024Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Başrol Oyuncuları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.