Canlı Skor

Canlı Skor

Son dakika canlı skor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan canlı skor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan canlı skor haber sayfamızda...

Canlı Skor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 728 canlı skor haberi bulunmuştur.
GS MAÇI CANLI SKOR BİLGİLERİ | ⚽ Galatasaray Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bitti? 🟡🔴 Galatasaray maçı sonucu
GS MAÇI CANLI SKOR BİLGİLERİ | ⚽ Galatasaray Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bitti? 🟡🔴 Galatasaray maçı sonucu Galatasaray Fatih Karagümrük maçı için geri sayım sona erdi. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Maçı ise hakem Arda Kardeşler yönetti. Maç skor bilgileri ve sonucu merak ediliyor. Peki Galatasaray Fatih Karagümrük maçı kaç kaç bitti?
29.02.2024 Bilgi Rehberi
Salih Uçan performansıyla göz doldurdu! Golde takımı topladı
Salih Uçan performansıyla göz doldurdu! Golde takımı topladı İstanbulspor maçında 8.1 puanla en iyi oyuncu seçilen tecrübeli orta saha oyuncusu, son haftalardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.
10.10.2023 Beşiktaş
AIBA, boksörlere adil mücadele ve reform garantisi verdi
AIBA, boksörlere adil mücadele ve reform garantisi verdi Uluslararası Boks Derneği (AIBA), bağımsız denetim uzmanı Profesör Dr. Ulrich Haas'ın göreve getirilmesi ve Profesör Richard McLaren'in hakemlik ve yargılama konusunda yürüttüğü bağımsız soruşturmasına ek olarak, büyük bir bağımsız mali denetimin de yürütüleceğinin onaylanmasıyla boks sporunda reform yapma yolundaki önemli gelişmeleri açıkladı
29.06.2021 Diğer
GS TV'de golün üzüntüsü! 'Allah kahretsin, yazıklar olsun'
GS TV'de golün üzüntüsü! 'Allah kahretsin, yazıklar olsun' Galatasaray'ın Çaykur Rizespor karşısında yediği dördüncü gol, GS TV'de canlı skor yayını yapan spikerleri de şoke uğrattı, o anlar sosyal medyaya damga vurdu.
20.03.2021 Futbol
Medipol Başakşehir-Yukatel Denizlispor: 2-0
Medipol Başakşehir-Yukatel Denizlispor: 2-0 Süper Lig'de 31. haftada lider Medipol Başakşehir, sıkıntılı durumdaki Yukatel Denizlispor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi. İstanbul ekibi bu sonuçla maç fazlasıyla takipçisi Trabzonspor'la arasındaki farkı 5'e yükseltti.
8.07.2020 Basaksehir
Alanyaspor-Antalyaspor: 4-0
Alanyaspor-Antalyaspor: 4-0 Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Aytemiz Alanyaspor kendi sahasında Fraport TAV Antalyaspor'a gol yağdırdı. İlk maçı da 1-0 kazanan turuncu-yeşilli ekip finalde Trabzonspor'un rakibi oldu.
1.07.2020 Türkiye Kupası
FIBA’dan Dünya Kupası'na özel uygulama
FIBA’dan Dünya Kupası'na özel uygulama FIBA Dünya Kupası elemelerinin başladığı bu günlerde FIBA, ücretsiz 2019 Basketbol Dünya Kupası mobil uygulamasını basketbol severlerin hizmetine sundu. Çin’de düzenlenecek Dünya Kupası’na giden yolda oynanan maçlarla ilgili haber, video ve canlı skor takip edilebiliyor.
1.07.2020 Milli Takım
Sarp Akkaya'dan sevgilisine romantik evlenme teklifi
Sarp Akkaya'dan sevgilisine romantik evlenme teklifi Oyuncu Sarp Akkaya, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Sinem Yalçınkaya'ya Fenerbahçe'nin dün akşam Olympiakos'la oynadığı basketbol maçında evlenme teklif etti.
24.02.2017 Cadde
Sarp Akkaya'dan sevgilisine romantik evlenme teklifi
Sarp Akkaya'dan sevgilisine romantik evlenme teklifi Oyuncu Sarp Akkaya, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Sinem Yalçınkaya'ya Fenerbahçe'nin dün akşam Olympiakos'la oynadığı basketbol maçında evlenme teklif etti.
24.02.2017 Cadde
Galatasaray Odeabank 84 - CSKA Moskova 109
Galatasaray Odeabank 84 - CSKA Moskova 109 Galatasaray Odeabank CSKA Moskova Euroleague maçında galip gelen taraf CSKA Moskova oldu. Galatasaray Odeabank CSKA Moskova basketbol maçı sonucu 82 - 109
1.07.2020 Basketbol
İzlanda Türkiye maç sonucu 2-0 (İşte maçın özeti)
İzlanda Türkiye maç sonucu 2-0 (İşte maçın özeti) 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Türkiye İzlanda ile karşı karşıya geldi. Elemelere 2 beraberlikle başlayan milli takımımız İzlanda deplasmanından yenilgi ile ayrıldı. Sarı kart gören Emre Mor ise Kosava maçında cezalı duruma düştü. İşte 2-0 sona eren Türkiye İzlanda maçının özeti..
1.07.2020 Dünya Kupası
Türkiye Ukrayna : 2-2 / İşte maç özeti
Türkiye Ukrayna : 2-2 / İşte maç özeti Türkiye Ukrayna maçının ilk yarısında Türkiye A Milli Takımımız 2-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlik ile ayrıldı. Maçın son 30 dakikasını oldukça baskılı oynayan milliler malesef galibiyet golünü bulamadı. A Milli Takımımızın gollerini Ozan Tufan ve Hakan Çalhanoğlu (penaltıdan) attı. Türkiye Ukrayna maçınında Emre Mor futbolu ile göz doldurdu.
1.07.2020 Futbol
Barcelona Atletico Madrid maçı kaç kaç bitti?
Barcelona Atletico Madrid maçı kaç kaç bitti? Barcelona Atletico Madrid maçı nefesleri kesti. Arda Turan'lı Barcelona, Atletico Madrid'i ağırladı. Barcelona Atletico Madrid maçı kaç kaç? İşte Barcelona Atletico Madrid maçının skoru sayfamızda.
21.09.2016 Futbol
Almanya Fransa'ya diz çöktü: 0-2
Almanya Fransa'ya diz çöktü: 0-2 EURO 2016 finalin adı belli oldu. Almanya Fransa yarı final mücadelesinde muhteşem heyecan yaşandı. Almanya, Fransa karşısında diz çökerek 2-0 yenik düştü. EURO 2016 finalin adı ise Fransa - Portekiz oldu. İşte Almanya Fransa maçının özeti...
1.07.2020 Futbol
Spor toto süper lig puan durumu 26. hafta
Spor toto süper lig puan durumu 26. hafta Süper lig heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Spor toto süper ligde puan durumu ne? İşte Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kalan maçları ve Süper Lig'de puan durumu...
1.07.2020 Futbol
Amedspor-Bandırmaspor: 3-3
Amedspor-Bandırmaspor: 3-3 Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçında Amedspor, evinde Bandırmaspor karşısında 3-0 geriye düştüğü maçı 3-3 bitirmeyi başardı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Takımı golü atınca...
Takımı golü atınca... Fanatik bir Napoli taraftarı olan İtalyan model Marika Fruscio takımının Juventus karşısında attığı gollerin ardından konuk olduğu canlı skor programında yerinde duramadı.
5.10.2015 Futbol
Süper Lig'de bu hafta fikstür nasıl? Süper Lig maç programı ve puan tablosu
Süper Lig'de bu hafta fikstür nasıl? Süper Lig maç programı ve puan tablosu Süper Lig'de bu hafta Spor Toto Süper Lig'de hangi maçlar oynanacak. Lig fikstürü ve detaylı sonuçlara haberimizden ulaşabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın perdesi İstanbul'da açılıyor.
12.12.2014 Futbol
Galatasaray Sivasspor maçı canlı yayın canlı anlatımı (GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI)
Galatasaray Sivasspor maçı canlı yayın canlı anlatımı (GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI) Ve Galatasaray formda Sivasspor'u ağırlıyor.Galatasaray Sivasspor maçı canlı yayın canlı anlatımı.GS-Sivas maçı izle. Galatasaray, Roberto Carlos yönetiminde büyük çıkış yakalayan Sivasspor'u konuk ediyor. Saat 19.00'da TT Arena'da başlacak maçı Skorer'den canlı anlatımla takip edebilirsiniz.
23.11.2013 Futbol
Fenerbahçe - Benfica maçı canlı izle hangi kanalda saat kaçta? (fb)
Fenerbahçe - Benfica maçı canlı izle hangi kanalda saat kaçta? (fb) Fenerbahçe Benfica maçı bugün 22.05'te.Fenerbahçe Benfica maçı maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Benfica maçı star tvde olacak? Fenerbahçe Benfica maçı bu akşam burdan izle.
1.07.2020 Futbol
İşte UEFA Avrupa Ligi tur atlayan ekipler!
İşte UEFA Avrupa Ligi tur atlayan ekipler! Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde 3. tur rövanş maçları bugün tamamlandı.
30.06.2020 Fenerbahçe
MP Antalyaspor - Gençlerbirliği!
MP Antalyaspor - Gençlerbirliği! Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçında Medical Park Antalyaspor sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşıyor.
1.07.2020 AntalyaSpor
Canlı skorlar cebinizde!
Canlı skorlar cebinizde! Skorer.com mobil uygulaması sizleri artık bilgisayar başında değilken de skorlara bağlıyor.
1.07.2020 Futbol
Çetenin kolu çok uzun!
Çetenin kolu çok uzun! Karşılaşmanın ayarlanması için Türkiye’ye sokulacak nakit paranın ülkeye girişinde sorun yaşanmaması için Erdem’in havaalanındaki dostlarının devreye girdiği iddia edildi Malatyaspor’un ilk yarıyı 2-0 yenik kapaması üzerine, antrenörün, bir oyuncusunun farklı bir gruba maçı sattığını öğrendiği, bundan dolayı futbolcunun dövüldüğü belirtildi
16.01.2010 Skorer
Çetenin kolu çok uzun!
Çetenin kolu çok uzun! Karşılaşmanın ayarlanması için Türkiye’ye sokulacak nakit paranın ülkeye girişinde sorun yaşanmaması için Erdem’in havaalanındaki dostlarının devreye girdiği iddia edildi Malatyaspor’un ilk yarıyı 2-0 yenik kapaması üzerine, antrenörün, bir oyuncusunun farklı bir gruba maçı sattığını öğrendiği, bundan dolayı futbolcunun dövüldüğü belirtildi
16.01.2010 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Skor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.