Cordoba

Cordoba

Son dakika cordoba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cordoba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cordoba haber sayfamızda...

Cordoba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.044 cordoba haberi bulunmuştur.
İslam tarihinde Ramazan
İslam tarihinde Ramazan İslam tarihinde birçok önemli hadise de Ramazan ayında gerçekleşti. Mekke ve Endülüs’ün Fethi, Bedir Savaşı bu önemli olaylardan bazıları.
10.03.2024 Gündem
Nikaragua Hakkında Bilgiler; Nikaragua Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Nikaragua Hakkında Bilgiler; Nikaragua Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Nikaragua ya da resmi ismi ile Nikaragua Cumhuriyeti, günümüzde yaklaşık olarak 129.495 km²'lik yüzölçümü ile Orta Amerika'nın hemen hemen en büyük ülkesidir. İşte, Nikaragua hakkında merak edilen tüm detaylar.
3.01.2024 Tatil
İspanya Hakkında Bilgiler; İspanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İspanya Hakkında Bilgiler; İspanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Resmi adı İspanya Krallığı olan ülke, Avrupa kıtasının güney batısında yer alır. Almanya, İngiltere, İtalya ve Fransa'dan sonra Avrupa'nın en büyük ekonomisine sahip olan 5. ülkesidir. İspanya'nın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Dünya
ÖZEL | Beşiktaş'ta Genesio için kritik saatler! Eski kulübünün hedefinde
ÖZEL | Beşiktaş'ta Genesio için kritik saatler! Eski kulübünün hedefinde Beşiktaş’ın 1,5+1 yıllık sözleşme teklif ettiği Fransız teknik adam, eski kulübü Lyon’un yanı sıra bazı Fransız kulüplerinin hedefinde yer alıyor. Fransa’ya çıkarma yapan İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Genesio’yu ikna ederek 2-3 gün içinde İstanbul’a getirmeye çalışıyor.
2.01.2024 Beşiktaş
Rıza Çalımbay işaret etmişti! Beşiktaş'tan 3 milyon euroluk transfer teklifi
Rıza Çalımbay işaret etmişti! Beşiktaş'tan 3 milyon euroluk transfer teklifi Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Rıza Çalımbay'ın daha önce işaret ettiği transfer için 3 milyon euroluk teklif sunulduğu aktarıldı.
18.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a Panamalı stoper! Eintracht Frankfurt yakın takipte
Beşiktaş'a Panamalı stoper! Eintracht Frankfurt yakın takipte Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların 22 yaşındaki Panamalı stoperi takibe aldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların gündemindeki genç savunmacı için Bundesliga temsilcisi Eintracht Frankfurt'un da devrede olduğu aktarıldı.
17.12.2023 Beşiktaş
Sağlıklı görünce 'Yamyamsın' dediler! 30 saat gittiği yolu 438 günde döndü
Sağlıklı görünce 'Yamyamsın' dediler! 30 saat gittiği yolu 438 günde döndü Sıradan bir günde balık tutmak için çıktığı seferde uçsuz bucaksız bir mavi mahkumiyete sürüklendi. Arkadaşı da yanındaydı ancak bu yolculuktan yüzlerce gün sonra tek başına dönen genç adama,' Sağlıklı görünüyorsun' diyerek yamyam damgası vuruldu. İşte sırrı bugün bile çözülemeyen olayın detayları.
27.11.2023 Yaşam
Bağdat’tan Endülüs’e Doğan Güneş: Ziryab
Bağdat’tan Endülüs’e Doğan Güneş: Ziryab Avrupa müziğinde, yaşam tarzında, modada, saç stillerinde, mobilyalarda ve hatta sofra düzenlerinde devrim yarattı.
26.11.2023 Gündem
Galatasaray'ın gol makinesi Icardi Avrupa'nın zirvesinde! Ünlü yıldızları solladı
Galatasaray'ın gol makinesi Icardi Avrupa'nın zirvesinde! Ünlü yıldızları solladı Mauro Icardi bu sezon şu ana kadar attığı 15 golle Avrupa liglerinde en skorer isim oldu. Tüm kulvarlardaki toplam gol adedinde Galatasaraylı yıldızı geçen çıkmadı.
28.10.2023 Galatasaray
Arjantin'de korkunç yangın! Orman kül oldu
Arjantin'de korkunç yangın! Orman kül oldu Arjantin’in Cordoba eyaletinde patlak veren yangın sonucu bölgede yaşayan insanlar tahliye edildi.
11.10.2023 Dünya
Inter Miami'nin yeni teknik direktörü Gerardo 'Tata' Martino oldu!
Inter Miami'nin yeni teknik direktörü Gerardo 'Tata' Martino oldu! Lionel Messi transferiyle adından söz ettiren Inter Miami, teknik direktörlük görevine Gerardo 'Tata' Martino'yu getirdiğini duyurdu.
28.06.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray golcüsünü Rusya'da buldu! Transfer için bütçe hazır
Galatasaray golcüsünü Rusya'da buldu! Transfer için bütçe hazır UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda gündemine Rusya'da forma giyen santrforu aldığı iddia edildi. Süper Lig devinin bu transfer için bütçesini hazırladığı belirtildi.
22.06.2023 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
12.06.2023 Futbol
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde!
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde! İstanbul, Premier Lig devi Machester City ile İtalyan ekibi Inter'in kozlarını paylaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Dünya futboluna damga vurmuş isimler, Acun Ilıcalı'nın organize ettiği 'Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda mücadele etti. Turnuvada top koşturan Brezilya Milli Takımı'nın eski yıldızları, gece geç saatlerde soluğu Kuruçeşme'de aldı.
11.06.2023 Cadde
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem!
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem! Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda dünya futbolcunun unutulmaz futbolcuları bir araya geldi. Acun Ilıcalı'nın organize ettiği turnuvada Volkan Demirel'in sözleri gündem oldu.
10.06.2023 Futbol
Fenerbahçe’de 62 yıl sonra aynı kabus! Seriler sona erdi
Fenerbahçe’de 62 yıl sonra aynı kabus! Seriler sona erdi Fenerbahçe, başkan Ali Koç yönetiminde Kadıköy'de ezeli rakiplerine karşı oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamadı. Sarı-lacivertli takım, bu süreçte iç sahada önemli serileri de kaybetti.
4.04.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta tarih tekerrür etti! Şenol Güneş'in Fenerbahçe taktiği Valerien Ismael'i hatırlattı
Beşiktaş'ta tarih tekerrür etti! Şenol Güneş'in Fenerbahçe taktiği Valerien Ismael'i hatırlattı Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini 10 kişi kaldığı mücadelede 4-2 yenmeyi başardı ve zirve yolunda puan kaybına izin vermedi. Heyecan dolu mücadelede Şenol Güneş'in tercihleri derbiye daha vururken Beşiktaş'ın Kadıköy'deki galibiyetlerinde ise dikkat çeken bir detay vardı.
4.04.2023 Beşiktaş
Fortuna Sittard, Groningen'i 3 golle devirdi
Fortuna Sittard, Groningen'i 3 golle devirdi Hollanda Eredivisie'ın Hollanda Eredivisie'ın 27'nci haftasında Fortuna Sittard, Groningen'i 3-1'lik skorla mağlup etti.
2.04.2023 Dünyadan Futbol
İspanya'da şoke eden olay! Kalp krizi geçirdi, doktorla kavga etti
İspanya'da şoke eden olay! Kalp krizi geçirdi, doktorla kavga etti İspanya 3. Ligi'nde Cordoba ile Racing Ferrol arasında oynanan maçta şoke eden bir olay yaşandı. Cordoba forması giyen tecrübeli futbolcu, kalp krizi geçirdi. Saha kenarında bekleyen ambulansa binmek üzereyken kendine gelen 25 yaşındaki oyuncu, doktorla kavga etti.
27.03.2023 Dünyadan Futbol
Burak Yılmaz, Hollanda'da gollerine devam ediyor
Burak Yılmaz, Hollanda'da gollerine devam ediyor Doğan Erdoğan, Oğuzhan Özyakup ve Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Fortuna Sittard, Eredivisie'nin 19. haftasında deplasmanda Cambuur'u 2-1 mağlup etti. Sittard'ın gollerini Burak ile Ivan Cordoba kaydetti. 37 yaşındaki Burak böylece ligde 8 gol, 3 asiste ulaştı.
30.01.2023 Dünyadan Futbol
Dünyanın konuştuğu vahşet! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar
Dünyanın konuştuğu vahşet! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi çalışmaları kapsamında genç kadının işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı.
16.01.2023 Dünya
Adana Demirspor, hazırlık maçında Fortuna Sittard’a mağlup oldu
Adana Demirspor, hazırlık maçında Fortuna Sittard’a mağlup oldu Hazırlıklarını Antalya kampında sürdüren Adana Demirspor, Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Burak Yılmaz'ın ilk 11'de sahaya çıktığı mücadelede Fortuna Sittard, Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti.
5.12.2022 Adana Demirspor
Adil'in kaleye geçmesi akla onları getirdi! Pancu, Melo, Tuncay....
Adil'in kaleye geçmesi akla onları getirdi! Pancu, Melo, Tuncay.... Galatasaray'a 2-1 yenilerek liderliği İstanbul'da bırakan Konyaspor'da kaleci Sehic atılınca kaleye defanstan Adil Demirbağ geçti. Bu da geçmişteki benzer olayları akla getirdi.
17.09.2022 Konyaspor
Galatasaray'a sürpriz golcü! İspanyollar duyurdu
Galatasaray'a sürpriz golcü! İspanyollar duyurdu Mauro Icardi transferinde geri sayıma geçen Galatasaray'ın forvete bir hamle daha yapabileceği belirtilirken İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.
5.09.2022 Galatasaray
Arjantin’de otobüs köprüden düştü: 3 yaralı
Arjantin’de otobüs köprüden düştü: 3 yaralı Arjantin’de bir otobüs, kavşaktan dikkatsizce çıkan araçla çarpışarak köprüden nehre düştü. Olayda 3 kişi yaralandı.
9.08.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Cordoba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.