Emmy Ödülleri

Emmy Ödülleri

Son dakika Emmy Ödülleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emmy Ödülleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emmy Ödülleri haber sayfamızda...

Emmy Ödülleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 364 emmy ödülleri haberi bulunmuştur.
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül 1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.
17.04.2024 Stil
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık'
'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar! 'Üçümüz arabada ağladık' Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da Pınar Deniz'le birlikte başrolü paylaşan Kaan Urgancıoğlu, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a hem diziyle hem de özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu, pazar akşamlarına damga vuran dizideki en zorlandığı sahneyi anlattı.
25.03.2024 Cadde
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak!
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak! Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Cadde
Kızının pahalı düğünüyle ilgili konuştu! 'Bu parayı ev almaları için vermek isterdim'
Kızının pahalı düğünüyle ilgili konuştu! 'Bu parayı ev almaları için vermek isterdim' Emmy ödüllü İngiliz aktör Ray Winstone, büyük kızı Jaime'nin 'çok pahalı' düğününün alışılmışın dışında olduğunu kabul etti. Bu itirafa rağmen 67 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yıl Sicilya'da gerçekleşen törenin hayatının en muhteşem hafta sonu olduğunu da söyledi.
5.03.2024 Cadde
Emmy bu yıl iki kere
Emmy bu yıl iki kere Emmy ödül töreni senaristlerin ve oyuncuların grevi nedeniyle 2023’te yapılmamış ve 15 Ocak 2024’e ertelenmişti.
12.02.2024 Kültür Sanat
'Yargı' senaristi Sema Ergenekon: Emmy’de ödül alacağımızı biliyordum!
'Yargı' senaristi Sema Ergenekon: Emmy’de ödül alacağımızı biliyordum! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde 'Telenovela' kategorisinde ödül alan 'Yargı' dizisinin senaristi Sema Ergenekon, törene giderken ödülü alacaklarını hissettiğini söyledi.
25.01.2024 Cadde
'Yargı'da heyecan dorukta! 'Katil kim Ceylin?'
'Yargı'da heyecan dorukta! 'Katil kim Ceylin?' Kanal D’nin Ay Yapım imzalı, pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisi 'Yargı', 79'uncu bölümüyle yine heyecan dolu anlar yaşattı. Son bölümde Ilgaz, şehit olan babasının yokluğunu derinden hissederken, ailesine sığınarak acısını hafifletmeye çalıştı. İşte detaylar...
22.01.2024 Cadde
Ünlü çifte kırmızı halı engeli! Tek başına yürümek zorunda kaldı
Ünlü çifte kırmızı halı engeli! Tek başına yürümek zorunda kaldı Justin Bieber'dan ayrıldığından beri bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan Selena Gomez, geçtiğimiz haftalarda Benny Blanco yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Beraber Emmy Ödülleri'ne katılan ikiliden Blanco, törene giriş öncesi kırmızı halıdan uzaklaştırılınca, Gomez kameralara tek başına poz vermek zorunda kaldı.
18.01.2024 Cadde
Emmy’leri favoriler kazandı
Emmy’leri favoriler kazandı Televizyon dünyasının Oscarları olarak nitelendirilen Emmy Ödülleri 75. kez sahiplerini buldu.
17.01.2024 Kültür Sanat
75'inci Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! 'Succession' geceye damga vurdu
75'inci Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! 'Succession' geceye damga vurdu Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen, en prestijli ödüllerden biri olan Emmy’ler sahiplerini buldu. 75'inci kez dağıtılan ödüllere, 'Succession' dizisi damga vurdu.
16.01.2024 Cadde
Oscar ödüllü 'Parasite' filminin oyuncusu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu
Oscar ödüllü 'Parasite' filminin oyuncusu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu 2020 Oscar Ödülleri'nde En İyi Film ödülünü kazanan 'Parasite' (Parazit) adlı yapımda Dong Ik adlı karaktere hayat veren Lee Sun-kyun, aracında ölü bulundu. Güney Koreli aktör, henüz 48 yaşındaydı.
28.12.2023 Cadde
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
Pınar Deniz: Çabuk ablamın güzelliğine bakın!
Pınar Deniz: Çabuk ablamın güzelliğine bakın! Pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı' dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz, ablası Huri Deniz'in yeni yaşını kutladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyada gündem olurken, ikilinin benzerliği de dikkat çekti.
21.12.2023 Cadde
‘Yargı’ kanatlandı!
‘Yargı’ kanatlandı! Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘Başarı Ödülü’nü kazanırken, başrol oyuncularından Pınar Deniz de, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçildi.
5.12.2023 Cadde
'Yargı'da Yekta vuruldu, nefesler tutuldu!
'Yargı'da Yekta vuruldu, nefesler tutuldu! Yargı, yayınlanan 74’inci bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Reytinglerde zirveye oturan dizinin ekrana gelen yeni bölümüne Yekta’nın vurulması damga vurdu. #Yargı ve #Yekta etiketleri gece boyu sosyal medya listelerinde yer alırken, diziye binlerce mesaj yağdı.
4.12.2023 Cadde
'Yargı'da nefesler tutuldu! Katil Ceylin'in yanında
'Yargı'da nefesler tutuldu! Katil Ceylin'in yanında Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 73'üncü bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...
27.11.2023 Cadde
'Turkish dizi' dalgası
'Turkish dizi' dalgası Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Dizi Ödülü’ne layık görülen “Yargı” bir kez daha Türk dizilerinin dünyada yarattığı etkiye dönüp bakmamız gerektiğini hatırlattı. İşte seyahat rotalarından yemek tariflerine, çocuklarına Türk isimleri verenlerden İstanbul tutkunlarına Türk dizilerinin rüzgârı.
26.11.2023 Pazar
Emmy’i sette kutladılar
Emmy’i sette kutladılar Kanal D’nin ekrana gelen her bölümüyle pazar akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın oyuncuları Uluslararası Emmy Ödülleri sonrası sete çıktı.
25.11.2023 Cadde
Emmy ödüllü 'Yargı' ekibi sette başarılarını kutladı
Emmy ödüllü 'Yargı' ekibi sette başarılarını kutladı Kanal D’de üç sezondur ekrana gelen ve pazar akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen, Ay Yapım imzalı 'Yargı' dizisinin oyuncuları, Uluslararası Emmy Ödülleri sonrası sete çıktı.
24.11.2023 Cadde
Emmy ödülü alan Yargı ekibi yurda döndü: Son saniyeye kadar bilmiyorduk
Emmy ödülü alan Yargı ekibi yurda döndü: Son saniyeye kadar bilmiyorduk Üç sezondur her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizi Yargı, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü aldı. Yargı ekibi ABD dönüşü İstanbul Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı.
23.11.2023 Cadde
Emmy Ödülü alan 'Yargı'nın yeni bölümünden tanıtım yayınlandı!
Emmy Ödülü alan 'Yargı'nın yeni bölümünden tanıtım yayınlandı! Bu sene 51'inci kez gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülü alarak ülkemizi gururlandıran Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı.
22.11.2023 Cadde
Demirören TV'ye ödül yağmuru
Demirören TV'ye ödül yağmuru 10’uncu Altın Palmiye Ödülleri görkemli bir organizasyonla sahiplerini buldu. Raffles Otel’de yapılan gecenin sunuculuğunu Ece Gürsel ve Hakan Bilgin yaptı. Ödül gecesinde; iş, sanat, televizyon, dizi ve sinema dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Demirören TV, Altın Palmiye Ödülleri’nden yedi ödülle ayrıldı.
22.11.2023 Cadde
‘Yargı’ Emmy’i kazandı
‘Yargı’ Emmy’i kazandı Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’, Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü kazanarak, büyük başarı elde etti.
22.11.2023 Cadde
Uluslararası Emmy Ödülü nedir? Emmy Ödülleri En İyi Telenovela ne demek?
Uluslararası Emmy Ödülü nedir? Emmy Ödülleri En İyi Telenovela ne demek? 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülü bu sene Yargı dizisine verildi. Bu gelişmeyle beraber izleyenler ''Telenovela ne demek, hangi kategoriye veriliyor?'' sorularını yöneltir oldu. Peki, Emmy ödülleri nedir, ne zaman verilir?
21.11.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Emmy Ödülleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.