Dario Costa

Dario Costa

Son dakika Dario Costa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dario Costa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dario Costa haber sayfamızda...

Dario Costa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33 dario costa haberi bulunmuştur.
Red Bull Uçuş Günü 200 bini aşkın kişinin katılımıyla İstanbul'u uçuş moduna aldı
Red Bull Uçuş Günü 200 bini aşkın kişinin katılımıyla İstanbul'u uçuş moduna aldı Uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olan 5. Red Bull Uçuş Günü, Caddebostan'da gerçekleşti. Uçuş araçlarını hazırlayan 30 takım, birbirinden ilginç uçuş araçları ve kostümleriyle uçma hayalini gerçekleştirdi.
14.08.2022 Diğer
Red Bull Uçuş Günü yoğun katılımla İstanbul'da yapıldı
Red Bull Uçuş Günü yoğun katılımla İstanbul'da yapıldı Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olan Red Bull Uçuş Günü, İstanbul'da gerçekleştirildi.
14.08.2022 Diğer
İstanbul'da Red Bull Uçuş Günü şöleni
İstanbul'da Red Bull Uçuş Günü şöleni Cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü, İstanbul’u uçuş moduna almaya hazırlanıyor.
12.08.2022 Diğer
Red Bull Uçuş Günü'ne 15 gün kaldı
Red Bull Uçuş Günü'ne 15 gün kaldı Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Red Bull Uçuş Günü’ne 15 gün kaldı. Uçuş araçlarını hazırlamaya başlayan 38 takım, birbirinden ilginç ve fantastik uçuş araçları ve kostümleriyle uçma hayalini gerçekleştirecek.
29.07.2022 Su Sporları
Dario Costa’dan Red Bull Uçuş Günü’nde gösteri uçuşu
Dario Costa’dan Red Bull Uçuş Günü’nde gösteri uçuşu Yaratıcı ve cesur uçuş meraklılarının birbirinden eğlenceli şovlarına sahne olacak 5. Uçuş Günü’ne dünyanın en önemli akrobasi pilotlarından biri olarak kabul edilen Red Bull sporcusu Dario Costa konuk olacak.
22.07.2022 Diğer
İzmir’de 10 bin kişi Wings for Life World Run’da iyilik için koştu
İzmir’de 10 bin kişi Wings for Life World Run’da iyilik için koştu Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022’de Türkiye birincileri belli oldu. İki kıta yedi ülkede aynı anda başlayan organizasyonun İzmir’deki ayağı Kültürpark’tan start aldı. 10 bin kişinin ‘koşamayanlar için koştuğu’ etkinlik dört saat sürdü. Kadınlarda Tuğçe Karakaya (36,88 km), erkeklerde Üzeyir Söylemez (61,23 km), Dario Costa ve Ali Türkkan’ın kullandıkları Ford Kuga Yakalama Araçları’ndan en uzun süre kaçarak Wings for Life World Run 2022’nin şampiyonları oldu. Dünya genelinde 161 bin 892 kişi adımlarını omurilik felçlilerine umut olmak için atarken, 4 milyon 200 bin euro yani 6 milyar 626 milyon TL yardım toplandı.
9.05.2022 Diğer
Wings for Life World Run’da Yakalama Araçları yola çıktı
Wings for Life World Run’da Yakalama Araçları yola çıktı Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022, İzmir’de başladı. Saat 14:00’te Kültürpark’tan startı verilen organizasyonda Ford Kuga Yakalama Araçları da koşuya katılanları yakalamak için yola çıktı. Yakalama Araçları’nın Red Bull sporcuları Dario Costa ve Ali Türkkan kullanıyor.
8.05.2022 Diğer
İzmir yine koşamayanlar için koşacak
İzmir yine koşamayanlar için koşacak Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için 8 Mayıs Pazar günü tüm dünyada aynı anda koşulacak Wings for Life World Run 2022'ye Türkiye'de yine İzmir ev sahipliği yapacak. İzmir'de 8 bin kişi ile sınırlanan koşunun kayıtları dolarken, 2 yıl aradan sonra 2 kıta ve 7 ülkede gerçekleşecek organizasyonda yüzbinlerce kişi koşamayanlar için koşacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ve Ford Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen organizasyon dünyada ve Türkiye'de 7'nci kez, İzmir'de ise 5'inci kez gerçekleşecek.
6.05.2022 Diğer
Wings for Life World Run’da yakalama aracını Ali Türkkan ile Dario Costa kullanacak
Wings for Life World Run’da yakalama aracını Ali Türkkan ile Dario Costa kullanacak Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulacak. Wings for Life World Run’da yakalama aracını kullanacak isimler Red Bull sporcuları Ali Türkkan ile Dario Costa olacak.
22.04.2022 Diğer
Dünya rekorlu Red Bull’un ‘Tünel Geçişi’ İstanbul’u dünyaya tanıttı
Dünya rekorlu Red Bull’un ‘Tünel Geçişi’ İstanbul’u dünyaya tanıttı Dünyanın en önemli gösteri pilotlarından biri olarak kabul edilen Red Bull sporcusu Dario Costa’nın bir imkansızı gerçekleştirdiği “Tunnel Pass” projesi tüm dünyada yayınlandı. İtalyan pilotun, Kuzey Marmara Otoyolu, Çatalca Mevki T1 ve T2 Tünelleri’nden 43.44 saniyede geçerek dünyada havacılık tarihinde yeni bir sayfa açtığı, sonrasında da bu rekorunu Boğaz’da kutladığı uçuşun yer aldığı proje bir kez daha İstanbul’un güzelliklerini gözler önüne serdi.
17.09.2021 Motor Sporları
Son dakika haberi - Dario Costa: Bir rüya gerçeğe dönüştü
Son dakika haberi - Dario Costa: Bir rüya gerçeğe dönüştü Çatalca’daki tünellerden uçağıyla geçerek Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Red Bull sporcusu İtalyan pilot Dario Costa, o heyecan dolu anları şöyle anlattı: “Motoru çalıştırdığımda bu işi hakkıyla yapmam gerektiğini biliyordum. Büyük bir mutlulukla, bir rüya gerçeğe dönüştü”
11.09.2021 Diğer
Red Bull sporcusu Dario Costa'nın tünel geçişi Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi
Red Bull sporcusu Dario Costa'nın tünel geçişi Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi Red Bull sporcusu Dario Costa, Kuzey Marmara Otoyolu, Çatalca Mevki T1 ve T2 Tünelleri’nden 43,44 saniyede geçerek, "Uçak ile En Uzun Tünel Uçuşu" dünya rekorunu kırdı ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.
4.09.2021 Yaşam
Tünellerin içinden uçakla geçti, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi
Tünellerin içinden uçakla geçti, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi Dünyanın en önemli gösteri pilotlarından biri olarak kabul edilen Red Bull sporcusu Dario Costa bir kez daha imkansıza yakın bir gösteriyi başardı. İtalyan pilot, "Tunnel Pass" projesinde, Kuzey Marmara Otoyolu, Çatalca Mevki T1 ve T2 Tünelleri'nden 43.44 saniyede geçerek dünyada havacılık tarihinde yeni bir sayfa açtı. Dario Costa, dikkat çekici performansıyla birçok ilke imza atarken 'Uçak İle En Uzun Tünel Uçuşu' Dünya Rekoru'nu kırdı ve Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.
4.09.2021 Diğer
Dario Costa: "En unutamadığım ülke Türkiye"
Dario Costa: "En unutamadığım ülke Türkiye" Dünyanın en önemli akrobasi uçuşu pilotlarından biri olan Dario Costa, Red Bull Sky Tour kapsamında gerçekleştirdiği benzersiz uçuş gösterileri ile herkesin gözlerini gökyüzüne çevirdi.
13.10.2020 Diğer
Türkiye semalarında Red Bull Sky Tour şovu
Türkiye semalarında Red Bull Sky Tour şovu İtalyan pilot Dario Costa, Red Bull Sky Tour kapsamında yaptığı uçuşlarla Türkiye’yi baştan başa dolaştı.
9.10.2020 Diğer
Sky Tour şovu izleyenleri kanatlandırdı
Sky Tour şovu izleyenleri kanatlandırdı Red Bull Sky Tour benzersiz uçuş gösteriyle herkesin gözünün gökyüzüne çevrilmesini sağladı. Yaklaşık iki hafta içinde Marmaris, İstanbul ve Gaziantep’te gösteri uçuşları gerçekleştiren Red Bull pilotu Dario Costa, hız ve dengeyi akrobatik uçuşlarıyla birleştirdiği benzersiz şovlara imza attı.
2.10.2020 Diğer
Hava araçları gösteri uçuşu yaptı!
Hava araçları gösteri uçuşu yaptı! Gaziantep'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020'nin 3. gününde hava araçları gösteri uçuşu yaptı.
26.09.2020 Haberler
Gaziantep’ten Red Bull Sky Tour geçti
Gaziantep’ten Red Bull Sky Tour geçti Red Bull Sky Tour kapanış şovunu Gaziantep’te yaptı. Türkiye’de daha önce de gözlerin gökyüzüne çevrilmesini sağlayan Red Bull pilotu Dario Costa, bu kez Teknofest’te hız ve dengeyi akrobatik uçuşlarıyla birleştirdiği benzersiz bir uçuş sergiledi.
24.09.2020 Diğer Sporlar
Co-pilot Burcu
Co-pilot Burcu İstanbul Hezarfen Havalimanı, dünyanın en başarılı akrobasi pilotlarından, Red Bull sporcusu Dario Costa’nın gösterisine sahne oldu
24.09.2020 Cadde
Bakan Kasapoğlu Dünya Ralli Şampiyonası'nın startını verdi
Bakan Kasapoğlu Dünya Ralli Şampiyonası'nın startını verdi Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. yarışı Türkiye Rallisi'nin startını Bakan Kasapoğlu verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İnşallah spor turizmindeki gelişimimiz hızlı bir şekilde devam edecek. Önümüzdeki dönemde birbirinden anlamlı organizasyonlara ev sahipliği yapacağız" dedi. Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5. yarışı Türkiye Rallisi'nde, İçmeler ve Gökçe etabında Sebastien Loeb birinci oldu.
18.09.2020 Motor Sporları
Marmaris ralliye hazır!
Marmaris ralliye hazır! Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül tarihleri arasında Marmaris’te yapılacak. Salgın nedeniyle seyircisiz olarak düzenlenecek olan organizasyonda sürücüler 12 özel etap geçecek.
15.09.2020 Motor Sporları
Uçuş heyecanı
Uçuş heyecanı Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde Red Bull Air Race heyecanı yaşandı.
24.09.2019 Cadde
Ünlü isimlerin Red Bull Air Race heyecanı
Ünlü isimlerin Red Bull Air Race heyecanı  Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen etkinlikte Red Bull Air Race pilotu Dario Costa, muhteşem şovların yanı sıra birbirinden ünlü isimleri de uçaklarında ağırladı.
23.09.2019 Cadde
Red Bull Air Race Teknofest’te nefes kesecek
Red Bull Air Race Teknofest’te nefes kesecek Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde Red Bull Air Race heyecanı yaşanacak. Dünyanın en büyük havacılık festivallerinden biri olan Teknofest 17-22 Eylül 2019 tarihlerinde Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek. Red Bull Air Race’in kurucusu ve ilk şampiyonu Peter Besenyei ve Red Bull Air Race pilotu Dario Costa hız ve dengeyi akrobatik uçuşlarıyla birleştirecekleri gösteri uçuşları için Teknofest’e geliyorlar.
1.07.2020 Diğer
Red Bull kanatlandırdı!
Red Bull kanatlandırdı! Dördüncü kez düzenlenen Uçuş Günü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile Caddebostan Plajı’nda yaklaşık 200 bin seyirciye muhteşem bir görsel şölen sundu. Organizasyonda 35 takım sahne alırken, Coffee Lovers birinciliği kazandı
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Dario Costa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.