Dayan Yüreğim

Dayan Yüreğim

Son dakika Dayan Yüreğim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dayan Yüreğim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dayan Yüreğim haber sayfamızda...

Dayan Yüreğim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 125 dayan yüreğim haberi bulunmuştur.
Berkay açıkhava kapanışını Kuruçeşme sahnesinde yaptı
Berkay açıkhava kapanışını Kuruçeşme sahnesinde yaptı Türk pop müziğin başarılı ismi Berkay, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
28.10.2023 Cadde
Berkay'dan Kıbrıs çıkarması!
Berkay'dan Kıbrıs çıkarması! Bayramın son günü Kıbrıs'ta konser veren ve sevenleriyle buluşmadan önce gazetecilerle bir araya gelen Berkay Şahin, Arda Turan ile devam eden davası ve geçtiğimiz günlerde yaptığı 'star' açıklamasıyla ilgili konuştu.
15.07.2022 Cadde
Berk Atan kimdir kaç yaşında? Berk Atan film ve dizileri...
Berk Atan kimdir kaç yaşında? Berk Atan film ve dizileri... Berk Atan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak TRT 1 ekranında yayımlanan Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Taner karakteri ile geniş hayran kitlesine ulaşan Berk Atan bu akşam ekrana gelecek olan İbrahim Selim İle Bu Gece programının konuğu oluyor. İşte Berk Atan hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
2.07.2022 Cadde
Berkay'dan 'Dayan Yüreğim' yorumu
Berkay'dan 'Dayan Yüreğim' yorumu Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, önceki gece Maslak'ta bir mekanda sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Berkay, Yıldız Tilbe'nin 'Dayan Yüreğim' şarkısını da yorumladı.
5.06.2022 Cadde
Kemal Reis tarihte kimdir? Barbaroslar dizisi Kemal Reis karakterini oynayan Bülent Alkış dizileri neler, kim?
Kemal Reis tarihte kimdir? Barbaroslar dizisi Kemal Reis karakterini oynayan Bülent Alkış dizileri neler, kim? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Kemal Reis karakteri öne çıkıyor. Kemal Reis rolüne ise başarılı oyuncu Bülent Alkıç hayat veriyor. Dizinin sıkı takipçileri ise 'Kemal Reis tarihte kimdir, nasıl öldü?' sorularına yanıt aramaya başladı.
21.04.2022 Cadde
Yıldız  coşturdu!
Yıldız coşturdu! Yıldız Tilbe, Cahide Palazzo sahnesinde keyifli anlara imza attı.
26.02.2022 Cadde
Burak Yörük kimdir? Aşk Mantık İntikam Çınar kimdir, kaç yaşında?
Burak Yörük kimdir? Aşk Mantık İntikam Çınar kimdir, kaç yaşında? Aşk Mantık İntikam dizisi cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Aşk Mantık İntikam dizisinde Çınar Yılmaz karakterine Burak Yörük hayat veriyor. Peki Aşk Mantık İntikam'ın Çınar'ı Burak Yörük kimdir?
2.07.2021 Cadde
Aşk Mantık İntikam Çınar kimdir? Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Aşk Mantık İntikam Çınar kimdir? Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Aşk Mantık İntikam dizisinde Çınar karakterine birçok yapımda rol alan Burak Yörük hayat veriyor. Aşk Mantık İntikam dizisi bu akşam ilk bölümü yayın hayatına başlayacak. Peki Aşk Mantık İntikam'ın Çınar'ı Burak Yörük kimdir, kaç yaşında?
18.06.2021 Cadde
Kırmızı Kamyon Yonca kimdir? Nilay Deniz eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Kırmızı Kamyon Yonca kimdir? Nilay Deniz eşi kim, kaç yaşında, nereli? Nilay Deniz, Kırmızı Kamyon dizisinde Yonca karakteri ile izleyenleri büyüleyecek. Oyuncu, son olarak Çatı katı Aşk adlı dizi ile ekrana gelmişti. İlk olarak oyunculuğa Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi filmiyle başladı. Kırmızı Kamyon'un Yoncası Nilay Deniz kimdir? İşte, Nilay Deniz biyografisi...
31.03.2021 Cadde
Nilay Deniz: Hayallerinin peşinden giden biriyim
Nilay Deniz: Hayallerinin peşinden giden biriyim Kanal D dizisi ‘Çatı Katı Aşk’ın başrollerinden Nilay Deniz, “Hayallerinin peşinden giden biriyim. Gerçekleşen her hayalim, bir sonrakini doğuruyor. Amacım gidebildiğim yere kadar gitmek, her zaman daha iyisini yapmak” dedi.
13.08.2020 Cadde
Ayşegül Atik kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Ayşegül Atik'in hayatı
Ayşegül Atik kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Ayşegül Atik'in hayatı Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Daha çok 'En Son Babalar Duyar' dizisi ile tanıdığımız ünlü oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğarken bu acı gelişme ile birlikte 'Ayşegül Atik kimdir, neden öldü?' soruları sorulmaya başlandı.
10.06.2020 Gündem
Ayşegül Atik’e veda
Ayşegül Atik’e veda Oyuncu Ayşegül Atik 72 yaşında önceki gün yaşama veda etti. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan ve birçok oyunda yer alan Atik’in ölüm nedeninin kalp krizi olduğu öğrenildi.
10.06.2020 Kültür Sanat
Son dakika: Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti!
Son dakika: Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti! Az önce gelen son dakika haberine göre; Türk tiyatrosunun önemli oyuncularından Ayşegül Atik (72), dün gece hayatını kaybetti. Son olarak 'İstanbullu Gelin' dizisinde rol alan usta sanatçı, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu.
9.06.2020 Cadde
Mahkemeden Ayşegül Atik kararı! 55 bin 793 TL...
Mahkemeden Ayşegül Atik kararı! 55 bin 793 TL... Ayşegül Atik, 'Dayan Yüreğim' adlı dizide oynadığı, ancak ücretini alamadığı iddiasıyla Öykü Film’e açtığı davayı kazandı. Mahkeme, oyuncuya 55 bin 793 lira ödenmesine karar verdi.
16.04.2020 Cadde
Cansel Erçin 220 bin TL'lik davayı kazandı
Cansel Erçin 220 bin TL'lik davayı kazandı Oyuncu Cansel Elçin, 'Dayan Yüreğim' adlı diziden alacağı için iki yıl önce Endemol Medya Şirketi’ne açtığı davayı kazandı.
7.12.2019 Cadde
Sevgili Geçmiş oyuncularından Ece Uslu kimdir, kaç yaşında?
Sevgili Geçmiş oyuncularından Ece Uslu kimdir, kaç yaşında? 9 Eylül 1974'te İzmir'de doğan Ece Uslu sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu. 1974 yılında, aynı zamanda şehrin kurtuluş günü de olan 9 Eylül’de İzmir'de doğdu. Öğrenim yıllarında Ferhan Şensoy “Nöbetçi Tiyatrosu”nda bir sene boyunca oyuncu olarak görev aldı. Daha sonrasında “Başak Gürsoy Mankenlik Ajansı”na bağlı olarak fotomodellik ve reklam oyunculuğu yapan sanatçı, lise yıllarında ise iki yıl boyunca Esat ve Şahika Tekand’ın kurduğu “Stüdyo Oyuncuları” topluluğunda eğitimine ve sahne performanslarına devam etti. Oyunculuk kariyeri boyunca birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol alan sanatçının televizyon izleyicisi ile ilk buluşması 1989 yılında “İz Peşinde” adlı dizi ile gerçekleşti.
1.11.2019 Gündem
Ece Uslu kimdir, kaç yaşında? Ece Uslu hangi dizilerde rol aldı?
Ece Uslu kimdir, kaç yaşında? Ece Uslu hangi dizilerde rol aldı? Ece Uslu, Sevgili Geçmiş dizisi ile yeniden ekrana döndü. Kariyerine Lise yıllarında adım atan Ece Uslu birçok dizi ve filmde rol aldı. Usta oyuncunun TV ekranında izleyici ile buluşması ise 1989 yılında “İz Peşinde” adlı dizi ile gerçekleşti. Peki Ece Uslu kimdir? Oyuncu hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
25.10.2019 Gündem
Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Oyuncu Ece Uslu, bir arkadaşının Rottweiler cinsi köpeği tarafından saldırıya uğradı. Bu olayı, sosyal medya hesabından takipçilerine duyuran Ece Uslu'nun sağlık durumu merak konusu oldu. İşe Ece Uslu'nun sağlık durumu ve Ece Uslu'nun yaşamı hakkında merak edilenler...
16.09.2019 Gündem
Miray Akay kimdir? Miray Akay kiminle nişanlanmıştı?
Miray Akay kimdir? Miray Akay kiminle nişanlanmıştı? Küçük yaşlarda oyunculuk dünyasına adım atan Miray Akay geçtiğimiz ay kendisi gibi oyuncu Atilla Doğukan Türkyılmaz ile nişanlanmıştı. Peki, Miray Akay kimdir, kaç yaşındadır? İşte merak edilenler...
8.07.2019 Gündem
Miray Akay kimdir, kaç yaşında? Miray Akay biyografisi
Miray Akay kimdir, kaç yaşında? Miray Akay biyografisi Miray Akay, kendisi gibi oyuncu olan Atilla Doğukan Türkyılmaz nişanlandı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğrafların altına yapılan yorumlarda Miray Akay'ın takipçileri şaşkınlığını gizleyemedi. 2000 doğumlu olan Miray Akay, üç yaşından bu yana oyunculuk yapmaktadır. İşte genç oyuncu Miray Akay hakkında merak edilenler...
17.06.2019 Gündem
Ayçin Asan'dan dikkat çeken kürk açıklaması
Ayçin Asan'dan dikkat çeken kürk açıklaması 'Evet Ne Söylüyorduk?' adını verdiği sahne projesiyle dikkat çeken genç şarkıcı Ayçin Asan, önceki gece Beşiktaş'ta ünlü bir performans mekanında hayranlarıyla buluştu.
15.03.2019 Cadde
Berkay: Ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor!
Berkay: Ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor! Geçtiğimiz günlerde katıldığı doğum günü partisinde sunucu Ece Erken'le yakınlaştığı iddia edilen şarkıcı Berkay, "Herkes bir şekilde konuşuyor ama sizler bugün buradasınız o bana yetiyor" dedi.
23.02.2019 Cadde
Berkay: Ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor!
Berkay: Ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor! Geçtiğimiz günlerde katıldığı doğum günü partisinde sunucu Ece Erken'le yakınlaştığı iddia edilen şarkıcı Berkay, "Herkes bir şekilde konuşuyor ama sizler bugün buradasınız o bana yetiyor" dedi.
23.02.2019 Cadde
Berkay'dan 'İskemle' dansı
Berkay'dan 'İskemle' dansı Şarkıcı Berkay Şahin, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı.
4.11.2018 Cadde
Berkay'dan 'Dayan Yüreğim' yorumu
Berkay'dan 'Dayan Yüreğim' yorumu Şarkıcı Berkay, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı.
7.10.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dayan Yüreğim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.