Çalışmalar

Çalışmalar

Son dakika Çalışmalar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çalışmalar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çalışmalar haber sayfamızda...

Çalışmalar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 80.840 çalışmalar haberi bulunmuştur.
‘Filistin Devleti’nin tanınması için çalışacağız’
‘Filistin Devleti’nin tanınması için çalışacağız’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters görüştü. Görüşme sonrası ikili düzenlenen toplantıda gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.04.2024 Gündem
Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenlemeler Resmi Gazete'de
Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenlemeler Resmi Gazete'de Çalışmak için bulundukları ilden başka illere giden mevsimlik tarım işçileri ve ailelerinin yaşadıkları sorunların giderilmesine yönelik yapılacak çalışmalar ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
27.04.2024 Ekonomi
Zonguldak'ta batan 'Kafkametler' gemisinin kaptan köşkü denizden çıkarıldı
Zonguldak'ta batan 'Kafkametler' gemisinin kaptan köşkü denizden çıkarıldı Zonguldak'ta, 19 Kasım 2023’te batan 'Kafkametler' isimli geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 160 gündür sürerken, geminin kaptan köşkü kesilerek yüzeye çıkarıldı. Geminin yerinde söküm ve kayıp mürettebatı arama çalışmaları karadan ve denizden devam ediyor.
26.04.2024 Gündem
Savunma Sanayii Başkanı Görgün duyurdu: Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörleri üretilecek
Savunma Sanayii Başkanı Görgün duyurdu: Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörleri üretilecek Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Son yıllarda simülasyon teknolojileri dünyada artan bir önem kazandı. Askeri simülatör ve eğitim sistemleri, pazar büyüklüğü 2022 yılında 9,2 milyar dolar olarak gerçekleşmiş olup, bu rakamın 2027 yılına kadar yıllık bileşik yüzde 5,6 oranında büyüyerek 12,2 milyar dolar seviyesine ulaşması öngörülmektedir" dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde kendisini ispatlamış bir ülke. Dünyada, Çin'den sonra ikinci konumdayız. İlk 250 firmadan 40'ı Türk şirketi. Romanya'da da son dönemlerde özellikle bunun bir ivme kazandığını görüyoruz. Şu anda 11 bir milyar dolar civarında bir müteahhitlik hacmine ulaşmış durumdayız. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA 📚 MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak?
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA 📚 MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen gün. Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklandı.
26.04.2024 Bilgi Rehberi
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde öğrencilerle buluşarak tecrübelerini aktardı.
26.04.2024 Gündem
Zabıtalara yakalanan dilenci: Ekmek beni kör etsin, beni yormayın!
Zabıtalara yakalanan dilenci: Ekmek beni kör etsin, beni yormayın! Elazığ’da zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Zabıtalara yakalanan bir dilenci, “İlacımı alacaktım. Ekmek beni kör etsin. Beni bir daha buraya yormayın” şeklinde konuştu.
26.04.2024 Haberler
Zabıtalara yakalanan dilenci: Ekmek beni kör etsin, beni yormayın!
Zabıtalara yakalanan dilenci: Ekmek beni kör etsin, beni yormayın! Elazığ’da zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Zabıtalara yakalanan bir dilenci, “İlacımı alacaktım. Ekmek beni kör etsin. Beni bir daha buraya yormayın” şeklinde konuştu.
26.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Irak ziyareti tarihi önemde. Irak ile terörle mücadele iş birliğimiz güçlenecek." ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Beyaz ete ihracat yasağı geliyor
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Beyaz ete ihracat yasağı geliyor Son aylarda fiyatlarında artış görülen tavuk etiyle ilgili Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.
26.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor.
26.04.2024 Gündem
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO’nun Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşlar konusunda yaptığı çalışmalarla pandemi öncesi dönemde bu konuda ilerleme kaydedildiğini dile getirerek, “Pandemi tüm gelişmeleri tersine çevirdi. Bugün İstanbul Havalimanı’ndan haftalık yurt dışı uçuş sayısı 4 bin iken Esenboğa Havalimanı’ndan sadece 160 uçuş gerçekleştirildiği görülüyor” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz
Bakan Özhaseki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko, Ankara temasları kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen operasyonlarıyla ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, Sarallar olarak bilenen suç örgütüne operasyon düzenlendiğini de açıkladı.
26.04.2024 Haberler
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen operasyonlarıyla ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, Sarallar olarak bilenen suç örgütüne operasyon düzenlendiğini de açıkladı.
26.04.2024 Gündem
Organik çilekle tarıma doping!
Organik çilekle tarıma doping! Ünü Türkiye’yi aşan Hüyük çileği ile Sason çileğinde ilk ürünler geri sayımda. Anadolu’dan çıkan bu iki organik tat, küçük ve engebeli arazileri üretime katarken; aynı zamanda şehirden köye göçü sağlayarak kırsal kalkınmanın iyi birer örneği oluyor.
26.04.2024 Ekonomi
Sürüler halinde karaya vurdular
Sürüler halinde karaya vurdular Avusturalya’nın Batı Avustralya Eyaleti’ndeki Toby’s Inlet Plajı’nda dün 100’den fazla pilot balin kıyıya vurdu.
26.04.2024 Dünya
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının bugün öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.
26.04.2024 Eğitim
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Türk Şehitliği'ni ziyaret etti.
25.04.2024 Haberler
Eşyalar ve kemik parçaları bulunmuştu... Korhan Berzeg’i arama çalışmalarına ara verildi
Eşyalar ve kemik parçaları bulunmuştu... Korhan Berzeg’i arama çalışmalarına ara verildi Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e (83) ait olduğu iddia edilen kemiklerin bulunmasının ardından yürütülen çalışmalar ara verildi.
25.04.2024 Gündem
Ağlayan bebeği sakinleştirmenin en iyi yolu! Bilim insanları yöntemini açıkladı
Ağlayan bebeği sakinleştirmenin en iyi yolu! Bilim insanları yöntemini açıkladı Bilim insanları, ağlayan bebekleri yatıştırmanın en iyi yöntemini araştırdı. Çalışmalar sonucunda en yakın cevaba ulaştıklarını ifade ettiler. İşte Japonya'da yapılan deneyin sonuçları.
25.04.2024 Ebeveyn
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Türk Şehitliği'ni ziyaret etti.
25.04.2024 Gündem
Bakan Güler, Bükreş'teki Türk Şehitliği'ne ziyaret
Bakan Güler, Bükreş'teki Türk Şehitliği'ne ziyaret Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Meçhul Asker Anıtı’nı ziyaret etti.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalışmalar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.