Bıyık

Bıyık

Son dakika bıyık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bıyık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bıyık haber sayfamızda...

Bıyık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.694 bıyık haberi bulunmuştur.
Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz
Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz Yüz gerdirme operasyonu yaptıran Cenk Eren (58), operasyon sonrası bantlı yüzünü takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, son halini 'Nasıl olmuş?' diyerek sevenleriyle paylaştı. Eren'e kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
10.04.2024 Cadde
Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey!
Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey! Oyuncu Ayça Ayşin Turan, kariyerinin dışında özel hayatıyla da adından sıkçsa söz ettiriyor. Meslektaşı Alp Navruz'dan ayrıldıktan sonra popçu Murat Boz ve işletmeci Umut Evirgen'le adı aşk dedikodularına karışan Turan, özel hayat sorusunu cevapladı.
7.04.2024 Cadde
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim sonuçlarının ardından olağanüstü seçimli kongre kararı aldıklarını duyurdu. Akşener'in seçim sonuçlarının ardından istifa edeceği konuşuluyordu.
1.04.2024 Haberler
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak
İYİ Parti lideri Akşener kararını açıkladı: Olağanüstü seçimli kongre toplanacak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim sonuçlarının ardından olağanüstü seçimli kongre kararı aldıklarını duyurdu. Akşener'in seçim sonuçlarının ardından istifa edeceği konuşuluyordu.
1.04.2024 Gündem
Akşener’e istifa çağrısı! İYİ Parti’nin ‘hür ve müstakil’ tercihi başarı getirmedi
Akşener’e istifa çağrısı! İYİ Parti’nin ‘hür ve müstakil’ tercihi başarı getirmedi İYİ Parti, sadece bir il, 20 ilçe ve üç beldede belediye başkanlığı kazandı. Bu sonuçlar üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e istifa çağrısı geldi.
1.04.2024 Gündem
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu Trabzon’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç iftar programında konuştu: Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz
Adalet Bakanı Tunç iftar programında konuştu: Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kocaeli'de iftar programına katıldı. Bakan Tunç ""Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz” dedi.
16.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Seçimlere son derece iddialı bir şekilde giriyoruz
Fatih Erbakan: Seçimlere son derece iddialı bir şekilde giriyoruz Partisinin Kağıthane'deki seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Bursa, Samsun, Elazığ, Yozgat, Şanlıurfa, Malatya ve İstanbul'da seçimlere son derece iddialı bir şekilde giriyoruz." dedi.
24.02.2024 Gündem
Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor! 'Bu işlerle koşturacak olan kadındır'
Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor! 'Bu işlerle koşturacak olan kadındır' Türk halk müziği sanatçısı Zara, Yeşilköy'de bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen 48 yaşındaki şarkıcı, 14 Şubat ve özel hayatına dair samimi açıklamalar yaparken, günlerdir magazin gündeminden düşmeyen 'estetikli erkekler' tartışması hakkında net konuştu.
12.02.2024 Cadde
İhracatçılara 15 milyon kredi
İhracatçılara 15 milyon kredi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), Vakıf Katılım Bankası Düzce Şubesi ile yapılan görüşmeler sonucunda, doğrudan ihracatçı olan KOBİ ve KOBİ dışı üyelerin faydalanabileceği 18 ay vadeli 15 Milyon TL’ye varan kredi imkanı sağlandı.
7.02.2024 Ekonomi
‘Kaybedecek tek bir gün bile yok’
‘Kaybedecek tek bir gün bile yok’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dünyamızda ve bölgemizde öylesine kritik gelişmeler yaşanıyor ki, ülkemizin de şehirlerimizin de kaybedecek bırakınız beş yılı, tek bir günü bile yoktur” diye konuştu.
29.01.2024 Gündem
AK PARTİ ESKİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 2024: Ak Parti Eskişehir ilçe başkan adayları kimler?
AK PARTİ ESKİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 2024: Ak Parti Eskişehir ilçe başkan adayları kimler? AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Erdoğan, AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. İşte, diğer ilçelerin Ak Parti Eskişehir belediye başkan adayları isimleri...
28.01.2024 Bilgi Rehberi
Cumhur İttifakı'nın Eskişehir ilçe adayları belli oldu! Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
Cumhur İttifakı'nın Eskişehir ilçe adayları belli oldu! Erdoğan'dan yerel seçim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'in ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Yerel seçimlere ilişkin net mesajlar veren Erdoğan, 'Dünya ve bölgemizde öylesine kritik gelişmeler yaşanıyor ki, şehirlerimizin kaybedecek bırakın beş yılı tek bir günü bile yoktur. Kaybettiğimiz her anın sadece kendimize değil asıl evlatlarımızın geleceğine yüklenen devasa maliyetleri olacağını biliyoruz.' dedi.
29.01.2024 Gündem
İnci Taneleri Nergis kimdir? İnci Taneleri dizisinin Nergis'i Yasemin Baştan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
İnci Taneleri Nergis kimdir? İnci Taneleri dizisinin Nergis'i Yasemin Baştan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri bu akşam seyirci ile buluşuyor. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerinde yer aldığı İnci Taneleri bu akşam ilk bölüm ile ekranlarda olacak. Tanıtım filmleri ile dikkatleri üzerine çeken ve günlerce konuşulan İnci Taneleri oyuncuları ve karakterleri gündeme geldi. Bu isimlerden biri de başarılı oyuncu Yasemin Baştan'ın canlandırdığı Nergis karakteri oldu. Yasemin Baştan İnci Taneleri dizinde Nergis karakteri ile sevenleriyle buluşacak. Peki, İnci Taneleri Nergis kimdir? İnci Taneleri dizisinin Nergis'i Yasemin Baştan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Güven Kıraç dizileri ve filmleri...
25.01.2024 Bilgi Rehberi
Bir babanın en acı günü! 'Elis hadi kalk kızım'
Bir babanın en acı günü! 'Elis hadi kalk kızım' Kocaeli'nin Darıca ilçesinde iş makinesinin çapması neticesinde hayatını kaybeden 2 yaşındaki Elis Ada son yolculuğuna uğurlandı. Tabutun başucundan ayrılmayan acılı baba ise yürekleri burktu.
18.01.2024 Gündem
Sıcak sudan kaçının! Kışın cilt bakımının 9 püf noktası
Sıcak sudan kaçının! Kışın cilt bakımının 9 püf noktası Kış aylarında cildimiz gün boyu hem soğuk hem de sıcak ortamların olumsuz koşullarına maruz kaldığından her zamankinden daha fazla yıpranmaya açık hale geliyor. Havadaki nemin de azalarak ciltte kuruma ve tahrişi artırdığını, karın yansıtıcı etkisinin ise güneş yanığına yol açabildiğini belirten Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Dilek Bıyık Özkaya, “Kış mevsiminin kendine has özellikleri nedeniyle cildimizde neden olduğu bu olumsuzluklara bir de günlük yaşam alışkanlıklarımız arasında yer alan bazı yanlış davranışlarımız eklendiğinde cildimiz her zamankinden daha fazla yıpranarak daha hızlı yaşlanabiliyor” dedi. Bazı kurallara dikkat edilerek kış aylarında da sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmanın mümkün olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Özkaya, kışın cilt bakımında dikkat edilmesi gereken 9 kuralı anlattı.
10.01.2024 Genel Sağlık
Lazer Epilasyon Fiyatları 2024: Kadın-Erkek Tüm Vücut Buz Lazer Bölgeleri ve Fiyatları
Lazer Epilasyon Fiyatları 2024: Kadın-Erkek Tüm Vücut Buz Lazer Bölgeleri ve Fiyatları İstenmeyen tüylere kökten çözüm sağlayan lazer epilasyon fiyatları kullanılan makine, kıl, kilo yapısına, işlemin yapıldığı bölge, teknik ve kliniklere göre değişiklik gösterebilir. Kadın ve erkeklerde lazer epilasyon fiyatları farklıdır. Kişiler buz veya iğneli lazer epilasyon yaptırabilir. Seansları genellikle 2 ayda bir olacak şekilde 4 ile 6 paket arasında tamamlanır. Tüm vücutta istenmeyen tüylere kalıcı çözüm sağlayan lazer epilasyon tekniği kişinin kıl tipi, rengi ve cildine uygun olarak seçilir. Kadın-erkek tüm vücut buz lazer bölgeleri nelerdir? diyorsanız Lazer Epilasyon Fiyatları 2024 içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Güzellik
'En güzel kadın' fotoğrafının sırrı! '145 erkek âşık oldu, 13'ü intihar etti'
'En güzel kadın' fotoğrafının sırrı! '145 erkek âşık oldu, 13'ü intihar etti' Yoksul bir çobanın kızı olarak dünyaya geldi. Pers Krallığı’ndaki Kaçar hareminde hizmetçi olarak çalışmaya başladı. Tam adı Anis Al Dawla olan ve 'güzelliğiyle' tüm dikkatleri üzerine çeken genç kız, İran Şahı Nasıreddin’de de hayranlık uyandırdı. İşte erkekleri aşkından intihara sürüklediği iddia edilen genç kadının ardındaki gerçek.
17.12.2023 Yaşam
Akşener: 2028'de cumhurbaşkanı adayını kendimiz çıkaracağız
Akşener: 2028'de cumhurbaşkanı adayını kendimiz çıkaracağız  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bağımsız seçimlere katılma kararlarına ilişkin konuştu.
8.12.2023 Gündem
Öğrenciler yurtlarda esnaflığa başladı
Öğrenciler yurtlarda esnaflığa başladı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler ihtiyaçlarını karşılamak için kendi çözümlerini geliştirdi. Kimi tost, kısır, pasta, çay, kahve yapıyor, kimi odasında fön çekip kaş alıyor kimi de ikinci el eşyalarını satıyor. Şimdiden ticarete atılan öğrencilerin sattıkları ürünlerin ücretleri ise piyasaya göre oldukça ucuz. Böylelikle hem öğrenciler para kazanıyor hem de yurtta kalanlar ucuz bir şekilde ihtiyaçlarını gidermiş oluyor.
8.12.2023 Eğitim
Kuaföre gitme derdine son! Kadınlarda bıyık çıkmasını bitiriyor, kararmayı sıfırlıyor
Kuaföre gitme derdine son! Kadınlarda bıyık çıkmasını bitiriyor, kararmayı sıfırlıyor Bıyık olarak bilinen dudak üstündeki tüyler, özellikle kadınlar için rahatsız edici hale gelebiliyor. Ancak bu karışımlar bıyık alma derdine bir son verebilir. İşte kadınlarda bıyık çıkmasını azaltan, kararmayı engelleyen yöntemler.
22.11.2023 Cilt Bakımı
Vatandaş metreyle ölçtü! Tam 20 yıldır bıyığına jilet sürmedi
Vatandaş metreyle ölçtü! Tam 20 yıldır bıyığına jilet sürmedi Hatay’da bıyığıyla tanınan Mehmet Dağlı, son 20 yılda bir kez olsun bıyığına jilet sürmedi. Evlatları ise babalarının sadece bıyıklı halini hatırlıyor.
1.11.2023 Yaşam
Vatandaş metreyle ölçtü! Tam 20 yıldır bıyığına jilet sürmedi
Vatandaş metreyle ölçtü! Tam 20 yıldır bıyığına jilet sürmedi Hatay’da bıyığıyla tanınan Mehmet Dağlı, son 20 yılda bir kez olsun bıyığına jilet sürmedi. Evlatları ise babalarının sadece bıyıklı halini hatırlıyor.
1.11.2023 Gündem
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı yeniden Ali Düşmez
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı yeniden Ali Düşmez Ankara’da yapılan 19. Olağan Genel Kurulunda Ali Düşmez, 703 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden Genel Başkan seçildi.
26.10.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Bıyık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.