Denetçi

Denetçi

Son dakika denetçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan denetçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan denetçi haber sayfamızda...

Denetçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 739 denetçi haberi bulunmuştur.
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kamunun 250 bin lira zarara uğratıldığı iddiasıyla 'İhaleye fesat karıştırma' suçundan 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava 31 Mayıs'a ertelendi.
25.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayında 7 bin 500’den fazla görevliyle 104 bine yakın gıda denetimi gerçekleştirdiklerini ve bu denetimlerde uygunsuzluk tespit edilen bin 22 ürün için yaklaşık 45 milyon lira idari para cezası uygulandığını bildirdi.
8.04.2024 Haberler
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayında 7 bin 500’den fazla görevliyle 104 bine yakın gıda denetimi gerçekleştirdiklerini ve bu denetimlerde uygunsuzluk tespit edilen bin 22 ürün için yaklaşık 45 milyon lira idari para cezası uygulandığını bildirdi.
8.04.2024 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Ramazan öncesi gıda denetimi! 'Piyasa fiyatının çok altında buldukları üründen şüphelensinler'
Ramazan öncesi gıda denetimi! 'Piyasa fiyatının çok altında buldukları üründen şüphelensinler' Eyüpsultan'da Ramazan ayı öncesi gıda satışı yapılan işletmelere yönelik denetimler yapıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetim sırasında hijyen kurallarına uymayan bir fırına 70 bin lira para cezası kesildi.
8.03.2024 Gündem
Margarinde ‘lezzet’ ve ‘keyf’e yasak
Margarinde ‘lezzet’ ve ‘keyf’e yasak Tarım ve Orman Bakanlığı, margarinlerin üzerinde yer alan ‘tereyağı keyfi’, ‘tereyağı lezzeti’ gibi tüketiciyi yanıltan etiketlemelere yasak getiriyor. Taklidi önlemek amacıyla ballar da Nükleer Manyetik Rezonans cihazından geçecek.
31.01.2024 Gündem
81 ilde gıda ve alkol denetimi
81 ilde gıda ve alkol denetimi Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri tarafından, yılbaşı öncesi 81 ilde market, kuru yemişçi ve restoranlara yönelik denetim gerçekleştirildi.
27.12.2023 Ekonomi
81 ilde eş zamanlı gıda denetimi başlatıldı
81 ilde eş zamanlı gıda denetimi başlatıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Bu pazar günü yeni bir yıla gireceğiz. Halkımızın çokça alışveriş yaptığı gıda satış yerlerine, bugünden itibaren ülkemizin 81 ilinde eş zamanlı denetim programıgıda na başlıyoruz. Bu denetim, 1 hafta devam edecek" dedi.
26.12.2023 Ekonomi
Kendisini enkazdan kurtaranı aylar sonra buldu! 'Şişeye dokununca inandım'
Kendisini enkazdan kurtaranı aylar sonra buldu! 'Şişeye dokununca inandım' 2023'ün 6 Şubatı'nda tüm Türkiye kara bir sabaha uyandı. Kahramanmaraş merkezli depremler pek çok insanın hayatını kökten değiştirdi. Onlardan biri de Hatay Antakya doğumlu Havva Nur Koşar. Enkazdan 72 saat sonra kurtarılan ancak yanındaki abisini ve erkek kardeşini kaybeden genç kadın, her şeyin 15 saniyede olup bittiğini söyleyerek neler yaşadığını anlattı.
26.12.2023 Yaşam
Şirket kurarken nelere dikkat etmeli? Startup'lara yol haritası...
Şirket kurarken nelere dikkat etmeli? Startup'lara yol haritası... Girişimci olmak için şirket kurarken nelere dikkat etmek gerekiyor? Türkiye'de de son dönemde startup şirketler, özellikle teknoloji alanına damga vuruyor. Peki startup'lar piyasada tutunabilmek için hangi adımlarda daha dikkatli olmalı? Yakından inceliyoruz...
10.11.2023 Milliyet Executive
1500 memur alınacak! Bakan Bolat'tan ilan sitelerine ilişkin açıklama
1500 memur alınacak! Bakan Bolat'tan ilan sitelerine ilişkin açıklama Ticaret Bakanı Ömer Bolat, canlı yayında savaşın ticarete etkisi ne olur sorusunu cevapladı. Bakan Bolat ilan sitelerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
17.10.2023 Ekonomi
Darphane etiketli ‘sıkı demir’ takibi
Darphane etiketli ‘sıkı demir’ takibi Yapı güvenliği ve kayıt dışıyla mücadele için inşaat demiri yakın takibe alınıyor. 1 Ocak’tan itibaren inşaat demirleri Darphane’den tedarik edilecek özel güvenlikli işaretle her aşamada izlenecek.
18.09.2023 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeye devam ediyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
15.09.2023 Milliyet Executive
Türkiye Sigorta’da genel müdürlüğe atama yapıldı
Türkiye Sigorta’da genel müdürlüğe atama yapıldı Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in Genel Müdürü Atilla Benli görevinden ayrıldı. Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in yeni Genel Müdürü olarak Taha Çakmak atandı.
5.08.2023 Sigorta
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
14.07.2023 Milliyet Executive
Konya'da rüşvet operasyonu! Denetçi memurlar da gözaltında
Konya'da rüşvet operasyonu! Denetçi memurlar da gözaltında Konya'da kafelerden rüşvet alıp, denetim öncesi işletmelere haber veren denetçi memurlarında da aralarında olduğu 23 şüpheli, gözaltına alındı.
12.07.2023 Gündem
Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı
Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, eski başkan Aziz Yıldırım’ın iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Erol Bilecik, "Sayın Aziz Yıldırım’ı gerçekleri görmeye davet ediyorum!" notuyla yaptığı paylaşımda, sarı-lacivertlilerin Aziz Yıldırım dönemindeki borç tablosunu yayımladı.
25.06.2023 Fenerbahçe
Enerji alanına yönelik düzenlemeler içeren teklif Meclis'ten geçti
Enerji alanına yönelik düzenlemeler içeren teklif Meclis'ten geçti Organize sanayi bölgeleri (OSB) ve enerji alanına yönelik düzenlemeleri içeren yasa teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.
4.04.2023 Ekonomi
Araştırmadan çıkan şok sonuç: Sucuk yerine ot yediriyorlar
Araştırmadan çıkan şok sonuç: Sucuk yerine ot yediriyorlar İstanbul'da yapılan denetimlerde bazı marketlerde sucuğun et yerine ottan üretilerek satıldığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Haberler
Araştırmadan çıkan şok sonuç: Sucuk yerine ot yediriyorlar
Araştırmadan çıkan şok sonuç: Sucuk yerine ot yediriyorlar İstanbul'da yapılan denetimlerde bazı marketlerde sucuğun et yerine ottan üretilerek satıldığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Ekonomi
Fed, SVB'nin iflasını inceleyecek
Fed, SVB'nin iflasını inceleyecek ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Baş Denetçi Ofisi'nden (OIG) yapılan açıklamaya göre Silicon Valley Bank'ın (SVB) batmasına ilişkin bağımsız bir gözden geçirme başlatıldı.
29.03.2023 Uzmanpara
Kâğıt üstü denetime IP önlemi
Kâğıt üstü denetime IP önlemi TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı birimleri sunum yaptı. Sunum sırasında AK Parti’li Necip Nasır, demir ve betonlarda uygulanan “çip” sisteminde usulsüzlük ve istismar olduğunu savunarak, yapı malzemelerinin denetim ve kontrolü için Çevre Bakanlığı bünyesinde mühendis ve mimarlardan oluşan “yapı polisi” sisteminin kurulmasını önerdi.
22.03.2023 Gündem
Taze beton ve çelikten numune alınacak
Taze beton ve çelikten numune alınacak Deprem felaketi sonrası gözler yapı malzemelerine çevrilmişken, bu ürünlerin incelendiği laboratuvarlara yönelik yönetmelikte değişikliğe gidildi. Buna göre, kalite kontrolü için taze betondan ve betonarme çeliğinden numune alınacak. Laboratuvarlar, taşeron işletmelerden deney hizmeti kullanamayacak.
15.03.2023 Ekonomi
YAP-SAT-ÖLDÜR! Mühendisden ‘kiralık-satılık diploma
YAP-SAT-ÖLDÜR! Mühendisden ‘kiralık-satılık diploma Depreme dirençli kentler ve yapılar oluşturulması bilinciyle farkındalığın arttığı süreçte, inşaat mühendislerinin internet ortamında ‘kiralık-satılık diploma’ ilanları büyük tepki çekiyor.
10.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Denetçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.