Bavyera

Bavyera

Son dakika Bavyera haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bavyera gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bavyera haber sayfamızda...

Bavyera

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.663 bavyera haberi bulunmuştur.
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı Bayern Münih'te yazın görevi devralacak olan teknik direktör Ralf Rangnick'in gelişiyle sağ taraftaki oyuncu havuzunun daha da genişleyeceği, bazı isimlerle yolların ayrılacağı belirtiliyor.
26.04.2024 Almanya Bundesliga
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor'
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor' İskoçya'dan Türkiye'ye uzandığı iddia edilen 12 bin yıllık bir tünel... Hakkında çok fazla komplo teorisi bulunan bu antik tünel için söylenenler ise sosyal medyada hızla yayılıyor. Peki, Avrupa ile Türkiye'yi birbirine bağladığı öne sürülen esrarengiz yapının ardındaki gerçek ne? "Tarihleme yapılamıyor" diyen Arkeolog Erman Ertuğrul cevapladı.
25.04.2024 Yaşam
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi
Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi Borussia Dortmund ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Mats Hummels'in Süper Lig'e transfer olabileceği iddia ediliyordu. Alman oyuncu son kararını verdi.
24.04.2024 Trabzonspor
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
Bayern Münih'te Serge Gnabry'nin durumu belli oldu!
Bayern Münih'te Serge Gnabry'nin durumu belli oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile oynanan maçta sakatlanan Serge Gnabry'nin durumu netlik kazandı.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Harry Kane: Uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz!
Harry Kane: Uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz! Bayern Münih'in yıldızı Harry Kane, Bavyera ekibinde geçirdiği sezonu yorumladı.
10.04.2024 Almanya Bundesliga
Bayern Münih tarihinde 2'nci kez aynı hüsran!
Bayern Münih tarihinde 2'nci kez aynı hüsran! Bayern Münih, kulüp tarihinde 2'nci kez Bundesliga'da liderin 16 puan gerisinde kaldı.
9.04.2024 Almanya Bundesliga
Bayern Münih'e Sacha Boey müjdesi! Resmen açıklandı
Bayern Münih'e Sacha Boey müjdesi! Resmen açıklandı 2021 yılında Galatasaray'a transfer olan Sacha Boey, kış transfer döneminde bonservis rekoru kırarak Alman devi Bayern Münih'e transfer olmuştu. Bu sezon şampiyonluk hedefinden epey uzak kalan Bavyera ekibi, 23 yaşındaki yıldız oyuncuyla ilgili gelişmeyi resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.
9.04.2024 Almanya Bundesliga
Bulgar yolcu gemisi Tuna Nehri'nde kaza yaptı: 11 yaralı
Bulgar yolcu gemisi Tuna Nehri'nde kaza yaptı: 11 yaralı Bir Bulgar yolcu gemisinin Avusturya'nın Aschach an der Donau kasabasında Tuna Nehri üzerindeki bir savakta beton duvara çarpması sonucu 11 kişinin yaralandığı bildirildi.
1.04.2024 Dünya
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki on numaraya bir diğer dünya devinin teklifte bulunabileceği öğrenildi.
29.03.2024 İspanya La Liga
Almanya'da 40 aracın karıştığı zincirleme kaza: İki ölü
Almanya'da 40 aracın karıştığı zincirleme kaza: İki ölü Almanya'da Würzburg yakınlarındaki bir otobanda meydana gelen ve yaklaşık 40 aracın karıştığı zincirleme kazada biri çocuk iki kişi hayatını kaybetti.
25.03.2024 Dünya
Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! Açıklama geldi
Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! Açıklama geldi Galatasaray'dan yüksek bir bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey sakatlık şoku yaşıyor. Alman kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi.
20.03.2024 Galatasaray
Kim Min Jae'den Bayern Münih itirafı! 'Oynamadığım maçlar da olabilir'
Kim Min Jae'den Bayern Münih itirafı! 'Oynamadığım maçlar da olabilir' Bundesliga devi Bayern Münih'in yıldızı Kim Min Jae suskunluğunu bozdu. Güney Koreli stoper, Bavyera ekibinde yedek kalması hakkında konuştu.
16.03.2024 Almanya Bundesliga
Sacha Boey'e kötü haber! Bayern Münih'ten 40 milyon euroluk transfer hamlesi
Sacha Boey'e kötü haber! Bayern Münih'ten 40 milyon euroluk transfer hamlesi Ocak ayında Galatasaray'dan 30 milyon euro bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Bavyera ekibinde forma şansı bulmakta zorlanıyor. Sakatlığını atlatan Boey, 8-1 biten Mainz maçında süre bulamadı. Bayern Münih gelecek sezon Bundesliga'ya damga vuran yıldız oyncuyu kadrosuna katmak istiyor.
13.03.2024 Almanya Bundesliga
ÖZEL | Bayern Münih'te Sacha Boey krizi! Geldiği gibi gidiyor
ÖZEL | Bayern Münih'te Sacha Boey krizi! Geldiği gibi gidiyor Galatasaray'dan rekor bir ücretle Alman devine transfer olan Sacha Boey, Bayern Münih'te beklenilen çıkışı yakalayamadı. Alman medyasında çıkan iddialar gündem oldu.
12.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Almanya'da Sacha Boey gündem oldu! 'Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor'
SON DAKİKA | Almanya'da Sacha Boey gündem oldu! 'Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor' Galatasaray'dan 30 milyon euroluk rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey sakatlığı sebebiyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak. Bayern'e Boey'den sonra Mazraoui'den de kötü haber geldi. Almanya'da yayın yapan Kicker dergisi, Fransız oyuncu için 'Bayern ona güvenmiyor' ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Almanya Bundesliga
Bayern Münih'te büyük kaos! Joshua Kimmich üzerine yürüdü
Bayern Münih'te büyük kaos! Joshua Kimmich üzerine yürüdü Bundesliga'da Bayer Leverkusen'in 8 puan gerisinde kalan, Devler Ligi'nde de son 16 turu ilk maçında Lazio'ya kaybeden Bayern Münih'te yeni bir krizin patlak verdiği öne sürüldü. Bochum'a 3-2 mağlup olan Bavyera temsilcisinde yıldız futbolcu Joshua Kimmich'in maçtan sonra olay bir hamlede bulunduğu aktarıldı.
19.02.2024 Almanya Bundesliga
Bayern Münih'ten Zinedine Zidane hamlesi! Temasa geçildi
Bayern Münih'ten Zinedine Zidane hamlesi! Temasa geçildi Bundesliga devi Bayern Münih'in Thomas Tuchel ile yollarını ayırması halinde Zinedine Zidane'ı göreve getirmeyi düşündüğü iddia edildi. Bavyera ekibinin Fransız teknik direktörle temasa geçtiği aktarıldı.
19.02.2024 Almanya Bundesliga
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu'
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu' The Guardian, EURO 2024'e damga vurması beklenen 10 genç oyuncu arasına Kenan Yıldız'ı da dahil etti.
14.02.2024 Milli Takım
Thomas Tuchel'den Sacha Boey sözleri! 'İlk golde adeta uyuyordu'
Thomas Tuchel'den Sacha Boey sözleri! 'İlk golde adeta uyuyordu' Bundesliga'da Bayern Münih lider Bayer Leverkusen karşısında şok bir mağlubiyet aldı. Zorlu müsabakaya ilk 11'de başlayan Sacha Boey, sol bekte görev yaptı. Teknik direktör Thomas Tuchel karşılaşma sonrası 3-0'lık yenilgiyi değerlendirdi.
11.02.2024 Almanya Bundesliga
Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı! UEFA'ya bildirildi
Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı! UEFA'ya bildirildi Bayern Münih, Galatasaray'dan 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Sacha Boey'u Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil etti.
7.02.2024 Almanya Bundesliga
Bayern Münih'te Sacha Boey fırtınası! Rekor transfer vurgusu
Bayern Münih'te Sacha Boey fırtınası! Rekor transfer vurgusu Sacha Boey'in Bayern Münih'te ilk maçındaki performansı geçer not aldı. Alman basınındaki yorumlarda eski Galatasaraylı futbolcu hakkında olumlu yorumlar öne çıktı.
4.02.2024 Almanya Bundesliga
Sacha Boey ilk maçına çıktı! Bayern Münih kazandı
Sacha Boey ilk maçına çıktı! Bayern Münih kazandı Bundesliga'nın 20'nci haftasında Bayern Münih, Borussia Mönchengladbach'ı 3-1 mağlup etti. Bavyera ekibinde Sacha Boey ilk maçına çıktı.
3.02.2024 Almanya Bundesliga
Levent Münir Mercan, Galatasaray için izin istedi!
Levent Münir Mercan, Galatasaray için izin istedi! Galatasaray, sol bek konusunda Rıdvan Yılmaz, Bradley Locko ve Nicolas Tagliafico’dan sonra, Karagümrük’ten Levent Mercan için de devreye girdi. 23 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takıma gelmek için kulübünden izin istedi.
2.02.2024 Galatasaray
Sacha Boey Galatasaray'ı yanından ayırmıyor! Bayern Münih itirafı geldi
Sacha Boey Galatasaray'ı yanından ayırmıyor! Bayern Münih itirafı geldi Galatasaray'da gösterdiği müthiş performansı sonrası rekor bonservisle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'un yaptıkları gündemden düşmüyor. Öte yandan Fransız futbolcu, Galatasaray'da oynadığı dönemle ilgili itirafta bulundu.
1.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Bavyera ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.