BAYRAM MESAJLARI 2023: En Güzel, Dualı, Ayetli, Resimli, Kısa ve Uzun Ramazan Bayramı Sözleri ile Mesajları
BAYRAM MESAJLARI 2023: En Güzel, Dualı, Ayetli, Resimli, Kısa ve Uzun Ramazan Bayramı Sözleri ile Mesajları Ramazan Bayramı heyecanı yaşanırken sevdiklerine en güzel ‘hayırlı bayramlar’ ve ‘iyi bayramlar’ mesajlarını iletmek isteyen kişiler için birbirinden güzel bayram mesajları bulunuyor. Ramazan Bayramını sevdiklerinden ayrı geçirecek olanlar hüzün yaşarken yakınlarının bayramını en içtenlikle kutlamak istiyor. Ramazan Bayramı için resimli mesajlar ve bayram sözleri paylaşılacak. Ramazan Bayramı için resimli, farklı, en güzel etkileyici +100 adet bayram mesajı için “Bayram Mesajları 2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.11.2023 Güzel Sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmeli personele müjde! Kabine sonrası açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmeli personele müjde! Kabine sonrası açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sözleşmeli personel statüsünü yeniden belirledik. Sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olması aranacaktır. Ayrıca 1 yıllık memur aday süresi olacak. Hali hazırda 3 yılı dolmuş sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir" dedi.
28.11.2022 Siyaset
En güzel Cuma Mesajları 9 Eylül 2022 || Resimli, anlamlı, farklı ve dualı Cuma mesajı ve sözleri kısa, en şık seçenekler
En güzel Cuma Mesajları 9 Eylül 2022 || Resimli, anlamlı, farklı ve dualı Cuma mesajı ve sözleri kısa, en şık seçenekler Cuma mesajları, her hafta cuma gününde sevdiklerinin yüzünde gülümseme olmak için tüm İslam aleminde öne çıkıyor. En mübarek zamanlardan olan cuma günü, cemaat camilerde saf tutuyor. Namaz öncesinde ise cuma sabahı, farklı, anlamlı, kısa-uzun, hadisli, dualı ve ayetli cuma mesajları araştırılıyor. Hayırlı Cumalar kutlama mesajları - sözleri WhatsApp, Facebook, Insatgram ve Twitter için hazır! İşte, birbirinden anlamlı ve güzel cuma mesajı seçenekleri...
8.12.2022 Bilgi Rehberi
Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı
Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı 2016 yılında Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen sade bir törenle evelenen Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı Başak Dizer (45), önceki gün Kurt Efe adını verdikleri çocuklarının doğumu ile ilk kez anne va baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Cadde
Kabil'den Kiev'e kaçan Afgan göçmenlerin hikayesi! 'Ne bahtı kara bir ulusuz'
Kabil'den Kiev'e kaçan Afgan göçmenlerin hikayesi! 'Ne bahtı kara bir ulusuz' Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekat sonrası insanlık dramı yaşanıyor. Rus hava saldırılarının başlamasından sonra çok sayıda Ukraynalı evlerini terk etti. Güvenli bölgelere ulaşmaya çalışan sığınmacıların arasında Afganistan'dan Kiev'e kaçan göçmenler de bulunuyor.
26.02.2022 Dünya
2022 Sevgililer Günü için kısa/uzun mesaj seçenekleri! 14 Şubat Sevgililer Günü resimli mesajlar
2022 Sevgililer Günü için kısa/uzun mesaj seçenekleri! 14 Şubat Sevgililer Günü resimli mesajlar Sevgililer Günü bugün kutlanacak. Binlerce kişi hayatında çok büyük anlamlar ifade eden uzun yıllardır evli olduğu eşine veya uzun bir zamandır beraber olduğu sevgilisine en güzel sevgililer günü mesajlarını gönderecek. Bu özel günde hayatında ne kadar önemli bir yer ifade ettiğini sözcükler ile ifade etmeye çalışacak. 2022 Sevgililer Gününe özel en yeni en içten sevgililer günü mesaj seçeneklerini haberimizde bulabilirsiniz...
7.01.2022 Gündem
Sokağa çıkma yasağı genişletildi
Sokağa çıkma yasağı genişletildi Koronavirüs salgınına karşı alınan yeni tedbirleri açıklayan Erdoğan, “Hafta içi her gün gece saat 21.00 ile sabah 05.00 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacaktır. Hafta sonları cuma akşamı 21.00’den pazartesi sabahı 05.00’e kadar kesintisiz devam edecektir” dedi. Yasaklar bu akşamdan itibaren geçerli olacak.
1.12.2020 Siyaset
Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi başlıyor. Bu akşam A Milli Futbol Takımı'mız Macaristan'la karşı karşıya geliyor. Gruptaki ilk maçına çıkacak olan Türkiye bu maçtan kendi evinde 3 puanla ayrılmak istiyor. Peki, Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
3.09.2020 Skorer
Mescid-i Aksa’da olaysız cuma
Mescid-i Aksa’da olaysız cuma ABD’nin, tüm dünyanın tepkisini çeken büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararıyla başlayan ve her cuma namazı sonrası zirveye çıkan protesto gösterilerinin aksine, dün ilk kez olaysız bir cuma yaşandı.
11.05.2018 Gündem
Mescid-i Aksa’da olaysız cuma
Mescid-i Aksa’da olaysız cuma ABD’nin, tüm dünyanın tepkisini çeken büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararıyla başlayan ve her cuma namazı sonrası zirveye çıkan protesto gösterilerinin aksine, dün ilk kez olaysız bir cuma yaşandı.
11.05.2018 Gündem
Boşanmayı benim evimde kutladılar
Boşanmayı benim evimde kutladılar Özlem Yıldız'la ilişkisi nedeniyle dokuz yıllık evliliğini bitiren Mustafa Elgin'in eşi Pelin Elgin: Yeniköy'deki evimizde davullu zurnalı kutlama yapıp halay çekmişler. Elimde video kayıtları var
13.11.2014 Cadde
Arınç: IŞİD'in Süleyman Şah'a yaklaştığı doğru
Arınç: IŞİD'in Süleyman Şah'a yaklaştığı doğru Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantı, yaklaşık 5 saat sürdü. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açıklama yapıyor. Arınç, bir soru üzerine IŞİD'in Süleyman Şah türbesine çok yaklaştığı iddialarını doğruladı.
30.09.2014 Siyaset
Ramazan 1 Eylül’de başlıyor
Ramazan 1 Eylül’de başlıyor İlk sahur 31 Ağustos’ta...
14.08.2008 Cadde
Ramazan ayı 1 Eylül'de başlıyor
Ramazan ayı 1 Eylül'de başlıyor İslam aleminin kutsal ayı Ramazan, 31 Ağustos Pazar günü kılınacak ilk teravih namazı ile başlayacak...
13.08.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri