El Ele

El Ele

Son dakika el ele haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan el ele gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan el ele haber sayfamızda...

El Ele

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.581 el ele haberi bulunmuştur.
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti!
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti! Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında yargılanan Engin- Dilan Polat çifti için mahkeme ara kararını açıkladı. Kararı duyan Dilan Polat sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
İlk kez el ele
İlk kez el ele Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkının ilk fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü.
24.04.2024 Cadde
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan sebebiyle Hataylı depremzede çocuklarla bir araya geldi
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan sebebiyle Hataylı depremzede çocuklarla bir araya geldi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi!
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi! Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir, birkaç aydır aşk yaşadıkları haberleri ile magazin gündeminden düşmüyor. Dün akşam Kuruçeşme'deki bir mekandan el ele çıkan ikilinin çok konuşulan ilişkisi belgelenmiş oldu.
23.04.2024 Cadde
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı tam gaz devam! Evlilik sorusu gülümsetti
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı tam gaz devam! Evlilik sorusu gülümsetti Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte 'Aile' dizisinde başrolü paylaşan oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile şimdilerde ekranlarda olan oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşkı tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz pazar günü güneşli havayı fırsat bilip eşofman takımlarını giyerek yürüyüşe çıktı.
23.04.2024 Cadde
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi.
22.04.2024 Diğer
Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı
Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı Yaşadıkları dolu dizgin aşk sonrası dünyaevine girmeye hazırlardı. Ancak gelinin ailesinin akılalmaz bir şartı vardı. Yıkılan damadı ise, tahmin edilemez bir 'sürpriz' bekliyordu.
20.04.2024 Dünya
Paylaşımı endişelere sebep olmuştu... Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu
Paylaşımı endişelere sebep olmuştu... Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu Ünlü futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, intihara kalkıştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile intihar edeceğini söyleyen Yağmur Sarnıç’ın tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
11.04.2024 Cadde
Gabar petrolünde yeni rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 bin varil hedefi mesajı
Gabar petrolünde yeni rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 bin varil hedefi mesajı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Gabar petrolü ile ilgili, "Bugün itibarılya 40 bin varil üretime geçtik" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Bakan Bayraktar'ı telefonla arayarak petrol sahasında çalışan işçilere hitap etti.
11.04.2024 Haberler
Gabar petrolünde yeni rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 bin varil hedefi mesajı
Gabar petrolünde yeni rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 bin varil hedefi mesajı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Gabar petrolü ile ilgili, "Bugün itibarılya 40 bin varil üretime geçtik" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Bakan Bayraktar'ı telefonla arayarak petrol sahasında çalışan işçilere hitap etti.
11.04.2024 Ekonomi
Usta oyuncu genç sevgilisiyle el ele Beyaz Saray'a gitti!
Usta oyuncu genç sevgilisiyle el ele Beyaz Saray'a gitti! Geçtiğimiz sene mayıs ayında yedinci kez baba olan 80 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu Robert De Niro, minik kızı Gia'nın annesi Tiffany Chen ile Beyaz Saray'daki özel bir davette boy gösterdi.
11.04.2024 Cadde
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler...
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler... ABD Başkanı Joe Biden ile Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Beyaz Saray’da bir araya geldi.
10.04.2024 Gündem
Bebek aşıkları: Burak Serdar Şanal-Şevval Aydın
Bebek aşıkları: Burak Serdar Şanal-Şevval Aydın Oyuncu Burak Serdar Şanal ile sevgilisi Şevval Aydın, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Çift, bayram tatili nedeniyle boşalan İstanbul'un keyfini çıkardı.
10.04.2024 Cadde
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması! 'Hayatımda biri var' Manken Çağla Şıkel ile biten evliliğinden iki çocuğu olan Emre Altuğ, basın mensuplarının "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.
11.04.2024 Cadde
Aslı Bekiroğlu ile Halil İbrahim Göker aşk yaşıyor!
Aslı Bekiroğlu ile Halil İbrahim Göker aşk yaşıyor! Son dönemde özel hayatında aradığını bulamadığını anlatan demeçler veren oyuncu Aslı Bekiroğlu, bu kez mutluluğu yakaladı.
8.04.2024 Cadde
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan Arda Turan cevabı: Galatasaray'la olan bağını biliyoruz!
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan Arda Turan cevabı: Galatasaray'la olan bağını biliyoruz! Eyüpspor Başkanı Fatih Kulaksız, Süper Lig'e yükselmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 1.Lig
Azasının lakabı, bin 570 oy alan adayı muhtarlıktan etti!
Azasının lakabı, bin 570 oy alan adayı muhtarlıktan etti! Bursa'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in (69) muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü.
7.04.2024 Gündem
Birce Akalay aşka geldi! Hakan Kurtaş ile ilk paylaşım
Birce Akalay aşka geldi! Hakan Kurtaş ile ilk paylaşım Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, aşka geldi. Sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2024 Cadde
Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti!  Arkadaşları Fırat Tanış'ın imdadına yetişti
Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti! Arkadaşları Fırat Tanış'ın imdadına yetişti Piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış, önceki akşam Ataşehir Duru Tiyatrosu'ndan çıkarken görüntülendi. Tanış'ın arkadaşları, gazetecilerin şiddet iddialarıyla ilgili sorularına yanıt verdi.
6.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

El Ele ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.