Çiftçiler

Çiftçiler

Son dakika çiftçiler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çiftçiler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çiftçiler haber sayfamızda...

Çiftçiler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.736 çiftçiler haberi bulunmuştur.
Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı! Radara girdi: İstanbul dahil alarm verildi
Son dakika... Meteoroloji uyarmıştı! Radara girdi: İstanbul dahil alarm verildi Meteoroloji uyarmıştı, birçok kenti esir alan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış radara girdi. İstanbul için saatler kaldı ve yetkililerden hafta sonu için de uyarı geldi. Bazı bölgelerde yarın dolu yağışı etkili olacak bazı kesimlerde ise pazar gününden itibaren hava sıcaklığı hissedilir derecede düşecek. İşte İstanbul, Bursa, Ankara ve tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
3.05.2024 Gündem
Buğday hasadı başladı
Buğday hasadı başladı Stratejik öneme sahip birçok ürünün hammaddesi olan buğdayın, Adana’da hasadı başladı.
1.05.2024 Ekonomi
50 bin adet fide dağıttı
50 bin adet fide dağıttı Lal Denizli, belediye başkanlığını yaptığı Çeşme’de ‘Ata Tohumu Yaygınlaştırma’ projesi kapsamında üreticilere 50 bin adet fide dağıttı.
28.04.2024 Cadde
'Millet görev verdi pişman etmeyeceğiz'
'Millet görev verdi pişman etmeyeceğiz' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Denizli’de bir dizi ziyarette bulundu. Özel, ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
27.04.2024 Gündem
Silajlık mısır tohumu dağıtıldı
Silajlık mısır tohumu dağıtıldı Samsun Büyükşehir Belediyesi finansmanı ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen ‘Büyükşehir Belediyemiz Her Zaman Üreticinin Yanında Projesi’ kapsamında Çarşamba ilçesinde üreticilere silajlık mısır tohumu dağıtıldı.
26.04.2024 Ekonomi
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Hububatta endişeli bekleyiş
Hububatta endişeli bekleyiş Konya başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi’nin nisanda yağış almaması hububat veriminde kritik bir süreci başlattı. Kar örtüsü olmayınca toprak su tutmadı; mevsim sıcak ve yağış yok; mevcut nemi de lodos uçurdu.
25.04.2024 Ekonomi
Yerli susam için üretim hamlesi
Yerli susam için üretim hamlesi Migros, Türkiye’nin yerli susam üretiminde artış sağlamak ve yerel tarımı desteklemek için önemli bir adım daha atarak Pol’s iş birliğiyle ‘Yerli Susam, Yerli Üretim’ projesini başlattı.
25.04.2024 Ekonomi
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma ABD'li robot üretimi yapan bir şirketin son ürettiği cihazın fotoğrafları dünyada ses getirdi. Söz konusu robotun özellikleri ise uluslararası medyada gündem haline geldi.
24.04.2024 Dünya
Soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor
Soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bereketli Amik Ovası'nda soğan hasadı başladı. Sıcak havada zorlu şartlarda sökülen soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor.
24.04.2024 Ekonomi
Aşırı yağış zeytini olumsuz etkiledi
Aşırı yağış zeytini olumsuz etkiledi Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde zeytin üreticileri aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen halkalı leke hastalığından sorun yaşıyor. Sezon başlamadan hastalığın baş gösterdiği zeytinde üreticiler ilaçlama yöntemiyle hastalıktan kurtulmayı hedeflerken Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur “İleriki günlerde zeytin piyasasını ve yağ piyasasını etkileyeceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.
17.04.2024 Ekonomi
Üzüm üreticileri alternatif olarak zeytine yöneldi
Üzüm üreticileri alternatif olarak zeytine yöneldi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, dünyaca ünlü sultaniye üzümüne alternatif ürün arayışında olan çiftçiler zeytin üretimine yöneldi.
15.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak?
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Salı gününden itibaren ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Öte yandan Kars’ta nisan ayında kar sürprizi yaşandı.
14.04.2024 Gündem
Çiftçilere ayçiçek ve nohut tohumu dağıtıldı
Çiftçilere ayçiçek ve nohut tohumu dağıtıldı Çorum'da, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından tonlarca nohut ve ayçiçek tohumu dağıtıldı.
3.04.2024 Ekonomi
Çifte kazanç: İlk hasat fasulyede
Çifte kazanç: İlk hasat fasulyede Türkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında iki farklı ürün üretimi yapan çiftçiler, üzümden önce bağların altlarına diktikleri fasulyede hasada başladı.
2.04.2024 Ekonomi
İngiltere'de çiftçilerin protestosu: Hükümet, Brexit sonrası haklarımızı koruyamadı
İngiltere'de çiftçilerin protestosu: Hükümet, Brexit sonrası haklarımızı koruyamadı İngiliz çiftçiler, İngiltere ile Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkeler arasındaki Brexit sonrası ticaret anlaşmalarının kendilerinin artık rekabet edemeyecekleri ucuz ithalata kapı açtığı görüşünde.
26.03.2024 Dünya
Çiftçiler için drone merkezi
Çiftçiler için drone merkezi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, proje tanıtım toplantılarını sürdürdü.
22.03.2024 Gündem
Seçimden sonra da birlikte yürüyeceğiz
Seçimden sonra da birlikte yürüyeceğiz CHP Genel Başkanı Özel, tüm mağduriyetler için mücadele edeceklerini belirterek “1 Nisan’dan sonra da meydanlarda, sokaklarda, yollarda emeklilerle yürüyeceğiz. Gençlerle yürüyeceğiz. Staj mağdurlarıyla yürüyeceğiz” dedi.
22.03.2024 Gündem
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz
Özel: 1 Nisan'dan sonra gençlerle yürüyeceğiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda, partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı.
21.03.2024 Gündem
Çiftçiler tarlalarını 2 ay önce sulamaya başladı
Çiftçiler tarlalarını 2 ay önce sulamaya başladı Eskişehir’de kendini hissettiren sıcak havalar ve yağışların az olması çiftçilerin normalden 2 ay önce tarlalarını sulamaya başlamalarına neden olurken yeraltı suyu 150 metreye kadar çekildi.
21.03.2024 Ekonomi
Aydınlı çiftçiye dev proje
Aydınlı çiftçiye dev proje Kentte, 20 dekar ve altında araziye sahip vatandaşların arazilerine gübre atım işlemleri Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince drone’lar kullanılarak ücretsiz gerçekleştirilecek.
16.03.2024 Ege
Bakan Bolat: 850 bin esnaf vergi mükellefi olmaktan çıkarıldı
Bakan Bolat: 850 bin esnaf vergi mükellefi olmaktan çıkarıldı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “AK Parti'den önce doğru dürüst bir sosyal destek var mıydı? Engelliler, engellilere bakanlar, yaşlılar, 65 yaş üstü ve çocuğu askere giden, çocuğu eğitim yardımı isteyen, fakirlik durumu olursa doğal gaz desteği alan birçok kalemde tam 500 milyar bu yılki bütçede halkımıza destek veriliyor. Bu hizmetlerin devam etmesi için. Merkezde de yerelde de güçlü olmamız gerekiyor. İstikrarı kaybetmememiz gerekiyor” dedi.
15.03.2024 Ekonomi
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Gündem
Tarımda kalkınmanın yolu kooperatiflerden geçiyor
Tarımda kalkınmanın yolu kooperatiflerden geçiyor Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, “Antalya'nın Kooperatifçileri Buluşması” panelinde yerelden kalkınma için güçbirliği ve kooperatifçiliğin önemi vurgulandı.
9.03.2024 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Çiftçiler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.