Dökülme

Dökülme

Son dakika dökülme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dökülme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dökülme haber sayfamızda...

Dökülme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 474 dökülme haberi bulunmuştur.
Kayalara çelik ağ! 'Bu yol için her zaman risk söz konusu'
Kayalara çelik ağ! 'Bu yol için her zaman risk söz konusu' Gümüşhane ile Giresun illerini birbirine bağlayan Gümüşhane-Kürtün Karayolu’nda kaya düşme riski bulunan dağlar ve yamaçlar endüstriyel dağcılar tarafından çelik ağlarla örülüyor.
1.05.2024 Gündem
Yara izi revizyonunda saç ekiminin rolü
Yara izi revizyonunda saç ekiminin rolü Travmatik yaralanmalar veya yanıklar doku hasarı nedeniyle saç kaybına yol açabilir. Bu tür durumlarda oluşan skarlı alanlar hastalarda özgüven eksikliğine neden oluyor. Bu bölgelere saçsız alanları doldurmak için saç ekimi yapılabilir.
30.04.2024 Pazar
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor Kadınlarda saç güzellik, sağlık ve genel özgüvenle ilişkilendirilir. Saç şekli ve görünümü, kişinin kendine olan güvenini artırabilir veya azaltabilir. Dolayısıyla, saçın dökülmesi veya incelmesi bir kadın için önemli bir endişe kaynağı olabilir.
6.04.2024 Pazar
Meğer suyun kalitesi bile etkiliyormuş! Saç dökülmesini durduran doğal çözümler
Meğer suyun kalitesi bile etkiliyormuş! Saç dökülmesini durduran doğal çözümler Saçınızı her taradığınızda veya yıkadığınızda saçlarınızın döküldüğünü görmekten yoruldunuz mu? Saç dökülmesi birçok insanın karşılaştığı ortak bir sorundur, ancak basit çözümlerle bu sorundan kurtulabilirsiniz.
2.04.2024 Saç Bakımı
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri PRP, mezoterapi, kök hücre gibi onarıcı tedavi şekilleri genellikle var olan saçları güçlendirmek içindir. Kaybedilmiş saç köklerinin yeniden canlanmasını sağlamaz. Bu nedenle saç ekimi operasyonu saç kaybında uygulanan bir yöntemdir.
12.03.2024 Pazar
Halıdan çay lekesi nasıl çıkar? 1 çay bardağı lekeyi kökünden kazıyor
Halıdan çay lekesi nasıl çıkar? 1 çay bardağı lekeyi kökünden kazıyor Günün her saatinde çay tüketebilen bir milletiz. Bu sebeple bir yerlere çay dökülme olasılığı da yüksek. Halıya veya kumaş üstüne dökülen çaylar ise en büyük kabusumuz. Hele ki çay bir de şekerliyse. Ancak 1 çay bardağı çay lekesini halınızdan söküp atıyor.
13.02.2024 Püf Noktası
Patates suyunu saçınıza sürdüğünüzde etkisine inanamayacaksınız! Meğer deva suyundaymış
Patates suyunu saçınıza sürdüğünüzde etkisine inanamayacaksınız! Meğer deva suyundaymış Patates en sevilen sebzelerin başında gelir. Ancak suyunun saçlardaki pek çok probleme deva olduğunu biliyor muydunuz? Patates suyunu saçınıza sürdüğünüzde etkisine inanamayacaksınız.
1.02.2024 Saç Bakımı
Yeni doğan bir büyük beyaz köpekbalığını, ilk kez bir YouTuber görüntülemiş olabilir
Yeni doğan bir büyük beyaz köpekbalığını, ilk kez bir YouTuber görüntülemiş olabilir Büyük beyaz köpekbalıklarıyla ilgili bilgimizdeki eksik halkalardan birisini, bu hayvanları görüntülemeyi görev edinmiş bir YouTuber tamamlamış olabilir.
30.01.2024 Dünya
Ne çektin Mona Lisa
Ne çektin Mona Lisa İklim aktivistlerinin çorba fırlattığı Mona Lisa’nın şöhreti saldırıları da peşinde sürüklüyor. Leonardo da Vinci’nin ikonik eseri; 521 yıllık geçmişinde pek çok saldırıyı göğüslemek zorunda kaldı.
30.01.2024 Kültür Sanat
Kimler saç ekimi operasyonu olabilir?
Kimler saç ekimi operasyonu olabilir? Saçın görünüşümüze olan etkisi çok önemlidir ve genellikle kişisel güzellik, benlik ve sosyal algı üzerinde büyük bir rol oynar. Saç kaybı yaşayan kişilerde özgüven kaybı ve estetik kaygılar ortaya çıkmaya başlar. Son dönemlerde bu sorunla baş etmenin yöntemlerinden biri ise saç ekimi.
30.12.2023 Pazar
Kadınlar da saç ekimi yaptırıyor
Kadınlar da saç ekimi yaptırıyor Saç kaybının kadınlarda duygusal ve psikolojik yıkımı erkeklere oranla daha fazla. Zira toplumda kadınların hayatları boyunca gür saçlara sahip olacağı düşünülüyor. Fakat kadınlar da çeşitli nedenlerle saç dökülmesiyle karşı karşıya.
16.12.2023 Pazar
Saç ekimi için en uygun zaman
Saç ekimi için en uygun zaman Saç ekimi tedavisi için en uygun zamanlar ne çok sıcak ne de çok soğuk olmayan aylar... Çünkü bu aylarda saç köklerinin büyümesi ve ortama uyum sağlaması daha kolay oluyor.
3.12.2023 Pazar
Zeytinyağına alternatif yağ! Saçları halat gibi uzatıyor ve besliyor
Zeytinyağına alternatif yağ! Saçları halat gibi uzatıyor ve besliyor Saç bakımı denince akla gelen yağlardan birisi de zeytinyağı. Ancak ‘Zeytinyağı saçıma iyi gelmedi’ diyorsanız alternatif olarak saçlarınıza uygulayabileceğiniz yağlar var. Hem saçı besliyor hem de halat gibi uzatıyor.
29.11.2023 Saç Bakımı
Duşta yapılan bu hata saçlarınızı öbek öbek döküyor! Uzak durmakta fayda var
Duşta yapılan bu hata saçlarınızı öbek öbek döküyor! Uzak durmakta fayda var Özellikle mevsim geçişlerinde saçlarda mevsimsel dökülme denilen dökülme döngüsü yaşanabilir. Ancak bunun yanı sıra özellikle duşta yaptığımız bazı saç bakım hataları da bizi saçlarımızdan edebilir. İşte öbek öbek saç dökülmesine neden olan saç bakım hataları.
20.11.2023 Genel Sağlık
Saçlarınız yumak yumak dökülüyorsa yanlış kurutuyor olabilirsiniz! Bu hataları yapmaktan vazgeçin
Saçlarınız yumak yumak dökülüyorsa yanlış kurutuyor olabilirsiniz! Bu hataları yapmaktan vazgeçin Saç dökülmesi her insanın başına gelebilecek sorunlardan birisidir. Ancak bu durum oldukça can sıkıcıdır. Saçların az da olsa dökülmesi normaldir Fakat yumak yumak saçlarınız dökülüyorsa problem var demektir. Saç kurutma şekliniz dökülmelere neden olabilir. Bu hataları yapmaktan vazgeçin.
16.11.2023 Saç Bakımı
Saç dökülmesi ve kepeğe tek damlalık çözüm! Egzama ve kaşıntıdan eser bırakmıyor
Saç dökülmesi ve kepeğe tek damlalık çözüm! Egzama ve kaşıntıdan eser bırakmıyor Saç dökülmesi, egzama, kaşıntı ve kepek sorunu her insan için can sıkıcıdır. Hem rahatsızlık hissi verir hem de görünüş açısından insanı mutsuz eder. Saç dökülmesi, kaşıntı, pullanma gibi probleme iyi gelen doğal yöntemler mevcut. Tek damlası saç diplerine ve dökülmelere iyi geliyor.
14.11.2023 Saç Bakımı
Velilerin aklındaki soruyu cevapladı! Bu gıdalar beyni fişek gibi yapıyor
Velilerin aklındaki soruyu cevapladı! Bu gıdalar beyni fişek gibi yapıyor Okulların da açılmasıyla birlikte birçok kişi çocuklarının gelişimi için beyin gelişimine katkısı olan gıdaları araştırmaya başladı. Uzmanlarsa bu konuda uyarıyor.
26.10.2023 Genel Sağlık
Saç kökleriniz coşacak! Karanfili 30 dakika bekletince ne dökülme ne kepek kalıyor
Saç kökleriniz coşacak! Karanfili 30 dakika bekletince ne dökülme ne kepek kalıyor Saçlarda oluşan birçok problem saç derisindeki bazı sorunlardan kaynaklanabilir. Herkesin mutfağında bulunan karanfil ise saçlar için harika bir çözüm yolu. İşte detaylar.
26.10.2023 Saç Bakımı
Filistin Aynasında Türk Suretleri
Filistin Aynasında Türk Suretleri Birinci Dünya Savaşı yıllarında Cemal Paşa’nın yanında bulunan Falih Rıfkı (Atay) Zeytin Dağı’nda Bilâd’üş Şam / Levant yani Ürdün’ü de kapsayan Suriye, Lübnan, Filistin bölgesini anlatır.
22.10.2023 Gündem
Kabuğunu sakın çöpe atmayın! Kepek sorunu ve saç dökülmesini bitiriyor
Kabuğunu sakın çöpe atmayın! Kepek sorunu ve saç dökülmesini bitiriyor Kepek ve saç dökülmesi özellikle mevsim geçişlerinde sık karşılaşılan can sıkıcı bir durumdur. Ne yaptım olmuyor diyorsanız bir de bu yöntemi deneyin. Faydasını duyunca artık çöpe atmayacaksınız. Kepek sorunu ve saç dökülmesini bitiriyor.
9.10.2023 Saç Bakımı
Pampas Otu Nedir? Pampas Çiçeğinin Dökülmemesi İçin Ne Yapılır?
Pampas Otu Nedir? Pampas Çiçeğinin Dökülmemesi İçin Ne Yapılır? Son dönemin popüler aksesuar ürünlerin olan pampas otu yaprakları keskin bir bitkidir be çok hızlı büyür. Pampas otu Güney Amerika’da yetişen saz püskülü, pampas grass isimleri ile de anılmaktadır. Kendiliğinde yetişen pampas otunun güçlü ve sağlam yapısı bulunur. Genellikle kurutularak evlerde dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Pampas otu besin olarak tüketilmez. Sadece görsel güzelliği nedeniyle tercih edilir. Ancak her kuru çiçek gibi pampas otunun da dökülme problemi var. Dökülmemesi için bazı yöntemler bulunuyor. Pampas otunun dökülmemesi için ne yapılır? “Pampas Otu Nedir?” içeriğimizden detaylı bilgi edebilirsiniz.
26.09.2023 Püf Noktası
Fındık fiyatları yükseliyor
Fındık fiyatları yükseliyor Giresun'da fındık hasatını bitirip kurutma telaşına düşen fındık üreticilerini hem rekolte hem de serbest piyasada oluşan fiyatlar memnun etmezken, tüm olumsuzluklara rağmen son dönemde serbest piyasada yükselmeye başlayan fındık fiyatları geleceğe dair umutları arttırıyor.
5.09.2023 Ekonomi
Saç dökülmesinden nasıl kurtulabilirsiniz?
Saç dökülmesinden nasıl kurtulabilirsiniz? Bazı kronik hastalıklar, vitamin eksiklikleri, yanlış kozmetik kullanımı, hormonal sebepler yüzünden saçlarınız dökülüyor olabilir. Hedefe yönelik tedavilerle saç dökülmesini adım adım azaltabilirsiniz.
19.08.2023 Pazar
Saç dökülmelerine kökten çözüm! O besinler dökülmeyi engelliyor, yeni saç çıkarıyor
Saç dökülmelerine kökten çözüm! O besinler dökülmeyi engelliyor, yeni saç çıkarıyor Saç kırılgan ve oldukça hassas bir yapıdır. Ancak yiyecek düzeninizi değiştirirseniz saç dökülmesini engelleyebilirsiniz. Saç dökülmesini engelleyen, görünümünü iyileştiren ve uzamasına yardımcı olan birçok besin bulunmaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.08.2023 Saç Bakımı
Elon Musk da kullanıyor Kim Kardashian da! 'Kilo verdiren iğne' mucize mi, tehlike mi?
Elon Musk da kullanıyor Kim Kardashian da! 'Kilo verdiren iğne' mucize mi, tehlike mi? Kimi zayıflamak için ameliyat oluyor kimi ise farklı yöntemler deniyor. Son dönemde dünyada 'mucizevi zayıflama iğneleri' olarak popülerlik kazanan iki ilaç ise gündeme oturmuş durumda. Hızlı ve zahmetsizce kilo verdirdiği iddia edilen ve 5-6 ay içinde Türkiye'de ruhsat alması beklenen iğnelerle ilgili Uzm. Dr. Ayça Kaya, "Obezite ameliyatı öncesi son seçenek bu" diyerek çarpıcı bilgiler paylaştı.
4.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dökülme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.