Dominic Cummings

Dominic Cummings

Son dakika Dominic Cummings haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dominic Cummings gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dominic Cummings haber sayfamızda...

Dominic Cummings

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36 dominic cummings haberi bulunmuştur.
Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson Covid-19 salgınını hafife aldığı için özür diledi
Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson Covid-19 salgınını hafife aldığı için özür diledi İngiliz hükümetinin Covid-19 salgınıyla mücadelesini inceleyen bir resmi soruşturmada pandemi zamanında Johnson'un 'buruna saç kurutma makinesi tutmanın virüsü öldürüp öldüremeyeceğini' sorduğu söylendi.
7.12.2023 Dünya
Johnson kimseye destek vermeyecek!
Johnson kimseye destek vermeyecek! İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın 7 Temmuz’da istifa etmesinin ardından Muhafazakar Parti lideri olarak yerine geçecek adayların sayısı artıyor. Nitekim, dün Dışişleri Bakanı Liz Truss’ın da yarışa katıldığını açıklayınca, aday sayısı 11’e yükseldi.
12.07.2022 Dünya
Sonunda istifa...
Sonunda istifa... İngiltere’yi sarsan istifa depreminin ardından Başbakan Johnson tepkilere daha fazla kayıtsız kalamadı ve istifasını açıkladı. Johnson, sonbahara kadar görevine devam edeceğini duyurdu.
8.07.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Johnson hakkında polis soruşturma başlattı!
İngiltere Başbakanı Johnson hakkında polis soruşturma başlattı! İngiltere'de Başbakanlık, ilk koronavirüs kısıtlamalarının uygulandığı Haziran 2020'de Başbakanlık çalışanlarının Boris Johnson'ın doğum gününü kutlamak için Başbakanlık konutunda bir partide bir araya geldiğini kabul etti. Gelen son dakika haberine göre, İngiltere Başbakanı hakkında polis soruşturma başlattı.
25.01.2022 Dünya
Johnson faka bastı! Skandal e-mail ortalığa saçıldı
Johnson faka bastı! Skandal e-mail ortalığa saçıldı İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın özel kalem müdürü Martin Reynolds'ın, ülkede sıkı koronavirüs kısıtlamalarının sürdüğü ve sosyal temasın son derece sınırlı olduğu Mayıs 2020'de, e-posta gönderdiği 100 kadar kişiyi Başbakanlık Konutu'nda içkili bir etkinliğe davet ettiği ortaya çıktı.
11.01.2022 Dünya
Son dakika... Utanmadan 'sırıttı'! Johnson'ın eski başdanışmanına 'Türkiye' yalanları soruldu
Son dakika... Utanmadan 'sırıttı'! Johnson'ın eski başdanışmanına 'Türkiye' yalanları soruldu İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'ın eski başdanışmanı Dominic Cummings, BBC'ye verdiği röportajda, Brexit kampanyası döneminde gündeme getirdikleri "Türkiye sloganına" ilişkin soruları yanıtladı. Cummings'in bu sırada oluşan yüz ifadesi tartışma yarattı. Financial Times muhabiri de Cummings'in soruyu dinlerken 'sırıttığını' yazdı.
21.07.2021 Dünya
Eski başdanışmanından Boris Johnson’a şok suçlama!
Eski başdanışmanından Boris Johnson’a şok suçlama! İngiltere Başbakanı'nın eski başdanışmanı, Boris Johnson’ın, '80 yaşın üzerindekiler ölüyor diye ekonomiyi bitiremeyiz' dediğini iddia etti.
20.07.2021 Dünya
Londra’da deprem!
Londra’da deprem! İngiltere’de Başbakan Johnson’ın eski başdanışmanı Cummings’in açıklamaları hükümeti sarstı. Cummings, ülkede onbinlerce kişinin hükümetin yanlış politikaları nedeniyle öldüğünü ifade etti.
27.05.2021 Dünya
Johnson'ın eski başdanışmanı Cummings'den hükümete suçlama!
Johnson'ın eski başdanışmanı Cummings'den hükümete suçlama! İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın eski başdanışmanı Dominic Cummings, Johnson ve hükümeti, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına geç tepki vermesi nedeniyle İngiliz halkını "feci şekilde başarısızlığa uğratmak"la suçladı.
26.05.2021 Dünya
Boris Johnson hakkında soruşturma
Boris Johnson hakkında soruşturma İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın, tatil amaçlı bir yurt dışı seyahatinin ücretini kimin ödediği ve bu konuda parlamentonun doğru bilgilendirilip bilgilendirilmediği konusunda soruşturulduğu bildirildi.
10.05.2021 Dünya
Johnson'a resmi konuttaki tadilattan soruşturma
Johnson'a resmi konuttaki tadilattan soruşturma İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilat giderlerini bağış paralarıyla karşıladığı iddiaları üzerine tadilatın finansmanına yönelik resmi soruşturma başlatıldığı bildirildi.
28.04.2021 Dünya
Johnson için çember daralıyor
Johnson için çember daralıyor Son haftalarda bizzat en yakın çevresinde yer almış kişiler tarafından hemen her gün basına sızdırtılan yeni haberlerle ciddi siyasi baskı altında kalan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bugün kabinesini toplantıya çağırdı.
27.04.2021 Dünya
Daily Mail: Johnson 'cesetler üst üste yığılsın' dedi
Daily Mail: Johnson 'cesetler üst üste yığılsın' dedi İngiliz gazetesinin manşetten verdiği haber gündeme bomba gibi düştü, Londra yönetimi sabah ilk iş olarak Daily Mail'i yalanladı.
26.04.2021 Dünya
İngiltere'de Başbakan Johnson'ın tadilat masraflarıyla ilgili tartışma büyüyor
İngiltere'de Başbakan Johnson'ın tadilat masraflarıyla ilgili tartışma büyüyor İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın, Başbakanlık Konutu'ndaki dairesinin tadilatıyla ilgili tartışma sürüyor. Uluslararası Ticaret Bakanı Liz Truss, Johnson'ın tadilat masraflarını kendi cebinden ödediğini söyledi.
25.04.2021 Dünya
İngiltere’de ‘gölge başbakan’ iddiası
İngiltere’de ‘gölge başbakan’ iddiası İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın iletişim direktörü Lee Cain’in istifasının perde arkasında, Johnson’ın nişanlısı Carrie Symonds’ın rolü olduğu öne sürüldü.
14.11.2020 Dünya
İngiltere'de deprem! Görevi bıraktığını duyurdu
İngiltere'de deprem! Görevi bıraktığını duyurdu İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın başdanışmanı Dominic Cummings’in görevini bıraktığı duyuruldu.
13.11.2020 Dünya
İngilizlere seks yasağı
İngilizlere seks yasağı İngiliz hükümeti, medya tarafından “seks yasağı” olarak adlandırılan ve iki ya da daha fazla insanın kapalı özel ya da kamusal bir alanda bulunmasını yasaklayan düzenleme nedeniyle alay konusu oldu.
3.06.2020 Dünya
Son dakika | Rezalet ortaya saçıldı! Evli erkekle ilişkisi olduğu duyulunca...
Son dakika | Rezalet ortaya saçıldı! Evli erkekle ilişkisi olduğu duyulunca... Dünya corona virüsle mücadele ederken, İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'ın başdanışmanı Dominic Cummings skandalının ardından yenisi patlak verdi. Gelen son dakika haberine göre İşçi Partisi Milletvekili Rosie Duffield'in, yasak aşk yaşadığı evli yönetmenle buluşmak için karantina kurallarını hiçe saydığı ortaya çıktı.
31.05.2020 Dünya
İngiltere’de milletvekilinin evinde düzenlenen partiye polis baskını
İngiltere’de milletvekilinin evinde düzenlenen partiye polis baskını İngiltere'de Devlet Bakanı Douglas Ross, corona virüsle mücadele nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamalarını ihlal eden başbakanlık danışmanının açıklamasının tatmin edici olmaması nedeniyle istifa etkisi sürüyor. Galler Polisi bu kez de Muhafazakar Parti milletvekili Rob Roberts’in evindeki doğumgünü partisine operasyon düzenledi.
27.05.2020 Dünya
Son dakika... Skandal istifa getirdi
Son dakika... Skandal istifa getirdi Karantina kurallarını ihlal ettiği için yaylım ateşine tutulan Başbakan Johnson'ın başdanışmanı Cummings özür bile dilemeyince, kabinedeki bakanlardan Douglas Ross istifa etti.
26.05.2020 Dünya
Fotoğraflar bugün çekildi! Corona'dan hayatını kaybedenlerin sayısı 36 bin 914'e yükseldi
Fotoğraflar bugün çekildi! Corona'dan hayatını kaybedenlerin sayısı 36 bin 914'e yükseldi Son dakika haberine göre, Avrupa'da corona'nın merkezi olan İngiltere'de son durum belli oldu. İngiltere'de corona virüs nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 121 artışla 36 bin 914'e yükseldi. Öte yandan sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahillere akın etti. Kalabalık ise görenleri şaşırttı. Öte yandan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan karantina kurallarını ihlal etmekle suçlanan Başdanışmanı Dominic Cummings, yaptığının kurallara uygun olduğunu, pişmanlık duymadığını ve istifa etmeyeceğini söyledi.
25.05.2020 Dünya
Son dakika... Açıklama bekleniyor! Kovulacak mı?
Son dakika... Açıklama bekleniyor! Kovulacak mı? 424 kilometre yol kat ettiği ortaya çıkınca İngiltere'yi birbirine kattı, Başbakan Johnson siyasi kariyerinin en büyük baskısıyla karşı karşıya. İngiliz basını, birazdan açıklama yapılacağını bildiriyor.
25.05.2020 Dünya
İngiltere ayağa kalktı: Aptal olduğumuzu mu sanıyorlar?
İngiltere ayağa kalktı: Aptal olduğumuzu mu sanıyorlar? Başbakan Johnson'ın danışmanı Cummings'i karantina kurallarını ihlal etmesine rağmen kovmaması ülkeyi karıştırdı, gazeteler ateş püskürüyor. The Guardian, "Hiç kandırıldığınızı hissettiniz mi? Kuralların başbakanın arkadaşları için isteğe bağlı olduğu ortaya çıktı" derken, Daily Mail ise, "Ne Johnson ne de Cummings bu güven ihlali karşısında zerre pişmanlık gösterdi. Aptal olduğumuzu mu sanıyorlar?" ifadesini kullandı.
25.05.2020 Dünya
Johnson, Başdanışmanı Cummings’i savundu
Johnson, Başdanışmanı Cummings’i savundu İngiltere Başbakanı Boris Johnson, karantina kurallarını ihlal eden Başdanışmanı Cummings’i savunarak, "Cummings, sorumlu, yasal ve dürüstçe davrandı” dedi.
24.05.2020 Dünya
Son dakika... İngiltere'de corona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 36 bin 793 oldu
Son dakika... İngiltere'de corona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 36 bin 793 oldu Gelen son dakika haberine göre; İngiltere'de corona virüs nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 118 artarak 36 bin 793'e yükseldi.
24.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dominic Cummings ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.