Bildirge

Bildirge

Son dakika bildirge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bildirge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bildirge haber sayfamızda...

Bildirge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 331 bildirge haberi bulunmuştur.
CHP liderinden DEM Parti ile pazarlık iddialarına yanıt:
CHP liderinden DEM Parti ile pazarlık iddialarına yanıt: ​DEM Partisi’yle pazarlık iddialarına sert tepki gösteren Özel, “Resmi siyasi partiye ziyaret yapmışız. Gizli kapaklı işimiz yoktur. CHP’nin kendisine, milletine ve kurucusu Atatürk’e veremeyeceği hiçbir hesabı yok” dedi.
17.01.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den 'bildiri' açıklaması: CHP doğru bildiğini yapacak
CHP lideri Özel'den 'bildiri' açıklaması: CHP doğru bildiğini yapacak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 12 askerin şehit olması ardından TBMM'de ortak bildiriye CHP'nin imza atmaması ve şehit cenazesinde protesto edilmesiyle ilgili konuştu.
25.12.2023 Gündem
Ege’de 6 yıl sonra bahar havası
Ege’de 6 yıl sonra bahar havası Yunanistan’a 6 yıl aradan sonra ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atina’dan “Ege’yi bir barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Aramızda çözülemeyecek hiçbir sorun yok” dedi. İki ülke arasında Atina Bildirgesi imzalandı.
8.12.2023 Gündem
Türkiye ile Yunanistan arasında 'Atina Bildirgesi'
Türkiye ile Yunanistan arasında 'Atina Bildirgesi' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Miçotakis ile Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir araya geldi. Görüşme sonrası ise 'Dostane İlişkiler ve İyi Komşuluk Hakkında Atina Bildirgesi' yayınlandı.
7.12.2023 Gündem
Dünyanın merakla takip ettiği zirveden ortak bildiri: Gazze'de abluka sona erdirilmeli
Dünyanın merakla takip ettiği zirveden ortak bildiri: Gazze'de abluka sona erdirilmeli Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 8. Olağanüstü İslam Zirvesi'nin ardından yayımlanan ortak bildirgede, Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları savaş suçu olarak betimlemesi talep edilirken, Kimyasal Silahların Yasaklanması Teşkilatı’na İsrail’in kimyasal silah kullanımını araştırması yönünde çağrı yapıldı.
11.11.2023 Dünya
'Dünyanın en güçlü insanının sesini kestiler'! G20 zirvesi sonrası skandal yaşandı
'Dünyanın en güçlü insanının sesini kestiler'! G20 zirvesi sonrası skandal yaşandı G20 Zirvesi sonrası programı kapsamında Vietnam'a uçan Joe Biden burada bir basın toplantısı düzenledi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Biden'ın başına gelenler kısa sürede dünya medyasında ses getirdi.
11.09.2023 Dünya
G-20 sonuç bildirgesi Ukrayna’yı memnun etmedi
G-20 sonuç bildirgesi Ukrayna’yı memnun etmedi G20 Zirvesi, dün sona erdi. Zirve sonunda açıklanan ortak bildirge Ukrayna’yı memnun etmedi. Ukrayna Dışişleri Sözcüsü Oleg Nikolenko, güçlü kelimeleri dahil etmeye çalışanlara teşekkür ederken, “Bildirgenin gurur duyulabilecek türden olmadığını” ifade etti. ABD ve İngiltere’den yapılan açıklamalarda ise, bildirgenin önemli olduğu belirtildi.
11.09.2023 Dünya
Sandığın anahtarı eğitim ve gençlerde
Sandığın anahtarı eğitim ve gençlerde Seçime 10 gün kala meydanlar hareketlendi. Siyasi partilerin ilk kez oy kullanacak yaklaşık 6 milyon genç ile 25 milyon öğrenci ve ailesine yönelik eğitim vaatleri dikkat çekiyor. Kimi Gençlik Bakanlığı kurmayı, kimi temel eğitimi zorunlu 14 yıla çıkarmayı, kimi YÖK’ü kaldırmayı, üniversiteleri özerk hale getirmeyi kimi de yurt sorununu çözmeyi vadediyor.
5.05.2023 Eğitim
‘Kararların takipçisiyiz’
‘Kararların takipçisiyiz’ İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, dördüncü günde iki farklı mekanda gerçekleşti. Tarihi Bıçakçı Han’da paydaş buluşmaları sürüyor. Ahmed Adnan Saygun’da uzmanlar deprem üzerine konuştu. Kongrenin sonuç bildirgesi, 21 Mart’ta duyurulacak.
19.03.2023 Ege
Kadın işletmecilere 100 milyar TL kredi
Kadın işletmecilere 100 milyar TL kredi İş Bankası kadın işletmecilere 5 yıl içinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti.
8.03.2023 Ekonomi
Umut kongresi
Umut kongresi EBSO meclisinde “İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi” hazırlıklarını anlatan İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer, “Yüz yıllık Cumhuriyet mirasına sahip çıkıyoruz” dedi
30.11.2022 Ege
‘Hazırlıklarımız tam gaz devam’
‘Hazırlıklarımız tam gaz devam’ 100 yıl sonra yeniden düzenlenecek olan İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin paydaş buluşmaları sürüyor.
16.11.2022 Ege
‘Emekçinin hakkını koruyoruz’
‘Emekçinin hakkını koruyoruz’ Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Başkan Bilal Saygılı’nın moderatörlüğündeki ‘Dost Meclisi’ toplantısında SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’u ağırladı.
30.05.2022 Ege
Son dakika: Putin canlı yayında açıkladı: Gerek duyulursa askerimizi Donbas'ta kullanırız
Son dakika: Putin canlı yayında açıkladı: Gerek duyulursa askerimizi Donbas'ta kullanırız Ukrayna-Rusya geriliminde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir kez daha kameraların karşısına geçen Rusya Devlet Başkanı Putin, son dakika açıklaması yaparak, "Gerek duyulursa askerimizi Donbas'ta kullanırız" dedi.
22.02.2022 Dünya
Putin'den Aliyev ile kritik görüşme! 'Rusya'ya tehdit için kullanıyorlar'
Putin'den Aliyev ile kritik görüşme! 'Rusya'ya tehdit için kullanıyorlar' Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Sovyetler Birliği'nin dağılmasından sonra Rusya'nın tüm yeni jeopolitik gerçekleri tanıdığını ifade ederek, “(Ukrayna) Bu ülkenin toprakları üçüncü ülkeler tarafından Rusya'ya karşı tehdit oluşturmak için kullanılıyor” dedi.
22.02.2022 Dünya
Sgk E-Bildirge Nedir? Kullanıcı Ve Şifre Değişikliği Nasıl Yapılır?
Sgk E-Bildirge Nedir? Kullanıcı Ve Şifre Değişikliği Nasıl Yapılır? Günümüzde bir çok işin online olarak halledilmesi mümkün olmaktadır. SGK E-Bildirge de son zamanlarda oldukça fazla karşılaşılmakta olan ifadelerden birisi olarak ifade edilebilir. SGK E-Bildirge nedir? Kullanıcı ve şifre değişikliği nasıl yapılır? SGK E-Bildirge nedir sorusunun cevabını detaylarıyla derledik.
21.02.2022 Eğitim
Sağlık sistemi masaya yatırılacak
Sağlık sistemi masaya yatırılacak CHP'nin sağlık alanında temel politika metni oluşturmak için gerçekleştireceği foruma sağlık alanlarındaki uzmanlar, sağlık sivil toplum örgütleri, aktif meslek icracıları katılacak. Forumla partinin sağlık politikaları netleşecek.
21.02.2022 Siyaset
Bakanlık desteği ile yapıldı! Artık Sakarya'da üretilecek
Bakanlık desteği ile yapıldı! Artık Sakarya'da üretilecek Tarım ve Orman Bakanlığı ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 20 dönüm arazi üzerine kurulan damızlık manda yetiştiriciliği tesisinin lansman töreni gerçekleştirildi. Faaliyete geçirilen tesiste mozzarella peyniri de üretilecek.
30.12.2021 Ekonomi
Son dakika... Erdoğan'dan Türkiye Afrika Ortaklık Zirvesi sonrası flaş açıklama: Mutabık kaldık
Son dakika... Erdoğan'dan Türkiye Afrika Ortaklık Zirvesi sonrası flaş açıklama: Mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika Birliği Dönem Başkanı Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tshisekedi ve Afrika Birliği Komisyonu Başkanı Mahamat ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Zirvede kabul ettiğimiz bildiri ve ortak eylem planıyla ilişkilerimizi daha da derinleştirecek bir yol haritası üzerinde mutabık kaldık. Bu zirveyle Türkiye-Afrika ilişkilerinde kritik bir eşiği daha aştığımıza inanıyorum." dedi.
18.12.2021 Siyaset
AB, muhtemel bir Ukrayna işgaline karşı Rusya'ya yeni yaptırımlarda anlaştı
AB, muhtemel bir Ukrayna işgaline karşı Rusya'ya yeni yaptırımlarda anlaştı Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi'nin bu yılki son toplantısında liderler, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi halinde ABD ile birlikte hareket ederek Rusya’ya ekonomik yaptırım uygulama konusunda anlaştı.
17.12.2021 Dünya
AB Liderler Zirvesi Brüksel'de başladı
AB Liderler Zirvesi Brüksel'de başladı Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri; Covid-19 salgını, Belarus, Ukrayna, enerji fiyatlarını ve güvenlik konularını ele almak üzere Brüksel'de bir araya geldi.
16.12.2021 Dünya
'4+4+4 devam etmemeli'
'4+4+4 devam etmemeli' CHP İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı Kısa Sonuç Bildirgesi açıklandı. Bildirgede, “4+4+4 şeklindeki uygulama asla devam etmemelidir” denildi.
29.11.2021 Siyaset
Sanayiciler ‘yeşil’ geleceği tasarlayacak
Sanayiciler ‘yeşil’ geleceği tasarlayacak 15. Sanayi Kongresi ‘Başka Türlü Mümkün: Sürdürülebilir Gelecek için Dönüşümü Birlikte Tasarlamak’ temasıyla 7 Aralık’ta gerçekleştirilecek.
23.11.2021 Ekonomi
Seçim bildirgesi hazırlığı başladı
Seçim bildirgesi hazırlığı başladı Erken seçim çağrısını gündemden düşürmeyen CHP, seçim bildirge hazırlığını da başlattı. Ağırlıklı vurgunun ekonomiye yapılacağı bildirgede; gençlere ve kadınlara ayrı başlıklarla hitap edilecek.
19.11.2021 Siyaset
Dünyanın geleceği müzakere edildi!
Dünyanın geleceği müzakere edildi! COP26’da son gün aşılmasına rağmen, hazırlanan bildirgenin kabul edilmesi için dün yoğun bir müzakere trafiği gerçekleşti. Dünyanın geleceği için alınan kararlar, Glasgow’daki diplomatların elindeydi...
14.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bildirge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.