Bob Marley

Bob Marley

Son dakika Bob Marley haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bob Marley gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bob Marley haber sayfamızda...

Bob Marley

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 234 bob marley haberi bulunmuştur.
Bob Marley tahtını kimseye bırakmıyor!
Bob Marley tahtını kimseye bırakmıyor! “Bob Marley: One Love” filmi 1 numaradaki yerini koruyor.
27.02.2024 Kültür Sanat
J Harfi İle Başlayan Şehirler, Ülkeler Ve Başkentleri Nelerdir? J Harfiyle Başlayan Türkiye İlleri!
J Harfi İle Başlayan Şehirler, Ülkeler Ve Başkentleri Nelerdir? J Harfiyle Başlayan Türkiye İlleri! Dünyada ilk harfi J olan toplam iki ülke bulunmaktadır. Bu ülkelerden biri Amerika, diğeri ise Asya kıtasında yer alıyor. Sizin için J harfi ile başlayan şehirleri, ülkeleri ve başkentleri derledik.
25.02.2024 Eğitim
Memleketinde rekor kırdı
Memleketinde rekor kırdı Reggae efsanesi Bob Marley’nin hayatını anlatan “Bob Marley: One Love” filmi gişede fırtınalar estiriyor.
19.02.2024 Kültür Sanat
Müzik şiddeti yener mi?
Müzik şiddeti yener mi? Reggae müziğinin ikonu Bob Marley ile barış ve özgürlükle yoğrulmuş şarkılarının hikâyesi “Bob Marley: One Love” ile perdede…
18.02.2024 Kültür Sanat
Elinde bavulla sanat yolunda
Elinde bavulla sanat yolunda Sanat endüstrisinin içinde kalmak giderek zorlaşıyor. İngiltere’de Acme tarafından yapılan bir anket her üç sanatçıdan birinin bunu sürdüremeyeceğini söylüyor.
16.12.2023 Pazar
Bob Marley’i hissederek anacaklar
Bob Marley’i hissederek anacaklar Bob Marley’in yaşamını kutlayan sürükleyici bir gösteri bu yılın başlarında ABD’de prömiyerini yapacak.
4.12.2022 Kültür Sanat
Reggae Ne Demek? En Popüler Raggae Sanatçıları Kimlerdir?
Reggae Ne Demek? En Popüler Raggae Sanatçıları Kimlerdir? 1960 yılının başından itibaren Reggae müzik türü dünya çapında popülerlik kazanmıştır. Güzelliği ve gücü nedeni ile UNESCO tarafından Somut Olmayan Kültürel Mirasın parçası olarak kabul edilmektedir. Reggae, kültürel kökenini korurken diğer türlerin sahip olduğu önem ve etki düzeyine ulaşmıştır. İşte Reggae müzik türünün manası ve özellikleri hakkında merak edilenler.
8.09.2022 Eğitim
G.O.R.A oyuncuları karakterler ve konusu | Gora filmi nerede çekildi?
G.O.R.A oyuncuları karakterler ve konusu | Gora filmi nerede çekildi? Gora filmi 2004 yılında vizyona giren yerli yapımlar arasında yer alıyor. Filmin başrollerinde Cem Yılmaz, Özge Özberk ve Ozan Güven bulunuyor. Filmde Arif'in uzay maceraları anlatılıyor. Peki, G.O.R.A filmi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
24.03.2022 Cadde
Bob Dylan, tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı
Bob Dylan, tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı Bob Dylan, müzik endüstrisinde ses getiren yeni bir anlaşmayla tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı. Amerikan müzik dergisi Billboard'un tahminine göre anlaşmanın tutarı yaklaşık 200 milyon dolar.
25.01.2022 Dünya
Ünlü şarkıcının acı günü! Oğlu intihar etti...
Ünlü şarkıcının acı günü! Oğlu intihar etti... Geçtiğimiz yılarda intiharın eşiğinde olduğunu söyeyerek gündeme gelen 90'ların dünyaca ünlü İrlandalı yıldızı Sinead O'Connor, aldığı haberle sarsıldı.
8.01.2022 Dünya
Jamaika Hakkında Bilgiler; Jamaika Bayrağı Anlamı, 2022 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Jamaika Hakkında Bilgiler; Jamaika Bayrağı Anlamı, 2022 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Uzun bir zaman dilimi boyunca kölelik ve kolonileşme problemleri ile mücadele eden Jamaika, küçük bir yerleşim birimi olmasına rağmen köklü bir kültürün sahibidir. Turistik seyahatlerde akala gelen ilk ülke olmasa da Jamaika da meraklıları tarafından oldukça dikkat çekmektedir. Peki, Jamaika nerede ve nüfusu ne kadar? Başkenti neresi ve para birimi olarak ne kullanıyor. Sizler detaylı bir Jamaika rehberi hazırladık.
6.01.2022 Dünya
G.O.R.A filmi konusu ve oyuncu kadrosu! G.O.R.A filmi nerede çekildi?
G.O.R.A filmi konusu ve oyuncu kadrosu! G.O.R.A filmi nerede çekildi? Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği G.O.R.A filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Arif, halı kilim ticareti yapan bir esnaftır. Uzay'a merakı olan Arif G.O.R.A gezegenine götürülür. G.O.R.A'da başına gelen olayların konu alındığı filmde Arif Işık gezegenden kurtumak için çeşitli yollara başvurur. İşte konusu ve oyuncu kadrosu...
25.12.2021 Cadde
Zamana meydan okuyan en havalı ajan: 007 James  Bond
Zamana meydan okuyan en havalı ajan: 007 James Bond “Ben Bond... James Bond” cümlesiyle hafızalara kazınan ve sinemanın zamana en dayanıklı ajanı olan 007 James Bond’un yeni filmi 1 Ekim’de vizyona giriyor. Seyirci, Daniel Craig’in son kez Bond olduğu “Ölmek İçin Zaman Yok” filmiyle yeni maceralara hazırlanırken, efsanevi casusun beyaz perdedeki 59 yıllık serüvenine bir göz attık
26.09.2021 Dünya
Ajax 2021-22 sezonunda giyeceği üçüncü formasını tanıttı
Ajax 2021-22 sezonunda giyeceği üçüncü formasını tanıttı Hollanda temsilcisi Ajax 2021-22 sezonunda giyeceği üçüncü formasını Bob Marley'den esinlenerek hazırlanmış video ile tanıttı.
21.08.2021 Futbol
Sattas Tamirhane Akasya'da
Sattas Tamirhane Akasya'da Uzun bir aradan sonra, Tamirane Akasya sahnesini eski ihtişamına kavuşacak. Reggae müziğinin tartışmasız en önemli temsilcisi ve Türkiye’nin en eğlenceli müzik gruplarından birisi olan Sattas Reggaeband yeniden Tamirane Akasya sahnesinde!
9.07.2021 Kültür Sanat
Cem Yılmaz'ın en komik filmi neden 'G.O.R.A.'?
Cem Yılmaz'ın en komik filmi neden 'G.O.R.A.'? Türk sinemasına son 20 yılda damga vuran isim sanırım Cem Yılmaz. Stand up’ları, filmleri, karakteri, özel hayatı ile her daim konuştuğumuz bir isim. 2004 yılında bizlerle buluşturduğu ‘G.O.R.A’ ile adeta adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Ancak devam eden serilerde ‘G.O.R.A.’ya yaklaşamadı Cem Yılmaz. Peki, Cem Yılmaz’ın en komik filmi neden ‘G.O.R.A.’? ‘G.O.R.A.’da olup da diğer filmlerde olmayan neydi? Molatik olduğumuz konu bu oldu…
28.05.2021 Sanat
'G.O.R.A.'da asıl kahraman Bob Marley Faruk muydu?
'G.O.R.A.'da asıl kahraman Bob Marley Faruk muydu? Türk sinema tarihinin son 20 yılda yapılan en komik filmi hiç şüphesiz 'G.O.R.A.'dır. Arif Işık’ın başına gelenleri merakla izlemiştik. Bir uzay macerası ne kadar komik olabilirse o kadar komikti. Peki, asıl kahramanımız Bob Marley Faruk olabilir mi? Molatik olduğumuz konu bu defa ‘G.O.R.A.’ ve Bob Marley Faruk…
26.05.2021 Sanat
Rasim Öztekin kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Rasim Öztekin biyografisi...
Rasim Öztekin kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Rasim Öztekin biyografisi... Rasim Öztekin'in ölüm haberinin duyulmasının ardından sanat camiası başta olmak üzere Türkiye büyük bir üzüntü yaşadı. Usta sanatçı sadece bir akşam öncesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Dün akşam saatlerinde acı haber geldi. Usta sanatçı Rasim Öztekin hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberinin ardından hayat verdiği birçok karakter hafızalarda yer aldı. İşte Rasim Öztekin hakkında bilinmeyenler ve merak edilenler...
9.03.2021 Cadde
Rasim Öztekin kimdir, neden öldü? Rasim Öztekin'in hastalığı neydi? (Film-dizi ve tiyatro oyunları)
Rasim Öztekin kimdir, neden öldü? Rasim Öztekin'in hastalığı neydi? (Film-dizi ve tiyatro oyunları) Dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in ölüm haberi başta ailesi olmak üzere, sanat camiası ve sevenlerini büyük üzüntüye uğrattı. Usta sanatçının ölüm haberinin duyulmasının ardından vatandaşlar Rasim Öztekin kimdir, hangi dizi, film ve tiyatro oyunlarında rol almıştı sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Rasim Öztekin kimdir, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi?
9.03.2021 Cadde
Rasim Öztekin'in canlandırdığı unutulmaz karakterler
Rasim Öztekin'in canlandırdığı unutulmaz karakterler Türk sinemasının en başarılı isimlerinden birisi Rasim Öztekin’di. Sinemada, tiyatroda, ekranlarda unutulmaz işlere imza atmıştı. Bizler de Rasim Öztekin’in canlandırdığı unutulmaz karakterlere Molatik olduk. İşte Rasim Öztekin’in unutulmaz karakterleri.
11.03.2021 Ekran
Reinaldo Marcus Green yönetecek
Reinaldo Marcus Green yönetecek Paramount Pictures, Bob Marley biyografisini son olarak “King Richard”a imza atan Reinaldo Marcus Green yöneteceğini duyurdu.
6.03.2021 Kültür Sanat
Reggae efsanesi  Wailer hayata veda etti
Reggae efsanesi Wailer hayata veda etti Reggae’nin en önemli seslerinden biri olan, Bob Marley’in çocukluk arkadaşı Bunny Wailer, dün 73 yaşında hayatını kaybetti.
4.03.2021 Kültür Sanat
Bob Marley’in gitarı satışta
Bob Marley’in gitarı satışta Amerika’daki Julien’s Müzayede Evi, önümüzdeki günlerde “Icons & Idols Trilogy: Rock ‘N’ Roll” satışı kapsamında aralarında Bob Marley, Madonna, Lady Gaga ve Michael Jackson’ın da yer aldığı pek çok müzisyenin eşyalarından oluşan 900 parçayı satışa çıkarıyor.
26.11.2020 Kültür Sanat
Esra Kaya'nın 'Mavi'si nasıl olmuş?
Esra Kaya'nın 'Mavi'si nasıl olmuş? Yeni bir müzisyenimiz daha oldu; Esra Kaya. İlk teklisi 'Mavi’yi yayınlayan Esra Kaya biz dinleyenleri nasıl etkileyecek? Bu defa da Esra Kaya ve 'Mavi’ye Molatik olduk.
14.08.2020 Müzik
Yeni filmlerini Floyd’a adadı
Yeni filmlerini Floyd’a adadı 73. Cannes Film Festiveli resmi seçkisine iki yapımla birden giren Oscar Ödüllü yönetmen Steve McQueen bu iki yapımı, ABD’de polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden George Floyd’a adadı.
6.06.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Bob Marley ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.