Dua

Dua

Son dakika dua haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dua gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dua haber sayfamızda...

Dua

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.679 dua haberi bulunmuştur.
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak!
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak! Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Duygu Nebioğlu, sosyal medya sayasından peş peşe videolar yayınlayarak, öz annesi Orancı hakkında konuştu.
20.04.2024 Magazin
Dua Lipa, dünyanın en etkin kişilerinden
Dua Lipa, dünyanın en etkin kişilerinden Time dergisi 2024 yılının en etkili 100 ismini seçti.
20.04.2024 Kültür Sanat
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor Tokat’ta merkez üssü Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ilçe merkezinde çok sayıda vatandaş geceyi sokakta geçiriyor.
18.04.2024 Gündem
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti Kastamonu’da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.
17.04.2024 Gündem
Düğünde yeğenini öldürdü: Bana idam verin, razıyım
Düğünde yeğenini öldürdü: Bana idam verin, razıyım Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aralarında husumet bulunan yeğenini düğünde 5 el ateş ederek öldüren sanık, "Çok pişmanım, böyle bir şey olmasını istemezdim. Kardeşler arasında yaşanan kavgada benim suçum yoktu ancak ben sorumlu tutuldum. İsterseniz bana idam verin razıyım, annem için bu yola baş koydum. Annemin cenazesine dahi katılamadım. Beni cezaevinden çıkarın da ablam ile eniştem beni öldürsün ve rahatlasın" dedi.
16.04.2024 Gündem
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor!
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor! Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşecek olan, tüm magazin dünyasının gözünü çevireceği Met Gala'nın bu yılki konuk listesi şekillenmeye başladı.
16.04.2024 Cadde
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü Alışveriş merkezinde sekiz kişinin öldürüldüğü saldırıdan günler sonra bu kez kilisede çığlıklar yükseldi, yerel medya piskopos en az dört kişinin yaralandığını bildiriyor.
15.04.2024 Haberler
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü Alışveriş merkezinde altı kişinin öldürüldüğü saldırıdan iki gün sonra bu kez kilisede çığlıklar yükseldi, yerel medya piskoposla birlikte en az üç kişinin yaralandığını bildiriyor.
15.04.2024 Dünya
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Haberler
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Gündem
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani!
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani! Süper Lig'de Fenerbahçe, Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve kaleci Sirigu hakem kararlarına tepki gösterdi
14.04.2024 Karagümrükspor
Görsel şölen
Görsel şölen Kenan Doğulu, heyecanla beklenen yaz dönemini bayramın ikinci gününde Antalya’da karşıladı.
13.04.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir" dedi.
12.04.2024 Gündem
Mustafa Destici'den Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret
Mustafa Destici'den Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyarette bulundu.
11.04.2024 Gündem
Ünlülerden Ramazan Bayramı mesajları
Ünlülerden Ramazan Bayramı mesajları Ramazan Bayramı’nda ünlü simalardan, sosyal medya üzerinden kutlama mesajları yağdı. Kimisi yaşamını yitiren yakınlarını anarken, kimisi ise aile fotoğraflarıyla sevenlerine iyi dileklerini iletti.
11.04.2024 Cadde
Sarayda özel davet
Sarayda özel davet Sevil Aygün’ün hayata geçirdiği PRAY markası Çırağan Sarayı’nda davetlilere tanıtıldı.
11.04.2024 Cadde
U dönüşü faciası! Semanur 22 gün sonra toprağa verildi, sürücü tutuklandı
U dönüşü faciası! Semanur 22 gün sonra toprağa verildi, sürücü tutuklandı Beşiktaş'ta hatalı 'U' dönüşü yapan araca motosikleti ile çarptıktan sonra ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 22 günlük yaşam savaşını kaybeden Semanur Hacıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
10.04.2024 Gündem
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor!
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor! Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Daha sonra kendi işini kuran ve Sarah Scott'la sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Karel'den sevindirici haber oldu.
11.04.2024 Cadde
Bakan Yerlikaya: Pazar günü, kamyon, tanker ve çekicileri 24 saat boyunca trafikten kısıtlıyoruz
Bakan Yerlikaya: Pazar günü, kamyon, tanker ve çekicileri 24 saat boyunca trafikten kısıtlıyoruz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinin son gününde kamyon, tanker ve çekicilerin 24 saat boyunca trafikten kısıtlanacağını belirterek, "Pazar günü son 24 saat, 05.00 ile pazartesi günü 05.00 arasında da kamyon, tanker ve çekicilerin de trafikten 1 gün boyunca kısıtlanmasını kararlaştırdık" dedi.
10.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul ve Ankara için yeni tedbirler
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul ve Ankara için yeni tedbirler İçişleri Bakanı Yerlikaya, ”Bayram tatili dönüşü İstanbul ve Ankara illerindeki trafik yoğunluğunun azaltılabilmesi için kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların, 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’den 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar; İstanbul ve Ankara istikametine seyitlerine izin verilmeyecektir." dedi.
10.04.2024 Gündem
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Ramazandan bayrama Osmanlı
Ramazandan bayrama Osmanlı Osmanlı’da ramazan ayı ve bayramlarda diş kirası, yer mahyaları, amin alayları ve biraz muzip bir gelenek olan “unutma beni dolması” gibi pek çok renkli gelenek vardı.
10.04.2024 Gündem
AREFE GÜNÜ YAPILACAK İBADETLER NELER? Arefe gününde neler yapılır, nasıl ibadet edilir ve hangi dualar okunur? İşte Arefe günü tesbih ve zikirleri
AREFE GÜNÜ YAPILACAK İBADETLER NELER? Arefe gününde neler yapılır, nasıl ibadet edilir ve hangi dualar okunur? İşte Arefe günü tesbih ve zikirleri 2024 Ramazan ayının son günü olan arefe gününe ulaşma şerefine nail olan Müslümanlar bu özel günde yapılması gerekenlerin ne olduğu konusunda araştırmalara başladı. Bugün yani 9 Nisan Salı günü Ramazan Bayramı'nın arefe günü idrak edilecek. Arefe gününde yapılacak olan ibadetler ve edilecek olan duaların yanı sıra arefe günü tesbih ve zikirleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Müslümanlar "Arefe gününde hangi ibadetler yapılır? Arefe gününde neler yapılır, nasıl ibadet edilir ve hangi dualar okunur?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte Arefe günü ibadetleri ve dualarının yanı sıra yapılacak olan tesbih ve zikirler...
9.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Dua ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.