Çadır Kent

Çadır Kent

Son dakika çadır kent haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çadır kent gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çadır kent haber sayfamızda...

Çadır Kent

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.004 çadır kent haberi bulunmuştur.
AFAD'dan Hakkari'de deprem hazırlığı; konteyner ve çadır gönderildi
AFAD'dan Hakkari'de deprem hazırlığı; konteyner ve çadır gönderildi AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), olası Hakkari depremi için hazırlıklara başladı. Planlama kapsamında Hakkari kent merkezine ve Yüksekova ilçesine 1000'er, Şemdinli'ye 500 konteyner ile kent geneli için 10 bin çadır gönderilecek. Bu kapsamda gönderilen 200 konteyner ise Şemdinli ilçesinde belirlenen alana yerleştirildi. Hakkari'nin birinci derece deprem kuşağı üzerinde bulunduğu belirten Vali Ali Çelik, "Deprem uzmanları önlem alınması için sık sık uyarılarda bulunuyor. AFAD koordinasyonunda Hakkari merkez, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerimizde 3 ayrı konteyner alanı oluşturuldu. Ayrıca olası deprem için polis ve jandarmadan oluşan 650 güvenlik görevlisine de deprem eğitimi verildi" dedi.
29.04.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul'un kardeşlik hukukunu yukarılara taşıyacağız
Murat Kurum: İstanbul'un kardeşlik hukukunu yukarılara taşıyacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanı’mızın talimatlarıyla Bayrampaşa’ya yaklaşık 50 bin metrekare bir millet bahçesini kazandırdık. Bayrampaşa’da nerede bir mülkiyet problemi varsa bu problemleri giderme anlayışıyla çalıştık. Biz Bayrampaşa’nın yarınları için hep mücadele eden tarafta olacağız” dedi.
16.03.2024 Gündem
İşçi bulamadılar! 21 milyon lira otel parası ödediler
İşçi bulamadılar! 21 milyon lira otel parası ödediler Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kağıt fabrikasını ayağa kaldırılması için farklı şehirlerden işçiler getirildi. Barınma sorunu nedeniyle işçiler otellere yerleştirilirken, deprem felaketinden sonra işçi bulamadıkları için bu yönteme başvurduklarını belirten fabrikanın genel müdürü Bekir Yemşen, "6 otele yaklaşık 21 milyon lira konaklama ücret ödendi" dedi.
23.02.2024 Ekonomi
İsrail'e ‘Yapma’ baskısı... ABD bile istemiyor
İsrail'e ‘Yapma’ baskısı... ABD bile istemiyor ABD, Refah’a operasyon düzenlememesi konusunda İsrail’e baskıyı sürdürürken, Güney Afrika, Uluslararası Adalet Divanı’ndan operasyonu durdurmak için yetki kullanmasını istedi.
14.02.2024 Dünya
Han Yunus'ta ilk çadır kent kuruldu
Han Yunus'ta ilk çadır kent kuruldu Filistin Kızılayı, İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze Şeridi'nde yerinden olan Filistinliler için Han Yunus şehrinde ilk çadır kentin kurulduğunu açıkladı.
2.01.2024 Dünya
Çocuklar Cumhuriyet’i çizdi
Çocuklar Cumhuriyet’i çizdi Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle bu yıl “Benim için Cumhuriyet” başlığında düzenlenen 42. Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın kazanan isimleri ödüllerine kavuştu.
29.11.2023 Kültür Sanat
Minikler, Cumhuriyet’i anlattı
Minikler, Cumhuriyet’i anlattı Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla bu yıl “Benim için Cumhuriyet” temasıyla düzenlenen 42. Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın ödül töreni, Yaşar Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
18.11.2023 Ege
Gazze yok oluyor! Çatışma çemberi genişliyor
Gazze yok oluyor! Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Dünya
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti 42 yıldır düzenlenen Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda sonuçlar açıklandı.
26.09.2023 Çocuk
Libya'daki AFAD yetkilisi anlattı: Şehrin tamamı enkaza dönüşmüş durumda
Libya'daki AFAD yetkilisi anlattı: Şehrin tamamı enkaza dönüşmüş durumda Libya, Daniel Fırtınası nedeniyle günlerdir felaketi yaşıyor. AFAD tarafından Libya'ya gönderilen 168 kişilik ekibin içinde yer alan AFAD Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen, Libya'nın Derne şehrindeki son durumu "Şehir düzlük bir alanda sahile yakın ama arka tarafında dağ, vadiler var. Muhtemelen oradaki dağlardan sular gelmiş, sular 6. kata kadar çıkmış. Gördüğümüz fotoğraf o ki şehrin bir tarafının neredeyse tamamı enkaza dönüşmüş durumda." sözleriyle ifade etti.
13.09.2023 Dünya
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okul kıyafeti kararı
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okul kıyafeti kararı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin bir genelge gönderildi. Okullarda, Okul Aile Birliği kararıyla önceden belirlenen kıyafetler tercih edilecek, velilere maddi külfet oluşturmamak adına değişikliğe gidilmeyecek.
21.08.2023 Gündem
180 bin konut yükseliyor yıl sonu hedefi 319 bin
180 bin konut yükseliyor yıl sonu hedefi 319 bin 6 Şubat’ta Türkiye’yi yasa boğan asrın felaketinin üzerinden 6 ay geçti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıktığı bölgede hummalı çalışmalar sürüyor. 180 bin konut ve köy evinin yapımı devam ederken, yıl sonuna kadar depremzedelere 319 bin konutun teslim edilmesi planlanıyor.
6.08.2023 Gündem
Selçuklu’dan Hatay’a 52 TIR yardım malzemesi gönderildi
Selçuklu’dan Hatay’a 52 TIR yardım malzemesi gönderildi Konya’da Selçuklu Belediyesi’nin koordinesinde merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6’lık deprem sonrası toplam 52 TIR dolusu yardım malzemesi Hatay’daki depremzedelere ulaştırılmak üzere bölgeye gönderildi.
6.08.2023 Gündem
Ordu’nun yüreği deprem bölgesindeydi
Ordu’nun yüreği deprem bölgesindeydi Ordu Büyükşehir Belediyesi merkez üssü Kahramanmaraş olan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde adeta seferber oldu. Depremin ilk anından itibaren bölgede görev alan Büyükşehir Belediyesi yaraların sarılması için aralıksız görev yaptı.
6.08.2023 Gündem
Depremin yıktığı illerin simge yerleri uydudan görüntülendi
Depremin yıktığı illerin simge yerleri uydudan görüntülendi Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde en çok hasar gören Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da, simge yerlerdeki enkazın kaldırılmış hali uydu fotoğraflarına yansıdı. Fotoğraflarda, hasar gören simge noktaların yanı sıra çadır kent ve konteyner kent olan tarım arazileri de dikkati çekti.
11.07.2023 Haberler
Depremin yıktığı illerin simge yerleri uydudan görüntülendi
Depremin yıktığı illerin simge yerleri uydudan görüntülendi Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde en çok hasar gören Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da, simge yerlerdeki enkazın kaldırılmış hali uydu fotoğraflarına yansıdı. Fotoğraflarda, hasar gören simge noktaların yanı sıra çadır kent ve konteyner kent olan tarım arazileri de dikkati çekti.
11.07.2023 Gündem
Fenerbahçe'den depremzedelere 1050 konteyner yardımı
Fenerbahçe'den depremzedelere 1050 konteyner yardımı Fenerbahçe Kulübü'nün Omuz Omuza kampanyası dahilinde yaptığı konteyner bağışının imza töreni Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde gerçekleştirildi.
25.05.2023 Fenerbahçe
Yeni konutlar hızla yükseliyor, çatılar bile yapıldı
Yeni konutlar hızla yükseliyor, çatılar bile yapıldı İlk depremin merkezi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde çadır kent ve konteyner kentlerde kalan afetzede vatandaşlara teslim edilecek kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmaların çok hızlı sürdüğünü ve bazılarında çatıların bile yapıldığını dile getiren Pazarcık Koordinatörü Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Ekim ayında konutların önemli bir kısmını teslim edeceklerini söyledi.
22.05.2023 Ekonomi
Sağlık çalışanları için yurt bağışı
Sağlık çalışanları için yurt bağışı Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanlarının barınma ihtiyaçları için Arçelik tarafından yurt bağışı yapıldı. Malatya İnönü Üniversitesi’nin merkez yerleşkesinde yer alan Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanları yurdu, 550 yatak kapasiteli ve iki binadan oluşuyor.
12.05.2023 Eğitim
Yılmaz Morgül hastanelik oldu!
Yılmaz Morgül hastanelik oldu! Yılbaşı gecesi alzheimer hastası annesi Fatma Morgül'ü kaybeden Yılmaz Morgül, Hatay ziyareti sonrası rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili yakın dostu Pelin Suade'den açıklama geldi.
2.05.2023 Cadde
Temizlik ekibi mola verdi, çocukları eğlendirdi
Temizlik ekibi mola verdi, çocukları eğlendirdi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde belediye temizlik ekibinin kısa bir mola vererek, depremzede çocuklarla oyun oynaması renkli görüntülere sahne oldu.
24.04.2023 Haberler
Depremzede çocuklar için teknoloji eğitimi
Depremzede çocuklar için teknoloji eğitimi Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından dijital geleceğe hazır nesiller yetiştirme hedefiyle başlatılan ‘Yarını Kodlayanlar’ projesinde bu yıl ana odak Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar olacak. Afet bölgesindeki çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen ‘Yarını Kodlayanlar Sosyal Hayata Destek’ projesi kapsamında ilk konteyner teknoloji sınıfı Adıyaman’da açıldı.
24.04.2023 Ekonomi
Koru Sigorta Çadır Kenti’ne ziyaret
Koru Sigorta Çadır Kenti’ne ziyaret Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, 50 çadırdan oluşan ve 500 kişinin barınabileceği çadır kent ziyaretine Koru Sigorta Genel Müdürü Kasım Yılmaz ile üst düzey yöneticilerin yanı sıra sigorta basını ve Hatay acenteleri de eşlik etti.
24.04.2023 Sigorta
Çadır kentte 23 Nisan çoşkusu! Çocuklar, okullarına gidip, kutlama yaptı
Çadır kentte 23 Nisan çoşkusu! Çocuklar, okullarına gidip, kutlama yaptı Hatay’ın İskenderun ilçesinde çadır kentte kalan bir grup depremzede öğrenci, eğitim gördükleri okulun bahçesine gidip, 23 Nisan'ı kutladı.
23.04.2023 Haberler
Çadır kentte 23 Nisan çoşkusu! Çocuklar, okullarına gidip, kutlama yaptı
Çadır kentte 23 Nisan çoşkusu! Çocuklar, okullarına gidip, kutlama yaptı Hatay’ın İskenderun ilçesinde çadır kentte kalan bir grup depremzede öğrenci, eğitim gördükleri okulun bahçesine gidip, 23 Nisan'ı kutladı.
23.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çadır Kent ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.