Değerlendirdi

Değerlendirdi

Son dakika değerlendirdi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan değerlendirdi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan değerlendirdi haber sayfamızda...

Değerlendirdi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.645 değerlendirdi haberi bulunmuştur.
İspanya'da Arda Güler çılgınlığı! 'Koruyucu bir meleği var'
İspanya'da Arda Güler çılgınlığı! 'Koruyucu bir meleği var' 19 yaşındaki on numara Arda Güler'in Real Madrid'e Real Sociedad deplasmanında 3 puanı getirmesi İspanya'da gündem oldu. Arda Güler'le ilgili çarpıcı ifadeler kullanıldı.
27.04.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'ın ilk golü öncesi ihlal var mı? Eski hakem açıkladı: Kesinlikle masum değil!
Galatasaray'ın ilk golü öncesi ihlal var mı? Eski hakem açıkladı: Kesinlikle masum değil! Trendyol Süper Lig’in 34’üncü haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede Galatasaray'ın ilk golü öncesi yaşananları eski hakemler değerlendirdi.
26.04.2024 Galatasaray
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO’nun Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşlar konusunda yaptığı çalışmalarla pandemi öncesi dönemde bu konuda ilerleme kaydedildiğini dile getirerek, “Pandemi tüm gelişmeleri tersine çevirdi. Bugün İstanbul Havalimanı’ndan haftalık yurt dışı uçuş sayısı 4 bin iken Esenboğa Havalimanı’ndan sadece 160 uçuş gerçekleştirildiği görülüyor” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiriyor: Kira artışında dikkat çeken tablo!
Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiriyor: Kira artışında dikkat çeken tablo! Son dönemde bazı bölgelerde kira fiyatları geriledi. Bazı semtlerde ise fiyatların artış hızı durdu. Peki kira fiyatlarındaki artış hızının yavaşlamasının nedeni ne? Hangi ilde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
EuroLeague'de Kostas Sloukas alev aldı! Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Maccabi'yi devirdi
EuroLeague'de Kostas Sloukas alev aldı! Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Maccabi'yi devirdi Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Kostas Sloukas'ın yıldızlaştığı maçta Yunan ekibi galibiyete ulaştı.
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
'İstilacı tür' endişesi
'İstilacı tür' endişesi Antalya'da amatör balıkçılığı geliştirmek ve balık popülasyonunu artırmak için gündeme gelen yapay resif yapımında ilk adım atıldı.
25.04.2024 Gündem
Emekçilerin elini havada bırakmayın
Emekçilerin elini havada bırakmayın Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına açılması için çağrı yapan CHP lideri Özel, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin bile burnu kanamadan işçilerle birlikte 1 Mayıs’ın kutlanmasına ve Taksim Meydanı’nın boşalmasına kefaleti ben koyuyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
‘Toz’lanıyoruz!
‘Toz’lanıyoruz! Çöl tozu bize de geldi. Prof. Dr. Orhan Şen, çöl tozlarının bugünden itibaren başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde karşımıza çıkacağını söyledi.
25.04.2024 Gündem
Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz!
Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz! Europe Cup finali ilk maçında BV Chemnitz’e kaybeden Bahçeşehir Koleji, bugün rövanşa çıkarken; antrenör Dejan Radonjic “En iyi basketbolu oynamayı ve taraftarın desteğini istiyoruz” dedi.
24.04.2024 Basketbol
Atakan Çankaya: Bugünün hakkı bizim hakkımızdı!
Atakan Çankaya: Bugünün hakkı bizim hakkımızdı! Ankaragücü'nün tecrübeli savunmacısı Atakan Çankaya, Beşiktaş karşısındaki beraberliği değerlendirdi.
23.04.2024 Ankaragücü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı Süper Lig’de 33’üncü hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtları yayınlandı. Haftanın en çok tartışılan pozisyonları arasında yer alan Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararında hakemler arasındaki konuşmalar netlik kazandı.
23.04.2024 Süper Lig
Aurelien Chedjou: Aboubakar hala çok büyük bir değer!
Aurelien Chedjou: Aboubakar hala çok büyük bir değer! Galatasaray'ın eski futbolcularından Aurelien Chedjou, Kamerun Milli Takımı'nda forma giyen futbolcuları değerlendirdi.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Futbol
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki!
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki! Sivasspor-Fenerbahçe maçında uzatma dakikalarında ev sahibi ekibin kazandığı penaltı tartışmaları beraberinde getirdi. Müsabakayı değerlendiren Tümer Metin, penaltı pozisyonu ile ilgili de yorum yaptı.
23.04.2024 Fenerbahçe
İrfan Buz, Fenerbahçe'nin en önemli sorununu açıkladı: Basit bir analiz
İrfan Buz, Fenerbahçe'nin en önemli sorununu açıkladı: Basit bir analiz Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında berabere kalarak lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü ve şampiyonluk yolunda ağır bir kayıp yaşadı. Mücadele sonrası tecrübeli teknik direktör İrfan Buz, karşılaşmayı değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti 2023-2024 balık av sezonu boyunca Gürpınar Balık Hali’nde 49 bin ton balık satışı gerçekleştirildi. Geçen yıla oranla balık miktarında yüzde 14 azalma görülürken bunun en büyük nedeni ise palamut kıtlığı.
23.04.2024 Ekonomi
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi'
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Zirve yarışında sarı-lacivertlilerin yaşadığı kritik puan kaybını spor yorumcuları değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yılın ilk 3 ayında Adana'da ihracatın yüzde 9 arttığını belirterek, "Bu başarıların asıl sahipleri Adanalı girişimci kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Sosyal medyadaki mutluluk pozları gerçek mi yoksa gerçeklikten kaçış mı?
Sosyal medyadaki mutluluk pozları gerçek mi yoksa gerçeklikten kaçış mı? Mutluluk pozları özgüveni de artırıyor, yapay bir imaja da neden olabiliyor. Mutluluk pozlarıyla insanların kendilerini diğerleriyle kıyasladığı bir ortam bulabildiklerini ifade eden uzmanlar, sosyal medyayı kullanırken insanların kendilerini sürekli olarak başkalarıyla karşılaştırmasının mükemmeliyetçilik duygusunu körüklediğini de söylüyor. Uzman Klinik Psikolog Uluğ Çağrı Beyaz, sosyal medyada mutluluk pozlarına olan ilgi ve ‘sanal mutluluk’ konusunu değerlendirdi.
22.04.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Değerlendirdi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.