Dobra

Dobra

Son dakika dobra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dobra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dobra haber sayfamızda...

Dobra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.559 dobra haberi bulunmuştur.
Grup İsimleri 2024: WhatsApp Grupları İçin En Güzel, Komik, Farklı ve Yaratıcı İsim Önerileri Listesi
Grup İsimleri 2024: WhatsApp Grupları İçin En Güzel, Komik, Farklı ve Yaratıcı İsim Önerileri Listesi Hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan WhatsApp hiç şüphesiz en çok kullanılan iletişim araçlarından birisi haline geldi. Sosyal, özel ve iş yaşantımızın tam merkezinde yer alan WhatsApp üzerinden oluşturulan okul, iş, aile veya arkadaş grupları üzerinden gündelik yaşantımızı sürdürüyoruz. Arkadaş, aile, iş ve okul için oluşturulan WhatsApp gruplarında havalı, komik, ilgi çekici isimler bulmak bazen zor olabiliyor. Bu yüzden arkadaş, aile, kız, iş, okul WhatsApp grupları için en güzel, iyi ve komik isimler nelerdir? ‘WhatsApp Grup İsimleri 2024’ içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Sosyalmedya
‘Gerekirse kaçırırım’
‘Gerekirse kaçırırım’ İrem Derici, Kral Müzik YouTube kanalına konuk oldu. Dobra açıklamalarda bulunan şarkıcının, Murat Boz itirafı ise dikkat çekti.
24.12.2023 Cadde
Kızılcık Şerbeti Alev kimdir? Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
Kızılcık Şerbeti Alev kimdir? Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman kimdir sorusu dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizide dobra bir kadın karaktere hayat veren Alev'in son dönemde Abdullah ile olan aşkları gündem olurken dizi karakterine hayat veren Müjde Uzman ile ilgili bilgiler de merak ediliyor.
22.12.2023 Bilgi Rehberi
Nevizade esnafından futbolculara büyük tepki! Hep mi hoca suçlu?
Nevizade esnafından futbolculara büyük tepki! Hep mi hoca suçlu? Skorer'in yeni formatı SOKAK FUTBOLU'nun 2. bölümünde Nergis Aşkın ve Serdar Sarıdağ taraftar ve esnafın nabzını tutmaya devam ediyor. Nevizade'yi ziyaret ettiğimiz bu haftaki bölümde Süper Lig'în 10. haftası mercek altına alınırken esnaflar dobra yorumlarda bulundu.
1.11.2023 Programlar
Esnaf çılgına döndü: Futbolcu oynamıyor hep hoca suçlu! SOKAK FUTBOLU
Esnaf çılgına döndü: Futbolcu oynamıyor hep hoca suçlu! SOKAK FUTBOLU Skorer'in yeni formatı SOKAK FUTBOLU'nun 2. bölümünde Nergis Aşkın ve Serdar Sarıdağ taraftar ve esnafın nabzını tutmaya devam ediyor. Nevizade'yi ziyaret ettiğimiz bu haftaki bölümde Süper Lig'în 10. haftası mercek altına alınırken esnaflar dobra yorumlarda bulundu.
1.11.2023 Programlar
Beşiktaş'ın yeni başkanı kim olacak? | SOKAK FUTBOLU
Beşiktaş'ın yeni başkanı kim olacak? | SOKAK FUTBOLU Skorer'in yeni formatı SOKAK FUTBOLU'nda Nergis Aşkın ve Serdar Sarıdağ taraftar ve esnafın nabzını tutuyor. Bu haftaki bölümde Galatasaray - Beşiktaş derbisi mercek altına alınırken esnaflar dobra yorumlarda bulundu. Galatasaray ve Beşiktaşlı iki esnaf arasında yaşanan atışma ise güldürdü.
25.10.2023 Programlar
SOKAK FUTBOLU | Esnafın derbi tartışması: 11 kişi de olsaydınız 5 tane yerdiniz
SOKAK FUTBOLU | Esnafın derbi tartışması: 11 kişi de olsaydınız 5 tane yerdiniz Skorer'in yeni formatı SOKAK FUTBOLU'nda Nergis Aşkın ve Serdar Sarıdağ taraftar ve esnafın nabzını tutuyor. Bu haftaki bölümde Galatasaray - Beşiktaş derbisi mercek altına alınırken esnaflar dobra yorumlarda bulundu. Galatasaray ve Beşiktaşlı iki esnaf arasında yaşanan atışma ise güldürdü.
25.10.2023 Programlar
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Filenin Sultanları'nın EuroVolley zaferi Gizem Örge'siz, '1 numara'sız zaten olamazdı!
Filenin Sultanları'nın EuroVolley zaferi Gizem Örge'siz, '1 numara'sız zaten olamazdı! VNL'de şampiyon olan ve dünya sıralamasında 1 (yazıyla bir) numaraya yükselen Filenin Sultanları, Sırbistan zaferiyle Cumhuriyet tarihinde ilk defa Avrupa Şampiyonu oldu. 2003'te 'Demir Leydi' Neslihan Demir'in ve arkadaşlarının araladığı kapıyı, o dönemlerde henüz daha yeni yeni adını duyuran Eda Erdem kaptanlığındaki Sultanlar böylelikle unutulmaz bir tarih yazdı. Vargas'tan Ebrar'a çok fazla isim ön plana çıksa da aslında birçoğumuzun özellikle dikkat etmesi, cımbızlaması gereken biri daha var: Gizem Örge ya da voleybol ağzıyla söylersek Savunma Bakanı'mız Örge!
4.09.2023 Spor
'Bir takım ancak bu kadar çöker!' Jesus'a salvo: Müthiş bir ego ve inadı var | DOBRA DOBRA
'Bir takım ancak bu kadar çöker!' Jesus'a salvo: Müthiş bir ego ve inadı var | DOBRA DOBRA Duayen gazeteci Şansal Büyüka, Dobra Dobra programında Süper Lig'de haftanın kritik maçlarını sizler için değerlendirdi ve çarpıcı yorumlarda bulundu.
12.04.2023 Programlar
Şansal Büyüka ile dobra dobra: İnadım inat
Şansal Büyüka ile dobra dobra: İnadım inat Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka, futbolda yaşanan son gelişmeleri değerlendirirken, Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un tercihlerini de yorumladı. Büyüka yazısında şu sözleri kullandı: "Fenerbahçe’de Jorge Jesus, yanlış yapsa da, inadından ve ısrarından asla vazgeçmiyor. Unutulmasın; inatçılık insan için ağır bir yüktür demişler. Fenerbahçe takımı, Jesus’un inadını taşımakta zorlanıyor." İşte o yazı...
12.04.2023 Futbol
Transferde hareketli saatler! Avrupa devi Galatasaraylı yıldız için İstanbul'a geldi
Transferde hareketli saatler! Avrupa devi Galatasaraylı yıldız için İstanbul'a geldi Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a yenilmesiyle puan farkını 9'a çıkardı. Galatasaray'ın Adana Demirspor ile karşılaştığı maça scout akını vardı. Dünya devi, Galatasaraylı yıldız için İstanbul'a geldi.
4.04.2023 Galatasaray
Şansal Büyüka'dan Erden Timur'a çağrı: Elinizdeki belgeleri hemen açıklayın
Şansal Büyüka'dan Erden Timur'a çağrı: Elinizdeki belgeleri hemen açıklayın Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftası geride kaldı. Galatasaray zorlu maçta Adana Demirspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle mağlup etti. Fenerbahçe ise evinde ezeli rakibi Beşiktaş'a 4-2 mağlup oldu. Şansal Büyüka, haftanın olaylarını 'Dobra Dobra'da değerlendirdi.
4.04.2023 Fenerbahçe
Şenol Güneş, Jorge Jesus'u tuş etti! Yanlışlarına devam edecekse Ali Koç bırakmalı | DOBRA DOBRA
Şenol Güneş, Jorge Jesus'u tuş etti! Yanlışlarına devam edecekse Ali Koç bırakmalı | DOBRA DOBRA Duayen gazeteci Şansal Büyüka, Dobra Dobra programında Süper Lig'de haftanın kritik maçlarını sizler için değerlendirdi ve çarpıcı yorumlarda bulundu.
3.04.2023 Programlar
DOBRA DOBRA | Şansal Büyüka'dan şampiyonluk kehaneti
DOBRA DOBRA | Şansal Büyüka'dan şampiyonluk kehaneti Süper Lig tarihinin üst üste en çok maç kazanan takımı olan Galatasaray'ın 14 maçlık serisi Konyaspor deplasmanında sona erdi. Lider sarı-kırmızılı ekip, hükmen galibiyet dışında son kez Kasım ayında kazanan rakibine 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti. Mete Kalkavan ve ekibinin yönettiği karşılaşmada iki tarafı da etkileyen birçok tartışmalı karar dikkat çekti.
21.03.2023 Programlar
Şansal Büyüka, Selçuk İnan'ı bombaladı: Nasıl oluyor da ilk 11'de oynatıyorsun!
Şansal Büyüka, Selçuk İnan'ı bombaladı: Nasıl oluyor da ilk 11'de oynatıyorsun! Spor Toto Süper Lig'de 25'inci hafta maçları geride kaldı. Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka haftanın değerlendirmesini yaparken, Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan'a sert eleştiriler yöneltti.
14.03.2023 Fenerbahçe
Arda Güler erkenden uyarılmalı! "Kendi bildiğini yap" | G.Saray'dan fark yaratan transferler
Arda Güler erkenden uyarılmalı! "Kendi bildiğini yap" | G.Saray'dan fark yaratan transferler Duayen Gazeteci Şansal Büyüka, Dobra Dobra programında Süper Lig'de yaşanan zirve yarışını sizler için değerlendirdi.
7.03.2023 Programlar
Şansal Büyüka: Büyükler olmazsa nefes alamazsınız
Şansal Büyüka: Büyükler olmazsa nefes alamazsınız Şansal Büyüka, Süper Lig'de geride kalan haftayı Dobra Dobra'da değerlendirdi.
7.03.2023 Süper Lig
Hasan Çavuşoğlu'ndan Ersun Yanal sözleri: İlk defa bir hocanın böyle davrandığını gördüm
Hasan Çavuşoğlu'ndan Ersun Yanal sözleri: İlk defa bir hocanın böyle davrandığını gördüm Süper Lig temsilcisi Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Skorer TV’nin konuğu oldu. Transfer başarılarından, yabancı hakeme kadar birçok konuya değinen Çavuşoğlu, yeni teknik direktörleri Ersun Yanal'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
3.03.2023 Alanyaspor
Erkan Petekkaya: Çok haksızlığa uğradım! Biraz sahipsiz kaldım
Erkan Petekkaya: Çok haksızlığa uğradım! Biraz sahipsiz kaldım Kanal D’nin sevilen dizisi 'O Kız'da rol alan Erkan Petekkaya; doğum kazası yüzünden aklı da kalbi de 5 yaşından fazla büyüyememiş 'Kadir' karakteri, kariyeri, ailesi ve Türkiye’yi hüzne boğan depremler hakkında konuştu. Birçok ünlü isimle birlikte 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınına katılıp, bağış toplayan oyuncu, "Bu çok uzun bir süreç" diyerek, yardımlarda 'süreklilik' çağrısı yaptı. Farklı farklı rolleri oynamayı sevdiğini vurgulayan Petekkaya, hayatının dönüm noktasını ve sektörde yaşadığı zorlukları anlattı.
2.03.2023 Cadde
ÖZEL | Skibbe'den Galatasaray'ın eski yıldızına övgü: Bir elmas gibiydi! Harry Kewell pişmanlığı
ÖZEL | Skibbe'den Galatasaray'ın eski yıldızına övgü: Bir elmas gibiydi! Harry Kewell pişmanlığı Daha önce Galatasaray, Eskişehirspor ve Karabükspor’da teknik direktörlük yapan ve şu anda Japonya J1 Lig ekiplerinden Sanfrecce Hiroşima’da görevine devam eden Michael Skibbe, Skorer TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
1.02.2023 Galatasaray
Şansal Büyüka patladı: Bunun adı intihar, çıldırmış olmalı!
Şansal Büyüka patladı: Bunun adı intihar, çıldırmış olmalı! Süper Lig'de 21. hafta geride kalırken duayen gazeteci Şansal Büyüka, Milliyet'teki köşesinde değerlendirmede bulundu. Galatasaray'ın yükselişindeki Okan Buruk etkisine dikkat çeken Büyüka'nın Arda Güler ve Zajc yorumu dikkat çekti. Şenol Güneş'in dokunuşunun ciddi şekilde hissedildiğini vurgulayan duayen isim, Volkan Demirel, Farioli ve Emre Belözoğlu'nun takımları hakkındaki görüşlerini açıkladı.
31.01.2023 Süper Lig
Şansal Büyüka: Jesus forma adaletini kaybetti! | Galatasaray'ı yıldızları kurtarıyor
Şansal Büyüka: Jesus forma adaletini kaybetti! | Galatasaray'ı yıldızları kurtarıyor Duayen Gazeteci Şansal Büyüka, Dobra Dobra programında Süper Lig'de yaşanan zirve yarışını sizler için değerlendirdi.
25.01.2023 Programlar
Şansal Büyüka: Yıldızınız çoksa o kadar parlarsınız
Şansal Büyüka: Yıldızınız çoksa o kadar parlarsınız Milliyet'in duayen yazarı Şansal Büyüka, Süper Lig'de geride kalan haftayı 'Şansal Büyüka ile dobra dobra' köşesinde değerlendirdi.
25.01.2023 Süper Lig
Paris’i hayrete düşüren ressam
Paris’i hayrete düşüren ressam Tate Modern’deki “The Ey Exhibition: Cezanne” sergisi, sanatçının işlerindeki birçok gerilim ile çelişkiye odaklanıyor ve Cezanne’a dair yeni bir kavrayış getirmeyi amaçlıyor.
25.01.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Dobra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.