Eleştiri

Eleştiri

Son dakika eleştiri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eleştiri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eleştiri haber sayfamızda...

Eleştiri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.134 eleştiri haberi bulunmuştur.
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı
25.04.2024 Alanyaspor
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaşlı yıldıza ilginç benzetme: Real Madrid dönemi Roberto Carlos gibi
Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaşlı yıldıza ilginç benzetme: Real Madrid dönemi Roberto Carlos gibi Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Siyah-beyazlı takımın özellikle ilk yarıdaki oyunu yoğun eleştiri aldı. İşte spor yazarlarının görüşleri...
24.04.2024 Beşiktaş
Erik ten Hag'dan FA Cup tepkisi! 'Yorumlarınız utanç verici'
Erik ten Hag'dan FA Cup tepkisi! 'Yorumlarınız utanç verici' Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Coventry maçına dair eleştirileri cevapladı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!
21.04.2024 Fenerbahçe
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Mbappe, Real Madrid'in Manchester City zaferine böyle tepki verdi: Dünyada hiçbir kulüpte yok!
Mbappe, Real Madrid'in Manchester City zaferine böyle tepki verdi: Dünyada hiçbir kulüpte yok! PSG'nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe yeni sezonda formasını giyeceği Real Madrid'in Manchester City zaferini 'Dünuada hiçbir takımda bu özellikl yok." sözleriyle yorumladı.
18.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında oynayacakları Olympiakos maçı öncesi konuştu.
17.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Hollywood'un gözde oyuncusuna ağır eleştiri! 'Güzel değil, rol de yapamıyor'
Hollywood'un gözde oyuncusuna ağır eleştiri! 'Güzel değil, rol de yapamıyor' Ünlü yapımcı Carol Baum, son dönemde Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sydney Sweeney'i eleştirdi. Oyuncunun 'Anyone But You' adlı romantik komedi türündeki filmi hakkında da konuşan Baum, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Cadde
Barcelona-PSG maçında Araujo'dan olay hareket! İlkay Gündoğan tepki gösterdi
Barcelona-PSG maçında Araujo'dan olay hareket! İlkay Gündoğan tepki gösterdi Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona 3-2'nin rövanşında kendi sahasında PSG'ye 4-1 yenildi, dev organizasyona havlu attı. Mbappe 2 golle yıldızlaşırken, kırmızı kart gören Araujo'nun yaptığı hareket çok konuşuldu. İlkay Gündoğan 90 dakika sonrası takım arkadaşına tepki gösterdi.
17.04.2024 İspanya La Liga
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüğler Birliği'nin toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Futbol
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu
Galatasaray, Zaniolo'nun bonservisini belirledi! İtalyanlar çılgın rakamı duyurdu Galatasaray'ın 2023 yazında İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği büyük merak konusu. Sarı-kırmızılı takımın özellikle EURO 2024'ten sonra ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi beklediği İtalyan yıldızla ilgili yeni gelişmeler mevcut.
16.04.2024 Galatasaray
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı!
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı! Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörü Nuri Şahin önemli açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Almanya Bundesliga
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu Fatih Terim'in Panathinaikos'ta göreve başlamasının ardından Yunan ekibinin Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Samet Akaydin için karar verildi. Yunan basını milli futbolcunun satın alma opsiyonunu da duyurdu.
16.04.2024 Dünyadan Futbol
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: Kalmaya sıcak bakıyor
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: Kalmaya sıcak bakıyor Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe, teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Antalyaspor
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Futbol
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor!
Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor! Şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. "Bana göre arabesk ve sanat müziği ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor" diyen ünlü isim, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Cadde
İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları! Fenerbahçe'nin eski hocası listede
İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları! Fenerbahçe'nin eski hocası listede Fernando Santos'la yolları ayırmasının ardından teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlıların Fenerbahçe'nin eski teknik direktörünü adaylar arasına aldığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Beşiktaş
Ne yaptın Cole Palmer! Gol olup Everton'a yağdı
Ne yaptın Cole Palmer! Gol olup Everton'a yağdı Premier Lig'in 33. haftasında Chelsea kendi sahasında Everton'ı 6-0 mağlup etti. Cole Palmer müthiş bir performansa imza attı.
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza eleştiri: İnanılmaz düşüş yaşıyor! Sebebi bilinmiyor
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza eleştiri: İnanılmaz düşüş yaşıyor! Sebebi bilinmiyor Yorumcu Mehmet Özdilek, liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın Alanyaspor deplasmanında aldığı farklı galibiyeti değerlendirirken, yıldız oyuncuya eleştiri getirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Eleştiri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.