Doubletree By Hilton

Doubletree By Hilton

Son dakika DoubleTree by Hilton haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan DoubleTree by Hilton gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan DoubleTree by Hilton haber sayfamızda...

Doubletree By Hilton

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 doubletree by hilton haberi bulunmuştur.
Aslı Arıkan Dayıoğlu: Her proje kendi özelinde bir dünya ve biz eşsiz dünyalar yaratmayı seviyoruz...
Aslı Arıkan Dayıoğlu: Her proje kendi özelinde bir dünya ve biz eşsiz dünyalar yaratmayı seviyoruz... Ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü projelere imza atan Designist kurucusu İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu ile bulunduğu coğrafyanın tarihi ve kültürel bağlamıyla uyum içerisinde tasarladığı güncel otel projelerini konuştuk.
26.06.2023 Mimarlık
Demirören Medya'ya ödül yağmuru
Demirören Medya'ya ödül yağmuru 2 Mayıs Salı akşamı DoubleTree By Hilton’da gerçekleşen, sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Erman Çekiç’in üstlendiği 2023 Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri’nde, Demirören Medya beş ödüle layık görüldü.
3.05.2023 Cadde
2022 yılına Başarı ve Kariyer Ödülleri ile veda ediyoruz
2022 yılına Başarı ve Kariyer Ödülleri ile veda ediyoruz Bordo Plastik Ana Sponsorluğu’nda Ratel Medya ve Luna Medya organizatörlüğünde 13 Aralık’ta düzenlenecek '2022 Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde iş, sanat ve medya dünyasının başarılı isimleri ödüllerine kavuşuyor.
2.12.2022 Vitrin
Dünya Kupası’ndan Amerika pazarına
Dünya Kupası’ndan Amerika pazarına Katar’daki FIFA 2022 Dünya Kupası’nda iletişimin kesintisiz sağlanabilmesi için görev üstlenen Açık Holding savunma sanayiinde üretim ve satış için de ABD pazarına girmeyi planlıyor.
7.10.2022 Milliyet Executive
İki ayrı aşiret düğünü! Altınları taşımakta zorlandı
İki ayrı aşiret düğünü! Altınları taşımakta zorlandı Van’da Buruki aşiretinden Halil Kartal’ın oğlu Bulut Kartal ile Ertoşi aşiretinin ileri gelenlerinden iş adamı Necip Yağızer’in kızı Esin Yağızer dünya evine girdi. Takılan takı dudak uçuklattı. Şırnak'taki aşiret düşünü ise iki gece iki gün sürdü.
12.09.2022 Gündem
5 yıldızlı Doubletree Çanakkale’de açıldı
5 yıldızlı Doubletree Çanakkale’de açıldı DoubleTree by Hilton Genel Müdürü Aziz Yalçın Kan, “Bu otel, 6 sektörde faaliyet gösteren Açık Holding’in turizm alanındaki ilk projesi. Otelimiz, şehrimizde turizmin büyümesine katkıda bulunacak” dedi.
20.08.2022 Ekonomi
Geri dönüşüm aşkına!
Geri dönüşüm aşkına! Varol Yaşaroğlu ile Kral Şakir Çizim Atölyesi, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’taydı.
29.07.2022 Cadde
Kokoreç Kulübü’nden “Çiftlik” buluşması
Kokoreç Kulübü’nden “Çiftlik” buluşması Kokoreç Kulübü’nün etkinliğinde hem damaklar şenlendi hem de yardım toplandı. Dernek Başkanı Işıl Nişli, “Hedefimiz uluslararası bağlantılar kurup senkronize sofralar kurmak” dedi
4.05.2022 Ege
Olgar’a plaket
Olgar’a plaket Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Kadriye Olgar, Toplumsal Açlıkla Mücadele ve Eğitim Derneği’nin (TAMEV) DoubleTree by Hilton Moda Otel’deki toplantısına katıldı.
16.02.2022 Cadde
MODEKO’da güçbirliği!
MODEKO’da güçbirliği! 300’ü aşkın firma ve 750’nin üzerinde markanın yer alacağı fuara sektörün tüm dinamikleri destek verdi. Başkan Soyer de, “Sonuna kadar arkanızdayız” dedi
7.01.2022 Ege
Kuşadası coşturdu!
Kuşadası coşturdu! Kuşadası, yeni yıla coşkuyla girdi. Göçtur Turizm bünyesindeki Old Town Tanneries içinde bulunan Tannery X, İzmir’den gelen Agora Minor Grubu’nun Rebetiko tarzı müzikleriyle 2022’ye merhaba dedi; Taş Meyhane’de de Türk sanat müziğinin en güzel parçaları seslendirildi.
4.01.2022 Ege
Ev dışında yılbaşı
Ev dışında yılbaşı 2020, ev yılıydı. Evde oturduk, evden çalıştık, yılbaşında evdeydik. Kısıtlamaların olmadığı bu yılbaşında farklı bir kutlama hayal edenler önerilerimize göz atabilir
26.12.2021 Pazar
Fark atacak!
Fark atacak! Simge, 2022‘ye iki mekanda sahne alarak girecek.
20.12.2021 Cadde
AKDENİZ’İN EN BÜYÜK DENİZ FESTİVALİNDE YELKENLER YANGIN BÖLGESİ İÇİN AÇILDI
AKDENİZ’İN EN BÜYÜK DENİZ FESTİVALİNDE YELKENLER YANGIN BÖLGESİ İÇİN AÇILDI American Hospital The Bodrum Cup’a katılan ve “#Hepberaber her şey mümkün” diyen yelkenciler, hem ormanlarımızın hem de umutlarımızın yeniden yeşereceğinin altını çizdi. Finalde ‘Hızır 1’ teknesi birinci, ‘Usta K’ ikinci, ‘Jasmin 1’ ise üçüncü oldu. Bitci Challenge Cup’ta birinciliği Beluga aldı.
27.10.2021 Advertorial
#HepBeraber yeniden yeşerteceğiz!
#HepBeraber yeniden yeşerteceğiz! Yangında büyük mücadeleler sergileyen isimsiz kahramanlara teşekkür edildikten sonra #HepBeraber olmanın ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yapıldı. Yangın alanının ortasına yerleştirilen bembeyaz bir piyanoda unutulmaz bir dinleti sunan Kerem Görsev, müziğin iyileştirici gücünü bir kez daha hatırlatarak iyilik ve güzellikle umutların yeniden yeşereceğine duyulan inancı tazeledi.
22.10.2021 Kültür Sanat
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Sercan Kısmet - Bambaşka bir deneyim Özsüt, Türkiye’de bir ilke imza atarak İzmir’in kalbi Alsancak’ta sıra dışı bir konsepti hayata geçirdi...
2.10.2021 Cadde
Fotoğraf değil resim sergisi!
Fotoğraf değil resim sergisi! Seramik sanatçısı Semire Akyazı, DoubleTree by Hilton Hotel Kuşadası’nda ilk resim sergisini açtı.
1.09.2021 Ege
2021’in en büyük etkinliği Türkiye MotoFest başladı
2021’in en büyük etkinliği Türkiye MotoFest başladı Motokrosun formulası MXGP’nin ilk kez aynı haftada yapılacak iki etabının düzenleneceği Afyonkarahisar’da Türkiye’nin entegre gençlik ve spor festivali Türkiye MotoFest başladı. 8 gün sürecek etkinlik Türkiye ve dünyadan 100 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak.
1.09.2021 Motor Sporları
‘Gurur duyuyorum’
‘Gurur duyuyorum’ Azra Akın, DoubleTree by Hilton Topkapı’da düzenlenen 7. Mood Ödülleri’ne katıldı.
4.06.2021 Cadde
Celil Kırmızı: Sosyal mesafe kurallarına riayet en üst seviyede
Celil Kırmızı: Sosyal mesafe kurallarına riayet en üst seviyede Türkiye, 2021 yaz sezonu için dünyanın dört bir yanından ziyaretçi ağırlamaya hazır. 2020 yılının başından itibaren tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisinin geçtiğimiz yıl tüm sektörlerde olduğu gibi turizmi de büyük kayıplara neden oldu. Geçtiğimiz yılı mümkün olduğunca en az hasarla kapatmaya çalışan Türk turizm sektörü 2021 yılına umutla bakıyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum'da kapsamlı bir yenileme çalışması geçiren DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club 2021 sezonu için de kapılarını misafirlerine açtı. Otel müdürü Celil Kırmızı ile Bodrum'un simgelerinden biri olan Işıl Club'ın geçirdiği dönüşüm ve pandemi sürecinde alınan önlemleri konuştuk. 2021 sezonuna umutlu bakan DoubleTree by Hilton Işıl Club Otel Müdürü Celil Kırmızı turistlerin de bu dönemde taşıdığı hassasiyetleri ifade etti. Misafirlerin kurallara en yüksek seviyede riayet ettiğini belirtti.
18.05.2021 Tatil
Bodrum'da bir ilk: Man & Woman Challenge Triatlon yarışı
Bodrum'da bir ilk: Man & Woman Challenge Triatlon yarışı “Rekabetin cinsiyeti mi olur?” sloganıyla bu yıl ilk kez “Man&Woman Challenge” adıyla düzenlenen organizasyon 23-24-25 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.
6.04.2021 Tatil
Hilton Grubu Otelleri kadın yöneticilere emanet
Hilton Grubu Otelleri kadın yöneticilere emanet Hilton Grubu’nun İstanbul ve Bodrum’daki otellerinde kurum içi üç üst düzey atama gerçekleşti. Üst düzey atamalar, Hilton Grubu’na bağlı Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus, Susona Bodrum LXR Hotels & Resort, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinde Şubat ve Mart aylarında yapıldı.
16.03.2021 Tatil
İlk uçaklar indi, turizmci mutlu
İlk uçaklar indi, turizmci mutlu Antalya’ya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde iki ülke arasında karşılıklı uçuşların başlamasıyla İngiltere’den ilk gün 3 uçak geldi.
17.07.2020 Ekonomi
Rusya uçuşlarının başlaması turizmciyi sevindirdi
Rusya uçuşlarının başlaması turizmciyi sevindirdi RUSYA ile Türkiye arasında hava trafiğinin bugün itibarıyla başladığının açıklanması, turizm sektöründe büyük heyecanla karşılandı. Uçuşların 1 Ağustos'ta başlamasını bekleyen sektör, tarihin erkene alınmasının sevincini yaşıyor.
16.07.2020 Haberler
Sertifikalı otel sayısı 81'e yükseldi
Sertifikalı otel sayısı 81'e yükseldi Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı kapsamında, Türkiye genelinde 8 Haziran'da 22 olan belgeli otel sayısı, beş günde 81'e yükseldi. Belgelendirme süreci devam eden 321 otel sırada bekliyor. Antalya 31 sertifikalı otel ve 149 başvuruyla Türkiye'de ilk sırada yer alıyor.
13.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doubletree By Hilton ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.