Demet Akalın: Esra Balamir eve geldi kovdum
Demet Akalın: Esra Balamir eve geldi kovdum Demet Akalın, bir süredir küs olduğu Esra Balamir hakkında canlı yayında flaş bir açıklamada bulundu. Alişan'ın bir süredir arasının açık olduğu Esra Balamir'i canlı yayına davet etmesi üzerine Akalın'ın verdiği cevap şoke etti. Programın sonunda Balamir, Akalın'ı görmeye stüdyoya geldi.
29.03.2021 Cadde
Nurseli İdiz: Evlenirim ama aynı evde yaşamam
Nurseli İdiz: Evlenirim ama aynı evde yaşamam Ünlü oyuncu Nurseli İdiz, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. Hayatıyla ilgili itiraflarda bulunan İdiz, "Bu saatten sonra evlilik çok zor geliyor. Çok başka bir şey olması lazım. Evlenirsem evimizin ayrı olmasını isterim" dedi.
24.03.2021 Cadde
Yaşar Alptekin'den şaşırtan evlilik açıklaması: Erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var
Yaşar Alptekin'den şaşırtan evlilik açıklaması: Erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var Oyuncu ve model Yaşar Alptekin, 21 yıl sonra yeniden evlendiği Nilgün Altınyay’ı 2 Aralık Çarşamba günü kaybetmişti. Alptekin, canlı yayında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Daha önce evliliği düşünmediğini söyleyen eski manken, "Sonuçta erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var" dedi.
20.03.2021 Cadde
Demet Akalın'ın gömleğinin fiyatı dikkat çekti
Demet Akalın'ın gömleğinin fiyatı dikkat çekti Üzerinde sürekli dünyaca ünlü markaların kıyafetlerini gördüğümüz Demet Akalın'ın, sunuculuğunu yaptığı programda tercih ettiği uzun gömlek olay oldu. Akalın'ın giydiği gömleğin fiyatı duyanları şaşırttı.
6.03.2021 Cadde
Demet Akalın, Beyonce’nin takımını giydi
Demet Akalın, Beyonce’nin takımını giydi Üzerinde sürekli dünyaca ünlü markaların kıyafetlerini gördüğümüz şarkıcı Demet Akalın, şimdi de Beyonce'nin takımını giydi. Akalın'ın tercih ettiği eşofman takımının fiyatı duyanları şaşırttı.
23.02.2021 Cadde
Demet Akalın yerine neden Buse Varol sunuculuk yaptı?
Demet Akalın yerine neden Buse Varol sunuculuk yaptı? Star TV'de hafta içi her gün ekranlara gelen 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programında bugün Demet Akalın yer almadı. Akalın yerine Alişan'a eşi Buse Varol eşlik etti. Cumartesi günü Eliz adını verecekleri ikinci çocuğunu doğuracak olan Varol'un canlı yayına çıkarak şarkı söylemesi dikkat çekti. Peki Demet Akalın neden canlı yayına çıkmadı? Alişan'dan açıklama geldi.
2.02.2021 Cadde
Sabriye Şengül değişimiyle şaşırttı!
Sabriye Şengül değişimiyle şaşırttı! 'Survivor' yarışmasıyla adını duyuran Sabriye Şengül, Demet Akalın ve Alişan'ın sunuculuğunu yaptığı sabah programına konuk oldu. 33 yaşındaki sporcu, değişimiyle dikkat çekti.
22.01.2021 Cadde
'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın konuğu Sinan Akçıl
'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın konuğu Sinan Akçıl Şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
26.11.2020 Cadde
Solmaz Çiroz kimdir? - Solmaz Çiroz nereli, kaç yaşında? Biyografisi
Solmaz Çiroz kimdir? - Solmaz Çiroz nereli, kaç yaşında? Biyografisi Star TV'nin sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konuklarından biri de Solmaz Çiroz oldu. Günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri olan Solmaz Çiroz ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Solmaz Çiroz'un hayat hikayesi...
6.10.2020 Cadde