Eğitimi

Eğitimi

Son dakika Eğitimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eğitimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eğitimi haber sayfamızda...

Eğitimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.841 eğitimi haberi bulunmuştur.
“Bu artık insanlığa açılmış bir savaş”
“Bu artık insanlığa açılmış bir savaş” İsrail’de çalışan ilk Filistinli Dr. olan ve üç kez Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilen Izzeldin Abuelaish, “Gazze şeridi cehennem gibi. Umutsuz, yardımsız, işsiz, susuz, gıdasız, elektriksiz... En ağır faturayı kadınlar ve çocuklar ödüyor. Bu artık insanlığa açılmış bir savaş” diyor.
11.05.2024 Pazar
Jandarmadan trafik eğitimi
Jandarmadan trafik eğitimi Aydın’da jandarma ekipleri Çine ve Karpuzlu ilçelerinde öğrencilere trafik eğitimi verdi.
11.05.2024 Ege
‘Sizin üzerinize yemin ederim’ sanığa mahkeme başkanından tepki
‘Sizin üzerinize yemin ederim’ sanığa mahkeme başkanından tepki Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde eski sevgilisi Buket Y.’yi (49) evinin otoparkında 6 bıçak darbesiyle yaraladığı gerekçesiyle ‘Kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ten 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Dursun (50) duruşmada, kendini savunduğu sırada, "Anam, babam, sizin üzerinize yemin ederim" dedi. Mahkeme başkanı, “Benim üzerime yemin etme” diyerek sanığa tepki gösterince salonunda kısa süreli gülüşmeler oldu.
11.05.2024 Gündem
Yurt dışı eğitimde kapılar kapanıyor
Yurt dışı eğitimde kapılar kapanıyor Eğitim için en çok tercih edilen ülkeler, vize şartlarına sıkı kurallar getirdi, bazıları verilen öğrenci vizesi oranını düşürdü. Göçmen sorununa işaret eden uzmanlar, ülkelerin demografik yapı ve iş gücünü korumak için bu kararları aldığını belirtti...
11.05.2024 Eğitim
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024 Çocuk
'Kim Milyoner Olmak İster'i dolandıran tek kişi! Büyük ödülü aldı, 192 öksürük ele verdi
'Kim Milyoner Olmak İster'i dolandıran tek kişi! Büyük ödülü aldı, 192 öksürük ele verdi 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının İngiltere versiyonunda şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. 1 milyon poundluk soruyu bilen Binbaşı Charles Ingram yarışmayı dolandırdı. İşin tuhafı onu ele veren de stüdyoda duyulan 192 öksürük oldu.
10.05.2024 Yaşam
Orhan Atik: TFF'nin bu değerli çalışmasını tebrik etmek gerekir
Orhan Atik: TFF'nin bu değerli çalışmasını tebrik etmek gerekir Türk futbolunun önemli bir altyapı geleneği ve başarısına sahip kulüplerinin başında gelen Galatasaray'da Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Orhan Atik, Türkiye Futbol Federasyonu ve Double Pass iş birliğiyle hayata geçirilen Akademi Projesi'nin değerli olduğunu belirtti ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bu projeye dair fikirlerini beğendiklerini söyledi.
9.05.2024 Futbol
İTO Başkanı Avdagiç'ten ihracat ve kur riski açıklaması
İTO Başkanı Avdagiç'ten ihracat ve kur riski açıklaması İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Enflasyonla mücadele çok önemli. Bu süreçte aynı zamanda ihracatçının rekabetçiliğini zora sokacak ve ithalatın cazibesini artıracak kur politikasının oluşturduğu riskleri de yakından takip etmek ve bu konuda gerekli tedbirleri almak çok önemlidir” dedi.
9.05.2024 Ekonomi
ALES SONUÇLARI ÖSYM TARAFINDAN AÇIKLANDI! ALES/1 cevap kağıtları adayların erişimine açıldı! ALES sonuç sorgulama ekranı
ALES SONUÇLARI ÖSYM TARAFINDAN AÇIKLANDI! ALES/1 cevap kağıtları adayların erişimine açıldı! ALES sonuç sorgulama ekranı ALES/1 sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. 10 Mayıs tarihinde açıklanması beklenen Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı sonuçları ÖSYM tarafından daha erken adayların erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından sınav cevap kağıtları da adayların erişimine açıldı. Peki ALES/1 sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır?
9.05.2024 Bilgi Rehberi
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu?
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu? Okullarda öğrencinin öğretmenini silahla vurarak öldürmesine kadar varan şiddet olaylarının önüne bir türlü geçilemiyor. Uzmanlara göre çocukların öfkesini yönetememesi, aileden yeterince sevgi görememeleri, dijital oyunlar ile filmler sorunun başlıca nedenleri.
9.05.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç cezaevlerindeki öğrenci sayısını açıkladı
Adalet Bakanı Tunç cezaevlerindeki öğrenci sayısını açıkladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç "Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var" dedi.
8.05.2024 Gündem
ÖSYM duyurdu! 2024-ALES/1 sınav sonuçları açıklandı
ÖSYM duyurdu! 2024-ALES/1 sınav sonuçları açıklandı ÖSYM, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’nın (2024-ALES/1) sonuçlarının açıklandığı paylaştı.
8.05.2024 Gündem
ALES/1 SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024 | ÖSYM GİRİŞ ALES sonuçları nereden nasıl sorgulanır?
ALES/1 SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024 | ÖSYM GİRİŞ ALES sonuçları nereden nasıl sorgulanır? ALES sonuçları erişime açıldı. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Sınavı (ALES)/1 oturumu 21 Nisan ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. Sınava katılım sağlayan adaylar ise ALES/1 sonuç tarihi ve sorgulama ekranını araştırıyor. Bununla birlikte 'ALES/2 ve ALES/3 ne zaman?' sorgusu da yapılıyor.
8.05.2024 Bilgi Rehberi
Dervişoğlu'ndan çağrı: Küskünlükleri sonlandıralım
Dervişoğlu'ndan çağrı: Küskünlükleri sonlandıralım Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti TBMM 'Grup Toplantısı'nda ilk kez Genel Başkan olarak konuştu.
8.05.2024 Gündem
'Pes' dedirten oyun! 'E-Devlet'ten onaylı ehliyetiniz hazır’
'Pes' dedirten oyun! 'E-Devlet'ten onaylı ehliyetiniz hazır’ Dolandırıcıların yeni hedefi, ehliyet almak isteyenler oldu. İnsanları sosyal medya üzerinden 'Sınavsız ehliyet' paylaşımlarıyla hedef alıyor. Dolandırıcılar, ağına düşürdüğü kişilerden önce para talep ediyor ardından ise ‘E-devletinize düşecek, kapınıza belge gelecek’ vaadiyle kayıplara karışıyor.
7.05.2024 Gündem
27 yaşındaki genç doktor ameliyatta can vermişti! Aileden şok iddia
27 yaşındaki genç doktor ameliyatta can vermişti! Aileden şok iddia Kırıkkale'de 27 yaşındaki Dr. Melike Sargın İlhan, görev yaptığı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde girdiği böbrek taşı ameliyatında hayatını kaybetti. 23 Nisan günü resmi tatilde kızlarının ameliyata alındığını belirten acılı aile, ameliyatla ilgili şoke eden iddiada bulundu.
7.05.2024 Gündem
İntegral neden yok? Bakan Tekin Milliyet'e açıkladı
İntegral neden yok? Bakan Tekin Milliyet'e açıkladı Milli Eğitim Bakanı Tekin, yeni eğitim müfredatına ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Hamas'ın ateşkes kararını değerlendirdi. Aynı adımın İsrail tarafından da atılması gerektiğini belirten Erdoğan, Batılı ülkelere çağrıda bulundu. Erdoğan ayrıca ekonomi, yabancı düşmanlığı, terörle mücadele ve kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili konuştu.
6.05.2024 Gündem
Kılavuzluk hizmetlerine takviye geliyor
Kılavuzluk hizmetlerine takviye geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü ülkemizdeki limanlara gelen ve denizlerinde gemilerde meydana gelen kazalara kılavuzluk hizmeti yapan gemiler ve kılavuz kaptanların güvenliğini artırmak amacıyla Kılavuzluk Hizmetleri Emniyetine İlişkin Yönerge hazırladı.
6.05.2024 Ekonomi
Çelik gibi yürek: Komandolar! 126 zor engeli tamamlıyorlar
Çelik gibi yürek: Komandolar! 126 zor engeli tamamlıyorlar Su altındaki en dar geçitlerden geçmek, denizden sızma harekatı ve hedef vurma, 76 metreden aşağıya iniş... CNN TÜRK, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi'deki ikinci gününde güç engelleri cesaret parkurundaydı.
5.05.2024 Gündem
Akılalmaz moda! Kuaförlerde, evde, yoga salonunda serum tedavisi başladı
Akılalmaz moda! Kuaförlerde, evde, yoga salonunda serum tedavisi başladı Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle moda haline gelen ve 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan hastane dışı serum uygulamaları nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış olduğunu söyledi. Doç. Dr. Dikme, “Kuaförde ya da evinde serum taktırıp alerjik şoka giren, hatta kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.
5.05.2024 Haberler
Akılalmaz moda! Kuaförlerde, evde, yoga salonunda serum tedavisi başladı
Akılalmaz moda! Kuaförlerde, evde, yoga salonunda serum tedavisi başladı Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle moda haline gelen ve 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan hastane dışı serum uygulamaları nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış olduğunu söyledi. Doç. Dr. Dikme, “Kuaförde ya da evinde serum taktırıp alerjik şoka giren, hatta kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.
5.05.2024 Gündem
Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor'un kadın futbolcularını ağırladı! 'İlham kaynağı oluyorsunuz'
Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor'un kadın futbolcularını ağırladı! 'İlham kaynağı oluyorsunuz' Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TFF Kadınlar 2. Ligi’nde şampiyon olan Yüksekova Belediyespor’un kadın futbolcularını makamında ağırladı. Bakan Güler, "Bu başarı; sadece sizlerin değil, tüm Hakkarililerin ve spora ilgi duyan tüm kadınlarımızındır." dedi.
4.05.2024 Gündem
34 hafta süren zorlu komando eğitimi! 'Tüm bu eğitim alanının sonunda bu fotoğraf var'
34 hafta süren zorlu komando eğitimi! 'Tüm bu eğitim alanının sonunda bu fotoğraf var' Yurt içinde ve sınır ötesinde çok özel operasyonlara katılan mavi bereliler Eğirdir'deki Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi, kapılarını Hürriyet ve CNN Türk'e açtı.
4.05.2024 Haberler
34 hafta süren zorlu komando eğitimi! 'Tüm bu eğitim alanının sonunda bu fotoğraf var'
34 hafta süren zorlu komando eğitimi! 'Tüm bu eğitim alanının sonunda bu fotoğraf var' Yurt içinde ve sınır ötesinde çok özel operasyonlara katılan mavi bereliler Eğirdir'deki Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi, kapılarını Hürriyet ve CNN Türk'e açtı.
4.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eğitimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.