Bulantı

Bulantı

Son dakika bulantı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bulantı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bulantı haber sayfamızda...

Bulantı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.357 bulantı haberi bulunmuştur.
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son Fazla kilolarından kurtulmak isteyen ve özel bir diyet uyguladığı belirtilen kadın evinde beyin kanaması geçirdi. Hastanede hayatını yitiren kadının yediği besinler sebebiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Dünya
Vitamin takviyeleri ölüme bile götürüyor! İlk belirtileri bulantı, kusma ve ishal
Vitamin takviyeleri ölüme bile götürüyor! İlk belirtileri bulantı, kusma ve ishal Takviye almak, vitamin ve mineral kullanmak sağlıklı yaşam tercihleri olanlar için adeta bir alışkanlık haline geldi. Günümüzde birçok insan kan değerlerine bakmadan takviye alıyor. Ancak belli vitamin ve mineraller gerektiğinden fazla alındığında sonuçları mide rahatsızlığından çok daha ciddi olabilir.
12.04.2024 Genel Sağlık
Bir anda felç geçirdi, yüzde 80 görme kaybı yaşadı! 1,5 yıl sonra inanılmaz değişim
Bir anda felç geçirdi, yüzde 80 görme kaybı yaşadı! 1,5 yıl sonra inanılmaz değişim Muğla’da yaşayan ve sanayide fırın boya ustası olarak çalışan Necip Yıldız (23), belden aşağısının felç olduğu, yüzde 80 görme kaybı yaşadığı bir tür santral sinir sistemi hastalığı olan ve tanı konulması çok güç Nöromyelitis Optiko'yu, kortizon ve fizik tedavisiyle yaklaşık 1,5 yılda yendi.
12.04.2024 Gündem
MS hastası Furkan, erken tanı sayesinde kayıplarından kurtuldu
MS hastası Furkan, erken tanı sayesinde kayıplarından kurtuldu İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi'ye (25) 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. MS ile yaşamayı öğrenen ve koruyucu tedavilerini aksatmayan Lastikçi, erken tanının önemine dikkati çekip, "Farkındalık olursa geç tanının önüne geçeriz. 2,5 aylık dönemin ardından polikliniğe hemen geldim. Böylece erken tanı oldu. Süreyi aşsaydım güç ve görme kayıplarım artardı. Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Haberler
Erken teşhisle hayatım kurtuldu: 'Serdar Ortaç hastalığı' denildiğinde herkes biliyor
Erken teşhisle hayatım kurtuldu: 'Serdar Ortaç hastalığı' denildiğinde herkes biliyor İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi'ye (25) 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu.
10.04.2024 Gündem
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var'
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var' Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir’deki evinde rahatsızlanıp, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, 72 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
9.04.2024 Cadde
Nuri Alço'nun durumuna ilişkin açıklama: Hayati tehlikesi görünmüyor
Nuri Alço'nun durumuna ilişkin açıklama: Hayati tehlikesi görünmüyor Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço'nun tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü belirterek, "Şu aşamada hayati tehlikesi görünmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor, morali çok iyiydi" dedi.
9.04.2024 Magazin
Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama
Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Türk sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca açıklama yaptı.
8.04.2024 Cadde
Nuri Alço'nun son durumu! Eşi Burcu Alço'dan yeni açıklama
Nuri Alço'nun son durumu! Eşi Burcu Alço'dan yeni açıklama Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Türk sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
7.04.2024 Cadde
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu Nuri Alço, bayram tatili için gittiği memleketi Eskişehir’de hastaneye kaldırıldı. Eşi Burcu Alço açıklama yaptı.
6.04.2024 Cadde
Mide bulantısını dakikalar içinde kesiyor! Her evde bulunan doğal çözümler
Mide bulantısını dakikalar içinde kesiyor! Her evde bulunan doğal çözümler Mide bulantısından şikâyetçiyseniz haberimizdeki öneriler tam da size göre. Doğal ve sağlıklı çözümler mide bulantınızı geçirip, sağlığınızı destekleyecek. Detaylar haberimizde!
24.03.2024 Genel Sağlık
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir Vitaminlerin sağlıklı bir beden için takviye olarak alındığı düşünülür. Ancak yaygın olarak kabul gören bu düşüncenin aksine vitaminler sağlıklı bir bedenin ana maddesidir. Bu nedenle eksikliğinin de fazlalığının da dikkate alınması gerektiğini söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ece Yiğit Gençer, göz ardı edilen büyük tehlikeyi anlattı.
16.03.2024 Genel Sağlık
Nehir değil  ‘atık kanalı’
Nehir değil ‘atık kanalı’ Marmara Bölgesi’nin Karadeniz kıyılarındaki Yıldız Dağları’ndan doğup 283 km yol katederek Meriç Nehri ile birleştikten sonra Ege Denizi’ne dökülen Ergene Nehri, kimyasal ve evsel atıklar nedeniyle yıllardır kirli akıyor.
13.03.2024 Gündem
A’dan Z’ye migren hakkında her şey
A’dan Z’ye migren hakkında her şey Dünya nüfusunun yüzde 14’ünün migren hastası olduğu biliniyor. Her 5 kişiden biri baş ağrıları ve bu ağrılara eşlik eden sıkıntılarla mücadele ediyor. Toplumumuzda özellikle 30-50 yaş arasındaki kişileri etkileyen migren ile ilgili bilinmesi gerekenleri konuştuk...
17.02.2024 Pazar
Elektronik sigara kullananlar dikkat: Akciğer hastalığına neden oluyor! Elektronik sigara hastalığı EVALI nedir, belirtileri nelerdir?
Elektronik sigara kullananlar dikkat: Akciğer hastalığına neden oluyor! Elektronik sigara hastalığı EVALI nedir, belirtileri nelerdir? Elektronik sigara kullanımına bağlı akciğer hastalığı tanımlandı. İlk olarak 17 yaşında Amerikalı bir öğrencide tespit edilen EVALI hastalığı son dönemlerde ülkemizde de görülmeye başlandı. 2019'un başlarında, ABD'de birçok insanın ani olarak ciddi solunum problemleri yaşamasıyla birlikte ortaya çıkan hastalık hakkında "Elektronik sigara hastalığı EVALI nedir, belirtileri nelerdir?" soruları gündeme geldi. İşte detaylar…
8.02.2024 Bilgi Rehberi
Hazırlaması 5 dakika sürüyor! Mide bulantısından kurtulmak hiç de zor değil
Hazırlaması 5 dakika sürüyor! Mide bulantısından kurtulmak hiç de zor değil Mide bulantısı günlük hayatta pek çok kişinin yaşadığı bir sorun. Heyecan, stres, mideyi rahatsız eden yiyecekler ya da zehirlenmeler berbat bir bulantıya sebep olabiliyor. Peki, bu rahatsız edici bulantılardan kurtulmanı kolay ve doğal bir yolu var mı? Aradığınız cevaplar haberimizde!
1.02.2024 Genel Sağlık
Özellikle Covid-19 geçirenlerde görülüyor: Kalp krizini taklit eden hastalığa yakalandı
Özellikle Covid-19 geçirenlerde görülüyor: Kalp krizini taklit eden hastalığa yakalandı İzmir'de ani gelişen ve şiddetlenerek süren göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran ve kalp krizi geçirdiği şüphesi üzerinde durulan Mete Karan'a (17), bölgesel miyokardit (kalp kası iltihabı) teşhisi konuldu. Doç. Dr. Önder Doksöz, özellikle geçirilmiş grip, Covid-19 gibi viral hastalıklar sonrasında kalp krizini taklit eden belirti ve bulguların görülebildiğini, literatürde bildirilmiş 6 vaka bulunduğunu, Mete'nin 7'nci vaka olduğunu söyledi.
24.01.2024 Haberler
Özellikle Covid-19 geçirenlerde görülüyor: Kalp krizini taklit eden hastalığa yakalandı
Özellikle Covid-19 geçirenlerde görülüyor: Kalp krizini taklit eden hastalığa yakalandı İzmir'de ani gelişen ve şiddetlenerek süren göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran ve kalp krizi geçirdiği şüphesi üzerinde durulan Mete Karan'a (17), bölgesel miyokardit (kalp kası iltihabı) teşhisi konuldu. Doç. Dr. Önder Doksöz, özellikle geçirilmiş grip, Covid-19 gibi viral hastalıklar sonrasında kalp krizini taklit eden belirti ve bulguların görülebildiğini, literatürde bildirilmiş 6 vaka bulunduğunu, Mete'nin 7'nci vaka olduğunu söyledi.
24.01.2024 Gündem
Hastanelerde yoğunluk hızla artıyor! Prof. Dr. Tevfik Özlü'den açıklama geldi
Hastanelerde yoğunluk hızla artıyor! Prof. Dr. Tevfik Özlü'den açıklama geldi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, şu sıralarda hem polikliniklere hem de acil servislere viral solunum yolu enfeksiyonu ile başvuran hasta sayısında ciddi artış olduğunu belirterek, “'Nezledir, griptir geçer’ denilir ve zatürree atlanırsa sonuç üzücü olabilir.
19.01.2024 Gündem
Uzmanlardan 3'lü salgın" açıklaması! Yoğun bakıma yatırılan hastalar var
Uzmanlardan 3'lü salgın" açıklaması! Yoğun bakıma yatırılan hastalar var Son dönemde artan üst solunum yolu enfeksiyonlarına ilişkin konuşan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neşe Saltoğlu 3’lü bir salgın yaşandığını belirterek uyarılarda bulundu.
17.01.2024 Gündem
Prof. Dr. Aydın: Çay kaşığının ucundaki küçük bir miktar bile 70 kiloluk birini öldürebilir
Prof. Dr. Aydın: Çay kaşığının ucundaki küçük bir miktar bile 70 kiloluk birini öldürebilir Hatay'ın İskenderun ilçesinde geçtiğimiz gün balon balığı yiyen 7 kişilik aile zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Zehirlenen ailedeki 1 kişi ise entübe edilmişti. Balon balığı zehirlenmelerine ilişkin açıklamalarda bulunan ve zehirlenme sonrasında alınacak önlemlere ilişkin bilgi veren Prof. Dr. Ahmet Aydın, “Bir miligram yani çay kaşığının ucundaki küçük bir miktar kadar zehir bile 70 kilogram olan bir yetişkini öldürebilir” dedi.
5.01.2024 Haberler
Prof. Dr. Aydın: Çay kaşığının ucundaki küçük bir miktar bile 70 kiloluk birini öldürebilir
Prof. Dr. Aydın: Çay kaşığının ucundaki küçük bir miktar bile 70 kiloluk birini öldürebilir Hatay'ın İskenderun ilçesinde geçtiğimiz gün balon balığı yiyen 7 kişilik aile zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Zehirlenen ailedeki 1 kişi ise entübe edilmişti. Balon balığı zehirlenmelerine ilişkin açıklamalarda bulunan ve zehirlenme sonrasında alınacak önlemlere ilişkin bilgi veren Prof. Dr. Ahmet Aydın, “Bir miligram yani çay kaşığının ucundaki küçük bir miktar kadar zehir bile 70 kilogram olan bir yetişkini öldürebilir” dedi.
5.01.2024 Gündem
Ordu'da sahte içki can aldı
Ordu'da sahte içki can aldı Ordu’nun Fatsa ilçesinde sahte içkiden zehirlendiği şüphesi ile hastaneye kaldırılan Cemil Can (49), hayatını kaybetti.
4.01.2024 Gündem
Balon balığı faciası: 7 kişiden 1'i entübe edildi
Balon balığı faciası: 7 kişiden 1'i entübe edildi Hatay'ın İskenderun ilçesinde balon balığı yiyen 7 kişilik aileden Müfit Arslan (58) entübe edildi, 2'si çocuk 6 kişinin tedavisi sürüyor.
3.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Bulantı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.