Bostanlı

Bostanlı

Son dakika Bostanlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bostanlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bostanlı haber sayfamızda...

Bostanlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.166 bostanlı haberi bulunmuştur.
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
22.04.2024 Gündem
Bilgen ve Erol ailesinin mutlu günü
Bilgen ve Erol ailesinin mutlu günü Güzelbahçe Belediye Meclisi Üyesi, geçmiş dönem ilçe başkanı gazeteci Çağlayan Bilgen’in oğlu Bilçağ Bilgen, müzik öğretmeni Bahar Erol ile evliliğe ilk adımı attı.
20.04.2024 Ege
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: İzmir'i birlikte müziğin şehri yapacağız
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: İzmir'i birlikte müziğin şehri yapacağız CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, genç müzisyenlerin hayalini gerçekleştirerek, Çatı Stüdyosu'nu hizmete aldı. Tugay, "İzmir gençlerin, müziğin, sanatın kentidir. O nedenle burada oy kullanacak herkesin oyunu istiyorum. O yaşa gelmemiş olan herkesten de anne babalarına mutlaka o sandığa götürmelerini istiyorum" dedi.
18.03.2024 Gündem
Tekirdağ’da feci kaza! 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Tekirdağ’da feci kaza! 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti Tekirdağ’da meydana gelen zincirleme kazada otomobil kamyona ok gibi saplandı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
9.01.2024 Gündem
Kaptan rahatsızlandı, Konak-Bostanlı vapuru karaya çarptı
Kaptan rahatsızlandı, Konak-Bostanlı vapuru karaya çarptı İzmir’de sefer yapan Konak-Bostanlı vapuru, kaptanın aniden rahatsızlanması nedeniyle rotadan çıkarak karaya çarptı. Gemide hasar meydana gelirken, yolcular büyük panik yaşadı.
9.01.2024 Haberler
Kaptan rahatsızlandı, Konak-Bostanlı vapuru karaya çarptı
Kaptan rahatsızlandı, Konak-Bostanlı vapuru karaya çarptı İzmir’de sefer yapan Konak-Bostanlı vapuru, kaptanın aniden rahatsızlanması nedeniyle rotadan çıkarak karaya çarptı. Gemide hasar meydana gelirken, yolcular büyük panik yaşadı.
9.01.2024 Gündem
21 ARALIK SON DEPREMLER güncel listesi: 📌 AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler canlı takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?
21 ARALIK SON DEPREMLER güncel listesi: 📌 AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler canlı takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler listesi gündemde yakından takip ediliyor. En son olan depremleri, Kandilli Rasathanesi ve AFAD sayfalarında paylaşıyor. Bugünkü güncel deprem listesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 21 Aralık son depremler listesi...
21.12.2023 Bilgi Rehberi
Prof. Dr. Yaşar: Nisan ayına kadar gerçekleşecek, ciddi yağışlar bekliyorum
Prof. Dr. Yaşar: Nisan ayına kadar gerçekleşecek, ciddi yağışlar bekliyorum DEÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi, İklim Bilimci Prof. Dr. Doğan Yaşar, yaşanan kuraklığın bir anda gelmediğini belirterek ciddi yağışlar beklediğini ifade etti.
22.11.2023 Gündem
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📢 Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? (18 Kasım) Kandilli/AFAD son depremler listesi...
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📢 Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? (18 Kasım) Kandilli/AFAD son depremler listesi... Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listeleniyor. Depremlerin meydana geldiği enlem ve boylam bilgileri, depremlerin derinliği, depremin merkez üssü gibi bilgiler vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
18.11.2023 Bilgi Rehberi
Ata’ya mektuplar sergilenecek
Ata’ya mektuplar sergilenecek İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılında düzenlediği “Atatürk’e Mektup Yazmak İster Misiniz?” etkinliğine katılan İzmirlilerin yazdığı mektupları “Senin Atatürk’ün Sergisi”nde bir araya getirdi.
9.11.2023 Ege
Körfezde yaşam canlanıyor
Körfezde yaşam canlanıyor İZSU ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nin yürüttüğü çalışma, İzmir Körfezi’ndeki iyileşmeyi gözler önüne serdi.
28.10.2023 Ege
Ağabeyini öldürdü, 11 kez koğuş değiştirdi, adli tıp raporu dikkat çekti!
Ağabeyini öldürdü, 11 kez koğuş değiştirdi, adli tıp raporu dikkat çekti! Şişli’deki evinde 26 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Cenk Çağın Ünlü'yü öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen kardeşi Cem İnan Ünlü'nün adli tıp raporu mahkemeye ulaştı.
25.10.2023 Haberler
Ağabeyini öldürdü, 11 kez koğuş değiştirdi, adli tıp raporu dikkat çekti! 'Evdeki kadın çamaşırları kime ait?'
Ağabeyini öldürdü, 11 kez koğuş değiştirdi, adli tıp raporu dikkat çekti! 'Evdeki kadın çamaşırları kime ait?' Şişli’deki evinde 26 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Cenk Çağın Ünlü'yü öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen kardeşi Cem İnan Ünlü'nün adli tıp raporu mahkemeye ulaştı.
25.10.2023 Gündem
750 kilometre uzaktan geldi, gördüklerine inanamadı
750 kilometre uzaktan geldi, gördüklerine inanamadı . 750 kilometre uzaklıktaki İzmir'den Zonguldak'a misafirlik için gelen 55 yaşındaki Orhan Kılınçarslan büyük bir şok yaşadı.
19.10.2023 Gündem
Şehit olan eşi adına dernek kurup; kadınların ve çocukların gönüllü destekçisi oldu
Şehit olan eşi adına dernek kurup; kadınların ve çocukların gönüllü destekçisi oldu İzmir’de oğlu Kıvanç Emir (10) ile yaşayan Özlem Emir (39), 7 yıl önce şehit olan trafik polisi eşi adına 'Sabri Emir Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni kurdu. Hem kadınlara hem çocuklara yardım eli uzatıp, gönüllü destekçileri oldu.
11.10.2023 Gündem
Karşıyaka'nın sembol ismi hayatını kaybetti
Karşıyaka'nın sembol ismi hayatını kaybetti Karşıyaka Spor Kulübü'nün sembol taraftarlarından Mustafa Baykara, son dönemde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 70 yaşında hayatını kaybetti.
27.08.2023 Futbol
Avrupa’nın sesi ücretsiz duyuluyor
Avrupa’nın sesi ücretsiz duyuluyor Avrupa müziğinin yeni ve başarılı seslerinin Türkiye’den müzisyenlerle bir araya geldiği Sound of Europe Festivali, ikinci edisyonuyla müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
13.08.2023 Kültür Sanat
Karşıyaka'da Azat Yeşil dönemi
Karşıyaka'da Azat Yeşil dönemi Karşıyaka Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda Azat Yeşil yeni başkan seçildi. Azat Yeşil tek liste olarak yönetime gelirken, Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki eski yönetim ise mali ve idari olarak ibra edilmedi.
12.08.2023 Kayserispor
İzmir'de yolcu gemisi kıyıya çarptı! O anlar kamerada
İzmir'de yolcu gemisi kıyıya çarptı! O anlar kamerada İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir yolcu gemisi, kıyı bandına sert bir şekilde çarptı.
1.08.2023 Gündem
İzmir'de yolcu gemisinin kıyıya çarpma anı kamerada
İzmir'de yolcu gemisinin kıyıya çarpma anı kamerada İzmir'in Karşıyaka ilçesinde arıza nedeniyle sürüklendiği ve durdurulamadığı iddia edilen bir yolcu gemisi, kıyı bandına sert bir şekilde çarptı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
1.08.2023 Haberler
Nazan Öncel'in adı İzmir'de caddeye verildi
Nazan Öncel'in adı İzmir'de caddeye verildi İzmir Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı ve Yalı Mahalleleri arasındaki sokağa, şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel'in ismini verdi. Caddenin haritasını sosyal medya hesabından paylaşan usta sanatçıyı, Nükhet Duru ve Aylin Aslım tebrik etti.
21.07.2023 Cadde
‘Ellerim Avrupalı ama kalbim Türk'
‘Ellerim Avrupalı ama kalbim Türk' Karsu, Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeki konserinde hem eğlendirdi hem de hüzünlendirdi. Klasik müzik eğitimi alan sanatçı, “Ellerim Avrupalı ama kalbim Türk. Dans ederek parmaklarımı Türk müziğine alıştırdım” dedi.
21.07.2023 Cadde
32 takımın yarıştığı voleybol turnuvasında İzmir elemeleri sona erdi
32 takımın yarıştığı voleybol turnuvasında İzmir elemeleri sona erdi Red Bull Back Line’da İzmir elemeleri 32 takımın katılımıyla gerçekleşti. Her seti kazanan takımın sahasının 1 metre daraldığı organizasyona başvurular devam ediyor.
13.07.2023 Voleybol
İzmir'de arabalı vapur seferleri yeniden başladı
İzmir'de arabalı vapur seferleri yeniden başladı İzmir'de, şiddetli rüzgar sebebiyle iptal edilen Bostanlı ile Üçkuyular hattındaki arabalı vapur seferleri yeniden başladı.
9.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bostanlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.