Düzenli

Düzenli

Son dakika düzenli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan düzenli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan düzenli haber sayfamızda...

Düzenli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.742 düzenli haberi bulunmuştur.
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' sekizinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
A 101 Aktüel katalog 25 Nisan 2024 Perşembe || a101 aktüel katalogda bu hafta neler var, kaç para?
A 101 Aktüel katalog 25 Nisan 2024 Perşembe || a101 aktüel katalogda bu hafta neler var, kaç para? A 101 aktüel katalog belli oldu. Her hafta düzenli olarak perşembe günleri satışa çıkan A 101 aktüel katalog ürünlerinde bu hafta neler var, kaç para? İşte 25 Nisan 2024 A 101 aktüel katalog
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay!
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay! MKE Ankaragücü'nde forma giyen Olimpiu Morutan'ın Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında aşil tendonunda kopma meydana geldi. Galatasaray, Morutan için 'Geçmiş olsun' paylaşımında bulundu. Galatasaray'ın paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı.
24.04.2024 Galatasaray
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor İstanbul Kartal'da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı.
24.04.2024 Haberler
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor İstanbul Kartal'da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı.
24.04.2024 Gündem
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem!
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki biri gözlerden uzak çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
CHP Lideri Özel eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti
CHP Lideri Özel eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan'da eski cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyarete gitti.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Dünya
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu Bursa İnegöl korkunç bir olay gerçekleşti. Boş bir arazide 6’sı yavru 7 kedi parçalanmış halde bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları...
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması imzalandığını duyurdu. İmzalanan o anlaşmanın detaylarını Bakan Uraloğlu sosyal medyasından paylaştı. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Cayır cayır yağ yaktıran karışım! Metabolizmayı hızlandırıyor, kilo verdiriyor
Cayır cayır yağ yaktıran karışım! Metabolizmayı hızlandırıyor, kilo verdiriyor Son yıllarda sağlıklı yaşam ve ideal kiloya ulaşma çabaları, birçok insanın öncelikli hedefi haline geldi. Bu hedefe ulaşmak için birçok farklı yöntem ve ürün denense de doğal ve etkili çözümler her zaman tercih ediliyor. Son dönemde popülerlik kazanan bu karışım ise metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olmasıyla dikkat çekiyor.
22.04.2024 Sağlık
İBAN’a para gönderirken dikkat! Uzman isim vatandaşları uyardı
İBAN’a para gönderirken dikkat! Uzman isim vatandaşları uyardı Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri İBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, Bankacılık ve Finans Hukukunda Uzman Arabulucu Avukat Emin Saygın, vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.
22.04.2024 Ekonomi
D vitamini eksikliği bunama riskini artırıyor! Alzheimer ve demans sebebi
D vitamini eksikliği bunama riskini artırıyor! Alzheimer ve demans sebebi İngiltere’de yapılan uzun vadeli bir araştırmaya göre D vitamini eksikliği olanlarda bunama riskinde yüzde 19-25 oranında artış gözlendi. Düzenli olarak D vitamini takviyesi alanlarda ise Alzheimer riskinde yüzde 17 azalma görülürken damar hastalığına bağlı bunama riskinde yüzde 14 azalma gözlendi.
22.04.2024 Genel Sağlık
Erken menopoz kapıyı çalarsa…
Erken menopoz kapıyı çalarsa… Yaşınız ileri olmasa bile erken menopoz belirtileri gösteriyor ve çocuk sahibi olmak istiyorsanız, mutlaka doktor takibinde olmalısınız. Yumurta dondurma yöntemi ile yumurtalarınızı dondurup ilerleyen yaşlarda çocuk sahibi olabilirsiniz.
20.04.2024 Pazar
TÜRKİYE CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI HABERLERİ 💸 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı toplantısı hangi gün?
TÜRKİYE CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI HABERLERİ 💸 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı toplantısı hangi gün? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı için toplantı takvimi belli oldu. Her ay düzenli olarak yapılan Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayı için Merkez Bankası faiz kararı toplantı tarihi netleşti. İşte TCMB takviminde yer alan bu ayın Merkez Bankası faiz kararı toplantı tarihi...
20.04.2024 Bilgi Rehberi
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor"
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat Odalarımızdan alınan bilgilere göre, bayram sonrasında örtü altı sebze ürünlerinde önemli fiyat düşüşleri görülüyor" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Beypazarı'ndan yeni açıklama
Beypazarı'ndan yeni açıklama Beypazarı, maden suyu değerlerinin Avrupa Birliği mineralli su kriterlerine ve Türkiye Doğal Mineralli Sular Hakkında Yönetmelik limitlerine uygun olduğunu bildirdi.
19.04.2024 Ekonomi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
20.04.2024 Cadde
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Muayenelerde artık zorunlu değil
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Muayenelerde artık zorunlu değil Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren muayene ilgili yeni dönem başladı. Trafiğe kayıtlı bazı araçların artık muayene yaptırması zorunlu değil. İşte TÜVTÜRK’te yeni dönemin detayları…
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Fiziksel aktivite gerçekleştirdikten sonra kendini iyi hissetmeyen yok!
Fiziksel aktivite gerçekleştirdikten sonra kendini iyi hissetmeyen yok! Psikolojik olarak iyi hissedildiğinde bilişsel kapasitenin de daha iyi kullanabildiğini dile getiren uzmanlar, fiziksel olarak iyi olunduğunda psikolojik olarak da iyi hissedildiğini söylüyor. Yeterince ve düzenli yapılan fiziksel aktivitenin uyku kalitesiyle ilişkili olduğunu kaydeden Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hazal Ayas, fiziksel aktivitelerin yaşlılar üzerindeki etkisini anlattı.
18.04.2024 Genel Sağlık
Arda Güler için İspanya'dan flaş transfer iddiası! İşte milli yıldızın kararı
Arda Güler için İspanya'dan flaş transfer iddiası! İşte milli yıldızın kararı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi sürüyor. İspanya'dan milli yıldız için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
18.04.2024 İspanya La Liga
MERKEZ BANKASI HABERLERİ 💸 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? 2024 Nisan Merkez Bankası toplantısı hangi gün, ayın kaçında?
MERKEZ BANKASI HABERLERİ 💸 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? 2024 Nisan Merkez Bankası toplantısı hangi gün, ayın kaçında? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı toplantı takvimi açıklandı. Her ay düzenli olarak yapılan Merkez Bankası faiz kararı toplantısı bu ay ne zaman? İşte 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı toplantı tarihi...
18.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Düzenli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.