Dr Güncel Öztürk

Dr Güncel Öztürk

Son dakika dr güncel öztürk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dr güncel öztürk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dr güncel öztürk haber sayfamızda...

Dr Güncel Öztürk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 110 dr güncel öztürk haberi bulunmuştur.
Yüz gençleştirme estetikleri
Yüz gençleştirme estetikleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yüz güzelleştirme ve gençleştirmede en sık uygulanan operasyonları sizler için anlattı.
28.05.2020 Estetik
Burun küçültme estetiği nasıl yapılıyor?
Burun küçültme estetiği nasıl yapılıyor? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, burun küçültme estetiği hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
27.12.2019 Estetik
Meme büyütme operasyonu kimler için uygun?
Meme büyütme operasyonu kimler için uygun? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, göğüs estetiği operasyonlarının kadınların en fazla memnun kaldığı estetik operasyonların başında yer aldığını belirtti.
18.07.2019 Estetik
Nano yağ enjeksiyonuyla yüz gençleştirme
Nano yağ enjeksiyonuyla yüz gençleştirme Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, nano yağ enjeksiyonuyla yüz gençleştirme tekniğini sizler için anlattı.
27.06.2019 Estetik
Saç dökülmesi hakkında bilinmesi gerekenler
Saç dökülmesi hakkında bilinmesi gerekenler Op. Dr. Güncel Öztürk, saç dökülmesinin nedenlerini ve tedavisini anlattı.
18.06.2019 Estetik
Işık dolgusuyla daha genç bakışlar
Işık dolgusuyla daha genç bakışlar Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, göz altı torbaları ve göz altı morluğu tedavisinde kullanılan ameliyatsız teknikleri anlattı.
17.05.2019 Estetik
Bilgisayar destekli saç analizinin önemi
Bilgisayar destekli saç analizinin önemi Bilgisayar destekli saç analizi ile saçın dökülme tipi, saçın yoğunluğu, ileriki yıllarda dökülme oranı, telojen, katagen (istirahate çekilen) ve anajen (büyüyen) saç kökü oranının hesaplanması sağlanabiliyor.
5.04.2019 Estetik
Kadınlarda saç seyrekliği ve saç ekimi
Kadınlarda saç seyrekliği ve saç ekimi Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Saç Ekim Merkezi Uzmanları, kadınlarda saç seyrekliği ve saçın kesilmesine gerek kalmadan ekim tekniklerini sizler için anlattı.
25.03.2019 Estetik
Halil Söyletmez'in 'burnum düştü' davasında yeni gelişme!
Halil Söyletmez'in 'burnum düştü' davasında yeni gelişme! Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez'in 'burnum düştü' davasında yeni bir gelişme yaşandı. Ameliyatı yapan Dr. Güncel Öztürk 550 bin liralık tazminat davası açtı. Geçtiğimiz aylarda mahkeme Doktor Öztürk'ün şikayeti üzerine Söyletmez'in doktora 2 ay boyunca yaklaşmama kararı vermişti.
23.03.2019 Gündem
Meme büyütme estetiğinde bilinmesi gerekenler
Meme büyütme estetiğinde bilinmesi gerekenler Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, meme büyütme estetiğinin hasta memnuniyeti en yüksek estetik cerrahi operasyonlardan biri olduğunu belirtti.
15.03.2019 Estetik
Kaş ekimi hakkında bilinmesi gerekenler
Kaş ekimi hakkında bilinmesi gerekenler Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Saç Ekim Merkezi Uzmanları, kaş ekiminde DHI tekniğin en uygun tekniklerden birisi olduğunu belirtti.
15.02.2019 Estetik
2019 Estetik cerrahi trendleri
2019 Estetik cerrahi trendleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yeni yılda ön plana çıkması beklenen estetik cerrahi prosedürleri trendlerini sizler için anlattı.
9.01.2019 Estetik
Meme estetiği çeşitleri neler?
Meme estetiği çeşitleri neler? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk; meme estetiği ile boyut büyütme/küçültme, dikleştirme ya da simetri sorunları giderilebilir.
20.12.2018 Estetik
Burun estetiğiyle tıkanıklık tedavisi
Burun estetiğiyle tıkanıklık tedavisi Burun cerrahisi, estetik amaçlarla ya da hem şekil hem de işlevin geliştirilmesi için bir kombine bir prosedürü ile gerçekleştirilebilir. Ayrıca nazal solunum problemlerini hafifletebilir ya da tedavi edebilir, doğum veya yaralanmayla ilgili deformiteleri düzeltebilir veya yaşlanan, sarkan bir burnu düzeltebilir.
9.11.2018 Estetik
Saç ekiminde iğnesiz anestezi
Saç ekiminde iğnesiz anestezi Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Saç Ekim Merkezi Uzmanları, iğne fobisi nedeniyle birçok kişi saç ekimi operasyonlarından çekindiğini söylüyor. Oysaki iğnesiz anestezi tekniği ile acısız saç ekimi yaptırmanın mümkün olduğunu belirtiyor.
16.10.2018 Estetik
Gerçekten burun estetiğine ihtiyacınız var mı?
Gerçekten burun estetiğine ihtiyacınız var mı? Günümüzün en yaygın estetik cerrahi prosedürlerinden biri rinoplasti olarak bilinen burun ameliyatıdır. Peki, kişi gerçekten burun estetiğine ihtiyacı olup olmadığını nasıl bilecek. Sizler için bu soruyu Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk’e sorduk.
25.09.2018 Estetik
Saç ekiminde ön saç çizgisi tasarımı
Saç ekiminde ön saç çizgisi tasarımı Saçım tıraş edilecek mi, yara izleri görülecek mi, yoğunluk sağlanabilecek mi gibi bir dolu endişeden oluşan liste uzayıp gidiyor. Peki ya bu sorunların olmadığı bir saç ekim tekniği var mı?
29.08.2018 Estetik
Mikromotor ile daha hızlı saç ekimi mümkün
Mikromotor ile daha hızlı saç ekimi mümkün Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Saç Ekim Merkezi Uzmanları saç ekim teknikleri ve saç ekim süreleri hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
3.07.2018 Saç Bakımı
Saç mezoterapisiyle daha canlı saçlar
Saç mezoterapisiyle daha canlı saçlar Saçlarınız eskisi kadar canlı ve sağlıklı değil mi? Saç mezoterapisiyle eski sağlığına ve canlılığına kavuşturmanız mümkün. Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Saç Ekim Merkezi Uzmanlarına, saç mezoterapisiyle ilgili bilmeniz gerekenleri anlatıyor.
4.06.2018 Saç Bakımı
Adım adım burun estetiği
Adım adım burun estetiği Burun estetiği süreci nasıldır? Burun estetiğinde iyileşme süreci ne kadar? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk adım adım burun estetiğini anlattı.
2.04.2018 Estetik
Saç ekimi ağrılı bir işlem midir?
Saç ekimi ağrılı bir işlem midir? Saç ekimi esnasında ağrı hissedilir mi diye Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki  Saç Ekim Merkezi Uzmanlarına sorduk.
15.06.2017 Estetik
Sakal, bıyık ya da kaş ektirmeyi mi düşünüyorsunuz
Sakal, bıyık ya da kaş ektirmeyi mi düşünüyorsunuz Op. Dr. Güncel Öztürk çeşitli nedenlerle sakal, bıyık ya da kaş kaybı yaşayanların da DHI ya da uzun saç FUE tekniklerinden faydalanarak kaş ektirme işlemi yaptırabileceğini belirtti.
30.05.2017 Makyaj
Botoks ile ameliyatsız kaş kaldırmak mümkün
Botoks ile ameliyatsız kaş kaldırmak mümkün Düşük kaşlar kişinin olduğundan daha yorgun ve yaşlı görünmesine neden olabiliyor. Hafif seviyede kaş kaldırma estetiği için ameliyatsız teknikler uygulanabiliyor. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, botoks enjeksiyonu ile ameliyatsız kaş kaldırma estetiğini anlattı.
16.05.2017 Estetik
Baby Botox ile daha doğal sonuçlar!
Baby Botox ile daha doğal sonuçlar! Botox'un etkilerinden çekinenler için harika bir alternatif;Baby Botox
3.05.2017 Estetik
Burnunuz yüzünüze uygun mu?
Burnunuz yüzünüze uygun mu? Yüz tipine en uygun burun şekli nasıl olmalı ya da ideal burun nasıl olmalı herkesin en merak ettiği konudur. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk yüz ile uyumlu bir burnun nasıl olması gerektiğini anlatıyor.
11.04.2017 Estetik

Benzer Haber Etiketleri

Dr Güncel Öztürk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.