Ceyda Yüksel

Ceyda Yüksel

Son dakika ceyda yüksel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ceyda yüksel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ceyda yüksel haber sayfamızda...

Ceyda Yüksel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 ceyda yüksel haberi bulunmuştur.
Ceyda'nın katiline 'elem ve öfke' indirimi
Ceyda'nın katiline 'elem ve öfke' indirimi İzmir’in Bornova ilçesinde, evinde cam kesikleri içinde cesedi bulunan Ceyda Yüksel'i (28), 'Kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Serkan Dindar'ın (43), kapıldığı elem ve öfkenin niteliği ve boyutu dikkate alınarak 'haksız tahrik' indirimi uygulanarak 18 yıl hapis cezası istinafta onandı.
4.10.2023 Gündem
Evinde cam kesikleri içinde cesedi bulunmuştu! Vahşi cinayete 'elem ve öfke' indirimi
Evinde cam kesikleri içinde cesedi bulunmuştu! Vahşi cinayete 'elem ve öfke' indirimi İzmir’in Bornova ilçesinde, evinde cam kesikleri içinde cesedi bulunan Ceyda Yüksel'i (28) 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu olarak yargılanıp 'haksız tahrik' indirimi uygulanarak, 18 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Dindar (43) hakkında gerekçeli karar açıklandı.
18.06.2023 Gündem
Ceyda Yüksel'in katiline 'haksız tahrik' indirimi! 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Ceyda Yüksel'in katiline 'haksız tahrik' indirimi! 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı İzmir'in Bornova ilçesinde, evinde cam kesikleri içinde cesedi bulunan Ceyda Yüksel'i (28) 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu olarak yargılanan Serkan Dindar (43), 'haksız tahrik' indirimi uygulanarak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.04.2023 Gündem
Ceyda'nın ölümünde sanık hakkında 12 yıla kadar hapis istemi
Ceyda'nın ölümünde sanık hakkında 12 yıla kadar hapis istemi İzmir’in Bornova ilçesinde, evinde cam kesikleri içinde cansız bedeni bulunan Ceyda Yüksel'i (28) öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Serkan Dindar (43) için savcı, mütalaasında 'kasten yaralama sonucunda ölüme neden olma' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istedi.
2.03.2023 Gündem
Cinayet sanığından pişkin savunma! Suçlu olduğumu gösteren rapor yok
Cinayet sanığından pişkin savunma! Suçlu olduğumu gösteren rapor yok İzmir’in Bornova ilçesinde, evinde cam kesikleri içinde cansız bedeni bulunan Ceyda Yüksel'i (28) öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Serkan Dindar, "Beni suçlu gösterecek hiçbir rapor yok. Öldürmediğim birisi için 2,5 yıldır hapis yatıyorum" dedi.
20.12.2022 Gündem
Ceyda'nın doğum gününde anneden yürek yakan isyan
Ceyda'nın doğum gününde anneden yürek yakan isyan İzmir’de, Serkan Dindar'ın (28) evinde cam kesikleri içinde cansız bedeni bulunan Ceyda Yüksel'in (21) annesi Filiz Demiral, bugün kızının doğum günü olduğunu belirtip, "2 senedir adalet mücadelesi veriyorum" dedi.
23.08.2022 Gündem
Öldürülen Ceyda'nın annesi: En ağır cezayı alana kadar vazgeçmeyeceğim
Öldürülen Ceyda'nın annesi: En ağır cezayı alana kadar vazgeçmeyeceğim İzmir’in Bornova ilçesindeki evinde cam kesikleri içinde cansız bedeni bulunan Ceyda Yüksel'i (28) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Serkan Dindar'ın yargılanmasına yarın devam edilecek. Ceyda'nın annesi Filiz Demiral, olayın üzerinden 1,5 sene geçtiğini belirterek, "Çok yoruldum ama kesinlikle pes etmeyeceğim. Tek başıma kalsam bile adalet mücadeleme devam edeceğim. Bu adam en ağır cezayı alana kadar vazgeçmeyeceğim" dedi.
21.04.2022 Gündem
Son dakika: Kolu kopacak kadar kesilmiş! 'Sesini duyurmak için camları kırdı'
Son dakika: Kolu kopacak kadar kesilmiş! 'Sesini duyurmak için camları kırdı' Gelen bir son dakika haberine göre; İzmir'in Bornova ilçesinde, Serkan Dindar'ın (28) evinde cesedi bulunan 28 yaşındaki Ceyda Yüksel'in babası, kan donduran açıklamalarda bulundu: Kızım kendini kurtarmak isterken öldürülüyor. Kolu kopacak kadar kesilmiş.
20.03.2021 Gündem
Ceyda'nın katil zanlısı: Ona zarar vermedim
Ceyda'nın katil zanlısı: Ona zarar vermedim İzmir'in Bornova ilçesinde, evinde cam kesikleri içinde cesedi bulunan Ceyda Yüksel'i, öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Serkan Dindar'ın , yargılanmasına başlandı. Suçlamayı kabul etmeyen Dindar, "Ona zarar vermedim" derken, Ceyda'nın annesi Filiz Demiral ise "Kızım hayat doluydu, intihar edebileceğini kesinlikle düşünmüyorum" diye konuştu.
18.12.2020 Gündem
Ceyda taksiye binebilseydi belki de ölmeyecekti!
Ceyda taksiye binebilseydi belki de ölmeyecekti! İzmir’in Bornova ilçesinde bir evde ölü bulunan Ceyda Yüksel’in ölmeden birkaç saat önce köpeğini alıp evden çıktığı, yoldan çevirdiği taksinin kendisini köpek yüzünden almamasından dolayı geri döndüğü iddia edildi.
24.08.2020 Gündem
Yeni detaylar ortaya çıktı! Meğer Ceyda'nın elinde kesik yokmuş...
Yeni detaylar ortaya çıktı! Meğer Ceyda'nın elinde kesik yokmuş... İzmir'in Bornova ilçesinde, Ceyda Yüksel'in (21), Serkan Dindar'ın (38) evindeki şüpheli ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan Dindar'ın ifadesinde cama yumruk attığını öne sürdüğü genç kızın, elinde ve parmaklarında kesik tespit edilemedi.
22.08.2020 Gündem
Ceyda Yüksel son yolculuğuna uğurlandı
Ceyda Yüksel son yolculuğuna uğurlandı İzmir'in Bornova ilçesinde bir evde ölü bulunan ve vücudunda cam kesikleri olduğu belirlenen Ceyda Yüksel İstanbul'da toprağa verildi. Acılı baba Ahmet Yüksel, "Kızım kendini kurtarmak isterken öldürülüyor " dedi.
22.08.2020 Haberler
İzmir'de öldürülen Ceyda Yüksel son yolculuğuna uğurlandı
İzmir'de öldürülen Ceyda Yüksel son yolculuğuna uğurlandı İzmir'in Bornova ilçesinde bir evde ölü bulunan ve vücudunda cam kesikleri olduğu belirlenen Ceyda Yüksel İstanbul'da toprağa verildi.  Acılı baba Ahmet Yüksel, "Kızım kendini kurtarmak isterken öldürülüyor " dedi,
22.08.2020 Gündem
Ceyda Yüksel’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlının ifadesi ortaya çıktı
Ceyda Yüksel’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlının ifadesi ortaya çıktı İzmir’in Bornova ilçesinde bir evde ölü bulunan ve vücudunda cam kesikleri olduğu belirlenen Ceyda Yüksel’in ölümüyle ilgili olay yeri inceleme tutanağında, evde herhangi bir kavganın olmadığı, masada bulunan şişelerin devrilmediği yer alırken, ölü muayene tutanağında ise genç kızın vücudunda yer alan cam kesiklerinin tek bir noktada toplandığı ifade edildi. Bunun Ceyda Yüksel’in cama yumruk atma ihtimalini güçlendirdiği öğrenildi.
22.08.2020 Gündem
Ceyda'nın sır ölümü! Zanlının ifadeleri ortaya çıktı
Ceyda'nın sır ölümü! Zanlının ifadeleri ortaya çıktı İzmir’in Bornova ilçesinde bir evde ölü bulunan ve vücudunda cam kesikleri olduğu belirlenen Ceyda Yüksel’in ölümüyle ilgili olay yeri inceleme tutanağında, evde herhangi bir kavganın olmadığı, masada bulunan şişelerin devrilmediği yer alırken, ölü muayene tutanağında ise genç kızın vücudunda yer alan cam kesiklerinin tek bir noktada toplandığı ifade edildi. Bunun Ceyda Yüksel’in cama yumruk atma ihtimalini güçlendirdiği öğrenildi.
22.08.2020 Gündem
Kan donduran paylaşım! 'Bazı kadınlar öldürülmeyi hak ediyor'
Kan donduran paylaşım! 'Bazı kadınlar öldürülmeyi hak ediyor' İzmir'in Bornova ilçesinde, Ceyda Yüksel'in evinde ölü bulunmasının ardından tutuklanan Serkan Dindar'ın   'yaralama' ve 'trafiği tehlikeye sokma' suçlarından sabıkalı olduğu ortaya çıktı.  Tutuklanan Dindar’ın, geçen haftalarda sosyal medya hesabından kadın cinayetlerini hakkında paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Bir gönderinin altına yorum yapan Dindar’ın, bazı kadınların öldürülmeyi hak ettiğini yazdığı görüldü.
21.08.2020 Gündem
Her şey bir beğeni ile başladı! Ölüm Kahvaltısı
Her şey bir beğeni ile başladı! Ölüm Kahvaltısı İstanbul’da yaşayan Ceyda Yüksel sosyal medyadan tanışıp İzmir' geldiği 41 yaşındaki Serkan Dindar’ın evinde ölü bulundu. 22 yaşındaki Ceyda Yüksel'in vücudunda çok sayıda kesik bulunan ve bir kolunun kopma noktasında olduğu tespit edilen Yüksel'in ölümü, komşuların kavga seslerini polise ihbar etmeleri üzerine öğrenildi.
21.08.2020 Gündem
İzmir'de sır ölüm
İzmir'de sır ölüm İzmir'in Bornova ilçesinde Ceyda Yüksel (21), sosyal medyada tanıştığı ileri sürülen Serkan D.'nin (28) evinde ölü bulundu. Ceyda’nın vücudunda çok sayıda kesik tespit edildiği, bir kolunun ise kopma noktasında olduğu öğrenildi. Ceyda’nın ölümüyle ilgili evde bulunan Serkan D., gözaltına alındı. Serkan D.'nin, ifadesinde, 'Olay nasıl oldu, hatırlamıyorum' dediği öğrenildi.
20.08.2020 Haberler
İzmir'de Ceyda'nın sır ölümü! İfadesi ortaya çıktı
İzmir'de Ceyda'nın sır ölümü! İfadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde Ceyda Yüksel (21), sosyal medyada tanıştığı ileri sürülen Serkan D.'nin (28) evinde ölü bulundu. Ceyda’nın vücudunda çok sayıda kesik tespit edildiği, bir kolunun ise kopma noktasında olduğu öğrenildi. Ceyda’nın ölümüyle ilgili evde bulunan Serkan D., gözaltına alındı. Serkan D.'nin, ifadesinde, 'Olay nasıl oldu, hatırlamıyorum' dediği öğrenildi.
20.08.2020 Gündem
Son dakika... Ceyda'nın korkunç sonu! Cam kırılma sesini duyanlar telefona sarıldı
Son dakika... Ceyda'nın korkunç sonu! Cam kırılma sesini duyanlar telefona sarıldı Gelen son dakika haberine göre; İzmir’in Bornova ilçesinde bir kadın vücudundaki cam kesileri nedeniyle evinde ölü bulundu.
20.08.2020 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı Bir otelde düzenlenen programa, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü İbrahim Özcoşar, Mardin-Diyarbakır Metropoliti Saliba Özmen, İl Müftüsü Enver Türkmen, ilçe Belediye başkanları, şehit yakınları ve gaziler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kurtulmuş, Gazze'de kundaklardaki bebeklerin çırpına çırpına ölmesine, yaşlı insanların, kadınların hayattan koparılmasına dünyanın sessiz kaldığını belirterek, “Ne yazık ki arkasını dünyadaki bazı güçlü ülkelere ve çevrelere yasladığı için İsrail'in bütün bu saldırganlıkları, acımasız tavırları ve ortaya koyduğu insanlık dışı davranışlar bir şekilde karşılıksız kalmaktadır.
18.04.2024 Haberler
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Mardin'de bir otelde düzenlenen ‘Sivil Toplum Buluşmaları Programı’na katıldı.
18.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı Yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı?
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı? 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ceyda Yüksel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.