Doktora

Doktora

Son dakika doktora haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doktora gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doktora haber sayfamızda...

Doktora

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.391 doktora haberi bulunmuştur.
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet
Ermeni doktor 40 Türk askerini 'zehirli iğne' ile öldürdü! Tarihi ihanet Sivas’ta 1915 yılında güvenip teslim oldukları ermeni doktor tarafından zehirlenerek şehit edilen 40 Osmanlı askeri ve doktorun ihaneti aradan geçen 1 asırdan fazla zamana rağmen unutulmadı.
24.04.2024 Gündem
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
Yüzünü sır gibi saklıyordu! Paris Hilton kızını ilk kez paylaştı
Yüzünü sır gibi saklıyordu! Paris Hilton kızını ilk kez paylaştı Dünyanın en zengin varislerinden biri olan Paris Hilton, ikinci doğumunu yaptığı günden bu yana bebeğinin yüzünü adeta sır gibi saklıyordu. Ünlü isim, adını 'London' koyduğu kızının fotoğraflarını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.
21.04.2024 Cadde
Harvard’dan Türk fizikçinin keşfine ödül
Harvard’dan Türk fizikçinin keşfine ödül Türk fizikçi Furkan Öztürk, bilimin 175 yıldır çözemediği 4 milyar yıl önce yaşamın nasıl başladığına dair gizemi ortaya çıkardığı keşfiyle Harvard Üniversitesi tarafından “Gertrude ve Maurice Goldhaber” ödülüne layık görüldü.
21.04.2024 Eğitim
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin Henüz 12 yaşındaydı. Ailesiyle vedalaşıp yattığı yatağından bir daha kalkamadı. Küçük kızın başına gelenler ise ailesinin kendini suçlamasına ve gerçek bir cevap almaları için var güçleriyle savaşmasına neden oldu. Ancak tüm çabalar sonuçsuzdu. "Şikayete bile sebep olmuyor" diyen Prof. Dr. Celal Akdeniz, uykuda ölümün tehlikeli yüzünü anlattı.
21.04.2024 Genel Sağlık
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi onların adına Bitcoin almak üzere para toplayıp, yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezası, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce'nin (44) yeniden yargılanmasına başlandı.
20.04.2024 Gündem
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.'
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Cadde
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın 1988 yılında evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! Nedenleri ve en etkili çözüm yöntemleri
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! Nedenleri ve en etkili çözüm yöntemleri Ağız kokusu, muhtemelen bir kişinin yaşayabileceği en rahatsız edici ve utanç verici durumlardan biridir. Bu sorunun ortaya çıkmasının farklı nedenleri vardır ve bazen çok daha ciddi bir şeyin göstergesi olabilir. Bu durumun bazı nedenleri ve çözümleri vardır. Ancak, başka hiçbir çözüm işe yaramıyorsa doktora gitmenin yapılacak en iyi şeydir.
18.04.2024 Genel Sağlık
Gelibolu Yarımadası'nda büyük keşif 'Osmanlı arşiv belgeleriyle uyuşuyor'
Gelibolu Yarımadası'nda büyük keşif 'Osmanlı arşiv belgeleriyle uyuşuyor' Osmanlıların Rumeli'ye geçerek, beylikten imparatorluğa yükselişinde sembolik önemi bulunan, Çimpe Kalesi'nin yerini Hacettepe Üniversitesi Tarih Anabilim Dalı doktora öğrencisi Metin Tetik, Gelibolu Yarımadası'nda yaptığı çalışmalar sırasında buldu.
17.04.2024 Gündem
Yer: Antalya! Böbrek ağrısıyla gitti, karnından 8 kiloluk tümör çıkarıldı
Yer: Antalya! Böbrek ağrısıyla gitti, karnından 8 kiloluk tümör çıkarıldı Antalya'da böbrek ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Şükrü Genç (48), bağ dokusundan kaynaklanan ve nadir görülen bir kanser türü olan sarkom hastalığına yakalandığını öğrendi. Dünyada nadir görülen bir damar bozukluğuna da sahip Genç, karnın sol tarafını dolduran 8 kilogram ağırlığındaki tümörden İzmir'de yapılan operasyonla kurtuldu.
16.04.2024 Gündem
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme'
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme' Kendisine açılan disiplin soruşturmasını sindiremeyen Amerikalı doktor hastaların serumlarına 'zehir' kattı. Çıkarıldığı mahkemede karar okunurken duygu emaresi dahi göstermeyen doktora Amerikan medyası 'tıbbi terörist' adını taktı.
15.04.2024 Dünya
Müze değil mezarlık! Gezen çocuklardan 'korkunç' yorumu
Müze değil mezarlık! Gezen çocuklardan 'korkunç' yorumu Doktora tezi kapsamında denizden yakalanıp, kimyasal su içerisinde sergilenen'tamamı deforme olmuş deniz canlılarının tahliyesine karar verilirken müze adı altındaki serginin gezdirildiği çocukların 'korkunç, ürpertici' yorumları dikkati çekti.
11.04.2024 Haberler
Müze değil mezarlık! Gezen çocuklardan 'korkunç' yorumu
Müze değil mezarlık! Gezen çocuklardan 'korkunç' yorumu Doktora tezi kapsamında denizden yakalanıp, kimyasal su içerisinde sergilenen'tamamı deforme olmuş deniz canlılarının tahliyesine karar verilirken müze adı altındaki serginin gezdirildiği çocukların 'korkunç, ürpertici' yorumları dikkati çekti.
11.04.2024 Gündem
MS hastası Furkan, erken tanı sayesinde kayıplarından kurtuldu
MS hastası Furkan, erken tanı sayesinde kayıplarından kurtuldu İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi'ye (25) 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. MS ile yaşamayı öğrenen ve koruyucu tedavilerini aksatmayan Lastikçi, erken tanının önemine dikkati çekip, "Farkındalık olursa geç tanının önüne geçeriz. 2,5 aylık dönemin ardından polikliniğe hemen geldim. Böylece erken tanı oldu. Süreyi aşsaydım güç ve görme kayıplarım artardı. Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Haberler
BUGÜN (BAYRAMDA) ECZANELER VE HASTANELER AÇIK MI, KAPALI MI? Bugün eczaneler ve hastaneler çalışıyor mu? İşte bayram günlerinde sağlık hizmeti
BUGÜN (BAYRAMDA) ECZANELER VE HASTANELER AÇIK MI, KAPALI MI? Bugün eczaneler ve hastaneler çalışıyor mu? İşte bayram günlerinde sağlık hizmeti Ramazan Bayramı bugün başladı. Bayram gününde ilaca ve doktora ihtiyaç duyanlar, eczaneler ve hastaneler hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Peki Bayramda eczaneler, hastaneler açık mı, kapalı mı? Bugün eczaneler ve hastaneler çalışıyor mu, tatil mi?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
6 Şubat depreminde dili tutuldu, 20 Şubat depreminde kalp kirizinden öldü
6 Şubat depreminde dili tutuldu, 20 Şubat depreminde kalp kirizinden öldü Adana'da 6 Şubat depreminde evde tek başına olan ve yaşadığı korkuyu atlatamayan Leyla Vesile Gevez (68), 20 Şubat 2023’de yaşanan Hatay merkezli 6.4 büyüklüğündeki depremde kalp krizi geçirerek öldü.
10.04.2024 Gündem
Koluna takılan doğum kontrol implantını 'kaybetti': 6 yıl sonra akciğerinden çıktı!
Koluna takılan doğum kontrol implantını 'kaybetti': 6 yıl sonra akciğerinden çıktı! Gittiği sayısız doktor, yıllar önce 'kaybettiği' implantı tespit etmeyi başaramadı. En sonunda çekilen röntgen şoke eden manzarayı gözler önüne serdi.
8.04.2024 Dünya
Paris Hilton bebeğinin yüzünü göstermiyor! Sebebi ortaya çıktı
Paris Hilton bebeğinin yüzünü göstermiyor! Sebebi ortaya çıktı Dünyanın en zengin varislerinden Paris Hilton, ikinci doğumunu yaptığı günden bu yana bebeğini adeta sır gibi saklıyor. Paris Hilton'un kızı London'ın fotoğraflarını paylaşmama sebebini, 42 yaşındaki sosyetik güzelin eşi Carter Reum açıkladı.
8.04.2024 Cadde
'Mesleği bırakırım' demişti! 'Estetik' sorusu ünlü oyuncuyu kaçırdı
'Mesleği bırakırım' demişti! 'Estetik' sorusu ünlü oyuncuyu kaçırdı "Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi ortaya çıkarın mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim" diyen Tuvana Türkay, Nişantaşı’nda görüntülendi. Eczaneden iki poşet dolusu vitamin alan oyuncu, estetikle ilgili yöneltilen soru üzerine gerildi.
7.04.2024 Cadde
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor Kadınlarda saç güzellik, sağlık ve genel özgüvenle ilişkilendirilir. Saç şekli ve görünümü, kişinin kendine olan güvenini artırabilir veya azaltabilir. Dolayısıyla, saçın dökülmesi veya incelmesi bir kadın için önemli bir endişe kaynağı olabilir.
6.04.2024 Pazar
Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji tahminlerini açıkladı
Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji tahminlerini açıkladı 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen milyonlarca kişi hava durumunu merak ediyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Pazar günü değişiyor. Meteoroloji bayramın 1. günü ve 2. günü için tahminlerini açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Kızının öğretmeni ile birlikte olup hamile kaldı! Okulda dehşet saçan kadın için karar
Kızının öğretmeni ile birlikte olup hamile kaldı! Okulda dehşet saçan kadın için karar Kayseri’de gönül ilişkisi yaşadığı sınıf öğretmeni Kasım K.'yi (43) çalıştığı okulda tabanca ile vurarak yaralayan 4 çocuk annesi Şehriban A. (30) hakkında müebbet hapis istemi ile dava açıldı. Olayda yaralanan Kasım K.'nın ilk duruşma öncesi yapılan ara duruşmada ifadesi alındı. Kasım K., "Ben şikayetimden vazgeçiyorum. Davaya katılmak istemiyorum" dedi
5.04.2024 Gündem
8 bin işçi alımıyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklaması
8 bin işçi alımıyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 bin sürekli işçi alım kurasının gerçekleştirildiğini paylaştı. Kurada yerleşenlerin önümüzdeki günlerde yayınlanacağını açıklayan Koca, önemli açıklamalarda da bulundu.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doktora ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.