Cemal

Cemal

Son dakika cemal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cemal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cemal haber sayfamızda...

Cemal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.086 cemal haberi bulunmuştur.
Bu görüntüler Muğla'dan! 'Denizkurdu' nefes kesti
Bu görüntüler Muğla'dan! 'Denizkurdu' nefes kesti Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Denizkurdu-2/2024 Tatbikatı'nda, bölgeye helikopterle intikal eden SAS timi, suya atlayıp yüzerek mayına, patlayıcı ve fünye monte etti. Timin helikoptere alınmasının ardından mayın imha edildi.
11.05.2024 Gündem
SON DAKİKA: Fenerbahçe'de gündem seçim! 'Aziz Yıldırım'ın adaylığı kesin'
SON DAKİKA: Fenerbahçe'de gündem seçim! 'Aziz Yıldırım'ın adaylığı kesin' Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi adaylar netlik kazanmaya başlıyor. Sarı-lacivertli camiada gözler Aziz Yıldırım'a çevrilirken eski başkanın yeniden aday olacağı belirtildi.
11.05.2024 Fenerbahçe
Cemal Hünal: İstanbul trafiğinde araç kullanamıyorum!
Cemal Hünal: İstanbul trafiğinde araç kullanamıyorum! 'Alper' karekterine hayat verdiği 'Issız Adam' filmiyle hafızalarda yer eden Cemal Hünal, önceki gün VIP Taksi ile Bebek'de objektiflere takıldı.
9.05.2024 Cadde
Okul müdürü kazada öldü; meslektaşları büyük üzüntü yaşadı
Okul müdürü kazada öldü; meslektaşları büyük üzüntü yaşadı Antalya'da motosikletiyle hafif ticari araca çarpan ilkokul müdürü Erkan Şahin (54), yaşamını yitirdi. Kaza yerinden geçerken motosikleti tanıyıp araçlarından inen Şahin'in meslektaşları, hayatını kaybettiğini görünce büyük üzüntü yaşadı. Bazı öğretmenler "Senin otomobilin vardı, ne işin vardı motosiklette" diyerek gözyaşı döktü. Erkan Şahin’in Akdeniz Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nde ikinci kez üniversite okuduğu, derse gitmek için okuldan erken çıkarak motosikletine bindiği öğrenildi.
8.05.2024 Haberler
Okul müdürünün feci sonu! Yol ortasında acı tesadüf
Okul müdürünün feci sonu! Yol ortasında acı tesadüf Antalya’da motosikletiyle hafif ticari araca çarpan ilkokul müdürü Erkan Şahin (54), hayatını kaybetti. Kaza yerinden geçerken motosikleti tanıyıp araçlarından inen Şahin'in meslektaşları, olay yerinde büyük üzüntü yaşadı.
8.05.2024 Gündem
Kaza tarihinde yurt dışında yatılı okulunda olan Cemal Demirören ile ilgili yalanlar kanıtlarıyla yargıya taşındı
Kaza tarihinde yurt dışında yatılı okulunda olan Cemal Demirören ile ilgili yalanlar kanıtlarıyla yargıya taşındı Dava dilekçesinde Cemal Demirören'in belirtilen tarihlerde yurt dışında yatılı okulunda olduğuna dair deliller de paylaşıldı.
8.05.2024 Gündem
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler'
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler' Konya'da otomobiliyle yayalara çarparak 3'ü çocuk 6 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan Sefa Selvi (20) mahkemedeki savunmasında, "Yol karanlıktı. Karanlıktan bir şey geldiğini gördüm. Fren yaptım, ama duramadım. Çarpmamak için refüje manevra yaptım, ancak kazayı engelleyemedim. Olay nedeniyle çok pişmanım. Hayatını kaybedenlerin aileleri bana hakkını helal etsinler" ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Kurbanlık fiyatları açıklandı! İşte büyükbaş ve küçükbaşlarda son durum
Kurbanlık fiyatları açıklandı! İşte büyükbaş ve küçükbaşlarda son durum Kurban Bayramı için sayılı günler kala, kurban fiyatları da merak konusu oldu. Et fiyatlarında yaşanan artış kurbanlıklara da yansıdı. Kurbanlık hayvan yetiştiricileri, bu yıl Kurban Bayramı’nda büyükbaş bir kurbanlığın fiyatının 130 bin TL ila 250 bin TL arasında olacağını belirtirken, adaklık küçükbaş kurbanlıklar ise 10 - 20 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.
7.05.2024 Ekonomi
Bakan Güler'den kuvvet ve birlik komutanlarıyla toplantı
Bakan Güler'den kuvvet ve birlik komutanlarıyla toplantı Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Bilal Durdalı ile yurt içindeki ve sınır ötesindeki birlik komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.
6.05.2024 Gündem
Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları, karakterleri ve konusu: Yedi Bela Hüsnü filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları, karakterleri ve konusu: Yedi Bela Hüsnü filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Yedi Bela Hüsnü filmi, 1982 yılında film severlerle buluştu. Türk sinemasının sevilen ve yıllardır da ilgi ile izlenen Yedi Bela Hüsnü filminin başrolünde Kemal Sunal, Oya Aydoğan ve Şevket Altuğ yer alıyor. Peki, Yedi Bela Hüsnü oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
5.05.2024 Cadde
Şiir ne yerdedir ne göktedir
Şiir ne yerdedir ne göktedir Usta şairlerin dizelerini önemli isimlerin sesiyle müzik eşliğinde sunan İş Sanat Dinletileri, Melih Cevdet Anday’la devam ediyor.
5.05.2024 Kültür Sanat
Balkanlar ruhu Hıdrellez’de
Balkanlar ruhu Hıdrellez’de Dünyanın en büyük Çingene bakır üflemeli topluluklarından biri olan Fanfare Ciocarlia, neşeli repertuvarıyla Hıdırellez’de yani 5 Mayıs’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak.
4.05.2024 Kültür Sanat
Şehit astsubay başçavuş Mustafa Yaşar, Hatay'da toprağa verildi
Şehit astsubay başçavuş Mustafa Yaşar, Hatay'da toprağa verildi Erzurum’da geçen yıl yaşanan kavgaya müdahale ederken atılan taşla başından yaralanıp, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 10 ay sonra şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar (45), memleketi Hatay'da toprağa verildi.
3.05.2024 Gündem
İstanbul'da son durum: Bazı noktalardaki kısıtlamalar kaldırıldı
İstanbul'da son durum: Bazı noktalardaki kısıtlamalar kaldırıldı İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı tedbirleri çerçevesinde ulaşıma kapatılan bazı noktalardaki kısıtlamaların saat 16.00 itibarıyla kaldırıldığını açıkladı.
1.05.2024 Gündem
Ankara'da sel: Su seviyesi 1 metreyi aştı, araçlar, ev ve iş yerleri hasar gördü
Ankara'da sel: Su seviyesi 1 metreyi aştı, araçlar, ev ve iş yerleri hasar gördü Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle yollar çöktü, su baskını yaşanan bölgelerde araçlar, ev ve iş yerleri hasar gördü.
1.05.2024 Gündem
Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Hayatını kaybeden Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'ın annesi Gülbeyaz Albayrak (91), Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
30.04.2024 Gündem
Zonguldak'ta batan 'Kafkametler' gemisinin kaptan köşkü denizden çıkarıldı
Zonguldak'ta batan 'Kafkametler' gemisinin kaptan köşkü denizden çıkarıldı Zonguldak'ta, 19 Kasım 2023’te batan 'Kafkametler' isimli geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 160 gündür sürerken, geminin kaptan köşkü kesilerek yüzeye çıkarıldı. Geminin yerinde söküm ve kayıp mürettebatı arama çalışmaları karadan ve denizden devam ediyor.
26.04.2024 Gündem
Bakan Güler Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nı ziyaret etti
Bakan Güler Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nı ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile KKTC'de ziyaretlere devam etti.
26.04.2024 Gündem
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde kendisini ispatlamış bir ülke. Dünyada, Çin'den sonra ikinci konumdayız. İlk 250 firmadan 40'ı Türk şirketi. Romanya'da da son dönemlerde özellikle bunun bir ivme kazandığını görüyoruz. Şu anda 11 bir milyar dolar civarında bir müteahhitlik hacmine ulaşmış durumdayız. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Zuhal Topal'dan ikinci çocuk açıklaması! 'Lina asla izin vermiyor'
Zuhal Topal'dan ikinci çocuk açıklaması! 'Lina asla izin vermiyor' Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, 2008 yılında Korhan Saygıner'le nikâh masasına oturmuş, 2013'te Lina adında bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. 'Yemekteyiz' ile ödül kazandığı geceye eşiyle birlikte katılan Topal, "Lina kardeş istiyor mu?" sorusunu cevapladı.
26.04.2024 Cadde
Güler’den üniformalı koroya: Yüreklerimizi coşturdunuz
Güler’den üniformalı koroya: Yüreklerimizi coşturdunuz Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Vatan Marşı’nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Vatan Marşı”nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
İran'ın Ankara Büyükelçisi Habibollahzadeh: İran, karşılık verme kararlılığını ifade etmiştir
İran'ın Ankara Büyükelçisi Habibollahzadeh: İran, karşılık verme kararlılığını ifade etmiştir İran'ın Ankara Büyükelçisi Mohammad Hassan Habibollahzadeh, “İran İslam Cumhuriyeti; saldırgan eylemlere karşı koyma ve bu saldırılara uluslararası hukuka uygun şekilde kararlılıkla karşılık verme konusundaki sarsılmaz kararlılığını ifade etmiştir” açıklamasında bulundu.
22.04.2024 Gündem
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi? Deliha filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yerli sinema filmlerimiz arasında yerini alan Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filmi 2014 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Deliha filminin başrollerinde Barış Arduç ve Gupse Özay yer alıyor. Peki, Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
17.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Cemal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.