Bulut Duman

Bulut Duman

Son dakika Bulut duman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bulut duman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bulut duman haber sayfamızda...

Bulut Duman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 182 bulut duman haberi bulunmuştur.
Şarkıcı Bulut Duman hakkında 'zorla getirme' kararı!
Şarkıcı Bulut Duman hakkında 'zorla getirme' kararı! Kadıköy'de iki yaşındaki çocuğuna başka bir erkek tarafından cinsel istismarda bulunulması için azmettirdiği iddiasıyla hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan en az 27 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan şarkıcı Bulut Duman (31) hakkında duruşmaya gelmediği gerekçesiyle zorla getirme kararı çıkarıldı.
13.10.2021 Cadde
Mersin'de drone petrol tankına çarptı, patlama meydana geldi
Mersin'de drone petrol tankına çarptı, patlama meydana geldi Mersin'in Akdeniz ilçesindeki bir petrol depolama tesisinin boş tankında patlama oldu. Bölgeye özel harekat ve çevik kuvvet polisleri sevk edilirken patlamanın tanka çarpan dronedan kaynaklandığı belirtildi.
10.08.2021 Gündem
Son dakika... Şarkıcı Bulut Duman'a mide bulandıran suçlama! Dava açıldı
Son dakika... Şarkıcı Bulut Duman'a mide bulandıran suçlama! Dava açıldı Gelen son dakika haberine göre; Kadıköy'de evlat edindiği 2 yaşındaki çocuğuna başka bir erkek tarafından cinsel istismarda bulunulması için azmettirdiği iddia edilen şarkıcı Bulut Duman hakkında "Çocuğun cinsel istismarına azmettirme" suçundan 27 yıldan az olmamak şartıyla hapis cezası istemiyle dava açıldı. Hazırlanan iddianamede Duman'ın suçu işlediğine dair yeterli şüphe oluştuğu öne sürüldü.
10.08.2021 Gündem
Şarkıcı Bulut Duman'ın vurulması olayında flaş gelişme
Şarkıcı Bulut Duman'ın vurulması olayında flaş gelişme Kadıköy'de şarkıcı Bulut Duman'ı silahla bacağından yaralayan şüphelilerin silah zoruyla bindiği araçta bulunan Yunus Ç., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Yunus Ç., ifadesinde tesadüfen olay yerinde olduğunu, silah sesi sonrası bir kişinin silah zoruyla araca bindiğini, polislerin aracı durdurması ile gözaltına alındığını söyledi.
17.11.2020 Gündem
Şarkıcı Duman hakkında "Çocuğun nitelikli cinsel istismarından tutuklama" istendiği ortaya çıktı
Şarkıcı Duman hakkında "Çocuğun nitelikli cinsel istismarından tutuklama" istendiği ortaya çıktı Dün Kadıköy’de iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Bulut Duman (30) ile ilgili çok çarpıcı bir son dakika soruşturmasının olduğu ortaya çıktı. Savcı, 13 Kasım’da gözaltına alınan Duman’ın ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan tutuklanmasını istedi. Mahkeme, Duman’ı haftada üç gün imza verme şartı ile serbest bıraktı. Soruşturmanın başlatılmasına neden olan bir kişinin ifadesi ise tüyler ürpertici.
17.11.2020 Gündem
Şarkıcı Bulut Duman'la ilgili mide bulandıran iddia!
Şarkıcı Bulut Duman'la ilgili mide bulandıran iddia! Dün Kadıköy’de, iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Bulut Duman (30) ile ilgili çok çarpıcı bir son dakika soruşturmasının olduğu ortaya çıktı. Savcı, 13 Kasım’da gözaltına alınan Duman’ın, ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan tutuklanmasını istedi. Mahkeme, Duman’ı, haftada üç gün imza verme şartı ile serbest bıraktı. Soruşturmanın başlatılmasına neden olan bir kişinin ifadesi ise tüyler ürpertici.
18.11.2020 Gündem
Şarkıcı Bulut Duman'ı silahla yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi
Şarkıcı Bulut Duman'ı silahla yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi İstanbul Kadıköy'de şarkıcı Bulut Duman'ı silahla vurarak bacağından yaralayan Yunus Ç. adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan 3 şüpheliden Recep E. serbest kalırken, diğer şüpheli İlhan Atakan E.'nin saldırı anında kendisini vurduğu ve hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
17.11.2020 Gündem
Bulut Duman'a silahlı saldırı cep telefonu kamerasında
Bulut Duman'a silahlı saldırı cep telefonu kamerasında Akşam saatlerinde Kadıköy Fikirtepe'de silahlı saldırıya uğrayan Bulut Duman’ın olay yerindeki görüntüleri cep telefonlarına yansıdı.
17.11.2020 Haberler
Son dakika... Bulut Duman'a silahlı saldırı cep telefonu kamerasında
Son dakika... Bulut Duman'a silahlı saldırı cep telefonu kamerasında Akşam saatlerinde Kadıköy Fikirtepe'de silahlı saldırıya uğrayan Bulut Duman’ın olay yerindeki görüntüleri cep telefonlarına yansıdı.
17.11.2020 Gündem
Son dakika... Şarkıcı Bulut Duman'a saldırıda yeni görüntüler
Son dakika... Şarkıcı Bulut Duman'a saldırıda yeni görüntüler Şarkıcı Bulut Duman Kadıköy'de silahlı saldırıya uğradı. Son dakika gelen habere göre, Duman'ın saldırıda yaralandığı bildirildi. Öte yandan saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
17.11.2020 Gündem
Kadıköy'de şarkıcıya silahlı saldırı; olay anı kamerada
Kadıköy'de şarkıcıya silahlı saldırı; olay anı kamerada Şarkıcı Bulut Duman Kadıköy'de silahlı saldırı sonucu yaralandı.
16.11.2020 Haberler
Bulut Duman kimdir, kaç yaşında? İşte Bulut Duman biyografisi
Bulut Duman kimdir, kaç yaşında? İşte Bulut Duman biyografisi Gelen son dakika haberine göre Kadıköy'de silahlı saldırıya uğrayan Şarkıcı Bulut Duman'ın vurulduğunun duyulmasının ardından genç ismi tanımayan vatandaşlar Bulut Duman kimdir, kaç yaşında sorularına yanıt aramaya devam ediyor. Bir dönem estetik iddiaları ile gündeme gelen Bulut Duman katıldığı programda estetik yaptırdığına dair iddiaları reddetmemiş hatta belli olmuyorsa ne mutlu yapana açıklaamsında bulunmuştu. İşte Bulut Duman hakkında merak edilenler...
16.11.2020 Cadde
Son dakika... Şarkıcı Bulut Duman'a Kadıköy'de silahlı saldırı
Son dakika... Şarkıcı Bulut Duman'a Kadıköy'de silahlı saldırı Şarkıcı Bulut Duman Kadıköy'de silahlı saldırıya uğradı. Son dakika gelen habere göre, Duman'ın saldırıda yaralandığı bildirildi. Öte yandan saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
16.11.2020 Gündem
Son dakika... Şarkıcı Bulut Duman'a Kadıköy'de silahlı saldırı
Son dakika... Şarkıcı Bulut Duman'a Kadıköy'de silahlı saldırı Gelen son dakika haberine göre; Şarkıcı Bulut Duman, Fikirtepe'de 3 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlardan biri Duman'ı bacağından vurdu. Duman yaralı olarak hastaneye kaldırılırken saldırganlar gözaltına alındı. Bu arada saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
16.11.2020 Gündem
Bulut Duman: Kandırıldım
Bulut Duman: Kandırıldım Bir dönem Ricky Martin'e benzemeye çalıştığı için 19 yaşında 19 estetik geçirdiği iddia edilen  Bulut Duman, Seyhan Müzik etiketiyle yeni single çalışması, 'Tey Tey'i müzikseverler ile buluşturdu.
9.10.2017 Cadde
Bu akşam sahnede
Bu akşam sahnede Bulut Duman, bu akşam Meydan  AVM’de hayranlarıyla buluşacak.
12.08.2016 Cadde
‘Bulut’un Evi’ başlıyor
‘Bulut’un Evi’ başlıyor Bulut Duman, müzisyen ve yönetmen kimliğine televizyon programcılığını da kattı.
23.07.2016 Cadde
Bulut Duman’dan iddialı single
Bulut Duman’dan iddialı single Bulut Duman, geçen yıl müzikseverler ile buluşturduğu ‘İki Aşık İki Düşman’’ adlı albümün ardından üç şarkılık ‘Bulutistan’ adlı maxi single ile iddialı.
1.06.2016 Cadde
'Diğerleri gibi korkak değilim'
'Diğerleri gibi korkak değilim' ‘İki Aşık İki Düşman’ adlı albüm çıkaran Bulut Duman, “Bu dönemde 18 şarkılık albüm yaptığıma ben bile inanmakta zorlanıyorum. Sanırım diğerleri gibi korkak değilim” dedi
16.10.2015 Cadde
Küllü müneccim kezzap!
Küllü müneccim kezzap! Nostradamus yine moda. Müneccimlik sanki herkesin hamuruna işlemiş. Fala inanma falsız da kalma diyerek buyur ola testusa...
3.01.2004 Pazar
Küllü müneccim kezzap!
Küllü müneccim kezzap! Nostradamus yine moda. Müneccimlik sanki herkesin hamuruna işlemiş. Fala inanma falsız da kalma diyerek buyur ola testusa...
3.01.2004 Pazar
Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı sona erdi
Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı sona erdi Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı, 200’e yakın sporcunun katılımıyla tamamlandı.
21.01.2024 Diğer
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber!
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber! Son dakika haberi... Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Peki, Ayla Algan kimdir, neden öldü? İşte Ayla Algan biyografisi…
5.01.2024 Bilgi Rehberi
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Bulut Duman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.