Boyacı

Boyacı

Son dakika boyacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boyacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boyacı haber sayfamızda...

Boyacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.002 boyacı haberi bulunmuştur.
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu vurguladı.
12.04.2024 Skorer
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ndeki üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu belirterek, merkezde yürütülen faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
12.04.2024 Gündem
Evleri boyayıp muhtarlığı kazandı; seçimden sonra da tulum giyip badanaya devam etti
Evleri boyayıp muhtarlığı kazandı; seçimden sonra da tulum giyip badanaya devam etti Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, mahallesindeki tüm evleri boyama vaadinde bulunan, vücut geliştirme sporcusu ve antrenörü Necati Eren (61), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, mahalle nüfusunun yarısından fazlasının oyunu alarak muhtar seçildi. Seçim öncesi verdiği ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadini yerine getirmeye devam eden Eren’in, seçimden sonraki ilk işi de boyacı tulumlarını giyip mahallenin camisini boyamak oldu.
6.04.2024 Haberler
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI İZLE: Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi saat kaçta, sonuçlar nereden öğrenilecek?
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI İZLE: Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi saat kaçta, sonuçlar nereden öğrenilecek? Sağlık Bakanlığı kura çekimi günü geldi. Elektrikçi, boyacı ve sıhhi tesisatçı gibi pozisyonlarda Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı yapacak. İşçi alımı kura çekimi canlı yayında gerçekleştiriliyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayını nasıl izlenir, sonuçlara nereden bakılacak 2024?
4.04.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI 2024: 📌 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçlarına nereden bakılır, ne zaman açıklanacak?
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI 2024: 📌 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçlarına nereden bakılır, ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura çekimi bugün başladı. Sağlık Bakanlığı farklı pozisyonlarda 8 bin işçi alımı gerçekleştirecek. Elektrikçi, boyacı ve sıhhi tesisatçı gibi alanlarda yapılacak olan kura çekimi canlı yayında gerçekleştiriliyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçlar hangi gün belli olacak 2024?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Usta işi’ kadınların
‘Usta işi’ kadınların Bianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, 2021’de piyasaya sürdükleri Bianca Stella’da kadın usta ve kadın girişimci sayısının her geçen gün arttığını söyledi.
2.04.2024 Kobi
650 yıllık sarnıçta biriken yağmur suyundan vazgeçemiyor
650 yıllık sarnıçta biriken yağmur suyundan vazgeçemiyor Antalya'da evindeki 650 yıllık sarnıçta biriken yağmur suyunu içerek büyüyen 80 yaşındaki Emine Gülay Çakın, yaşlı bakım merkezinde de yağmur suyundan kopamıyor. Çocuklarının zaman zaman getirdiği sarnıçtaki suyu överek anlatan Çakın, "O suya alışkınım. Çok farklı tadı var. Tarif edilemeyecek kadar güzel. Çayı güzel, kahvesi köpüklü olur" dedi.
24.03.2024 Haberler
Tam 650 yıllık: Tadı tarif edilemeyecek kadar güzel
Tam 650 yıllık: Tadı tarif edilemeyecek kadar güzel Antalya'da evindeki 650 yıllık sarnıçta biriken yağmur suyunu içerek büyüyen 80 yaşındaki Emine Gülay Çakın, yaşlı bakım merkezinde de yağmur suyundan kopamıyor. Çocuklarının zaman zaman getirdiği sarnıçtaki suyu överek anlatan Çakın, "O suya alışkınım. Çok farklı tadı var. Tarif edilemeyecek kadar güzel. Çayı güzel, kahvesi köpüklü olur" dedi.
24.03.2024 Gündem
Depremde 35 kişiye mezar olmuştu! Ezgi Apartmanı davasında acılı anne konuştu
Depremde 35 kişiye mezar olmuştu! Ezgi Apartmanı davasında acılı anne konuştu Kahramanmaraş’ta depremin ilk saniyelerinde yıkılarak 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı ile ilgili zemin kattaki pastane işletmecileri firari Sami Kervancıoğlu (58) ve Mustafa Pekel (48) ile pastanenin tutuklu iç mekan tasarımcısı Ertan Danacı’nın (52) 876 yıl 6’şar aya kadar, tutuklu fenni mesul Mehmet Tekin’in (60) ve tutuksuz müteahhit Yakup Aktaş’ın (82) 22,5 yıl hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.
29.02.2024 Gündem
Sanayideki ara eleman sorunu çözüldü: Kadının yapamayacağı iş yok!
Sanayideki ara eleman sorunu çözüldü: Kadının yapamayacağı iş yok! Antalya’da birçok iş kolunda ara eleman sorununa çözüm için geliştirilen ‘Sanayide Kadın Eli’ projesi sonuç vermeye başladı.
29.02.2024 Ekonomi
Sabah babasıyla boya yapıyor, akşam üniversite sınavına hazırlanıyor! Hayalindeki meslek...
Sabah babasıyla boya yapıyor, akşam üniversite sınavına hazırlanıyor! Hayalindeki meslek... Aksaray’da yaşayan ve babası Ahmet Mayacı (45) ile boyacılık yapan Esra Mayacı (19) aynı zamanda üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Esra Mayacı, ''Akşam evde üniversiteye hazırlanıyorum. Ben okuyup mimar olmak istiyorum ‘dedi.
29.02.2024 Çocuk
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim Bursa'da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. İlginç vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkanlardan biri de Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı, vücut geliştirme sporcusu ve antrenörü olan Necati Eren (61), ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadi için 250 haneli 420 nüfuslu mahallenin, boyasız olan evlerini tek tek boyamaya başladı. Kendi imkanlarıyla tedarik ettiği boyalarla mahalle halkının evlerinin, dış cephelerini boyayan Eren, “Seçilirsem bu çalışmalara devam edeceğim. Kazanamazsam, helali hoş olsun” dedi.
24.02.2024 Haberler
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim Bursa'da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. İlginç vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkanlardan biri de Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı, vücut geliştirme sporcusu ve antrenörü olan Necati Eren...
24.02.2024 Gündem
İnşaat ustası karaborsada: 50 bin TL maaş var, eleman yok
İnşaat ustası karaborsada: 50 bin TL maaş var, eleman yok İnşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı gün geçtikçe büyürken, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, işçilerin aylık ücretlerinin 50 bin TL'yi aştığını, sektörde eleman sıkıntısı yaşandığını söyledi.
12.02.2024 Ekonomi
Oyuncu Ali Burak Ceylan ailesini köşke yerleştirmişti! Depremzede öğretmen gözyaşları içinde anlattı
Oyuncu Ali Burak Ceylan ailesini köşke yerleştirmişti! Depremzede öğretmen gözyaşları içinde anlattı Muhammed Irmak isimli bir öğretmen, 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden önce İstanbul'da oyuncu Ali Burak Ceylan'ın cüzdanını bulmuştu. Ceylan'ın, cüzdanını teslim eden Irmak ve ailesine yardım ettiği ortaya çıkmıştı. Depremzede öğretmen katıldığı canlı yayında olayı anlattı. Muhammet Irmak'ın açıklamalarının ardından Ali Burak Ceylan da sessizliğini sosyal medya hesabında bozdu.
6.02.2024 Magazin
Eve gelen boyacı tarafından istismara uğradığını söyledi! 'Kızım sürekli yalan söyler'
Eve gelen boyacı tarafından istismara uğradığını söyledi! 'Kızım sürekli yalan söyler' Kocaeli'de 13 yaşındaki kız çocuğunun eve gelen boya ustası tarafından istismar edildiği iddiası mahkemeye taşındı. Kız çocuğu sanıktan şikayetçi oldu, annesi ise olmadı. Kızının sürekli yalan söylediğini ifade eden anne, "Kızım evleneceğim adama da sulu davranıyordu" dedi. Sanık, delil yetersizliğinden beraat etti.
2.02.2024 Gündem
DNA testi sonuçlandı, ceset baldıza ait çıktı: Kızımdan ve damadımdan şikayetçiyim!
DNA testi sonuçlandı, ceset baldıza ait çıktı: Kızımdan ve damadımdan şikayetçiyim! Antalya’da Zeynel Boyacı tarafından öldürüldükten sonra boş araziye gömülen cesedin, katil zanlısının baldızına ait olduğu DNA testi ile netleşti.
29.01.2024 Gündem
Kayıp olarak aranırken cesedi bulunmuştu... Son yolculuğuna uğurlandı
Kayıp olarak aranırken cesedi bulunmuştu... Son yolculuğuna uğurlandı Antalya'da kayıp olarak aranırken arkadaşı Zeynel Boyacı (33) tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan motokurye Ali Diken'nin (32) cenazesi memleketi Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde toprağa verildi.
27.01.2024 Gündem
Çifte cinayette şok detaylar! Kuryeyi boğarak, baldızını döverek öldürdü
Çifte cinayette şok detaylar! Kuryeyi boğarak, baldızını döverek öldürdü Antalya'da motokurye Ali Diken (32) ile baldızı Zeynep Ece Aksay'ı (26) öldürüp gömdüğünü itiraf eden Zeynel Boyacı (33), suç ortağı olduğu değerlendirilen eşi İ.B. ve arkadaşı M.Ç. ile adliyeye sevk edildi. Öte yandan iki cinayetin korkunç detayları ortaya çıktı.
26.01.2024 Haberler
Çifte cinayette şok detaylar! Kuryeyi boğarak, baldızını döverek öldürdü
Çifte cinayette şok detaylar! Kuryeyi boğarak, baldızını döverek öldürdü Antalya'da motokurye Ali Diken (32) ile baldızı Zeynep Ece Aksay'ı (26) öldürüp gömdüğünü itiraf eden Zeynel Boyacı (33), suç ortağı olduğu değerlendirilen eşi İ.B. ve arkadaşı M.Ç. ile adliyeye sevk edildi. Öte yandan iki cinayetin korkunç detayları ortaya çıktı.
26.01.2024 Gündem
Arkadaşını ve baldızını öldürüp aynı yere gömmüş! Dehşete düşüren olayda 3'üncü ceset alarmı
Arkadaşını ve baldızını öldürüp aynı yere gömmüş! Dehşete düşüren olayda 3'üncü ceset alarmı Antalya’da polis ekipleri, Zeynel Boyacı (33) tarafından öldürülen motokurye Ali Diken (32) ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ın (26) cesetlerinin bulunduğu alanda, 3'üncü ceset olma ihtimaline karşı arama yaptı.
25.01.2024 Haberler
Arkadaşını ve baldızını öldürüp aynı yere gömmüş! Dehşete düşüren olayda 3'üncü ceset alarmı
Arkadaşını ve baldızını öldürüp aynı yere gömmüş! Dehşete düşüren olayda 3'üncü ceset alarmı Antalya’da polis ekipleri, Zeynel Boyacı (33) tarafından öldürülen motokurye Ali Diken (32) ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ın (26) cesetlerinin bulunduğu alanda, 3'üncü ceset olma ihtimaline karşı arama yaptı.
25.01.2024 Gündem
Ali Diken'in cesedi toprağa gömülü halde bulundu
Ali Diken'in cesedi toprağa gömülü halde bulundu Bir televizyon kanalında gözaltına alınan şüphelinin gösterdiği arazide yapılan aramada 36 gündür kayıp olan kuryenin cesedine ulaşıldı.
24.01.2024 Gündem
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Boyacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.