Beşik

Beşik

Son dakika Beşik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beşik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beşik haber sayfamızda...

Beşik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 939 beşik haberi bulunmuştur.
Deprem sonrası korkutan çatlaklar: Ayakta zor durduk
Deprem sonrası korkutan çatlaklar: Ayakta zor durduk Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından, bazı yollarda çatlaklar meydana geldi. Sulusaray ilçe merkezindeki Malum Seyit Tekke Mahallesi ile Buğdaylı köyü arasındaki yollarda beliren çatlaklar dron ile görüntülendi.
20.04.2024 Gündem
Türkiye’nin oyuncak haritası çıkarıldı
Türkiye’nin oyuncak haritası çıkarıldı Bursa’da topaç, Ankara’da tel araba, Nevşehir’de Kapadokya bebeği… Ankara Üniversitesi, Türkiye’nin Oyuncak Haritası’nı çıkardı.
14.04.2024 Eğitim
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir?
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal klasikleri arasında yer alan Şark Bülbülü filmi, 1979 yapımı sinema filmidir. Filimin başrollerinde Sunal'ın yanı sıra Ayşen Cansev ve Ayşen Gruda yer alıyor. Şark Bülbülü filmi oyuncuları kim?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur
Son dakika: Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Kolordu Komutanlığı'ndaki iftarda askerlerle bir araya geldi. "Kimin projesi olduğuna bakmadan güney sınırlarımızın ötesinde bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. "diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Naci Görür'den Samsun'daki depremle ilgili açıklama
Naci Görür'den Samsun'daki depremle ilgili açıklama Samsun’da gece saat 03.10’da meydana gelen deprem anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Prof. Dr. Naci Görür de yaşanan depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Gündem
Deprem anı kameralara saniye saniye yansıdı
Deprem anı kameralara saniye saniye yansıdı Samsun’da gece saat 03.10’da meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem, bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
11.03.2024 Haberler
Robottan pusete her şey kiralık!
Robottan pusete her şey kiralık! "Türkiye'de halen özellikle tüketici elektroniğinde kiralama oranları pazarın yüzde 1'i bile değil. Burada çok ciddi potansiyel var" diyen Kiralabunu Kurucu Ortağı Erdem, robot süpürgeden bebek ürünlerine giderek büyüyen kiralama sektörünü anlattı.
11.03.2024 Milliyet Executive
Ayşe Tolga: Oyunculuk ikinci planda!
Ayşe Tolga: Oyunculuk ikinci planda! 'Ayrılsak da Beraberiz', 'Beşik Kertmesi', 'Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?' ve 'Seksenler' gibi yapımlarda rol alan Ayşe Tolga, "Kendimi popüler yüzden ziyade iyi yaşam bilgilerini yayan bir rehber olarak görüyorum" dedi.
6.03.2024 Cadde
Depremin yeni görüntüleri tüyler ürpertti! Deniz köpürdü, tekneler beşik gibi sallandı
Depremin yeni görüntüleri tüyler ürpertti! Deniz köpürdü, tekneler beşik gibi sallandı Hatay’da deprem anında denizdeki teknelerin beşik gibi sallandığı anlara ait yeni görüntüler, asrın felaketinin büyüklüğünü gözler önüne yeniden serdi.
1.02.2024 Haberler
Depremin yeni görüntüleri tüyler ürpertti! Deniz köpürdü, tekneler beşik gibi sallandı
Depremin yeni görüntüleri tüyler ürpertti! Deniz köpürdü, tekneler beşik gibi sallandı Hatay’da deprem anında denizdeki teknelerin beşik gibi sallandığı anlara ait yeni görüntüler, asrın felaketinin büyüklüğünü gözler önüne yeniden serdi.
1.02.2024 Gündem
Depremden yeni görüntüler: 65 kişiye mezar olan apartman böyle yıkıldı
Depremden yeni görüntüler: 65 kişiye mezar olan apartman böyle yıkıldı Hatay’ın İskenderun ilçesinde 65 kişinin hayatını kaybettiği Sahil Apartmanı’nın aylar sonra ortaya çıkan yerle bir olma anına ait güvenlik kamerası görüntüleri, felaketin büyüklüğünü güzler önüne serdi.
30.01.2024 Haberler
Depremden yeni görüntüler: 65 kişiye mezar olan apartman böyle yıkıldı
Depremden yeni görüntüler: 65 kişiye mezar olan apartman böyle yıkıldı Hatay’ın İskenderun ilçesinde 65 kişinin hayatını kaybettiği Sahil Apartmanı’nın aylar sonra ortaya çıkan yerle bir olma anına ait güvenlik kamerası görüntüleri, felaketin büyüklüğünü güzler önüne serdi
30.01.2024 Gündem
İ   L  A  N ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İ   L  A  N ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İ   L  A  NONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN   Mülkiyeti Onikişubat Belediyemize ait olan İlçemiz Kavlaklı Mahallesi 10039 ada 13 nolu parselde kayıtlı 722,19 m² yüzölçümlü tam parsel Belediyemiz adına kayıtlı olup 29/12/2023 tarihli ve 2023/861 sayılı Belediyemiz Encümen Kararına istinaden satılacaktır...
18.01.2024 Resmi İlanlar
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Okul Öncesi Tekerlemeler – Söylemesi Kolay ve Kısa Okul Öncesi Oyun Tekerlemeleri ve Örnekleri
Okul Öncesi Tekerlemeler – Söylemesi Kolay ve Kısa Okul Öncesi Oyun Tekerlemeleri ve Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli bir yere sahip olan tekerlemeler ölçülü ve kafiyelidir. Okul öncesi dönemde çocukların konuşma ve dil kabiliyetine yardımcı olur. Çocuk oyunlarında ve masalların baş, orta ve sonunda söylenir. Gelişime büyük katkısı olan tekerlemeler kısa, uzun ve zorlu halleriyle de eğlendirici özelliğe sahiptir. Tekerlemeler kurmaca oldukları için bazen yarı anlamlı veya anlamsız olabilirler. Masal, hikaye ve halk tiyatrolarında kullanılır. Söylemesi kolay ve kısa okul öncesi oyun tekerlemeleri ve örnekleri için içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Kolay Tekerlemeler – Söylemesi Kolay, Kısa ve Çocuk Tekerlemeleri ve Tekerleme Örnekleri
Kolay Tekerlemeler – Söylemesi Kolay, Kısa ve Çocuk Tekerlemeleri ve Tekerleme Örnekleri Tekerlemeler ölçülü ve basmakalıp sözlerdir ve genellikle masal, hikâye, bilmece ve halk tiyatrosu gibi edebi türlerde kullanılır. Masalların ve çocuk oyunlarının baş, orta ve sonunda söylenir. Çocukların dil ve konuşma gelişimine yardımcı olur. Kısa, kolay, zor ve uzun halleri ile eğlendirici özelliği bulunur. Kurmaca oldukları için genellikle yarı anlamlı ve anlamsızdırlar. Söylemesi kolay, kısa ve çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örnekleri için “Kolay Tekerlemeler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Antalya'yı fırtına vurdu! 'Vatandaşlar dışarıya çıkmasın'
Antalya'yı fırtına vurdu! 'Vatandaşlar dışarıya çıkmasın' Meteorolojinin kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 'turuncu' kodlu uyarıda bulunduğu turizm şehri Antalya’da, dünyaca ünlü falezlere çarpan dev dalgalar 30 metre havaya yükseldi. Kaleiçi Limanı'nda tekneler beşik gibi sallanırken, THY Antalya'ya yönelik 11 uçuşunu iptal ettiğini duyurdu. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Antalya’da 90 kg’ye kadar yağış olabilir, su baskını yapabilir. Yağışla birlikte rüzgar artacak. İnşallah afet durumuna geçmez.' dedi.
21.12.2023 Gündem
Filipinler'de 7.6'dan sonra bu kez 6.6'lık deprem
Filipinler'de 7.6'dan sonra bu kez 6.6'lık deprem Pasifik Ateş Çemberi üzerindeki adalar ülkesi beşik gibi, Cumartesi günü gerçekleşen büyük depremin ardından bu kez 6.6'lık sarsıntı kaydedildi.
3.12.2023 Dünya
Karadeniz’i sanki tsunami vurdu
Karadeniz’i sanki tsunami vurdu Ülke genelinde birkaç gündür etkili olan sağanak yağmur, fırtına ve kar hayatı felç ederken, acı haberleri de beraberinde getirdi. 
29.11.2023 Gündem
Karadeniz'i fırtına vurdu! Deniz taştı, dev dalgalar iki genci yuttu
Karadeniz'i fırtına vurdu! Deniz taştı, dev dalgalar iki genci yuttu Tüm yurdu etkisi altına alan şiddetli fırtına, kar ve sağanak yağışlar Karadeniz'i esir aldı. Rize, Ordu, Artvin'den korkutan manzaralar geliyor.
27.11.2023 Haberler
Fırtına uçağı beşik gibi salladı
Fırtına uçağı beşik gibi salladı Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan fırtına nedeniyle Ordu-Giresun Havalimanı’na iniş yapamaya çalışan bir uçak gökyüzünde zor anlar yaşadı, pisti pas geçti. O anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi.
27.11.2023 Haberler
Karadeniz'de kayıp 11 Türk! Batan gemiyle ilgili dikkat çeken tespit: Yanlış zaman yanlış yer
Karadeniz'de kayıp 11 Türk! Batan gemiyle ilgili dikkat çeken tespit: Yanlış zaman yanlış yer Zonguldak'ta geçtiğimiz gün yaşanan şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Karadeniz Ereğli’de Kafkametler gemisi battı. Peki bu durumda mürettebatın kurtulma ihtimalleri neler?  Konuyla ilgili TÜRKKAPDER Başkanı Zafer Akbulut milliyet.com.tr'ye değerlendirmelerde bulundu.
21.11.2023 Gündem
13 personel yardım çağrılarının ardından kurtarılmıştı! İkiye bölünen geminin son hali
13 personel yardım çağrılarının ardından kurtarılmıştı! İkiye bölünen geminin son hali Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde önceki gün fırtınada sürüklenip, ikiye bölünen kuru yük gemisi, havadan görüntülendi. Gemideki 13 personel ise yardım çağrılarının ardından ekipler tarafından tahliye edilmişti.
21.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Beşik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.