Bay Yanlış

Bay Yanlış

Son dakika Bay yanlış haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bay yanlış gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bay yanlış haber sayfamızda...

Bay Yanlış

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 619 bay yanlış haberi bulunmuştur.
'Benim gibi uluslararası aktörler düşük maaşlı diziler yapmaz!'
'Benim gibi uluslararası aktörler düşük maaşlı diziler yapmaz!' Kariyerini yurt dışında sürdürme kararı alan ve üç yıldır İtalya'da yaşayan oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından bir hayranına verdiği yanıtla magazin gündemine geldi.
22.04.2024 Cadde
Havalimanında izdiham! Can Yaman'ın karşılanması olay oldu
Havalimanında izdiham! Can Yaman'ın karşılanması olay oldu Oyuncu Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam ediyor. Son olarak çocuklar için düzenlenen bir etkinlik için Brezilya'ya giden Yaman'ın, hayranları tarafından havalimanında karşılandığı görüntüler gündem oldu.
31.03.2024 Cadde
Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil!
Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil! 'Aşka Sürgün', 'Hokkabaz', 'Avrupa Yakası', 'Romantik Komedi' serisi ve 'Bay Yanlış' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Gürgen Öz, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, birçok diziyi reddetme sebebini açıkladı.
29.12.2023 Cadde
Gürkan Topçu'dan Fatma Toptaş cevabı: İlişkimiz altı ay önce bitti!
Gürkan Topçu'dan Fatma Toptaş cevabı: İlişkimiz altı ay önce bitti! Recep İvedik, Kiraz Mevsimi, Hayat Devam Ediyor ve Bay Yanlış gibi birçok projede yer alan güzel oyuncu Fatma Toptaş yaklaşık altı yıldır Şef Gürkan Topçu ile aşk yaşıyordu. Herkesin evlilik haberi beklediği çiftten üzen haber geldi. Önceki gün Etiler'de görüntükenen Gürkan Şef, ayrılık sorularına yanıt verdi.
26.10.2023 Cadde
Fatma Toptaş ile Şef Gürkan Topçu sessiz sedasız ayrıldı
Fatma Toptaş ile Şef Gürkan Topçu sessiz sedasız ayrıldı Recep İvedik, Kiraz Mevsimi, Hayat Devam Ediyor ve Bay Yanlış gibi birçok projede yer alan güzel oyuncu Fatma Toptaş uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Şef Gürkan Topçu ile yollarını ayırdı.
16.10.2023 Cadde
Can Yaman'dan İtalya'ya büyük bağış
Can Yaman'dan İtalya'ya büyük bağış Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman, kendi adını taşıyan parfümlerinin satışından elde edilen 90 bin euro'luk geliri İtalya'daki çocuk hastanelerine bağışladı. Hasta ve Ukraynalı minikler için de cebinden ekstra tam 150 bin euro verdi. Ünlü oyuncunun yüklü miktardaki bağışı tartışmalara neden oldu.
12.01.2023 Cadde
Kusursuz Kiracı Yakup'u oynayan Serkay Tütüncü kimdir, nereli, kaç yaşında? Serkay Tütüncü dizileri ve hayatı
Kusursuz Kiracı Yakup'u oynayan Serkay Tütüncü kimdir, nereli, kaç yaşında? Serkay Tütüncü dizileri ve hayatı Kusursuz Kiracı dizisinde Yakup Ortaç karakterine hayat veren Serkay Tütüncü'nün hayatı ve dizileri sevenlerinin araştırma konusu oldu. Tütüncü, İzmir'de doğdu ve oyunculuğun yanı sıra futbol da oynadı. Peki, Serkay Tütüncü aslen nereli, boyu ve yaşı kaç?
30.08.2022 Bilgi Rehberi
Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu'na: Çok aşığım sevgilim, iyi ki doğdun!
Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu'na: Çok aşığım sevgilim, iyi ki doğdun! Son olarak Can Yaman ile 'Bay Yanlış' adlı dizide rol alan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Özge Gürel'in kendisi gibi oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu, 35 yaşına bastı. Güzel oyuncu, evlilik hazırlığı yaptığı Çayoğlu'nun yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.
1.06.2022 Cadde
Can Yaman, 'El Turco' dizisinden ne kadar para kazanacak?
Can Yaman, 'El Turco' dizisinden ne kadar para kazanacak? Yeni dizisi için dijital bir platformla anlaşma sağlayan Can Yaman, 'bol sıfırlı anlaşma' haberi ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Türkiye'de son olarak Özge Gürel ile 'Bay Yanlış' dizisinde kamera karşısına geçen, uzun süredir İtalya'da olan ve burada büyük bir hayran kitlesi edinen 32 yaşındaki oyuncunun, bölüm başı banka hesabına yatacak ücret dudak uçuklattı. İşte detaylar...
28.05.2022 Cadde
Can Yaman'a sosyal yardım derneği için ödül
Can Yaman'a sosyal yardım derneği için ödül 2020 yılında yayınlanan 'Bay Yanlış' dizisinin ardından kariyerine İtalya’da devam eden yakışıklı oyuncu Can Yaman’a, Monte Carlo Film Festivali’nden ödül geldi.
3.05.2022 Cadde
Fatma Toptaş: Bisiklet gibi park ediyorum
Fatma Toptaş: Bisiklet gibi park ediyorum Son olarak 2020 yılında 'Bay Yanlış' dizisinde rol alan Fatma Toptaş, önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, park halindeki aracının içerisinde muhabirlerin sorularını yanıtladı.
28.04.2022 Cadde
Özgür ruh Filiz ile hanım kız Ayşegül
Özgür ruh Filiz ile hanım kız Ayşegül Çocuk kitapları pek masum değil! Küçükken bizi yönlendirmek istiyorlar. İdeal kız Ayşegül, eril dünyaya uygun bir kadın gibi yetişmemiz için örnek gösterilirken onun kadar ünlü olmayan çağdaşı Filiz modern genç kadınların özelliklerini sergiliyor.
26.12.2021 Gündem
Linet'in yeni evinin kirası dikkat çekti
Linet'in yeni evinin kirası dikkat çekti Uzun süredir Ataşehir'deki evinden taşınmak isteyen ve Boğaz manzaralı bir daire arayan şarkıcı Linet, Arnavutköy'de istediği gibi bir yer buldu.
10.12.2021 Cadde
Can Yaman spor yaptığı anları paylaştı
Can Yaman spor yaptığı anları paylaştı Uzun zamandır İtalya'da olan ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Can Yaman, Instagram hikayesinden spor yaptığı anları paylaştı.
27.07.2021 Magazin
Can Yaman spor yaptığı anları paylaştı
Can Yaman spor yaptığı anları paylaştı Uzun zamandır İtalya'da olan ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Can Yaman, Instagram hikayesinden spor yaptığı anları paylaştı.
27.07.2021 Cadde
Aygün Aydın kimdir, kaç yaşında? Aygün Aydın'ın oynadığı diziler ve katıldığı programlar hangileri, ne iş yapar?
Aygün Aydın kimdir, kaç yaşında? Aygün Aydın'ın oynadığı diziler ve katıldığı programlar hangileri, ne iş yapar? Hakan Sabancı paylaşımları ile sık sık magazin gündeminde yer edinen oyuncu Aygün Aydın'a üç gün hapis cezası verildi. Ardından sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Aygün Aydın gündeme geldi. Peki Aygün Aydın kimdir, kaç yaşında? Aygün Aydın'ın oynadığı diziler ve katıldığı programlar hangileri, ne iş yapar?
13.07.2021 Cadde
Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında? Serkay Tütüncü dizileri
Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında? Serkay Tütüncü dizileri Son olarak Masumiyet dizisinde İlke karakterini canlandıran Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında? İşte Serkay Tütüncü'nün hayatı ve rol aldığı diziler.
25.06.2021 Cadde
Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın dizileri
Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın dizileri Hakan Sabancı ile genç oyuncu Aygün Aydın’ın adı aşk dedikodularına karışmıştı. Aydın, ünlü iş insanı ile sosyal medyada mesajlaştığını iddia etmiş, ve bu mesajları Instagram hesabından yayınlamıştı. Oyuncunun, Sabancı hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı. Haberi duyanlar ise Aygün Aydın hakkında arayışa geçti. Peki Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın dizileri nelerdir?
20.04.2021 Cadde
Serkay Tütüncü kimdir? Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kaç yaşında?
Serkay Tütüncü kimdir? Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kaç yaşında? Serkay Tütüncü kimdir, nereden tanıyoruz? Masumiyet dizisinde İlker karakterini canlandıran Serkay Tütüncü'nün hayran kitlesi her geçen gün artıyor. Serkay Tütüncü'nün hayatına dair bilgiler de sık sık araştırılıyor. İşte Serkay Tütüncü ile ilgili merak edilenler.
31.03.2021 Cadde
Masumiyet İlker Ilgaz kim? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli? Serkay Tütüncü biyografisi
Masumiyet İlker Ilgaz kim? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli? Serkay Tütüncü biyografisi Masumiyet dizisinde İlker Ilgaz karakteri ile ilgi gören Serkay Tütüncü kimdir sorusu yanıt arıyor. Genç oyuncu, televizyon ekranlarının popüler dizilerinde yer aldı. Masumiyet İlker Ilgaz rolünü oynayan Serkay Tütüncü aslen nereli, boyu ve kilosu kaç? İşte, tüm detaylar...
10.03.2021 Cadde
EDHO Uğur kimdir? Uğur rolünü oynayan Serhat Parıl kaç yaşında, nereli? İşte, Serhat Parıl dizileri
EDHO Uğur kimdir? Uğur rolünü oynayan Serhat Parıl kaç yaşında, nereli? İşte, Serhat Parıl dizileri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni oyuncularla devam ediyor. EDHO'ya Uğur karakteri ile Serhat Parıl dahil oldu. Başarılı oyuncu son olarak Maraşlı dizisinde yer aldı. Peki, Uğur (Serhat Parıl) kimdir? Serhat Parıl biyografisi...
2.02.2021 Cadde
Serhat Parıl, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da
Serhat Parıl, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ATV'de salı akşamları izleyiciyle buluşan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor.
2.02.2021 Cadde
Can Yaman hangi İtalyan dizisinde rol alacak?
Can Yaman hangi İtalyan dizisinde rol alacak? Son olarak 'Bay Yanlış' dizisiyle karşımıza çıkan Can Yaman'dan sürpriz bir imza gelmiş. Can Yaman, bir İtalyan dizisinde başrol oynayacakmış. Aktörün bölüm başına kazanacağı para ise dudak uçuklatan cinsten...
31.12.2020 Ekran
Can Yaman dünyaya açılıyor! Bölüm başına servet kazanacak
Can Yaman dünyaya açılıyor! Bölüm başına servet kazanacak Son olarak 'Bay Yanlış' dizisinde boy gösteren Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da dizi anlaşması yaptı. Yaman'ın bölüm başı alacağı ücret ise dudak uçuklattı.
27.12.2020 Cadde
Can Yaman'ın yeni projesi! İtalya'da başrol oynayacak
Can Yaman'ın yeni projesi! İtalya'da başrol oynayacak Son olarak 'Bay Yanlış' dizisinde rol alan oyuncu Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da, reklam anlaşmasının ardından bir de dizi anlaşması yaptı.
22.12.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bay Yanlış ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.