Bipolar Bozukluk

Bipolar Bozukluk

Son dakika bipolar bozukluk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bipolar bozukluk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bipolar bozukluk haber sayfamızda...

Bipolar Bozukluk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 256 bipolar bozukluk haberi bulunmuştur.
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli Oldukça yetenekli bir mühendisti. Yazılım alanında önemli bir isim haline gelmişti. Hatta Tanrı ile iletişim kurmak amacıyla özel bir program bile geliştirdiğini söylüyordu. Programın ona, Tanrı'nın isteklerini ilettiğine inanıyordu. İşte dikkat çeken programlama dili ve düşünce tarzıyla Terry Davis ve şaibeli sonu.
5.04.2024 Yaşam
A’dan Z’ye migren hakkında her şey
A’dan Z’ye migren hakkında her şey Dünya nüfusunun yüzde 14’ünün migren hastası olduğu biliniyor. Her 5 kişiden biri baş ağrıları ve bu ağrılara eşlik eden sıkıntılarla mücadele ediyor. Toplumumuzda özellikle 30-50 yaş arasındaki kişileri etkileyen migren ile ilgili bilinmesi gerekenleri konuştuk...
17.02.2024 Pazar
Güney Kore'de milletvekiline taşlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı: Onlarca kez başına vurdu!
Güney Kore'de milletvekiline taşlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı: Onlarca kez başına vurdu! Güney Kore’de iktidardaki Halkın Gücü Partisi Milletvekili Bae Hyun-jin’in uğradığı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Saldırgan, elindeki taşla milletvekilinin başına 15 kez vurdu.
26.01.2024 Dünya
Yer: İzmir! Parkta küfür cinayeti
Yer: İzmir! Parkta küfür cinayeti İzmir'in Karabağlar ilçesinde Ali Bahadır Y. (33), parkta kendisine küfrettiğini iddia ettiği Medet Ferhan Şengün'ü (33) bıçaklayarak öldürdü.
21.01.2024 Gündem
İntihar eden annesinin cansız bedenini bulmuştu! 'Ne kadar acı çektiğini görüyorum ve sorun değil'
İntihar eden annesinin cansız bedenini bulmuştu! 'Ne kadar acı çektiğini görüyorum ve sorun değil' 'Çifte Tehlike', 'Büyük Hesaplaşma' ve 'Kuralsız' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Ashley Judd'un şarkıcı annesi Naomi Judd, iki yıl önce intihar ederek hayatına son vermişti. Judd, katıldığı bir programda annesinin cansız bedenini bulduktan sonra ona söylediği son cümleleri paylaştı.
11.01.2024 Cadde
Kızları sinir krizi geçirdi! Komşular seslere koştu ama yetişemedi...
Kızları sinir krizi geçirdi! Komşular seslere koştu ama yetişemedi... Beyoğlu'nda, tartıştığı eşi Şerife Buğdaycı'yı tabancayla vurarak öldüren Mehmet Buğdaycı, aynı silahla intihar etti. Olay yerine gelen kızları sinir krizi geçirdi.
31.10.2023 Gündem
Beslenme bozukluğu uykusuzluğa davetiye çıkarıyor
Beslenme bozukluğu uykusuzluğa davetiye çıkarıyor Yediğimiz yemeklerin uykumuzun kalitesini ve süresini etkilediğini söyleyen Uzman Klinik Psikolog Yaren Hamarat, “Çok hızlı yemek yemek, öğün atlamak, fazla ve ağır öğünler tüketmek, yemek saatlerinin düzensiz olması ve uyumadan önce atıştırmak uyku bozukluklarının nedenlerindendir” dedi.
21.10.2023 Genel Sağlık
Bunun adı 'gülümseyen' depresyon, işte tedavisi! 'Kadınlarda 5 kat daha fazla görülüyor'
Bunun adı 'gülümseyen' depresyon, işte tedavisi! 'Kadınlarda 5 kat daha fazla görülüyor' Günümüzde milyonlarca kişi depresyondan muzdarip şekilde hayatına devam ediyor. Hayat kalitesini önemli ölçüde düşüren bu rahatsızlığın bir de 'gülümseyen'i var. Yani kişi sosyal ortamda çok neşeli ve mutluyken, tek başına kaldığında dünyası başına yıkılmış gibi oluyor. "Kadınlarda 5 kat daha fazla görülüyor" diyen Uzman Klinik Psikolog Melike Akpınar Kadıoğlu açıkladı.
4.10.2023 Ruh Sağlığı
Yüzük takmayan eşine 'namusumsun' deyip, dehşeti yaşatmıştı! Mahkemeden karar çıktı
Yüzük takmayan eşine 'namusumsun' deyip, dehşeti yaşatmıştı! Mahkemeden karar çıktı Ankara’da evlilik yüzüğünü takmadığı için tartıştığı eşi Jale Y.'yi bıçaklayarak yaralayan Sinan Y.'nin 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılandığı davada karar çıktı.
24.09.2023 Gündem
Yüzük takmayan eşini bıçakladı! 'Cezai ehliyeti yok' kararı
Yüzük takmayan eşini bıçakladı! 'Cezai ehliyeti yok' kararı Ankara'da, evlilik yüzüğünü takmadığı için tartıştığı eşi Jale Y.'yi bıçaklayıp yaralayan Sinan Y.'nin yargılandığı davada yana bir gelişme yaşandı.
13.09.2023 Gündem
Aşırı sıcağın depresyon, bipolar ve şizofreni üzerinde nasıl bir etkisi var?
Aşırı sıcağın depresyon, bipolar ve şizofreni üzerinde nasıl bir etkisi var? Aşırı sıcaklar, günlük hayatı önemli ölçüde zorlaştırıyor. Birçok kişi buna bağlı olarak çeşitli rahatsızlıklar sebebiyle hastaneye gitmek zorunda kalırken, uzmanlar sıcakların psikolojik etkilerine dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor.
24.08.2023 Ruh Sağlığı
Emzirmek annelerin sağlığını da koruyor
Emzirmek annelerin sağlığını da koruyor ABD’deki araştırmada, anne sütündeki şeker molekülü “myoinositol”ün yeni doğan bebeğin beyinsel gelişimi için büyük önem taşıdığı tespit edilirken, emzirmenin de annenin kritik hastalıklara yakalanma riskini azalttığı belirlendi.
8.08.2023 Dünya
Çocuklarda yüzde 317 arttı! Geç konuşma belirtisiyle kendini ele veriyor
Çocuklarda yüzde 317 arttı! Geç konuşma belirtisiyle kendini ele veriyor 2023 itibarıyla her 100 çocuktan biri otizmli doğuyor, 2000 yılından bu yana otizm görülme sıklığında ise yüzde 317’lik bir artış söz konusu. Peki, otizm vakalarında neden bu kadar ciddi bir artış var. ABD'li araştırmacılar bir süredir bu sorunun cevabını arıyor.
3.08.2023 Genel Sağlık
Kuyumcuya kanlı infaz! Üniversite sınavı birincisi katilden şok sözler
Kuyumcuya kanlı infaz! Üniversite sınavı birincisi katilden şok sözler Konya'nın Seydişehir ilçesinde dükkan komşuları kuyumcu Yusuf Şahin'i (60) tabancayla vurarak öldüren üniversite öğrencisi Osman Yavuz'un (28), tutuklu yargılandığı davanın duruşmasındaki sözleri dikkat çekti.
18.07.2023 Gündem
Diyarbakır’da evlat nöbetindeki aile sayısı 362'ye çıktı
Diyarbakır’da evlat nöbetindeki aile sayısı 362'ye çıktı Diyarbakır’da HDP binası önünde evlat nöbeti tutan ailelerin sayısı, 33 yaşındayken PKK’lı teröristler tarafından dağa kaçırılan, bipolar bozukluk hastası Ahmet için Yalova’dan gelen Engin Dağdeviren ile 362’ye yükseldi.
12.07.2023 Gündem
Annesini öldürdü, ölümle tehdit ettiği sevgilisinin evinin önünde yakalandı
Annesini öldürdü, ölümle tehdit ettiği sevgilisinin evinin önünde yakalandı Manisa'da yaşayan Beyaz Urhan (52), evde tartıştığı oğlu Ozan Urhan (27) tarafından tabancayla başından vurularak, öldürüldü. Kaçan Urhan, polis ekiplerince bir süredir aralarında sorun olduğu öğrenilen ve olayın ardından ölümle tehdit ettiği kız arkadaşının İzmir'deki evinin önünde yakalandı.
3.07.2023 Gündem
Sokakta çıplak dolaşırken görülmüştü! 'Üzgün ve izole bir hayat yaşıyor'
Sokakta çıplak dolaşırken görülmüştü! 'Üzgün ve izole bir hayat yaşıyor' 'Hairspray', 'Easy A' ve 'She's the Man' gibi yapımlarda rol alan, bir dönemin çocuk yıldızı Amanda Bynes, mart ayında Los Angeles sokaklarında çırılçıplak dolaşırken görülüp, hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi gördüğü klinikten geçtiğimiz ay ayrılan ünlü isme yakın kaynakar, Bynes'ın üzgün ve izole bir hayat' yaşadığını söyledi.
25.05.2023 Cadde
30 yaşında serveti 100 milyon dolar
30 yaşında serveti 100 milyon dolar ABD’li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, çocuk dizilerinde oynayarak inşa ettiği şöhretinin “bedelini” geçmişte yaşadığı psikolojik sorunlarla öderken, bu kez hayranlarının kendisine olan aşırı “düşkünlüğüyle” mücadele ediyor.
14.05.2023 Dünya
Cesedin cebinden çıkan beyin yakıcı notlar! FBI bile devreye girdi ama elde var sıfır
Cesedin cebinden çıkan beyin yakıcı notlar! FBI bile devreye girdi ama elde var sıfır Sıcak bir haziran gününde, takvimler 1999 yılını gösterirken mısır tarlasında genç adamın ölüsü bulundu. 1.60 boylarında, 41 yaşındaki birine ait cesedin cebinden çıkan notlar ise ardında ne olduğunu FBI'ın bile çözemediği büyük bir gizem bıraktı.
5.05.2023 Dünya
Ünlü oyuncu sokakta çıplak dolaşırken görülmüştü! Tedavi gördüğü tesisten ayrıldı
Ünlü oyuncu sokakta çıplak dolaşırken görülmüştü! Tedavi gördüğü tesisten ayrıldı 'Hairspray', 'Easy A' ve 'She's the Man' gibi yapımlarda rol alan, bir dönemin çocuk yıldızı Amanda Bynes, geçtiğimiz ay Los Angeles sokaklarında çırılçıplak dolaşırken görülüp, hastaneye kaldırılmıştı. O günden beri bir akıl sağlığı merkezinde tedavi gören Bynes'ın, tesisten kendi isteğiyle ayrıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
13.04.2023 Cadde
Fenerbahçe-Kayserispor maçı sonrası olay sözler: Çok bekler! Yine hocası kesecek
Fenerbahçe-Kayserispor maçı sonrası olay sözler: Çok bekler! Yine hocası kesecek Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Türkiye Kupası Çeyrek Final aşamasında Kayserispor'u 4-1 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerin farklı galibiyetinde taraftarların verdiği tepkiler maçın önüne geçti. Milliyet Gazetesi yazarlarından Ercan Güven, Fenerbahçe'nin gündemini değerlendirdi.
7.04.2023 Fenerbahçe
Bir döneme damga vurmuştu! Ünlü oyuncu sokakta çıplak dolaşırken görüldü
Bir döneme damga vurmuştu! Ünlü oyuncu sokakta çıplak dolaşırken görüldü 'Hairspray', 'Easy A' ve 'She's the Man' gibi yapımlarda rol alan, bir dönemin çocuk yıldızı Amanda Bynes, geçmişte uyuşturucu madde bağımlılığı yüzünden yaşadığı zor günlerle sık sık magazin gündemine konu olmuştu. 2013'te vesayet altına alınan ünlü isim, sadece bir yıl önce özgürlüğüne kavuşmuşken; sevenlerini üzen bir gelişme yaşandı. Bynes, Los Angeles sokaklarında çırılçıplak dolaşırken görülüp, hastaneye kaldırıldı. Yaşananların ardından ilk açıklama ise aktrisin eski nişanlısı Paul Michael'dan geldi.
22.03.2023 Cadde
Çığır açacak 'beyin' keşfi! Tek bir nokta 6 hastalıkla birden alakalı
Çığır açacak 'beyin' keşfi! Tek bir nokta 6 hastalıkla birden alakalı Beyindeki problemlerin depresyon, anksiyete, şizofreni, bipolar bozukluk, bağımlılık ve obsesif kompulsif bozuklukla bağlantılı olabileceği düşünülüyor
17.01.2023 Dünya
Beyaz Saray'daki hayalet! Bir mektupla ortaya çıktı, sırrı çözülemedi
Beyaz Saray'daki hayalet! Bir mektupla ortaya çıktı, sırrı çözülemedi ABD'nin eski başkanlarından Harry S. Truman'ın başından geçenleri anlattığı bir mektup, Beyaz Saray'daki hayalet tartışmalarının fitilini ateşledi. O günden bugüne ise pek çok isim Beyaz Saray'da sık sık hayaletlerle karşılaştığını itiraf etti. Öyle ki aralarında Donald Trump'ın da bulunduğu bu isimler hayaletlerin keman çaldığını, şömineden operayı andıran sesler geldiğini dahi söyledi.
15.11.2022 Dünya
Cecil Otel: Dünyanın en kötü şöhretli oteli
Cecil Otel: Dünyanın en kötü şöhretli oteli Los Angeles'ta 700 odalı bir otel nasıl oldu da bir suç mekanı haline geldi? Geçirilen tatlı ve sevimli anılarla değil cinayetlerle ve suçlarla anılan Cecil Otel'in kötü şöhreti ise oldukça ilginç detaylara sahip.
14.09.2022 Kaos

Benzer Haber Etiketleri

Bipolar Bozukluk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.