Cilt Lekesi

Cilt Lekesi

Son dakika cilt lekesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cilt lekesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cilt lekesi haber sayfamızda...

Cilt Lekesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 cilt lekesi haberi bulunmuştur.
Artan cilt lekelerinin suçlusu meğer bu eksiklikmiş! Haftada 1 kez yenirse silgi gibi siliyor
Artan cilt lekelerinin suçlusu meğer bu eksiklikmiş! Haftada 1 kez yenirse silgi gibi siliyor Vücudumuzda oluşan değişimler birçok farklı rahatsızlığın habercisi olabilir. Cilt lekeleriniz arttıysa, kuruluk ve pul pul dökülmeler yaşıyorsanız, saçlarınız çabuk yıpranıyorsa A vitamini eksikliği çekiyor olabilirsiniz. Peki, vücudu eski sağlığına nasıl kavuştururuz?
18.04.2024 Genel Sağlık
2 malzemeyle deri altına işliyor, inatçı siyah noktaları vakum gibi çekiyor!
2 malzemeyle deri altına işliyor, inatçı siyah noktaları vakum gibi çekiyor! Ciltte oluşan birçok problemden dolayı meydana gelen siyah noktalar bir hayli inatçı olabiliyor. Siyah noktaları çıkarmak için bu iki malzemeyi evinizden eksik etmeyin!
24.02.2024 Cilt Bakımı
Ciltteki koyu lekelerden 2 günde kurtulun! 5 doğal malzemeden gelen mucize
Ciltteki koyu lekelerden 2 günde kurtulun! 5 doğal malzemeden gelen mucize Herkeste olmayabilir ancak yüzdeki, göğüsteki, ellerdeki veya vücudun başka yerlerindeki koyu lekelerle uğraşmak ciddi derecede sinir bozucu olabilir. Yüzümüzdeki koyu lekeleri doğal yollarla nasıl gidereceğinizi biliyor musunuz?
11.01.2024 Cilt Bakımı
Cilt lekelerinizden korkmayın! Yaz ve kış demeden güneş kremi kullanın
Cilt lekelerinizden korkmayın! Yaz ve kış demeden güneş kremi kullanın Cilt lekeleri, cilt yüzeyinde çeşitli faktörler sonucu oluşan ciltten daha koyu küçük ya da daha büyük alanları tutabilen renk koyulaşmaları olarak biliniyor. Cilt lekeleri birçok insanda özgüven kaybına veya kendini kötü hissetmeye yol açabiliyor. Peki cilt lekelerimiz varsa ne yapmalıyız? Dermatoloji Bölümünden Uzm. Dr. Serpil Uysal, merak edilenleri anlattı.
4.01.2024 Genel Sağlık
Hem suyu içiliyor hem de meyvesi yeniliyor: Tam bir şifa deposu... Böbrekleri temizliyor ve cildi güzelleştiriyor
Hem suyu içiliyor hem de meyvesi yeniliyor: Tam bir şifa deposu... Böbrekleri temizliyor ve cildi güzelleştiriyor Hindistan cevizinin suyunu içebilir, meyvesini yiyebilir, yağından faydalanabilirsiniz. Hindistan cevizinin hem vücudumuza hem de cildimize oldukça fazla faydası vardır. Ayrıca idrar söktürücü faydasından da yararlanabiliriz. Hindistan cevizinin tüm faydalarını sizler için derledik.
27.07.2023 Sağlık
Uzmanından tüyolar: Aşama aşama cilt lekesi tedavisi nasıl yapılır?
Uzmanından tüyolar: Aşama aşama cilt lekesi tedavisi nasıl yapılır? Hamilelik, kullanılan bazı ilaçlar, böbrek üstü bezi, tiroit bezi ve bazı bağırsak hastalıkları, demir metabolizması bozuklukları, yanlış kozmetikler ve dermatolojik hastalıklar gibi nedenler ciltte lekeye neden olabiliyor. "Leke şikayetiyle başvuran hastalarda öncelikle lekenin neden olduğunun tespiti önemli" diyen Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Okan, lekeler hakkında bilgi verdi.
12.01.2022 Cilt Bakımı
Vücutta Leke Çeşitleri Nelerdir? Hangi Cilt Lekesi Hangi Hastalığın Habercisi Olabilir?
Vücutta Leke Çeşitleri Nelerdir? Hangi Cilt Lekesi Hangi Hastalığın Habercisi Olabilir? İnsan vücudunda bazı nedenlerden dolayı cilt lekeleri görülebilir. Fakat bu görülen lekelerin hepsi zararlı değildir. Vücudunda leke çıkan kişiler herhangi bir sağlık problemi olup olmadığını öğrenmek için araştırmalar yapabiliyor. Vücutta leke çeşitleri nelerdir? Hangi cilt lekesi hangi hastalığın habercisi olabilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
10.09.2021 Sağlık
Güneş ışınlarının cilde zararları
Güneş ışınlarının cilde zararları Dermatoloji Uzmanı Dr. Hasan Benar güneş ışınlarının zararlı etkileri konusunda uyardı. Dr. Benar, "Güneşin sıcaklığı ve ışığı bize mutluluk veriyor. Ancak her ne kadar güneşi sevsek de ona çok fazla maruz kalmak cildimiz için ciddi ölçüde zarara sebep oluyor. Dolayısıyla, yazın gelmesiyle beraber kırışıklıklar, kahverengi lekeler ve cilt yanıkları sorunumuz ve gündemimiz haline geliyor" diye konuştu
28.06.2021 Cilt Bakımı
Cildinizi yanlış medikal estetik işlemlerden korumanın yolları
Cildinizi yanlış medikal estetik işlemlerden korumanın yolları Baharın gelmesiyle güneş lekeleri, ince kırışıklıklar ve birçok cilt lekesi problemi de gündeme geliyor. Botoks, dolgu, mezoterapi, lazer gibi medikal estetik işlemlere artan ilgi ile ilgili Dermatoloji Uzmanı Dr. Süleyman İzzet Karahan "Yanlış ellerde yapılan bu işlemler kalıcı leke, asimetri, iz ve hatta ölüme kadar götürebilir” diye konuştu. İşte medikal estetik işlemlerde dikkat edilmesi gereken noktalar...
27.04.2021 Cilt Bakımı
Yüzünü mahvettiler! Üstüne bir de para istediler
Yüzünü mahvettiler! Üstüne bir de para istediler Yüzünde cilt lekeleri bulunan genç kadın başvurduğu güzellik merkezinde tedavi olmak istedi. Test yapılmadan 8 seanslık işleme başlanan mağdur kadının yüzü ikinci seansta kanlar içinde kaldı. Bakım merkezi bir de uygulamadığı seansların parasını tahsil etmek isteyince mağdur kadın savcılığa başvurarak yardım istedi.
11.01.2021 Gündem
Hamilelik döneminde neden ciltte lekelenmeler olur?
Hamilelik döneminde neden ciltte lekelenmeler olur? Hamilelik süreci ile birlikte çeşitli sağlık problemleri ve estetik açıdan birçok sorun da kendini göstermeye başlar. Hamilelikle birlikte gelen cilt lekeleri ise bu dönemin en can sıkıcı sorunları arasındaki yerini alır. Dermatoloji Uzmanı Dr. Hatice Deniz Yardımcı, hamilelikte oluşan cilt lekeleri hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı
8.01.2021 Cilt Bakımı
Yaz aylarında artan 3 önemli cilt lekesi
Yaz aylarında artan 3 önemli cilt lekesi Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Hülya Sağlam, yüzde 100 korumanın sağlanamamasından dolayı da güneşlenmemek, şapka ve giysiler gibi fiziksel olarak korunmak gerektiğine dikkat çekiyor. Yaz aylarında görülme sıklığında artış görülen cilt lekelerinden korunma ve tedavi yöntemlerini anlattı.
11.07.2018 Cilt Bakımı
Welcos’ta ihtiyaca göre 3 farklı BB krem
Welcos’ta ihtiyaca göre 3 farklı BB krem Kore’nin ünlü cilt bakım markalarından Welcos, hafifliği ve yaz mevsimine uygun BB kremleriyle sizi yaza hazırlayacak. Welcos sadece Watsons mağazalarında ve Watsons.com.tr’de!
En sık yaşanan cilt sorunları ve çözümleri
En sık yaşanan cilt sorunları ve çözümleri Dermatoloji Danışmanı Uz. Dr. Makbule Dündar, en sık yaşanan cilt sorunlarına karşı neler yapılması gerektiğini anlattı.
4.07.2017 Cilt Bakımı
Cilt lekesi için maydonoz kürü
Cilt lekesi için maydonoz kürü Cildinizdeki lekeler veya aknelerden şikayetciyseniz bu kür tam size göre. İşte maydonoz kürü tarifleri..
28.06.2017 Cilt Bakımı
Güneş lekeleri için ev yapımı maske
Güneş lekeleri için ev yapımı maske Güneş lekeleri, korunmasız olarak maruz kaldığımız güneş sonrası cildimizde oluşan ve ne yapsak kurtulamadığımız lekelerdir. Ancak şimdi vereceğimiz maske tarifi her şeyi değiştirecek. İşte ev yapımı güneş lekesi maskesi…
29.05.2017 Cilt Bakımı
Bu ilaçlar ciltte lekeye neden oluyor
Bu ilaçlar ciltte lekeye neden oluyor Uzman Estetisyen Neslim Güngen, antibiyotikler ve hormonal ilaçların ciltte lekelenmelere yol açabileceğini söyledi.
15.08.2016 Cilt Bakımı
Yüz estetiği operasyonları
Yüz estetiği operasyonları Yaşlanmanın en belirgin belirtileri en önce yüzde ve ciltte ortaya çıkıyor. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Dağdelen daha genç görünmenin sırlarını anlatıyor.
1.08.2016 Estetik
Cilt lekelerine ne iyi gelir?
Cilt lekelerine ne iyi gelir? Cilt lekelerine ne iyi gelir? Cilt lekelerine karşı öneriler ve cilt lekeleri tedavisiyle ilgili bilmeniz gerekenler
4.03.2016 Cilt Bakımı
Cilt lekeleri nasıl tedavi edilir?
Cilt lekeleri nasıl tedavi edilir? Ciltte oluşan lekeler nasıl tedavi edilir? İşte sivilce lekeleri gibi cilt lekelerinden kurtulmanın yolu
15.01.2016 Estetik
Leke tedavisinde son yenilik!
Leke tedavisinde son yenilik! Leke tedavisinde kullanılan başlıca uygulamalardan lazer,ışık tedavileri,mezoterapi gibi bilinen yöntemlerin yanısıra son olarak, her cilt tipine uygulanabilen ve çözüm odaklı "leke maskesi" bu yılın yeni trendi...
Cilt lekelerine oksijen terapisi
Cilt lekelerine oksijen terapisi Kadınların en büyük sorunlarından olan cilt lekelerinden oksijenli terapi ile kurtulabilirsiniz.
26.10.2015 Estetik
Cilt lekelerine Pulse Dye Lazer yöntemi
Cilt lekelerine Pulse Dye Lazer yöntemi Doğuştan gelen, kurtulmak istediğiniz ama bir türlü kurtulamadığınız cilt lekelerinizden birkaç seansla kurtulmanızın mümkün olduğunu biliyor muydunuz?
16.09.2015 Estetik
Cilt lekeleri için en iyi çözüm nedir?
Cilt lekeleri için en iyi çözüm nedir? 4 haftada cilt lekelerinden kurtulun
Yeşilçayın faydaları bitmiyor
Yeşilçayın faydaları bitmiyor Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar’a göre, ışıldayan, gencecik ve sıkı bir cilde sahip olmak için en iddialı kozmetik ürün; doğanın insanlara hediye ettiği yeşil çay.

Benzer Haber Etiketleri

Cilt Lekesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.