Büyükçekmece

Büyükçekmece

Son dakika büyükçekmece haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan büyükçekmece gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan büyükçekmece haber sayfamızda...

Büyükçekmece

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.608 büyükçekmece haberi bulunmuştur.
Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde görüldü! Gökyüzünde ilginç an
Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde görüldü! Gökyüzünde ilginç an İstanbul’da etkili olan yağmurun ardından ortaya çıkan Raf bulutu (shelf cloud) gün batımı sırasında havadan çekilen görüntülerde ilginç manzaralar ortaya çıkarttı. Gün batımı, raf bulutu ve yıldırım ise aynı anda tek karede görüntülere yansıdı.
6.05.2024 Gündem
Kiralık lüks villada sır ölüm! 17 yaşındaki gencin cesedi havuzda bulundu
Kiralık lüks villada sır ölüm! 17 yaşındaki gencin cesedi havuzda bulundu Büyükçekmece’de haftalık kiralık lüks bir villada 17 yaşındaki Mervan İpek arkadaşları eğlenirken iddiaya göre havuza düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli ölümün arkasındaki sır perdesinin polis tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.
5.05.2024 Gündem
Büyükçekmece'de feci kaza! Otomobil TIR'ın altına girdi, 1 kişi hayatını kaybetti
Büyükçekmece'de feci kaza! Otomobil TIR'ın altına girdi, 1 kişi hayatını kaybetti Büyükçekmece’de gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil, seyir halindeki TIR'ın altına girdi. Kazada araç içerisinde sıkışan 1 kişi hayatını kaybederken TIR'ın ve kaza yapan aracın sürücüleri ise yaralandı.
4.05.2024 Gündem
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80’e ulaştı
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80’e ulaştı İstanbul'da haftanın son günü yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı.
3.05.2024 Haberler
Hiç tanımadığı kişiyi öldürdü! İstanbul'daki cinayette korkunç detaylar
Hiç tanımadığı kişiyi öldürdü! İstanbul'daki cinayette korkunç detaylar Büyükçekmece'de peşine takıldığı 50 yaşındaki Yıldıray Koç'u girdiği karanlık sokakta komando bıçağıyla öldüren şüpheli Azad M. yakalanırken olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.
2.05.2024 Gündem
‘Yeni doğan bebek’ vurgununda yeni gelişme
‘Yeni doğan bebek’ vurgununda yeni gelişme Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma çerçevesinde, aralarında 14 doktor, 17 hemşire ve 8 sağlık çalışanının olduğu 300 kişilik şebeke operasyonla çökertilmişti. Şebekeye üyelerinden 14 kişi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.04.2024 Gündem
Büyükçekmece’de sır cinayet
Büyükçekmece’de sır cinayet Büyükçekmece'de aldığı bıçak darbesinin ardından dakikalarca yürüyen şahıs hayatını kaybetti. Olayın failleri ve nedeni henüz belirlenemezken, şahsın yerde yattığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
28.04.2024 Haberler
Sır cinayet! Aldığı bıçak darbesinin ardından dakikalarca yürüdü
Sır cinayet! Aldığı bıçak darbesinin ardından dakikalarca yürüdü Büyükçekmece'de aldığı bıçak darbesinin ardından dakikalarca yürüyen şahıs hayatını kaybetti. Olayın failleri ve nedeni henüz belirlenemdi. Şahsın yerde yattığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
28.04.2024 Gündem
‘Gizli’ hazinelere dünya da hayran
‘Gizli’ hazinelere dünya da hayran CNN International, Şerefiye Sarnıcı, Dara Sarnıcı, Göbeklitepe, Derinkuyu, Rumeli Han, Sancaklar Camii ve Yeraltı Camii’ni “Türkiye’nin altında saklı harika yapılar” diye tanıttı.
28.04.2024 Gündem
‘Yenidoğan’ vurgunu! 300 kişilik şebeke çökertildi
‘Yenidoğan’ vurgunu! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
6 hastanede arama! 14 doktor ve 17 hemşireye 'yenidoğan' gözaltısı
6 hastanede arama! 14 doktor ve 17 hemşireye 'yenidoğan' gözaltısı İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 6 hastanede arama yapıldığı öğrenilirken 102 sayfa usulsüz tıbbi işlemlere ilişkin doküman ele geçirildi.
27.04.2024 Gündem
Duruşması ertelendi
Duruşması ertelendi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde “ihaleye fesat karıştırdığı” iddiasıyla 3 yıldan 7 yıla kadar hapis talebi ve “siyasi yasak” yargılandığı davanın dün Büyükçekmece Adliyesi’nde görülmesine devam edildi.
26.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kamunun 250 bin lira zarara uğratıldığı iddiasıyla 'İhaleye fesat karıştırma' suçundan 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava 31 Mayıs'a ertelendi.
25.04.2024 Gündem
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı Büyükçekmece’de halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay saniye saniye kameralara yansıdı.
23.04.2024 Haberler
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı Büyükçekmece’de halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay saniye saniye kameralara yansıdı.
23.04.2024 Gündem
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da cumartesi günü etkili olan sağanak yağışın ardından barajlardaki doluluk oranı yüzde 83.1'e yükseldi.
22.04.2024 Gündem
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı Büyükçekmece'de yağışlı hava nedeniyle yoldan çıkan İETT otobüsü, bariyerlere çarptı. Kazada, 1 kişi hafif yaralanırken trafiğe kapatılan yol otobüsün kaldırılmasının ardından normale döndü.
19.04.2024 Haberler
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı Büyükçekmece'de yağışlı hava nedeniyle yoldan çıkan İETT otobüsü, bariyerlere çarptı. Kazada, 1 kişi hafif yaralanırken trafiğe kapatılan yol otobüsün kaldırılmasının ardından normale döndü.
19.04.2024 Gündem
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı...
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı... Büyükçekmece'de TIR'a çarpmamak için ani manevra yapan otomobil göle uçtu. Otomobil sürücüsü kazada hayatını kaybetti. Otomobil yapılan incelemelerin ardından çekici yardımıyla gölden çıkarıldı.
16.04.2024 Gündem
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım!
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım! Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. ve 14 sanık hakkında hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Onvo Büyükçekmece, TOFAŞ deplasmanında galip!
Onvo Büyükçekmece, TOFAŞ deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Onvo Büyükçekmece, TOFAŞ'ı deplasmanda 94-73 mağlup etti.
GAZİOSMANPAŞA SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İstanbul Gaziosmanpaşa Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
GAZİOSMANPAŞA SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İstanbul Gaziosmanpaşa Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İstanbul Gaziosmanpaşa Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Gaziosmanpaşa ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İstanbul Gaziosmanpaşa Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
BÜYÜKÇEKMECE SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İstanbul Büyükçekmece Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
BÜYÜKÇEKMECE SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İstanbul Büyükçekmece Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İstanbul Büyükçekmece Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Büyükçekmece ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İstanbul Büyükçekmece Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 7 kez üst üste kazandı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 7 kez üst üste kazandı CHP’nin Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 48,04’ünü alarak 7'nci kez seçildi.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyükçekmece ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.