Borcu

Borcu

Son dakika borcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan borcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan borcu haber sayfamızda...

Borcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.625 borcu haberi bulunmuştur.
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
74 yaşındaki 'silahlı büyükanne': Dolandırılıp tüm parasını kaybedince banka soydu!
74 yaşındaki 'silahlı büyükanne': Dolandırılıp tüm parasını kaybedince banka soydu! Tüm parasını online bir dolandırıcılıkta kaybetti, kız kardeşine ve arkadaşına da büyük miktarda borcu bulunuyordu. Çaresizlikten gözü dönen yaşlı kadın banka soymaya karar verdi. Başlangıçta kimse onu ciddiye almadı, ta ki elinde bir silahla bankadan içeri girdiği görüntüler manşetlere taşınana kadar.
26.04.2024 Dünya
Kısa vadeli dış borç stoku geriledi
Kısa vadeli dış borç stoku geriledi Şubat sonu itibarıyla, kısa vadeli dış borç stoku 2023 yıl sonuna göre %0,9 oranında azalışla 173,6 milyar ABD doları oldu.
24.04.2024 Uzmanpara
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif
İstanbul'da rüşvete suçüstü! Vergi dairesinde şoke eden teklif İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru suçüstü yakalandı.
23.04.2024 Gündem
Kuyumcudan şoke eden plan! 'Sigortadan para almak için aracını yaktı'
Kuyumcudan şoke eden plan! 'Sigortadan para almak için aracını yaktı' Samsun'da bir kuyumcu, 'sigortadan para almak için araç kundakladığı' iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklandı.
22.04.2024 Gündem
İBAN’a para gönderirken dikkat! Uzman isim vatandaşları uyardı
İBAN’a para gönderirken dikkat! Uzman isim vatandaşları uyardı Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri İBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, Bankacılık ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu Avukat Emin Saygın, vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.
22.04.2024 Ekonomi
Ali Çamlı: Kayserispor’un düşme gibi bir sıkıntısı yok!
Ali Çamlı: Kayserispor’un düşme gibi bir sıkıntısı yok! Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Trabzonspor maçının ardından konuştu.
20.04.2024 Kayserispor
Özel sektörün yurt dışı kredi borcu azaldı
Özel sektörün yurt dışı kredi borcu azaldı Şubat sonu itibarıyla özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, 2023 yıl sonuna göre 394 milyon ABD doları azalarak 163,4 milyar ABD doları oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2024 yılı şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadeleri ile 26 Nisan 2024 tarihine kadar ödenebileceğini açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez'
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez' Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçları üzerinden AK Parti teşkilatlarının moralini bozmaya yönelik bir kampanya yürütüldüğünü belirterek “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez” dedi. Erdoğan, “milletin talebi doğrultusunda gerekli değişimin gerçekleştirileceği” mesajını da verdi
18.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar Yıllar önce yaptığı kehanetlerle adeta geleceği tek tek bilen ünlü Kahin Baba Vanga'nın İran'ın İsrail'e saldıracağını da bildiği ortaya çıktı. Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı ve 'Büyük felaket' için yaptığı kehanetler ise dünyada ses getirdi.
16.04.2024 Dünya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Biden, 277 bin kişinin 7,4 milyar dolarlık öğrenci kredi borcunu daha sildi
Biden, 277 bin kişinin 7,4 milyar dolarlık öğrenci kredi borcunu daha sildi ABD Yüksek Mahkemesi, geçen yıl haziran ayında aldığı kararda Joe Biden'ın 2022’de öğrenci kredileri için çıkardığı affın anayasaya aykırı olduğuna hükmetmişti.
12.04.2024 Dünya
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak!
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak! Bitime 5 maç kala deplasmanda Eyüpspor’a 4-1 yenilerek küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Büyük Altay maalesef bir alt lige iniyor. Daha çok endişe verici olan asırlık kulübün geleceği belirsiz. Güçlü katılım ve yeni projelerle düştüğü çukurdan çıkabilir’’ dedi.
11.04.2024 1.Lig
Çin'de enflasyon yavaşladı
Çin'de enflasyon yavaşladı Dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olan Çin'in tüketici enflasyonu mart ayında gıda ve seyahat fiyatlarındaki gerilemeyle sert bir şekilde düştü.
11.04.2024 Uzmanpara
Başkan Pehlivan mazbatasını aldı
Başkan Pehlivan mazbatasını aldı Yerel seçimden vatandaşların güvenini kazanarak birinci çıkan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, mazbatasını aldı.
6.04.2024 Ege
Kapıda mühürü görünce şoke oldu! Yüzlerce kişiyi dolandırdılar
Kapıda mühürü görünce şoke oldu! Yüzlerce kişiyi dolandırdılar Esenyurt'ta, ruhsatsız fatura ödeme merkezi yüzlerce kişiyi mağdur etti. Fatura ödeme merkezine gelenler kapının mühürlü olduğunu görünce şoke oldu. Mağdur vatandaşlar ise isyan etti.
6.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener: Seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin hırsız olduklarını anladık
İYİ Parti lideri Akşener: Seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin hırsız olduklarını anladık İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup, seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil. Mesela ben çok üzgünüm. Ama aldığımız oy oranı ya da kazandığımız yerlerin azlığı veya çokluğu üzerinden değil" dedi.
5.04.2024 Gündem
THY rekora uçtu
THY rekora uçtu 2023’te gelirde 20.9 milyar dolar, kârda 2.9 milyar dolar, yolcuda 83.4 milyon kişi ile rekorlar dolu yılı geride bırakan THY, ‘güçlü büyümeye devam’ mesajı verdi.
5.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.