Borusan Sanat

Borusan Sanat

Son dakika Borusan Sanat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borusan Sanat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borusan Sanat haber sayfamızda...

Borusan Sanat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 885 borusan sanat haberi bulunmuştur.
2023’e tangoyla veda ediyoruz
2023’e tangoyla veda ediyoruz Borusan Sanat, yılın son konserinde tango rüzgârları estirecek.
24.12.2023 Kültür Sanat
Bu ay notalar ihtiyaçları karşılayacak
Bu ay notalar ihtiyaçları karşılayacak Borusan Sanat, bu ay gerçekleştireceği konserlerin tüm gelirini, afet bölgesindeki ihtiyaçlar doğrultusunda bağışlayacak.
8.03.2023 Kültür Sanat
Viyana’dan dünyaya yeni yıl hediyesi
Viyana’dan dünyaya yeni yıl hediyesi 2023 ona yüklediğimiz tüm anlamların üstesinden gelebilecek mi bilinmez ama iyi bir başlangıç için klasik müzik olmazsa olmazımız. Viyana Filarmoni Orkestrası’nın geleneksel yeni yıl konserini dinlerken yılbaşı coşkusunu uzatmak istersen sevgili Okur, bu tarihleri not etmelisin...
1.01.2023 Kültür Sanat
Borusan’ın yeni sezon sürprizleri hazır
Borusan’ın yeni sezon sürprizleri hazır Düzenlediği konserler, konuk ettiği solist ve şefler ile klasikten caza kadar müziğin tüm renklerini müzikseverlere ulaştıran Borusan Sanat, 2022/23 sezonu için hazırladığı programı sanatseverlerle paylaştı.
22.07.2022 Kültür Sanat
Başarı Ödülü Tan Dun’un
Başarı Ödülü Tan Dun’un İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Borusan Holding sponsorluğunda düzenlenen 50. İstanbul Müzik Festivali’nin Yaşam Boyu Başarı Ödülü şef ve besteci Tan Dun’a takdim edildi.
25.06.2022 Kültür Sanat
Mozart aşkına!
Mozart aşkına! Şef Maxim Emelyanychev’in yönetiminde BİFO, yarın akşam yıldız piyano ikilisi Katia ve Marielle Labèque’nin de eşlik edeceği konserle Borusan Sanat konserleri kapsamında sahne alacak.
8.12.2021 Kültür Sanat
BİFO’nun sesini takip edin
BİFO’nun sesini takip edin Müziğin sesini açın, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın yeni sezonu başladı.
17.10.2021 Kültür Sanat
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası müzikseverle buluşuyor
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası müzikseverle buluşuyor Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 14 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde yeni sezonun Açılış Konseri’nde müzikseverlerle buluşuyor. Topluluk, sanat danışmanı ve sürekli konuk şefi Patrick Hahn yönetimindeki bu konserinde başarılı piyanist Alice Sara Ott’a eşlik edecek.
12.10.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat, yeni sezonda  Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde
Borusan Sanat, yeni sezonda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde Yeni sezona yeni mekanından “merhaba” diyen Borusan Sanat, önümüzdeki 4 sezon boyunca sanatseverleri, ağırladığı özel sanatçı ve şefler ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) Turkcell sahnesinde buluşturmaya devam edecek.
5.10.2021 Kültür Sanat
Sanat etkinliklerinde yeni dönem başladı
Sanat etkinliklerinde yeni dönem başladı 6 Eylül itibarıyla Türkiye, pandemi ile mücadelede yeni bir evreye geçti. Alınan kararlar doğrultusunda bu tarihten itibaren şehirler arası yolculuklarda ve kapalı mekân etkinliklerinde aşı ya da 48 saati geçmemiş PCR Testi zorunluluğu getirildi. Tüm dünyayı ektisi altına alan ve 2020 yılının Mart ayından bu yana Türkiye'de de sayısız etkinliğin iptal edilmesine neden olan salgın karşısında alınan bu yeni kararı kültür sanat dünyasının önde gelen isimleriyle konuştuk.
14.09.2021 Kültür Sanat
49. İstanbul Müzik Festivali Eylül konserleriyle devam ediyor
49. İstanbul Müzik Festivali Eylül konserleriyle devam ediyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 49. İstanbul Müzik Festivali, eylül ayında Ufuk & Bahar Dördüncü, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, Martynas Levickis, Modigliani Quartet, Simon Ghraichy, Şirin Pancaroğlu & Bora Uymaz Ensemble, Accademia Bizantina ve Khatia Buniatishvili’yi ağırlayacak.
1.09.2021 Kültür Sanat
İstanbul Müzik Festivali tüm hızıyla devam ediyor
İstanbul Müzik Festivali tüm hızıyla devam ediyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 49. İstanbul Müzik Festivali, ikinci haftasında Borusan Quartet, Paul Meyer, Diskant Ensemble, Festival Orkestrası ve Hande Küden’i; Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras, ARTER Arka Bahçe ve Saint Benoît Fransız Lisesi Büyük Avlu’da ağırlıyor. 28 Ağustos Cumartesi günü ise Chromas, Habitat Parkı’nda gerçekleştirilecek Hafta Sonu Klasikleri kapsamında ücretsiz olarak müzikseverlerle buluşuyor.
24.08.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, Haziran ayına ağırladığı birbirinden değerli sanatçılar ile veda ediyor. 24 Haziran Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Garrett Keast yönetiminde canlı yayınlanacak konserin yanı sıra; 27 Haziran Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de, Borusan Quartet’in “Vasks’tan Say’a” başlıklı konseri dinleyicisi ile buluşacak.
22.06.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat Haziran programları devam ediyor
Borusan Sanat Haziran programları devam ediyor Borusan Sanat, her hafta birbirinden değerli sanatçı ve toplulukları ağırladığı çevrimiçi konserlerine devam ediyor. 13 Haziran Pazar günü saat 11.30’da deneyimli şef Cem Mansur yönetiminde BİFO, müzikseverlerle buluşacak. Neo-klasik müzik hareketinin önemli isimlerinden Ligeti, Respighi ve Stravinski’nin eserlerini seslendireceği “BİFO & Cem Mansur” başlıklı konser, ücretsiz olarak borusansanat.tv’de izleyicisi ile buluşacak.
8.06.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat konser etkinlikleri devam ediyor
Borusan Sanat konser etkinlikleri devam ediyor Borusan Sanat, bu hafta dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile Mayıs ayına veda ediyor. Borusan Klasik’te 27 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da yayınlanacak konserde, Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, Ligeti ve Brahms eserlerinden oluşan programla yayında olacak; 30 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de Venezuelalı şef Domingo Hindoyan yönetiminde BİFO müzikseverlerle buluşacak.
26.05.2021 Kültür Sanat
ANDDRA Borusan Müzik Evi'nde
ANDDRA Borusan Müzik Evi'nde Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserlerine tüm hızıyla devam ediyor. 20 Mayıs Perşembe günü saat 19.00’da Borusan Klasik’te yayınlanacak konserde, Rengim Gökmen yönetiminde BİFO, solist kemancı aynı zamanda orkestra başkemancısı Pelin Halkacı Akın’a eşlik ediyor.
18.05.2021 Kültür Sanat
Patrick Hahn: Türkiye'de müziğe olan yüksek ilgi beni çok mutlu ediyor
Patrick Hahn: Türkiye'de müziğe olan yüksek ilgi beni çok mutlu ediyor Patrick Hahn geçtiğimiz günlerde 2021-2022 sezonundan itibaren Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) Sanat Danışmanı ve Daimi Konuk Şefi oldu. Geride bıraktığımız sezon boyunca BİFO'nun sekiz konserini yöneten 25 yaşındaki orkestra şefi halihazırda dünya genelinde de bu görevi üstlenen en genç isimlerden biri olma özelliği taşıyor. İlk olarak geçtiğimiz yaz Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda İstanbul Müzik Festivali kapsamında gerçekleşen tek yüz yüze konserde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nı yöneten Patrick Hahn, Wuppertal Opera ve Senfoni Orkestrası'nın direktörlüğünü de üstlenen en genç isim olarak tarihe geçti. Tıpkı halefi Sascha Goetzel gibi Avusturyalı bir sanatçı olan Hahn, müzikal yolculuğuna çok genç yaşlarda korolarda başlamış. Müzikal tutkusunu asla kaybetmediğini ifade eden Patrick Hahn ile hem bu yolculuğu hem de BİFO ile önümüzdeki sezonda neler yapacakları üzerine konuştuk.
11.05.2021 Kültür Sanat
Volkan Coşar Borusan Müzik Evi'nde
Volkan Coşar Borusan Müzik Evi'nde Borusan Sanat, bu hafta da dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserler ile dünyaca ünlü müzisyenleri ağırlıyor. 16 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da yayınlanacak “Şiirin Müziği” başlıklı konserde, Avusturyalı ünlü şef Thomas Rösner yönetiminde BİFO, İngiliz keman virtüözü Daniel Hope ve Türkiye’nin önemli piyanistlerinden biri olan Gökhan Aybulus’a eşlik ediyor.
11.05.2021 Kültür Sanat
Joost Lijbaart, Borusan Müzik Evi’nde
Joost Lijbaart, Borusan Müzik Evi’nde Borusan Sanat, bu hafta da dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile izleyicilerine dopdolu bir program hazırladı. 8 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da borusansanat.tv’de Evrim Demirel Trio’nun Borusan Müzik Evi için kaydettiği “Stanpolites” başlıklı projesi yayında olacak. Ayrıca; 9 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da BİFO’nun Ekim ayında daimi konuk şefi olacak Patrick Hahn yönetimindeki konseri, BİFO ile Başyapıtlar-II müzikseverlerle buluşacak.
4.05.2021 Kültür Sanat
BİFO'dan Dvořák'a Armağan
BİFO'dan Dvořák'a Armağan Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserleri ile Nisan ayına veda ediyor. 2 Mayıs Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de Stanislav Kochanovsky yönetiminde BİFO’nun vereceği “Dvořák’a Armağan” başlıklı konserinin yanı sıra; onursal şef Gürer Aykal yönetiminde viyolonselci Camille Thomas’nın BİFO’ya eşlik ettiği, “Klasik Müziğin Ustaları” ve Borusan Quartet’in “Ustalar Geçidi” başlığını taşıyan konser izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.
27.04.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, dijital platformlar üzerinden yayınladığı konserlerine devam ediyor. 15 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te Patrick Hahn’ın yönetiminde BİFO’nun vereceği canlı radyo konserinin yanı sıra; 18 Nisan Pazar günü borusansanat.tv’de BİFO ve Borusan Quartet’ten oluşan iki ayrı konser dinleyiciler ile buluşacak.
13.04.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat baharı karşılıyor
Borusan Sanat baharı karşılıyor Borusan Klasik yayınladığı iki canlı radyo konserleri ve dopdolu programıyla Nisan ayına merhaba diyor. 31 Mart Çarşamba günü saat 16.00’da Borusan Klasik’in konuğu olan Borusan Quartet’in yanı sıra; 1 Nisan Perşembe günü borusansanat.tv’de Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetimindeki BİFO dinleyicileri ile buluşacak.
30.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu haftanın programı belli oldu
Borusan Sanat'ta bu haftanın programı belli oldu Borusan Sanat, Mart ayına ağırladığı birbirinden değerli sanatçılar ile veda ediyor. 25 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Venezuelalı şef Domingo Hindoyan’ın yönetiminde canlı yayınlanacak konserin yanı sıra; 28 Mart Pazar günü borusansanat.tv’de Garrett Keast’in şefliğinde, solist kemancı Jan Mráček’in eşlik edeceği “Zamanın Serüveni” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.
23.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat'ta bu hafta
Borusan Sanat'ta bu hafta Borusan Sanat, bu hafta da müzikseverlere keyifli bir program hazırladı. 18 Mart Perşembe saat 14.00’te Borusan Klasik’te BİFO’nun Carlo Tenan’ın yönetiminde canlı yayınlanacak radyo konserinin yanı sıra, 21 Şubat Pazar günü borusansanat.tv’de Cemi’i Can Deliorman’ın yönettiği, “20. Yüzyılın İzinde” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.
16.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat baharı karşılıyor
Borusan Sanat baharı karşılıyor Borusan Klasik, bahar mevsimini dijital platformlar üzerinden sunduğu konserler ile karşılıyor. BİFO’nun dünyaca ünlü Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetiminde 4 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te canlı yayınlanacak konserin yanı sıra, 7 Mart Pazar günü borusansanat.tv’de Gabor Káli’nin yönettiği, “Baharı Karşılama” başlığını taşıyan konser izleyicileri ile buluşacak.
2.03.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Borusan Sanat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.