Devamsızlık

Devamsızlık

Son dakika Devamsızlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Devamsızlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Devamsızlık haber sayfamızda...

Devamsızlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.635 devamsızlık haberi bulunmuştur.
Devamsızlığı müdür de değiştiremeyecek
Devamsızlığı müdür de değiştiremeyecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullardaki devamsızlıkla ilgili çalışmalarına bir yenisini ekledi. e-Okul’da getirilen yeni düzenlemeye göre artık okul müdürleri, geçmişe dönük devamsızlıkları değiştiremeyecek.
15.03.2024 Eğitim
Bakan Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesinin iptali için yapılan 2 başvuruda karar verilmesine yer olmadığına hükmetmesine ilişkin açıklama yaptı.
23.02.2024 Gündem
Ortaöğretimde hedef proje üreten okullar
Ortaöğretimde hedef proje üreten okullar Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in müsteşarlığı dönemine işaret ederek “Türkiye’deki eğitim sistemine kazandıran benim” dediği “proje okul” uygulaması, 2014’te pilot kapsamda başlatılmıştı.
18.02.2024 Eğitim
Diyarbakırlı kız öğrenciler yeniden eğitime kazandırıldı
Diyarbakırlı kız öğrenciler yeniden eğitime kazandırıldı Diyarbakır’ın kırsal mahallelerinde, devamsızlıkla mücadele eden öğretmenler ve okul idarecileri, okula gönderilmeyen kız çocuklarını tespit ederek yeniden eğitime kazandırıyor.
31.01.2024 Gündem
Van'da 95 yaşındaki hasta için ekipler seferber oldu
Van'da 95 yaşındaki hasta için ekipler seferber oldu Van'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu kapanan Deliçay Mahallesi'nin Tırmıklı mezrasında rahatsızlanan kalp ve tansiyon hastası Gülizar Çağlar (95), karla mücadele ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla evinden alınarak hastaneye götürüldü.
29.01.2024 Gündem
Güzellik merkezine 'Balans' operasyonu! Plaza önünde şok görüntü
Güzellik merkezine 'Balans' operasyonu! Plaza önünde şok görüntü Diyarbakır'da ekipler, plazalarda güzellik merkezi adı altında fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
29.01.2024 Gündem
Türk pamuğuna DNA’lı takip yolda
Türk pamuğuna DNA’lı takip yolda Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı taslak tebliğle pamukta DNA barkodlu kimliklendirme yapılacak. Tekstilde Türkiye’nin rekabet gücünün artırılması için pamuk üretiminde standartlaşma sağlanacak.
29.01.2024 Ekonomi
Af uygulanacak mı? Bakan Tekin'den 'devamsızlık' açıklaması
Af uygulanacak mı? Bakan Tekin'den 'devamsızlık' açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sabancı Öğretmenevi’nde eğitim editörleriyle buluşarak gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
29.01.2024 Eğitim
E KARNE NOT GÖRÜNTÜLEME 2024 | E KARNE NE ZAMAN AÇILACAK? 📌 E karne nasıl alınır, e okul ne zaman kapanıyor? E karne giriş ekranı açıldı mı?
E KARNE NOT GÖRÜNTÜLEME 2024 | E KARNE NE ZAMAN AÇILACAK? 📌 E karne nasıl alınır, e okul ne zaman kapanıyor? E karne giriş ekranı açıldı mı? E karnenin nasıl görüntüleneceği ile ilgili detaylar öğrenciler ve velilerin gündeminde yer alıyor. İlk dönemin sonuna yaklaşılırken gözler e-okul'a çevrildi. Sınav notları ve devamsızlık bilgisi e-Okul'da yer alıyor. Öğrenciler e-Okul not girişinin kapanıp kapanmayacağı merak ediliyor. Peki E karne ne zaman açılacak 2024, e okul ne zaman kapanıyor? İşte e karne görüntüleme sayfası...
19.01.2024 Bilgi Rehberi
E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? Birinci dönem e-okul kapanma tarihi ne zaman?
E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? Birinci dönem e-okul kapanma tarihi ne zaman? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin bitmesine sayılı günler kala e-Okulun ne zaman kapanacağı merak konusu oldu. Okulların kapanmasına az bir süre kala e-okul sistemine ziyaretler de artış gösterirken devamsızlık, sınav notları gibi bilgilerin yer aldığı dijital platform hakkında 'e-okul ne zaman kapanıyor 2024? Birinci dönem e-okul kapanma tarihi ne zaman?' soruları araştırılmaya başlandı.
16.01.2024 Bilgi Rehberi
2. dönem devamsızlık sıfırlanıyor mu 2024? Okullarda ikinci dönem devamsızlık kaç gün?
2. dönem devamsızlık sıfırlanıyor mu 2024? Okullarda ikinci dönem devamsızlık kaç gün? Okullarda ilk dönemin bitmesine sayılı günler kala "2. dönem devamsızlık sıfırlanıyor mu 2024? Okullarda ikinci dönem devamsızlık kaç gün?" soruları gündeme geldi. Devamsızlık konusunda Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliği dikkate alınıyor. Öğrenciler, devamsızlık sınırını aşmamak için büyük bir dikkat göstermek zorunda. İşte tüm merak edilenler...
8.01.2024 Bilgi Rehberi
2 kardeş 'Okulum Beni Bekler' projesiyle yeniden okula kazandırıldı
2 kardeş 'Okulum Beni Bekler' projesiyle yeniden okula kazandırıldı Ağrı'da Leyla İlhan (13) 1 yıldır sınıfından uzak kalan kardeşi Bilal İlhan (11), 'Okulum Beni Bekler' projesi kapsamında aile ikna edilerek yeniden okula kazandırdı.
6.01.2024 Eğitim
Veli İzin Dilekçesi Örneği 2024 (Word Formatında)
Veli İzin Dilekçesi Örneği 2024 (Word Formatında) Öğrencinin gerekçeli bir nedenden dolayı izin alabilmesi adına dilekçe doğru şekilde ele alınmalı ve tamamlanmalıdır. Peki, veli izin dilekçesi örneği 2024 nasıl olmalı? İşte veli izin dilekçesi örneği 2024 (Word formatında) sizlerle.
2.01.2024 Eğitim
Dünyada çocuk yoksulluğu artıyor
Dünyada çocuk yoksulluğu artıyor Eğitim Reformu Girişimi (ERG), ‘Eğitim İzleme Raporu 2023’ü açıkladı.
29.11.2023 Gündem
Torunu yaşındakilerle aynı sırayı paylaştı, 68 yaşında 4’üncü üniversiteden mezun oldu
Torunu yaşındakilerle aynı sırayı paylaştı, 68 yaşında 4’üncü üniversiteden mezun oldu Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde sınıf öğretmenliği eğitimi alan 68 yaşındaki Cemal Kutlu, okulundan mezun olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde diplomasını aldı. Üniversitenin en yaşlı mezunu, 4'üncü üniversiteyi bitirmesi sonrası ara vermeden 5’inci üniversiteyi okumayı hedefliyor. Torunu yaşındakilerle aynı sıraları paylaşırken azmiyle örnek olan Kutlu ile okul koridorlarında ilk kez karşılaşanlar görünümü nedeniyle akademisyen sanıyordu.
24.11.2023 Haberler
'Bu duyguyu yaşamak için 50 yıl bekledim'
'Bu duyguyu yaşamak için 50 yıl bekledim' 68 yaşındaki iki torun sahibi Cemal Kutlu'yu okul koridorlarında gören herkes profesör sandı. Ancak onun hikayesi bambaşka...
24.11.2023 Eğitim
Ertuğrul Sağlam'dan Süper Lig için şampiyonluk yorumu! Fenerbahçe ve Galatasaray...
Ertuğrul Sağlam'dan Süper Lig için şampiyonluk yorumu! Fenerbahçe ve Galatasaray... Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Lig için kadro oluşturduklarını ve şimdiye kadar bulundukları durumdan mutlu olduklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam Süper Lig'deki zirve yarışı ile de ilgili açıklamalarda bulundu.
21.11.2023 1.Lig
Bakan Tekin'den 'öğretmenlere ikramiye' açıklaması
Bakan Tekin'den 'öğretmenlere ikramiye' açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, muhalefetin ‘24 kasımda öğretmenlere ikramiye verilsin’ çağrısı ise ilgili açıklamalarda bulundu.
15.11.2023 Ekonomi
Bakan Tekin: ‘Kendi modelimizi üretmenin tam vakti’
Bakan Tekin: ‘Kendi modelimizi üretmenin tam vakti’ Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM Plan Bütçe Komisyonu’ndaki sunumunda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüzde 14,6 oranıyla yine bütçeden en büyük payı aldığına dikkat çekti.
15.11.2023 Eğitim
Seçmeli dersler güncellendi! Bakan Tekin detayları paylaştı
Seçmeli dersler güncellendi! Bakan Tekin detayları paylaştı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin seçmeli dersler bölümünün güncellendiğini açıkladı. Bakan Tekin konuyla ilgili detayları da paylaştı.
14.11.2023 Gündem
Hayalet liselere e-yoklama önlemi
Hayalet liselere e-yoklama önlemi MEB, açık liseye geçiş şartlarını taşımayan ancak tam zamanlı kurslarla üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 12. sınıf öğrencileri için derslerin işlenmediği, devamsızlığın dikkate alınmadığı ‘hayalet sınıf’ kuran özel okullara inceleme başlatmıştı.
1.11.2023 Gündem
Son dakika! MEB açıkladı: Ortak sınav tarihleri değişti
Son dakika! MEB açıkladı: Ortak sınav tarihleri değişti Okullarda gerçekleştirilen Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları'nın daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 1. sınavlarının tarihleri güncellendi.
19.10.2023 Gündem
Okullar arası fark azalacak
Okullar arası fark azalacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kalkınma planı olan ve 2024-2028 dönemini kapsayan 12. Kalkınma Planı çerçevesinde eğitim sistemi “Kaliteli eğitime erişimde fırsat eşitliğine” odaklanacak.
18.10.2023 Eğitim
Sınıf geçme puanı Türkçe’de 70 oldu
Sınıf geçme puanı Türkçe’de 70 oldu Milli Eğitim Bakanlığı’nca hazırlanan yeni yönetmeliğe göre daha önce 45 olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için 70’e, diğer dersler için ise 50’ye yükseltildi.
15.10.2023 Gündem
MEB'den yeni karar: Teneffüs süresi değişti
MEB'den yeni karar: Teneffüs süresi değişti Milli Eğitim Bakanlığı, okullarda öğrencilerin beslenmelerini rahat yapabilmeleri için teneffüs sürelerinde bir düzenleme yaptı.
14.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Devamsızlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.