Biz Bize Yeteriz

Biz Bize Yeteriz

Son dakika biz bize yeteriz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan biz bize yeteriz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan biz bize yeteriz haber sayfamızda...

Biz Bize Yeteriz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 342 biz bize yeteriz haberi bulunmuştur.
Derincespor'da sponsorluk anlaşması! 'Takımın yükselişine katkı sağlayacağız'
Derincespor'da sponsorluk anlaşması! 'Takımın yükselişine katkı sağlayacağız' 2. Lig'de mücadele eden Belediye Derincespor, sponsorluk kapsamında Ergünler Lojistik ile resmen anlaştı.
28.04.2024 2.Lig
Evrim Akın, 'Ev Gezmesi' ile ünlülere konuk oluyor! 'Bazıları bütün gece ev temizliyor'
Evrim Akın, 'Ev Gezmesi' ile ünlülere konuk oluyor! 'Bazıları bütün gece ev temizliyor' Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programıyla izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, önceki gün ekibiyle birlikte Suadiye'de yılbaşı yemeği yedi. Gazetecilerle konuşmayı da etmeyen Akın, programı hakkında konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
9.12.2023 Cadde
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
17.11.2023 Beşiktaş
Rıza Çalımbay: Ghezzal'ı anlamadık, çok ağladı
Rıza Çalımbay: Ghezzal'ı anlamadık, çok ağladı Süper Lig'de Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta göreve yeni gelen Rıza Çalımbay maç sonunda açıklamalarda bulundu.
12.11.2023 Beşiktaş
Evrim Akın korkuttu! 'Gözlerimden operasyon geçirdim'
Evrim Akın korkuttu! 'Gözlerimden operasyon geçirdim' Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz gün Bahçelievler'de özel bir hastaneden çıkarken kameralara yansıdı. Sağ gözündeki bandajla ilgili açıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi veren Akın, Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programıyla ilgili de konuştu.
2.10.2023 Cadde
Evrim Akın: Ailem evlenmemi istemiyor
Evrim Akın: Ailem evlenmemi istemiyor Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' progmında sunuculuk yapan Evrim Akın, muhabirlerle sohbet etti. Alışverişe çıkan Akın, özel hayatı hakkında yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
25.09.2023 Cadde
PEMTEK’te ‘biz bize yeteriz’ mesajı
PEMTEK’te ‘biz bize yeteriz’ mesajı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından petrol ve doğal gaz sektörünün yerlileştirilmesi hedefiyle düzenlenen Petrol Endüstrisinde Milli Teknolojiler (PEMTEK) toplantılarının dördüncüsü İstanbul’da gerçekleştirildi.
30.05.2023 Milliyet Enerji
Erkan Kolçak Köstendil'den şampiyonluk esprisi: Ünlüler sapıtsın inşallah!
Erkan Kolçak Köstendil'den şampiyonluk esprisi: Ünlüler sapıtsın inşallah! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'de objektiflere yansıdı. Keyfinin yerinde olduğu gözlenen ünlü oyuncu, yanındaki arkadaşlarına ve gazetecilere takılmadan edemedi.
25.05.2023 Cadde
Erdoğan Gaziantep'te tarih verdi: Kalıcı konutlar teslim edilecek
Erdoğan Gaziantep'te tarih verdi: Kalıcı konutlar teslim edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın Defne ilçesinde hastane açılışından sonra geldiği Gaziantep'teki mitingde, "Bizim asıl rakibimiz CHP Genel Başkanı değil, rehavettir, zaferi sarhoşluğudur. Ben bu muhteşem katılımda zaten zafer sarhoşluğu görmüyorum, kararlılık görüyorum, azim görüyorum. İnşallah pazar günü yapılacak seçimde de rehavete kapılmadan zaferi hep beraber kucaklayacağız." dedi.
21.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs çağrısı: Tepkinizi sandıkta gösterin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs çağrısı: Tepkinizi sandıkta gösterin Aydın'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gün soğuk kanlı olma, sabırla, basiretle hareket etme günüdür. Siyasi ikballeri uğruna sizi galeyana getirmeye çalışanlara fırsat vermeyin." dedi.
9.05.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs çağrısı: Tepkinizi sandıkta gösterin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs çağrısı: Tepkinizi sandıkta gösterin Aydın'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gün soğuk kanlı olma, sabırla, basiretle hareket etme günüdür. Siyasi ikballeri uğruna sizi galeyana getirmeye çalışanlara fırsat vermeyin." dedi.
9.05.2023 Gündem
Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak
Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'da düzenlenen mitingde konuştu. Erzurum'da 130 bin kişinin mitinge katıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs'ta siyaset mühendisleri dışında kimse başarısız olmayacak. Milleti tehdit eden yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak.14 Mayıs'ta Erzurum kazanacak. 14 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak." dedi.
5.05.2023 Haberler
Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak
Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'da düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs'ta siyaset mühendisleri dışında kimse başarısız olmayacak. Milleti tehdit eden yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak. 14 Mayıs’ta Erzurum kazanacak. 14 Mayıs’ta 81 vilayetiyle tüm Türkiye kazanacak." dedi.
6.05.2023 Gündem
Enerjide yerlilik hedefi 125 milyar TL
Enerjide yerlilik hedefi 125 milyar TL Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından petrol ve doğal gaz sektörünün yerlileştirilmesi hedefiyle düzenlenen Petrol Endüstrisinde Milli Teknolojiler (PEMTEK) toplantılarının dördüncüsü dün İstanbul’da başladı.
28.04.2023 Ekonomi
Orhan Gencebay yeni şarkısının sözlerini ilk kez açıkladı!
Orhan Gencebay yeni şarkısının sözlerini ilk kez açıkladı! Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, "Canım Türkiye'm" adını verdiği yeni şarkısının sözlerini ilk kez Düzce'de açıkladı. Gencebay yeni şarkısında, "Gururum, onurum canım Türkiye’m. Hem ekmeğim hem suyumsun. Vazgeçilmez namusumsun. Aşığınım dünya duysun. Canım Türkiye’m" sözlerinin yer aldığını duyurdu.
1.04.2023 Cadde
Depremzedeler dehşet anlarını anlattı: Ortalık bildiğiniz kıyamet gibiydi
Depremzedeler dehşet anlarını anlattı: Ortalık bildiğiniz kıyamet gibiydi Kahramanmaraş merkezli depremin ardından depremzedelerin Burdur’da bulunan KYK yurtlarına yerleştirilme çalışmaları başladı. Sinan Sazcıoğlu isimli depremzede yaşadığı dehşet anlarını anlatarak, "Çocuğu kucakladım çıktım, birden ortalık masmavi oldu. Ortalık vahşet halde. Enkaz altından birilerini çıkarıyoruz. Ortalık bildiğiniz kıyamet gibiydi” dedi.
12.02.2023 Gündem
Mahkemenin İmamoğlu kararı! Bahçeli: Saraçhane kumpası tutmaz
Mahkemenin İmamoğlu kararı! Bahçeli: Saraçhane kumpası tutmaz Mersin'de konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili konuştu. "Kılıçdaroğlu'na operasyon çekmek için harekete geçtiler" diyen Bahçeli, "Saraçhane kumpası tutmaz" ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Gündem
Bakan Dönmez'den petrol ve doğal gaz mesajı
Bakan Dönmez'den petrol ve doğal gaz mesajı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye 2023 Zirvesi ve Para Sohbetleri'ne çevrim içi katıldı. Bakan Dönmez "Enerjide Kızılelmamız belli, bağımsız enerji, güçlü Türkiye. Türkiye Yüzyılı vizyonunu ortaya koyan Türkiye için enerjide bağımsızlık en önemli konuların başında geliyor. Patinaj yapacak zamanımız yok. Gelecek yürüyüşümüzü engelleyecek her şeyi birer birer yolumuzdan kaldırıyoruz" dedi.
8.12.2022 Ekonomi
Eski eşten dost olur mu?
Eski eşten dost olur mu? “Ticket to Paradise/Cennete Bilet”te başrolleri paylaşan ve sinemada beşinci kez bir araya gelen Julia Roberts ile George Clooney, kızlarının evlilik kararını değiştirmek için güç birliği yapan eski karı-kocaya hayat veriyor.
18.09.2022 Kültür Sanat
İlk kazma vuruldu
İlk kazma vuruldu İzmir depreminden en çok etkilenen ilçe olan Bayraklı, yaralarını birlik ve dayanışmayla sarmaya devam ediyor. 
27.06.2022 Ege
Yoklama kaçakları için bedelli imkânı
Yoklama kaçakları için bedelli imkânı “Güney sınırlarımız boyunca 30 km derinliğinde güvenlik alanı oluşturmak için çalışmalarımızı yapıyoruz” diyen Erdoğan, Suriye’ye operasyon sinyali verdi. Erdoğan, yoklama kaçağı 550 bin gence bedelli imkanı tanınacağını söyledi. Erdoğan, ABD’ye ‘Türkiye’ye F-16 vermeyin’ diyen Yunanistan Başbakanı’na “Artık benim için Miçotakis diye birisi yok” tepkisini gösterdi. Erdoğan, ayrıca 1 Türk vatandaşının uluslararası uzay istasyonuna gönderilmesi sürecini başlattıklarını duyurdu.
24.05.2022 Siyaset
Son dakika:  Erdoğan müjdeleri sıraladı! Yoklama kaçağına bedelli imkanı, hükümlülerin Kovid-19 izni uzatıldı, uzay yolculuğu için ilk adım
Son dakika: Erdoğan müjdeleri sıraladı! Yoklama kaçağına bedelli imkanı, hükümlülerin Kovid-19 izni uzatıldı, uzay yolculuğu için ilk adım Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, 'Yoklama kaçağı gençlerimize bedelli askerlikten yararlanma yolunu açıyoruz' dedi. Erdoğan açık cezaevi izinlerinin uzatıldığı belirtti ve uzay yolculuğu için ilk adımın detaylarını paylaştı.
23.05.2022 Siyaset
Sosyal destek ödemeleri 60 milyar liraya ulaştı
Sosyal destek ödemeleri 60 milyar liraya ulaştı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yürütülen sosyal destek faaliyetleri kapsamında bu yıl yapılan ödemeler 60 milyar liraya ulaştı.
26.10.2021 Ekonomi
Bakan Yanık: "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız doğrudan e-devletten sosyal yardım başvurusu yapabilecek
Bakan Yanık: "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız doğrudan e-devletten sosyal yardım başvurusu yapabilecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bugün itibarıyla sosyal yardım başvurularını e-Devlet kapısı üzerinden almaya başladıklarını bildirdi.
15.10.2021 Haberler
Son dakika: Bakan Yanık açıkladı! Artık e-Devlet'ten yapılacak
Son dakika: Bakan Yanık açıkladı! Artık e-Devlet'ten yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bugün itibarıyla sosyal yardım başvurularını e-Devlet kapısı üzerinden almaya başladıklarını bildirdi.
15.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Biz Bize Yeteriz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.