Chrome

Chrome

Son dakika Chrome haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chrome gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chrome haber sayfamızda...

Chrome

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 656 chrome haberi bulunmuştur.
Google’dan gizli takip tazminatı
Google’dan gizli takip tazminatı Teknoloji devi Google, internette gezinmelerini “gizli modda” yaptıklarını düşünen milyonlarca kişinin internet kullanımını gizlice takip ettiği iddiasıyla açılan davada uzlaşmayı kabul etti.
30.12.2023 Gündem
Google’da izlenmeye son
Google’da izlenmeye son Google, kullanıcıların izlenmesini engelleyecek. Alphabet şirketi, reklamcıların tüketicileri izlemek için kullandığı üçüncü taraf çerezleri yasaklamak için Google’ın Chrome tarayıcısında yeni özelliği test edecek.
19.12.2023 Dünya
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede?
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede? Hiç şüphesiz dünyanın en büyük ara motoru ve en çok ziyaretçi alan sitesi Google’dır. Arama motoru devinin dünya çapında çalışanı ve binası bulunur. Kuruluşundan bu yana ilk olması nedeniyle büyümesine ivme katan Google’ın arama motoru dışında yeni ürünler ve hizmet geliştirmesine olanak sağladı. Zamanında iki doktora öğrencisi tarafından kurulan Google’ın ABD dahil pek çok ülkede binası bulunur. Google merkez binası hangi ülkede? “Google'ın Merkez Binası Nerededir?” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.08.2023 Teknoloji
Biri bizi gözetliyor!
Biri bizi gözetliyor! Özel hayatın gizliliğini sağlamak üzere yasal düzenlemeler geliştirildi. Mahremiyet bilinci ve isteğinin daha ön plana çıktığı bu süreçte, belki de teşebbüsler mahremiyete duydukları saygı üzerinden birbirleriyle rekabet etmeye başladılar.
31.01.2023 Milliyet Rekabet
Snapchat daha fazla özellikle masaüstüne geliyor
Snapchat daha fazla özellikle masaüstüne geliyor Sosyal medya şirketi Snapchat masaüstüne geliyor, bu da kullanıcıların bilgisayarlarından mesaj göndermesine ve görüntülü arama yapmasına izin verecek.
19.07.2022 Teknoloji
Sys Nedir, Açılımı Ne Demek? Tansiyon Aletinde Sys Kaç Olmalıdır?
Sys Nedir, Açılımı Ne Demek? Tansiyon Aletinde Sys Kaç Olmalıdır? SYS, Microsoft Windows işletim sistemleriyle, MS, DOS uygulamalarında bulunan bir dosya uzantısıdır. Donanım yapılandırma ve aygıt sürücüleri içermektedir. SYS dosya uzantıları Google Chrome vasıtasıyla internet ağları arasında dolaşmaktadır. SYS, bir işletmenin tüm ihtiyaçları gözetilerek oluşturulan seyahat yönetim sistemidir. SYS nedir, açılımı ne demek? Tansiyon aletinde SYS kaç olmalıdır tüm detayları ile derledik.
12.07.2022 Sağlık
Film setinde korkutan tehdit
Film setinde korkutan tehdit ABD'nin saygın gazetesi New York Times'ın köşe yazarı Kyle Buchanan'ın "Blood, Sweat & Chrome" (Kan, Ter ve Krom) adlı kitabı önceki gün yayımlandı.
24.02.2022 Dünya
Moğolistan’a teknik destek
Moğolistan’a teknik destek TÜBİTAK ve Moğolistan Bilimler Akademisi (MAS) uluslararası ikili işbirliği programı kapsamında, EÜ Deri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan “DECLEAP: Development of Cleaner Production Technologies for Leather Industry: Design of Chrome-Free Tanning Systems on Mongolian Livestock Skins” isimli proje, 830 bin lira bütçe ile kabul edildi.
11.02.2022 Ege
Android System Webview Nedir, Ne İşe Yarar? Nasıl Etkinleştirilir?
Android System Webview Nedir, Ne İşe Yarar? Nasıl Etkinleştirilir? Android System Webview; Chrome'un teknolojisi olup, Android'teki uygulamaların web içeriklerini göstermesine yardımcı olan temel parçadır. Bu durum; neredeyse bütün cihazlar içerisinde önceden yüklenmiştir. Sadece gerektiği zaman güncellenmelidir. Android System Webview nedir? Ne işe yarar? Bu özellik nasıl etkinleştirilir tüm detayları ile derledik.
5.02.2022 Teknoloji
Android Sistem Webview Nedir, Ne İşe Yarar? Webview Nasıl Etkinleştirilir?
Android Sistem Webview Nedir, Ne İşe Yarar? Webview Nasıl Etkinleştirilir? Kullanılan sistemler her geçen gün farklılık gösterebilmektedir. Karşınıza çıkabilecek olan teknolojik terimlerle ilgili olarak ise bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Android sistem Webview ise bu terimlerden birisi olarak ifade edilebilir. Android sistem Webview nedir, ne işe yarar? Webview nasıl etkinleştirilir? Android sistem Webview ile ilgili tüm detayları derledik.
11.12.2021 Teknoloji
Google'ın açtığı davanın duruşmaları başlıyor
Google'ın açtığı davanın duruşmaları başlıyor Teknoloji firması Google'ın Android işletim sisteminde piyasa hakimiyetini kötüye kullandığı gerekçesiyle Avrupa Birliği (AB) tarafından kesilen 4,34 milyar euro para cezasına karşı açtığı davanın duruşmaları bugün başlıyor.
27.09.2021 Uzmanpara
VGM burs başvurusu nasıl yapılır? VGM bursu ne kadar?
VGM burs başvurusu nasıl yapılır? VGM bursu ne kadar? VGM burs ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine veriliyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan eğitim bursu öğrencilere büyük katkı sağlıyor. Peki VGM burs başvuru şartları nelerdir? VGM burs başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır?
16.09.2021 Gündem
VGM burs başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? VGM burs şartları neler, burs ne kadar?
VGM burs başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? VGM burs şartları neler, burs ne kadar? VGM burs başvurusu ile ilgili meraklı arayış devam ediyor. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin yararlanabildiği VGM burs başvurusu nae zaman başlayacak? VGM bursu ne kadar, şartları neler? İşte her yıl düzenli olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün öğrenciler sunduğu burs hakkında bilinmesi gerekenler...
13.09.2021 Gündem
Okullarda Kimlik Avı: Saldırılardan nasıl kaçınabilirsiniz?
Okullarda Kimlik Avı: Saldırılardan nasıl kaçınabilirsiniz? Uzaktan ve hibrit eğitimin daha da yaygınlaşmasıyla birlikte, siber güvenlik, öğrencilerin dijital araçları kullanırken güvende olmalarını sağlamak adına daha da kritik hale geldi. Bilişim uzmanları, öğrencilere eğitim için cihaz tedarik eden okul sistemlerindeki kimlik avı riski nedeniyle endişe içerisinde. Peki bu saldırılardan kaçınmak mümkün mü? Mümkünse nasıl?
7.09.2021 Vitrin
Asus'tan eğitim için yeni model: Chromebook Flip C214
Asus'tan eğitim için yeni model: Chromebook Flip C214 Asus'tan kurumsal ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği Business serisi için yeni bir model daha geldi. Chromebook Flip C214 modelini görücüye çıkartan Asus, hem 360 derece dönebilen hem de dokunmatik ekranlı cihazıyla tablet/ bilgisayar ihtiyacını karşılıyor.
31.08.2021 Teknoloji
Google Chrome için yakında gelecek yeni özellikler
Google Chrome için yakında gelecek yeni özellikler Milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan Google Chrome, yeni özelliklere kavuşacak. Gizli mod değişiklikleri, tarayıcı içindeki yenilikler ve daha fazlasını içeren bu yeni sızıntılar Google Chrome'un işlevselliğini de artıracak.
26.06.2021 Teknoloji
Youtube'da Ebeveyn Kontrolü Nasıl Kullanılır?
Youtube'da Ebeveyn Kontrolü Nasıl Kullanılır? Dünyanın en önemli içerik üretim hesabı YouTube olarak öne çıkıyor. Herkese açık olması ile beraber, farklı yaş kriterlerine göre video içerikleri bulunmaktadır. Özellikle çocukların izlemesi gereken birçok değişik videonun olduğunu söylemek mümkündür. Peki, Youtube'da ebeveyn kontrolü nasıl kullanılır? İşte bu konu üzerine merak edilen bilgiler.
20.06.2021 Çocuk
Dünya devlerine şok! İnceleme başlatıldı
Dünya devlerine şok! İnceleme başlatıldı İngiliz denetim kurumu İngiltere Rekabet ve Piyasalar Otoritesi (CMA), teknoloji şirketleri Apple ve Google’ın cep telefonu pazarındaki yüksek paylarına ilişkin inceleme başlatıldığını bildirdi.
15.06.2021 Teknoloji
Almanya’da Google hakkında soruşturma açıldı
Almanya’da Google hakkında soruşturma açıldı Almanya rekabet kurumu Federal Kartel Dairesi, Google Almanya, Google İrlanda ve Google'ın ana şirketi Alphabet hakkında pazar hakimiyetinde durumunu kötüye kullanıp kullanmadığına yönelik soruşturma başlattı.
25.05.2021 Uzmanpara
Google'dan Müzik Nasıl İndirilir? Google'dan Müzik İndirme Yöntemleri...
Google'dan Müzik Nasıl İndirilir? Google'dan Müzik İndirme Yöntemleri... Kolay birkaç işlemi tamamlamak suretiyle Google üzerinden farklı müzikleri indirmek mümkün. Böylece kişisel isteklere bağlı olarak kolay biçimde farklı müzikler dinlenebilir. Peki, Google'dan müzik nasıl indirilir? Google'dan müzik indirme yöntemleri.
11.05.2021 Teknoloji
Youtube Video Nasıl İndirilir? Youtube'dan Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?
Youtube Video Nasıl İndirilir? Youtube'dan Video İndirme Yöntemleri Nelerdir? Zamanla televizyonun yerini almaya başlayan Youtube, internet kullanıcılarına pek çok farklı içerik sunuyor. Normalde Youtebe Premium kullanıcılarına sunulan video indirme işlemini artık herkes ücretsiz bir şekilde yapabiliyor. Youtube video indirmenin pek çok farklı yöntem bulunuyor. Youtube video nasıl indirilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
3.05.2021 Teknoloji
Tam kapanmaya tekno çözümler
Tam kapanmaya tekno çözümler Tam kapanmayla beraber evlerde artık her şeyimiz yeniden teknoloji ve internet odaklı oluyor. Evden çalışma, eğitim, iletişim, eğlence artık tamamen teknolojiye dayalı... İşte, kapanmada teknolojiyle yapılabilecekler ve dikkat edilmesi gerekenler...
1.05.2021 Ekonomi
Google, Chrome için 'yanlışlıkla kapatılan sekmelere odaklanıyor
Google, Chrome için 'yanlışlıkla kapatılan sekmelere odaklanıyor Google Chrome kullanan milyonlarca kişi bulunuyor. Bunlar arasında pek çok sekme ile çalışan insan da var. İşte yanlışlıkla kapatılan bu sekmeler için yeni bir çözüm sunuluyor.
18.04.2021 Teknoloji
E-İmza Nasıl Kullanılır? Bilgisayar Ortamında E-İmza Nasıl Atılır?
E-İmza Nasıl Kullanılır? Bilgisayar Ortamında E-İmza Nasıl Atılır? Elektronik imza, usb şeklinde aygıttan ve içine yüklenmiş kişiye özgü olan içerisinde iletişim bilgileri ve kimlik bilgileri bulunduran 1,2 ya da 3 yıllık nitelikli elektronik sertifikadan meydana gelir. Bunun yanında bilgisayarda çalışabilmek için gereken java ve sürücü yazılımının yüklenmesi gerekir. E-imza nasıl kullanılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
10.04.2021 Teknoloji
Google'ın telefonu portala çeviren yeni uygulaması kullanımda
Google'ın telefonu portala çeviren yeni uygulaması kullanımda Google kamera tarafında yeni uygulamalar geliştirmeye devam ediyor. Yeni duyurulan uygulama ise Android telefonları portal açma aracına dönüştürüyor. Artırılmış Gerçeklik(AR) tabanlı olan uygulama, kameranızı kullanarak farklı yerlere ulaşmanızı sağlıyor. Google Floom adı verilen uygulama farklı görünüyor.
8.04.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Chrome ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.