Durduruldu

Durduruldu

Son dakika durduruldu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan durduruldu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan durduruldu haber sayfamızda...

Durduruldu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.253 durduruldu haberi bulunmuştur.
Ankara'da tarihi eser operasyonu
Ankara'da tarihi eser operasyonu Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çevreyolunda icra edilen rutin asayiş uygulamasında İstanbul'dan geldiği belirlenen bir tır şüpheli görülerek durduruldu.
9.05.2024 Gündem
Yolcu otobüsü durduruldu! Midesinde uyuşturucu kapsülü ile yakalanan şüpheli tutuklandı
Yolcu otobüsü durduruldu! Midesinde uyuşturucu kapsülü ile yakalanan şüpheli tutuklandı Kayseri’de midesinde metamfetamin ile yakalanan yabancı uyruklu R.K. (45) isimli kişi tutuklandı.
6.05.2024 Gündem
Ruang Yanardağı alarmı! 12 bin kişi tahliye edildi, 7 havalimanında uçuşlar durdu
Ruang Yanardağı alarmı! 12 bin kişi tahliye edildi, 7 havalimanında uçuşlar durdu Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik faaliyetlerin devam etmesi nedeniyle bölgede bulunan 12 bin kişi için tahliye kararı alındı.
1.05.2024 Dünya
Durdurulan TIR’dan çıkan hayvanlar şoke etti! Aracın sahibine ceza yağdı
Durdurulan TIR’dan çıkan hayvanlar şoke etti! Aracın sahibine ceza yağdı Elâzığ’da durdurulan bir TIR’da yapılan kontrolde şap hastalığı riski taşıdığı ve küpesiz olduğu tespit edilen toplam 22 büyükbaş hayvan kesime gönderildi. Hayvanların ve aracın sahibine ceza yağdı.
4.05.2024 Gündem
Zonguldak Kömürspor Başkanı Hürfikir'den, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili suç duyurusu
Zonguldak Kömürspor Başkanı Hürfikir'den, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili suç duyurusu Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Hakan Hürfikir, TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’un 37’nci hafta mücadelesinde, Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor arasında 0-0 sonuçlanan, şut bile çekilmeyen maçla ilgili suç duyurusunda bulundu.
30.04.2024 Futbol
İstanbul'da bu yollara dikkat! Valilikten açıklama geldi
İstanbul'da bu yollara dikkat! Valilikten açıklama geldi Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.
28.04.2024 Gündem
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı Adana’da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanan Hatice Sabahi (75), kafatasında biriken kan boşaltıldıktan sonra entübe edildi. Sürücü Vedat K. ise serbest bırakıldı.
26.04.2024 Gündem
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma Adana’da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesi ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Durdurulan minibüsten 9 kaçak göçmen çıktı!
Durdurulan minibüsten 9 kaçak göçmen çıktı! Osmaniye’de polisin durdurduğu minibüste Suriye uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Organizatör olarak gözaltına alınan Suriyeli sürücü Fuaz H. (45), tutuklandı.
22.04.2024 Gündem
DMM'den 'Kürecik Radar Üssü' iddialarına yalanlama
DMM'den 'Kürecik Radar Üssü' iddialarına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), 'İran'ın 15 Nisan'da İsrail'e fırlattığı füzeler, Malatya Kürecik'te bulunan radar üssü sayesinde erken tespit edilerek durduruldu' iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.
20.04.2024 Gündem
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı Çin'de tanımadığı bir kadın tarafından sokakta kovalanıp kucaklandı. Çaresiz adam, peşindeki kadından kurtulabilmek için bir restoran tuvaletine sığınmak zorunda kaldı. Başına gelenleri, sosyal medyadan anlatan adam, cinsel tacizin görünüş veya cinsiyetle ilgili olmadığının altını çizdi.
18.04.2024 Dünya
Yunanistan'ın ölüme ittiği göçmenler için kurtarma operasyonu
Yunanistan'ın ölüme ittiği göçmenler için kurtarma operasyonu Çanakkale'de ekipler, Ayvacık açıklarında lastik bot içerisinde bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisi üzerine harekete geçti.
17.04.2024 Gündem
Şişli'de Cevahir AVM'de intihar! 5. kattan atladı
Şişli'de Cevahir AVM'de intihar! 5. kattan atladı Şişli’de bulunan bir AVM'de kimliği öğrenilemeyen erkek şahıs 5. kattan aşağıya atlayarak hayatına son verdi.
16.04.2024 Gündem
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı Antalya’da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı facianın ardından Tünektepe Teleferik tesislerine giriş durduruldu. Savcılık ve bilirkişinin incelemesi sürürken, yaz sezonunda90 bin ziyaretçiye ulaşan teleferikte sesizlik hakim...
16.04.2024 Gündem
25 göçmen demir korkulukları söküp kaçtı! Bakanlık soruşturma başlattı
25 göçmen demir korkulukları söküp kaçtı! Bakanlık soruşturma başlattı Amasya’da İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde bekletildikleri binanın pencerelerindeki demir korkuluğu söküp kaçan 25 Afganistan uyruklu kaçak göçmenden 24'ü yakalandı. İçişleri Bakanlığı, olay sonraıs soruşturma başlattı.
15.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı Süper Lig'de Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla zirveye oturan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Fenerbahçe
'Bakanlık personeliyim' dedi, polisleri tehdit etti
'Bakanlık personeliyim' dedi, polisleri tehdit etti Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi.
14.04.2024 Gündem
Yer: Amasya! Bakır yüklü TIR'ın dorsesinden 64 kaçak göçmen çıktı
Yer: Amasya! Bakır yüklü TIR'ın dorsesinden 64 kaçak göçmen çıktı Amasya’da polisin yol kontrolünde durdurduğu TIR'ın dorsesinde 64 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. TIR şoförüyle ilgili soruşturma sürüyor.
13.04.2024 Gündem
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Dünya
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Haberler
İstanbul gerçeği! Uzmanlar açıkladı: Kar artık sürpriz olacak
İstanbul gerçeği! Uzmanlar açıkladı: Kar artık sürpriz olacak İstanbul'da bu yıl yeterli düzeyde kar yağışı gözlenmemesi, kentte önümüzdeki yıllarda görülecek mevsimsel değişimlerin sorgulanmasına neden oldu.
10.04.2024 Haberler
İstanbul gerçeği! Uzmanlar hava durumunda aynı fikirde birleşti
İstanbul gerçeği! Uzmanlar hava durumunda aynı fikirde birleşti İstanbul'da bu yıl yeterli düzeyde kar yağışı gözlenmemesi, kentte önümüzdeki yıllarda görülecek mevsimsel değişimlerin sorgulanmasına neden oldu.
10.04.2024 Gündem
Uzayda ateşlenen ilk ve tek silah! Rusya meydan okudu, yüksek maliyet sonunu getirdi
Uzayda ateşlenen ilk ve tek silah! Rusya meydan okudu, yüksek maliyet sonunu getirdi Sovyet Rusya'nın art arda attığı hızlı adımlarla başlayan, ABD'nin Ay'a insan indirmesiyle zirveye çıkan 'uzay yarışı' günümüzde yeni bir evreye girmiş olsa da bu mücadelenin ilk zamanları birçok şaşırtıcı olaya şahitlik etti. Bunlardan biri de uzayda ateşlenen ilk ve tek silah olan R-23M topu oldu.
7.04.2024 Dünya
ABD’de kuş gribi alarmı
ABD’de kuş gribi alarmı ABD’de geçtiğimiz günlerde Teksas ve Kansas’taki çiftliklerde ineklerde ve sütlerinde ilk kez kuş gribi (H5N1) tespit edildi.
5.04.2024 Dünya
Çıkan olaylarda 3 ölü, 48 yaralı
Çıkan olaylarda 3 ölü, 48 yaralı Sandık bölgelerinde çıkan olaylarda üç kişi hayatını kaybederken, ikisi ağır 48 kişi de yaralandı.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Durduruldu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.